A kursi rodha yaiku rodha mobilitas piranti ing ngendi pangguna lenggah lan bisa dadi seluler. Piranti kasebut didorong kanthi manual (kanthi muter roda kanthi tangan) utawa liwat macem-macem sistem otomatis kayata motor listrik. Kursi roda digunakake dening wong sing angel mlaku utawa ora bisa amarga lara (fisiologis utawa fisik), cilaka, utawa cacat.

A kursi rodha mbantu wong dadi luwih mobile lan mandiri. Ana macem-macem jinis Kursi roda sing digunakake kanggo macem-macem alasan. Penting kanggo ngerti watesan lan operasi aman apa wae kursi rodha awakmu milih.

Ukuran kursi kursi (jembaré lan ambane), dhuwur jog-kanggo-lantai, footrests/leg rest, outriggers caster ngarep, backrests luwes, kontrol, lan akeh fitur liyane bisa selaras ing, utawa ditambahake menyang, akeh model dhasar, nalika sawetara. pangguna, asring sing duwe kabutuhan khusus, bisa uga duwe Kursi roda adat-bangun

Pandhuan Informasi Kursi Roda Manual

Kursi Rodha Manual Pandhuan Informasi

A Kursi Rodha Manual yaiku salah sawijining sing didhukung dening pangguna. Biasane ditindakake kanthi meksa bar bunder sing ngubengi rodhane. Iki kursi rodha uga duwe gagang ing mburi supaya bisa disurung karo wong liya. A Kursi Rodha Manual gampang dijaga, yaiku entheng, lan paling murah kanggo tuku.

Listrik Kursi roda

Listrik Kursi roda sing propelled dening motor lan baterei. Padha banget canggih. Padha dilakokno karo joystick utawa tombol push. Sawetara listrik Kursi roda nggunakake teknologi majeng lan bisa menek munggah undhak-undhakan, mindhah tengen kerikil lan malah mundhakaken kanggo menehi akses menyang rak-rak dhuwur. Listrik Kursi roda perlu pigura kuwat kanggo ndhukung motor lan baterei supaya padha banget abot lan uga cukup larang. Biaya rata-rata listrik kursi rodha yaiku $ 7000 nanging bisa uga mudhun saka $ 3000 nganti $ 30,000.

Olahraga Kursi roda

Minangka jeneng tabet, olahraga Kursi roda dirancang kanggo muter olahraga . Padha ultra entheng nanging stabil banget. Padha asring digunakake kanggo tenis, kursi rodha basket, lan marathon

Kursi Power Football lan Power Soccer Kursi roda

Olahraga anyar wis dikembangake kanggo pangguna kursi listrik sing diarani bal-balan kursi listrik utawa sepak bola listrik. Iki minangka siji-sijine olahraga tim kompetitif kanggo pangguna kursi kursi.

ngadeg Kursi roda

Ngadeg kursi rodha yaiku salah siji sing ndhukung pangguna ing posisi sing ngadeg. Bisa digunakake minangka kalorone a kursi rodha lan pigura sing ana, saengga pangguna lungguh utawa ngadeg ing kursi rodha. Dheweke bakal pindhah saka posisi ngadeg kanthi pompa hidrolik utawa bantuan listrik.

Pediatric Kursi roda

Pediatric Kursi roda ana ing wangun manual lan listrik. Iki mung versi cilik saka wong diwasa sing luwih gedhe Kursi roda. Iki biasane luwes supaya bisa tuwuh karo bocah lan nggedhekake kanggo nampung bobot lan akeh nalika bocah kasebut tuwuh.

Langkawi Kursi roda

utawa Kabeh Terrain Kursi roda ngidini kedhaftar kanggo ngetik banyu lan nyedhiyani luwih mobilitas ing wedhi. Kasedhiya macem-macem model. Ing pirang-pirang negara ing Eropa, ing diakses Pariwisata wis mapan, akeh pantai sing ana kursi rodha diakses lan nyedhiyakake jinis iki Kursi roda kanggo klien gratis.

Roda telu Kursi roda

3 rodha Kursi roda ora konsep anyar lan wis kerep digunakake ing desain racing Kursi roda, tenis Kursi roda, lan olahraga liyane uga saben dinten kabeh waé Kursi roda. iki Kursi roda luwih stabil lan maneuverable liwat terrain atos saka papat-wheel kursi rodha.

Kemajuan teknologi anyar kanthi alon kursi rodha lan teknologi EPW. Sawetara Kursi roda, kayata iBOT, incorporate teknologi gyroscopic lan kemajuan liyane, mbisakake dhingklik kanggo ngimbangi lan mbukak mung loro saka papat wheel ing sawetara lumahing, saéngga mundhakaken pangguna kanggo dhuwur iso dibandhingke karo wong ngadeg.

