Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

S-ERGO ATX - 15.4 lbs

$2,040.00

Kursi Roda S-ERGO-ATX Ultra Ringan kalebu Kategori Aktif

ATX anyar cocog kanggo kabeh wong sing pengin urip kanthi kendel. Thanks kanggo keprigelan lan kenceng banget saka batang salib sing diekstrusi multi-geometris. Fitur khusus "desain ekstrem" iki kalebu dimensi kompak kanthi struktur kaku. Sudut piring sikil bisa diatur kanthi tliti supaya sikil bisa dipanggonke ing sembarang sudut sing dipengini.

Iki minangka asil saka riset lan pangembangan taun. Tabung, las, lan komponen sing unik dioptimalake kanthi tepat kanggo nggayuh rasio kekuatan lan bobot paling dhuwur.

Saben pigura disetel dening master tech menyang spesifikasi pesanan sampeyan. Saiki kita bisa nambah stabilitas sing cukup kanggo pangguna sing luwih gedhe lan kuwat, sanajan ora ngindhari bobot awak kanggo pangguna sing luwih cilik lan luwih entheng.

S-ERGO ATX mindhah energi sampeyan menyang dalan kanthi gaya utama, kenyamanan, lan ekspresi.

Pilih ATX BOLD anyar ing pigura S-ERGO sing dipatenake saiki! Aja korban panglipur kanthi bantal sawise dipikirake. Pratelan utama yaiku tanpa kompromi!

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Ambane Kursi

Warna pigura

Rodha mburi

Dhuwur Kursi Ngarep

Dhuwur Kursi mburi

Pusat Gravitasi

Dhuwur Tulang Dhuwur

Bunder Sudut Tebu

Gagang Tulang Punggung

Dhuwur Footplate

Casters Ngarep

Mangga waca Opsi Dhuwur Kursi ing Ndhuwur kanggo Nemtokake Ukuran Caster sing Dibutuhake.

Majelis Sandhangan Tangan

Kursi Kursi

Bantal Bali

Suspensi Garpu Ngarep Kaki Frog

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google