Karman ngormati privasi sampeyan lan setya nglindhungi informasi sing dikumpulake babagan sampeyan sajrone nindakake bisnis. Kita pengin sampeyan rumangsa aman nalika ngunjungi situs web. Mula, kita wis nyiapake Kabar Privasi iki kanggo menehi informasi babagan informasi sing dikumpulake lan cara nggunakake. Kebijakan iki ditrapake kanggo www.karmanhealthcare.com ing Amerika Serikat.

Informasi Bab Kunjungan Situs
Nalika sampeyan bisa ngunjungi situs tanpa ngenali dhewe utawa mbukak informasi pribadi, Karman nglumpukake informasi statistik kanggo ngerti panggunaan situs kita. Contone informasi iki kalebu jumlah pengunjung, frekuensi kunjungan lan wilayah situs sing paling populer. Informasi iki digunakake kanthi bentuk agregat kanggo nggawe perbaikan terus-terusan ing situs web kita. Penting, dicathet yen ora ana informasi sing dingerteni babagan pengunjung situs sing digunakake kanggo tujuan iki.

Informasi Domain
Situs web iki uga bisa nglumpukake informasi tartamtu kanggo dadi luwih kenal karo pelanggan sing ngunjungi situs. Iki mbantu kita ngerti kepiye situs web digunakake, saengga bisa dadi luwih migunani kanggo pangguna. Informasi iki bisa uga kalebu tanggal, wektu lan kaca web akses sampeyan, Penyedia Layanan Internet (ISP) lan alamat Internet Protocol (IP) sing sampeyan akses menyang Internet, lan alamat Internet saka situs sing sampeyan sambungake.

Informasi pribadhi
Sawetara bagean situs web iki bisa njaluk sampeyan menehi informasi babagan sampeyan kanggo nggawe akun online, supaya sampeyan bisa pesen kanthi online. Informasi iki digunakake minangka langkah keamanan kanggo ngenali sampeyan. Contone data pribadi sing dikoleksi kanggo tujuan iki yaiku nomer akun, jeneng, alamat email, tagihan lan informasi pengiriman.
Cara tambahan sing bisa nglumpukake informasi yaiku:
• Registrasi kanggo invoice
•    Dhukungan produk Pendhaftaran
• Lengganan dhaptar buletin
•    Registrasi garansi

Pihak katelu
Karman bisa uga nyedhiyakake informasi sampeyan kanggo pihak katelu sing nyedhiyakake layanan kanggo pihak kita. Kita mung nyedhiyakake informasi pihak katelu kanggo nindakake layanan kasebut. Karman njupuk sawetara pancegahan kanggo mesthekake informasi iki ditransfer kanthi aman.
Kita bisa uga kadang-kadang nyampekano informasi menyang mitra bisnis sing dipercaya kanggo pemasaran lan tujuan liya sing bisa mupangat.
Karman bisa uga nyampekano informasi babagan sampeyan sing diklumpukake ing situs web yen diwajibake miturut hukum utawa yen perlu kanggo nglindhungi hak Karman utawa karyawane.

Nglindhungi Bocah-bocah
Karman nduweni komitmen kanggo njaga privasi lan hak-hak bocah. Kita yakin dheweke kudu bisa nggunakake Internet kanthi produktif lan aman kanthi proteksi paling dhuwur babagan informasi sing bisa dingerteni dhewe.
Mula, kita ora bakal sengaja njaluk utawa nglumpukake informasi sing bisa dingerteni dhewe saka bocah-bocah ing umur 13 taun sing nggunakake situs iki. Yen nampa kabar manawa sawijining pendaftar ing situs kasebut umure kurang saka 13 taun, kita bakal langsung nutup akun kasebut lan mbusak informasi pribadine.

Keamanan data
Karman duwe niat nglindhungi keamanan informasi pribadi sampeyan kanthi ketat. Kita bakal nglindhungi data saka ilang, nyalahi panggunaan, akses utawa pambocoran sing ora sah, pangowahan, utawa karusakan. Iki bisa uga kalebu panggunaan enkripsi nalika nglumpukake utawa ngirim data sensitif kayata informasi kertu kredit.

Hubungan Bisnis
Situs web iki bisa uga ngemot tautan menyang situs web liya. Karman ora tanggung jawab kanggo praktik privasi utawa konten situs web kasebut.
Nganyari Informasi Sampeyan
Sampeyan bisa, kapan wae, hubungi kita at privacy@KarmanHealthcare.com lan nganyari informasi pribadi lan / utawa bisnis sampeyan.

kontak kita
Yen sampeyan duwe pitakon utawa komentar babagan kabar utawa praktik privasi, mangga kontak kita liwat email. Sampeyan uga bisa ngubungi kita ing kene kursi rodha pitakon sing gegandhengan ngluwihi pertanyaan privasi.
Karman bisa ngowahi utawa nganyari kabar privasi iki saben wektu sawayah-wayah tanpa ana kabar sadurunge. Sampeyan bisa mriksa tanggal "Pungkasan Dianyari" ing ngisor iki kanggo ndeleng kabar nalika pungkasan diganti. Sampeyan terus nggunakake situs web minangka idin kanggo isi kabar privasi iki, amarga bisa uga diowahi saka wektu ke wektu.