Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

VIP2-TR - 43 lbs

$2,440.00

 

Kursi Rodha Tilt-in-Space & Reclining Karman VIP2 minangka generasi anyar ing inovasi lan desain kursi roda Tilt. Seri VIP2 minangka kursi roda revolusioner lan kursi roda transportasi sing bobote mung 36 pon ing mode transportasi. Desain kursi roda iki bisa uga optimal kanggo pangguna sing mbutuhake tekanan luwih dhuwur tinimbang kursi roda manual sampeyan.

Desain miring lan recline ngidini bobot pangguna supaya luwih rata disebar ing kabeh awak mungsuh kursi roda standar sing bisa nyebabake tekanan ing punggung ngisor, sing bisa nyebabake tekanan, rusak kulit, lan komplikasi luwih lanjut. . Rentang miring 0-35º penting banget kanggo desain relief tekanan-gravitasi pusat-bobot, ditambah karo kisaran 30º punggung, lan bingkai aluminium kelas T6.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Paling sedih

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google