Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Tranzit Go - Listrik

$2,579.00

Kursi Rodha Daya Tranzit-Go - Lipat lan Jarak Jauh

Aja kesasar karo kompetisi. 20 ″ Kursi Kontur Ergonomis luwih jembar tinimbang kursi 18 standard standar sing ditawakake wong liya. Minangka model tugas abot, iki minangka premium paling dhuwur ing model garis. Iki TRANZIT GO generasi kaping loro lan aja nganti lali nganyari lan perbaikan anyar sing wis digawe ing nganyari gen iki. We menehi sampeyan lelungan jarak adoh sing cocog karo kenyamanan sing luwih dhuwur. Opsi sing bisa dilipat ngidini sampeyan nyimpen kanthi gampang kursi rodha listrik ing kendaraan sampeyan utawa pesawat. Desain Tranzit Go diilhami dening ora ana kursi roda listrik sing bisa dilipat entheng sing kasedhiya ing pasar. Iki gampang dilipat lan ukuran cilik supaya gampang diangkut ing kendaraan sampeyan, ngilangi kebutuhan kanggo kendala khusus mungsuh skuter tradisional. Baterai standar 2 uga nyiyapake lelungan udhara bisa dadi kanca plancongan sing wis dicoba lan sejatine. Jupuken kanthi harfiah ing endi wae. Iki minangka unit transportasi pribadi EV kanthi gaya! Ngombe omben-omben favorit sampeyan nalika zip ing Tranzit Go lan lakoni kanthi ora mung gaya, nanging uga nyaman! Iki minangka salah sawijining sing bisa nggawa sampeyan ngubengi kutha kanthi harfiah nalika wis dingerteni. Tuku mung saka perusahaan sing didhukung standar industri utama lan komponen OEM. Tuku Karman kanthi mobilitas selawase urip!

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita. * Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 20. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Warna pigura

Batere Tambahan

Ngluwihi nyopir saka 15 mil saben daya, nganti 30 mil saben daya.

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google