Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

T-920 & T-922 - 40 lbs

$179.00

Kursi Rodha T-900 Kursi Roda Bariatric Ngalahake Nganti 22 ″

Kursi Roda BariatricTransport Deluxe T-920 & T-922 iki nambahake kord kawat silang dual sing kuat. Ndhukung nganti 450 lbs. amarga pigura baja sing dikuatake. Luwih saka tugas abot, tentrem atine kanggo ngerti kekiatan kursi rodha ana ing kana kanggo nyoba wektu. Kursi roda tugas sing nyata wiwit 20 ″ jembaré lan kita malah duwe pilihan 22 ″.

Sawetara fitur apik sing bakal sampeyan temokake ing unit iki kalebu sandhangan tangan sing bisa dicopot lan sandhangan sikil sing adoh banget, gampang banget ditransfer mlebu lan metu saka kursi rodha lan gampang ngakses tabel lan panggunaan liyane kanggo fungsi iki. Alat iki nganggo pelapis nilon sing diformulasi khusus gampang dilipat. Sampeyan bisa melu munggah sawetara detik; nggawe pilihan apik kanggo pangguna sing lagi aktif. Kenyamanan pancen dibangun ing kursi iki sing nyedhiyakake kenyamanan sedina muput lan sikil sing bisa diatur kanthi adat.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 20. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut batal kursi roda sing wis ngilangi tag serial # lan / utawa diganti.

 

Ukuran kursi

Warna pigura

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google