Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

ERGO LITE - 18 lbs

$800.00

Pira merek sejatine TES CRASH kursi roda transportasie? - Kursi Rodha Ergo Lite

Wangsulane ora ana wong liya kajaba kita. Kita nyetel garis kanggo Kualitas lan Keselamatan Tinggi. Sing paling entheng

Kursi Roda Ergo Lite minangka versi kursi roda transportasi lan bobote mung 18 lbs .. Iki dilengkapi kursi lan kursi sing dirancang kanthi ergonomis, dadi kursi transportasi paling nyaman ing pasar. Kursi lipat lan sandhangan mburi nggawe S-Ergo cocog kanggo disimpen utawa dawane, lan bantalan anti-bakteri AEGIS sing digawe luwih nyenengake lan dhukungan.

Sanajan bobot entheng, kursi roda Ergo lite duwe 220 lbs. kapasitas bobot

Bebarengan karo ban mburi poliuretan 14 free bebas warata sing cocog kanggo njero ruangan lan ruangan.

tombol amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

 

Ukuran kursi

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google