Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Roda Cepet Cepet

Tombol push Axles Cepet Cepet ngidini sampeyan "pop" saka rodha tanpa alat lan mung pencet tombol ing kursi rodha sampeyan. Garis S-ERGO kita duwe komponen mesin bermutu lan presisi tinggi sing TIDAK digawe ing Tiongkok. Gandar iki paling apik ing industri kursi roda kanthi standar sing ora nggunakake jinis rilis cepet umume.

Roda Rilis Cepet ngidini sampeyan cepet nyuda bobot lan ukuran kursi rodha kanthi cepet lan tanpa alat apa wae. Nyopot rodha bisa nyedhiyakake panyimpenan cepet utawa pamriksa ban lan akses gampang transportasi. Kanggo sampeyan sing kudu golek papan liyane ing bagasi mobil utawa mung kanggo ngganti set ban sing anyar, iki mesthi dadi cara sing apik kanggo nduweni kemampuan kasebut.

 
Ulasan kita ing Google