Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

KM-5000-TP - 33 lbs

$1,340.00

Kursi Roda Reclining KM-5000-TP digawe saka Aluminium T6

Kursi Roda Reclining Karman Healthcare KM-5000-TP minangka kursi roda lipat aluminium sing entheng. Kanthi lengen tangan empuk sing dawa, bantal endhas sing bisa disetel, lan liyane kursi roda iki nambah kenyamanan kanggo pangguna apa wae.

Kursi iki uga nduweni jejak sikil munggah-mudhun lan dhukungan sikil sikil sing bisa diatur. Kanthi bobote 33 lbs. kursi iki bisa diangkut kanthi gampang.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 sore Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google