Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KM-BT10 - 22 ″ nganti 30 ″

$4,200.00

Kursi Roda Ekstra KM-BT10 - nganti 550 lbs.

Seri BT10 dirancang supaya ora bisa menehi konsumen Kursi Roda Tugas Berat, sing bisa diatur kanggo konsumen, lan kabeh kebutuhan sing saiki ora ditawakake ing pasar. Menehi kursi gaya pan sing bisa dilipat unik, pigura sing kuat cocok kanggo ing njero ruangan, ing njobo, lan bisa ndhukung nganti 550 lbs.

Digawe saka kombinasi Aluminium Kelas Pesawat T6-6061, lan wajan kursi waja, seri BT10 entheng dibandhingake karo kabeh kursi roda Bariatric liyane ing pasar. Pilihan sing akeh, lan kustomisasi kasedhiya.

Minangka kursi roda sing disesuaikan, bisa dibangun kanggo nyukupi kabutuhane pangguna, nanging isih bisa tuwuh. Wektu pengiriman udakara 60-90 dina. Mangga dipriksa karo dealer resmi sampeyan utawa hubungi tim layanan pelanggan ing 626-581-2235 kanggo kasedhiyan lan wektu timbal.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 22. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Axles

Legress

Jinis Footplate

Jinis lengen lengen

Jinis Armpad

Kursi nganti Dhuwur Lantai

Dhuwur Tulang / Backrest

Sudut Punggung

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google