Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

LT-700T - 36 lbs

$169.00

Kursi Rodha LT-700T 

Iki minangka seri kursi roda bobot standar sing ndhukung bobot nganti 250 kilogram lan isih ana rega kompetitif. Kursi roda sing andal lan kuwat bisa dadi maneuver. Wis dibangun nganti pungkasan lan wis kabukten bisa digunakake ing tes wektu sing digunakake ing bandara lan rumah sakit. bakal tetep tampil kanthi nada palu sing kasar.

Sawetara fitur apik sing bakal sampeyan temokake ing unit iki, kalebu sandhangan tangan lan sandhangan sikil sing gampang banget kanggo mindhah metu lan metu saka kursi rodha lan gampang ngakses tabel lan panggunaan liyane kanggo fungsi iki. Alat iki nganggo pelapis nilon sing diformulasi khusus gampang dilipat. Sampeyan bisa melu munggah sawetara detik; nggawe pilihan apik kanggo pangguna sing lagi aktif. Kenyamanan kasebut dibangun tenan ing kursi iki sing nyedhiyakake kenyamanan sedina muput lan sikil sing bisa diatur kanthi adat.

Sawetara fitur penting Kursi Roda LT-700T kalebu ban gratis sing padhet sing bisa mlaku kanthi lancar lan ora bisa ucul. Dheweke sampurna kanggo umume permukaan.

Umume kursi roda bobot standar Karman dilengkapi kualitas nganyari nganti pirang-pirang generasi upgrade lan perbaikan terus-terusan nalika ngupayakake nyedhiyakake rega lan rega kanthi paling migunani tumrap kabeh konsumen.

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

 

Ukuran kursi

Legress

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google