Dheweke uga bisa nggabungake undhak-undhakan undhak-undhakan lan fitur roda papat kanggo pitulung kanthi kursi tangan dadi luwih kasedhiya lan maju.

Dog Kursi roda

Ya, ana sing kaya ngono Kursi roda kanggo asu. Padha digawe kanggo bantuan cacat lan segawon sing cilaka entuk maneh mobilitas. Kaping pirang-pirang masalah, yaiku pamindhahan pinggul utawa a Ari balung mburi cilaka sing nyebabake asu kasebut ora bisa ngontrol sikil bali.

Asu kursi rodha pas menyang sikil mburi lan muter ing jubin lan asu kasebut maju kanthi sikil ngarep. Iki mbantu asu kasebut bisa entuk maneh mobilitas lan terus urip sing sehat lan sehat.

Kapan wae sampeyan ing pasar kanggo kursi rodha, ora preduli apa jinis sing sampeyan goleki, luwih becik sampeyan blanja mbandhingake.

beda Kursi roda teka karo kemampuan beda lan prices beda uga. Sampeyan bakal pengin nggawe manawa sampeyan entuk hasil sing apik kanggo dhuwit lan entuk sing paling apik kursi rodha kanggo wong sing bakal nggunakake iku.

Sampeyan bisa tuku Kursi roda dina iki ing werna perayaan lan prints jog. Plus sampeyan bisa luwih ngatur mau sawise tuku kanggo nggawe kursi rodha unik pangguna dhewe.

iki Kursi Rodha Manual pandhuan informasi kudu mbantu sampeyan nemokake sing bener Kursi Rodha Manual kanggo kabutuhan pribadi.

Kursi Rodha Manual

Yen sampeyan duwe kemampuan kanggo push kursi rodha, sampeyan bakal butuh sing dikenal minangka a Kursi Rodha Manual. iki Kursi roda sing propelled dening pangguna dening meksa nindakake perkara pelek ing gembong mburi.

Biaya a Kursi Rodha Manual bisa beda-beda saka $ 475 - $ 7,600, variasi rega kasebut gumantung saka apa kursi rodha digawe saka, lan yen dibangun kanggo ngukur (desain bespoke), utawa "desain standar.

Ana akeh bahan a kursi rodha bisa digawe saka sing kalebu:

  •  steel
  •  aluminium
  •  titamium
  •  Serat karbon

Ana rong jinis kursi rodha sing kudu dipikirake. Iki minangka a Bingkai Kaku kursi rodha lan Frame Frame kursi rodha.

Bingkai Kaku Kursi roda

Umume, pigura kaku kursi rodha bakal kalebu pigura gandheng sing lenggah wong kasebut. Mburi kursi duwe kemampuan melu mudhun, lan rodhane duwe mekanisme rilis cepet supaya gampang transportasi lan panyimpenan saka kursi rodha.

Bingkai sing paling kaku Kursi roda digawe saka aluminium utawa titanium, nanging ana sawetara spesialis Kursi roda digawe saka serat karbon. Bingkai kaku sing entheng kursi rodha bisa bobote nganti 10lbs tanpa rodhane. Kursi luwih entheng, mula luwih gampang ditolak, mula ora menehi stres ing sendi pundhak.

Minangka pigura kaku Kursi roda duwe bagean sing kurang obah, umume luwih kuat tinimbang lempitan Kursi roda lan tahan luwih suwe.

Frame Frame Kursi roda

Bingkai lempitan kursi rodha punika kursi rodha bingkai sing bisa diluncurake kanthi nggunakake mekanisme X ing pigura. Mekanisme iki bisa dikunci, lan ing kursi rodha lipatan nalika ngeculake loro tuas pengunci ing kursi.

Amarga kursi rodha lempitan duwe mekanisme X, ngunci tuas lan nguatake strut, biasane luwih abot tinimbang bingkai kaku kursi rodha. Lempitan Kursi roda uga duwe footrests sing bisa dipindhah sing ngidini kursi ambruk. Kursi lipat wiwitan digawe saka baja, nanging saiki digawe saka aluminium utawa titanium.

Amarga ana bagean sing mindhah ing kursi lempitan, lan sendhi sing bisa dipindhah, kursi kasebut ora awet kaya bingkai kaku kursi rodha. Sabanjure, tegese pangopènan sing luwih dhuwur dibutuhake kanggo njaga kursi rodha ing kahanan sing apik.

Lipat Versus Kaku Kursi roda

Miturut Dr. Gene Emmer

Apa sampeyan nate ngelingi manawa sampeyan ora nate weruh a dipatèni atlit saingan ing a kursi rodha lempitan? Alasane nambah kinerja kaku Kursi roda. Kabeh atlit ngupayakake ngoptimalake kinerja. Nanging kinerja ora mung penting kanggo olahraga Kursi roda, iku penting kanggo pangguna saben dinten aktif uga. A uga dirancang kaku kursi rodha dadi bagean awak a dipatèni pangguna sing ngidini akses lan kebebasan gerakan sing luwih gampang. Apa fitur sing kaku kursi rodha sing menehi kinerja unggul?

