Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nalika tuku a kursi rodha, wkursi tumit pangguna ora rumangsa dikurung.

Sing penting nalika tuku a kursi rodha? Wong sing lumpuh bisa mlaku kanthi cepet kursi rodha kaya wong liya kanthi mlaku. kursi rodha nawakake wong kesempatan kerja utawa toko utawa nindakake tugas liyane ing sanjabane omah.

Ing cara tartamtu, a kursi rodha mirip sepeda. Kasedhiya ing macem-macem desain uga gaya sing bisa dipilih, kalebu cahya entheng, model daya, recliners, bariatrik, ergonomic, Etc.

Kursi Rodha Karman

Kanthi akeh pilihan sing kasedhiya ing pasar, milih sisih tengen kursi rodha, utamane kanggo pertama kaline kursi rodha pangguna, bisa dadi bingung.

Yen pas ora pas, pangguna ora bakal kepenak lan ora bakal bisa nggayuh fungsi maksimal.

Cara Pilih a kursi rodha?

Mula, dadi ide sing apik yen takon karo ahli terapi kerja (OT) sing duwe pengalaman cukup karo macem-macem jinis kursi roda.

Iki pokok kursi rodha panuku tuku kanggo taun 2021 nawakake wawasan babagan kursi rodha proses tuku, bebarengan karo nyorot sing paling populer kursi rodha model lan cara mutusake endi kursi rodha iku pas kanggo sampeyan.

Best Kursi roda Pandhuan tuku 2020

Nalika milih a kursi rodha, ana akeh aspek sing kudu dipikirake, kayata, metode propulsi, kursi rodha jinis, mekanisme kontrol, lan sing paling utama penting, teknologi sing digunakake.

Loro Bintang - 28 lbs

Metode Propulsi Kursi Rodha

Utamane ana loro jinis mekanisme propulsi, lan kalebu:

Kursi Roda Propel:

Iki digawe kanthi Wheels Rear Larger, casters ngarep uga pelek tangan. Pasien digunakake kanggo pindhah tanpa pitulungan. Rodha mburi sing luwih gedhe nggawe luwih gampang ngobahake suket utawa tlatah kasar liyane.

Kajaba iku, beda karo Propel Dhiri Kursi roda, iki duwe rodha sing luwih cilik, lan gumantung saka pangguna di-push sak karo pitulung.

Iki digunakake ing Omah Perawat, Rumah Sakit uga Maskapai Penerbangan.

Ringan, uga karo anané 'Attendant Brakes', ngidini para pandhita bisa mindhah kursi roda gampang mudhun bukit sing kacepetan utawa kunci kanggo keamanan yen dibutuhake.

transit kursi roda:

kursi rodha Jinis & Bobot

Bobot minangka salah sawijining faktor paling penting sing kudu dipikirake nalika tuku kursi rodha.

Kena pengaruh langsung menyang transportasi kursi kanthi ngangkat aman.

entheng kursi roda:

Bobot iki udakara 26 nganti 40 lbs lan kasedhiya ing propel mandhiri uga model transit sing digunakake.

Iki diregani ekonomi sing cocog karo kabeh anggaran.

Kursi roda LT-980

Ultra-ringan kursi roda:

Bobot iki luwih entheng, udakara 13 nganti 29 pon, lan luwih gampang obah.

Uga kasedhiya ing model mandhiri uga model transit.

Kajaba iku, iki dirancang kanggo pangguna Bariatric, yaiku kursi roda digawe saka logam tahan lama kayata baja, lan bobote udakara 30 nganti 65lbs.

Tugas abot kursi roda:

Minggir kursi roda:

Iki bisa ngganti orientasi pasien ing kursi rodha lan ngidini dheweke ngapusi.

Dheweke dirancang kanthi cara njaga gerakan lan kanggo nyegah lecet, pitulung ing manajemen spastisitas nalika nambah toleransi lungguh.

Cara Pilih Ukuran sing Tepat saka kursi rodha?

Salajengipun, milih ukuran sing cocog kursi rodha muter peran penting ing kenyamanan uga mekanisme propulsi saka kursi rodha.

Kajaba iku, ana macem-macem faktor sing kudu dipikirake, kayata jembar Kursi, Ambane, dhuwur, Backrest, lan sandhangan tangan.

Pengaruh Jembar Kursi saka kursi rodha

Jembar kursi saka pengaruh kursi rodha penake bebarengan karo kinerja kursi rodha.

Jembaré kursi kudu jembaré nganti nyedhiyani cocok distribusi bobot.

Sampeyan uga kudu sempit supaya bisa gampang manipulasi kursi rodha

Kajaba iku, yen kursi saka kursi rodha yaiku amba banget, mula bakal nyebabake pangowahan posisi lan dedeg piadeg sing ora dikarepake.

Iki nggawe angel banget ngakses roda sing pungkasane nambah risiko entuk cilaka.

