Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

LT-1000 - 23 lbs

$169.00

Kursi Rodha Transportasi Aluminium LT-1000

Kanggo pangguna, lan pengurus sing golek kursi roda transportasi sing bisa dienggo ing njero ruangan lan ing njobo, seri LT-1000HB bisa nyukupi kebutuhan sampeyan.

Kanggo pembeli sing ramah anggaran, seri Kursi Roda Transportasi LT-1000 dirancang khusus kanggo ngirim apa sing dibutuhake dening pangguna lan pangurus.

Diwiwiti rem rem tangan, supaya para pengurus bisa kanthi aman lan lancar nggawa kursi rodha menyang halte kontrol, uga nggawa rem parkir kanggo mbantu transfer aman. Iki kasedhiya karo bingkai aluminium, sing minangka bahan sing luwih unggul.

tombol walgreens-product-button

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 19. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut batal kursi roda sing wis ngilangi tag serial # lan / utawa diganti.

 

Ukuran kursi

Legress

Warna pigura

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google