Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

VIP-515-TP - 34 lbs

$1,835.00

Kursi Rodha Tilt-in-Space Aluminium VIP-515-TP Lipat

Seri Karman Light Tilt-in-Space VIP-515 yaiku kursi miring revolusioner sing bobote mung 34 pon ing mode transportasi (TP). Kursi jinis iki nyedhiyakake tekanan menyang punggung ngisor kanggo mbantu nyegah tekanan tekanan lan kerusakan kulit. Rentang miring 0-35º penting banget kanggo desain relief tekanan-gravitasi tekanan-gravitasi.

Bingkai seri VIP-515 digawe saka aluminium kelas pesawat T-6 sing entheng.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Ambane Kursi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google