Salajengipun, yen kursi saka kursi rodha sempit banget, bakal dadi kurang stabil uga ora kepenak maneuver.

Pentinge ambane kursi saka kursi rodha

Ambane Kursi saka kursi rodha yaiku kaya penting minangka jembar kanggo kenyamanan uga biomekanik saka kursi rodha. Aja lali iki nalika tuku a kursi rodha.

Yen kursi kasebut cekak banget, pungkasane bakal kakehan bokong banjur nambah risiko perawatan tekanan, sing bakal nyebabake maneuverabilitas kanthi ngetokake bobote akeh banget.

Kosok baline, yen kursi kasebut jero banget, bakal nyebabake tekanan ing dhengkul, sing bakal nyebabake postur sing mudhun, lan bisa nyebabake perawatan tekanan bebarengan karo propulsi kursi rodha.

Pengaruh Dawane Sikil saka kursi rodha

The kursi rodhadawane sikil saka kursi rodha netepake dhuwur sikil sing cukup, sing bakal ngidini bagean bobot awak dijupuk saka sikil.

Dhuwur kursi Pentinge ing kursi rodha

Kursi kudu cukup dhuwur kanggo ngilangi bobot saka pangguna, nanging ing wektu sing padha uga cukup sithik kanggo dipasang ing sangisore meja.

Nalika nimbang Dhuwur Kursi, sampeyan uga kudu nganggep dhuwure bantal sing bakal sampeyan lakoni nggunakake.

Pentinge Dhuwur saka kursi rodha Mundur

Dhuwur backrest gumantung karo drajade cacat.

Saenipun, backrest sing nyedhiyakake sing cocog ketegangan kanggo posisi sing apik lan uga nyedhiyakake kebebasan gerakan iku pilihan sing apik.

Kanggo wong sing duwe masalah postural, mundur luwih dhuwur tambah stabilitas bisa dadi pas.

Dene, kanggo pangguna sing nggoleki kebebasan lengen tambahan, sandhi mburi ngisor minangka pilihan sing paling apik. 

Fitur tambahan

Dhuwur lengen tangan: Sampeyan kudu santai ing lengen ngisor.

Dawa sikil: Sampeyan ora kudu adoh banget dadi kendala.

Ing ngisor iki sawetara sing paling laris kursi roda:

VIP-515 - 38 lbs

Tranzit Go - Lipat Listrik

Product Description

Kursi Rodha Daya Transit Go

The Transit Go wis inspirasi saka kelas ringan liyane kursi roda ing pasar. Sejatine, gampang dilipat uga bisa diangkut.

Iki dirancang kanggo nambah gesang pangguna kursi rodha global Iki minangka salah sawijining kekuatan lempitan paling entheng kursi roda, bobote mung 56 lbs.

Kursi roda iki promosi kamardikan bebarengan karo mobilitas uga panglipur. Cocog banget kanggo pandhu arah njobo uga njero ruangan.

Pro: ● Gampang nggunakake Joystick ● Melipat lan Bingkai entheng

Cons: ● Ora cocog kanggo kabeh wilayah

T-2017 & T-2019 - 26 lbs

Product Description

Seri T-2000 dening Karman Kesehatan dilengkapi tali sikil sing dipasang Velcro bebarengan karo armrests sing dawa lengkap. Salajengipun, punika a entheng, kompak kursi roda transportasi kanthi pigura sing gampang dilipat kanggo lelungan gampang uga panyimpenan. Boboté mung 23 lbs bebarengan karo sandhangan sikil.

Kajaba iku, pelapis nilon keropos sing bisa dihirup bisa larang regane bermutu tinggi, uga gampang diresiki. Iki dhingklik transportasi nyedhiyakake pilihan jembaré kursi, lan kapasitas bobot 250 lbs.

S-ERGO 305 - 29 lbs

Product Description

Kursi Rodha Ergonomis S-305

Ing Karman S-Ergo 305 kursi rodha nyedhiyakake kualitas terpuji ing tingkat sing luwih kompetitif tinimbang liyane ing pasar.

Bobot saka kursi rodha mung 29 lbs, lan duwe kapasitas bobot 250-lb. Iki kursi rodha ukurane 16 ″ uga jembaré 18 ″ jembaré.

Iki dilengkapi fitur kayata rilis instan uga sandhangan tangan sing bisa diatur.

Kanthi S-305 sampeyan entuk akses menyang pilihan sing bisa disetel kanthi sederhana lan kunci.

Tembung Pisah

At Karman Perawatan kesehatan, kita yakin ora ana ukuran sing cocog karo kabeh kursi roda, lan gumantung karo kahanan pribadi uga kabutuhan pangguna.

Nanging, kudu bebas hubungi kami yen sampeyan mbutuhake apa wae pitulung karo milih a kursi rodha, lan staf sing mbiyantu bakal bali menehi saran sing cocog.


Penghargaan 2021 taun kanggo video paling apik ing kursi rodha bagean pandhuan menyang Ken @ Warrior Legged Kiri