Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00

Napa Kursi Roda Penerbangan UltraLight Ergo?

Pengin ngerti sebabe kategori kursi roda ultralight Flight Ergo menang dadi pemimpin ing kategorine? Ing pasar saiki, wong kesel karo kursi rodha sing abot sing bisa ningkatake mobilitas wong cacat utawa mobilitas. Yen mobilitas lan gampang transportasi sing penting dadi utama nggawe kursi roda, piye wae pabrik ilang ing sing paling penting kanggo wong sing nggunakake kursi.

Karman kanthi bangga ngumumake produk sing bakal nemtokake bobot ultralight kanthi rega sing paling kompetitif. Kita nindakake kanthi nyampur logam kompetitif (Pesawat Kelas T6 Alu) karo géomètri paling efisien sing bisa ditrapake nalika ngrancang kursi rodha.

Apa sing kita entuk yaiku kursi roda fungsional sing nyuda rega ing ekonomi nyopir kursi roda Titanium langsung menyang omah-omah individu sing pengin duwe kursi roda mobilitas utama. Kita uga nawakake versi Ergo Flight Transport kanthi roda mburi 14 ″.

Fitur Kursi Rodha Penerbangan Ergo Flight:

14.5 lb. Bingkai / 19.8 lb. (w / o sikil)

Revolusi lan meksa Geometri lan Teknologi Aluminium Kelas T6 paling apik kanggo saingan karo Titanium ngirit, luwih saka 71% regane!

Kursi rodha ringan Karman ing Amazon

Pengin dikirim kanthi cepet lan langsung saka gudang? Ora masalah. Sampeyan bisa milih kanggo ngatur lan milih pilihan saka menu gulung ing ngisor iki. Sampeyan uga bisa nelpon yen pengin njaluk pesen babagan que. Kita bisa cepet dikirim metu saka gudang ing dina sing padha kanggo kabeh pesenan sing digawe sadurunge 3 pm Wektu Standar Pasifik. Penting banget kanggo nyedhiyakake para pelanggan pengalaman sing paling apik lan bisa tuku. Entuk kursi roda sing sampurna kanggo sampeyan dhewe utawa wong sing ditresnani ana ing ndhuwur dhaptar prioritas kita.

* Kanggo checkout kapal cepet, model dhasar standar bakal dikirim kanthi jembar kursi 18. Sampeyan uga bisa ngatur ing menu molor ing ngisor iki.

KARMAN_PERAWATAN_KESEHATAN_RODA_PILIHAN

Mangga deleng kertu garansi sing dipasang ing saben produk kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan prosedur. Garansi kasebut ditambahi mung kanggo tuku lan pangiriman produk asli. Garansi ora bisa ditransfer. Bagean utawa bahan sing kena nganggo busana normal sing kudu diganti / didandani iku tanggung jawabe pamilik. Rusak amarga kelalaian pangguna, karusakan sengaja disengaja utawa ora ora dijamin ing garansi Pabrik. Pad lengan lan kain pelapis kulit ora dijamin babar pisan. Disaranake manawa klaim apa wae sing dijamin babar pisan dikembalikan menyang dealer resmi kanggo layanan sing tuku saka sapa.

Yen Kertu Registrasi Garansi ora ana ing file kasebut pratelan produk, banjur salinan invoice karo tanggal tuku kudu diwenehake. Periode jaminan kanggo konsumen diwiwiti tanggal tuku saka pihak sing adol. Periode jaminan kanggo pihak sing adol, yen produk kasebut ora bisa didol menyang konsumen, diwiwiti tanggal invoice saka Karman. Garansi kasebut dibatalake ing kursi rodha sing wis ngilangi # serial lan / utawa diganti.
 

Ukuran kursi

Axles

Kursi Kursi

Bantal Bali

Pilihan lan Aksesoris

Ulasan kita ing Google