Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

XO-101

$7,035.00

PERHATIAN: Produk iki mung bisa dituku liwat telpon, mangga nelpon kanggo nampa informasi luwih lengkap, 626-581-2235 utawa

Model: Kursi Rodha Ngadeg XO-101

Seri Kursi Roda Berdiri XO-101 ora mung Kursi Rodha Berdiri sing paling larang ing pasar, nanging saiki duwe fitur kaya sing regane 5 kaping luwih akeh! Seri XO-101 saiki kalebu fitur standar kayata Baterai Hidrida Hidrida Logam, Bantal Mbalik Mbalik Memori, Anti-Tipper, Dhukungan Lutut empuk, Flip Up Footplate, Sandhangan Balik Flip Back full full kanthi saklar toggle, uga Kursi & Punggung Pangaturan

tombol amazon

 

Ukuran kursi * 

Ambane Kursi * 

Posisi Kontrol * 

Dhuwur lengen tangan * 

Jarak saka bantal menyang ndhuwur sandhangan tangan.

Dhuwur Backrest * 

Kursi / Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google