  • Ngurangi Pangopènan lan Bobot: Kursi lipat duwe akeh bagean sing bisa dipindhah sing ngalami ketegangan. Bagean-bagean iki kudu kerep diatur utawa diganti supaya kursi tetep sejajar. Amarga saka galur iki, aluminium walled kenthel dibutuhake lan mulane ing Kursi roda biasane abot. Kaku Kursi roda duwe bagean sing luwih sithik sing bisa dipindhah lan luwih sithik sing salah. Kaku Kursi roda umume luwih awet lan umure luwih apik tinimbang lempitan Kursi roda.
  • Akeh energi saka dorongan rodha ilang ing bagean lentur ing kursi rodha lempitan. Wiwit kaku kursi rodha duwe bagean sing luwih sithik sing bisa dipindhah, umume energi saka dorongan roda diterjemahake menyang gerakan maju. Cekakipun, kaku kursi rodha bisa uga luwih gampang dipencet tinimbang a kursi rodha lempitan.
  • Amarga kudu melu, ing kursi rodha lempitan desain bisa uga ora dioptimalake kanggo kinerja. Contone, para casters ing kursi rodha lempitan biasane diselehake uga ing mburi sikil, supaya ngidini kursi rodha kanggo nutup kanthi bener. Desain iki menehi bobot akeh ing kastor. Kanthi kaku kursi rodha, jarak antarane sandhi sikil lan kasta biasane luwih cekak; nyelehake luwih bobot ing rodha mburi. Kurang bobot ing kastor nggawe kaku kursi rodha luwih gampang diuripake.
  • Amarga kaku Kursi roda luwih entheng lan luwih bisa dimanfaatake tinimbang lempitan Kursi roda dheweke tampil luwih apik, yaiku luwih gampang pangguna kanggo pindhah. Nanging iki ora mung kauntungan kanggo atlet. Bayangake a kursi rodha pangguna arep a kursi rodha ramp tanpa pitulung. Iki bisa dadi luwih angel ing kursi lempitan sing abot, tinimbang ing kursi sing bisa ditangkep, ultra-ringan, sing bisa luwih entheng 10 kg utawa luwih.
  • Ringkesan, amarga bobot, desain, lan bagean obah sing luwih sithik, kinerja kaku kursi rodha biasane luwih apik tinimbang a kursi rodha lempitan. Prabédan iki bisa uga dadi luwih katon kaya ta Kursi roda umur.

Kinerja mung minangka salah sawijining kaluwihan sing kaku kursi rodha liwat lempitan Kursi roda. Ing ngisor iki minangka dhaptar parsial keuntungan sing kaku Kursi roda liwat kursi lempitan. Apa sampeyan bisa mikir babagan wong liya?

Fit Badan sing luwih apik (Desain):
Desain utama sing kaku kursi rodha yaiku pas karo awak pangguna. Desain utami a kursi rodha lempitan yaiku melu. Lempitan Kursi roda umume kothak, nalika kaku Kursi roda laras karo wujude awak. Contone, karo kursi kaku, siji bisa taper desain kanggo salaras karo wangun awak (gedhe ing hips, panah ing dhengkul) kang bisa nahan awak pangguna ing panggonan. Uga aluminium ing antarane dhengkul lan footrest bisa tapered (luwih jembar ing dhengkul, sempit ing sikil) nyekeli sikil ing panggonan. Kanthi kursi lipat, sampeyan ora bisa nyusup utawa ora bakal ditutup kanthi lengkap.

Sawise Pangaturan Pasar: Kaku Kursi roda umume duwe konfigurasi lan pangaturan sing luwih lengkap banjur kursi lipat. Paling lempitan Kursi roda duwe watesan ing konfigurasi lan panyesuaiane. Contone, akeh lempitan Kursi roda ora ngidini nyetel amba ing antarane backrest lan kursi.

Kamardikan: Pangguna bisa gampang pindhah saka kaku Kursi roda menyang sawetara mobil mandhiri. Kanthi kursi rodha lempitan, pangguna biasane mbutuhake kanca kanggo melu kursi rodha lan sijine ing bagasi mobil. Kanthi sawetara wangun kaku Kursi roda, pangguna bisa transfer menyang mobil lan saka njero mobil, copot rodhane loro, gulung mudhun istirahat mburi lan gawanen kursi rodha ing njero mobil banjur lebokake ing kursi mburi utawa ing jubin. Transfer independen bakal luwih angel ing a kursi rodha lempitan.

Estetika: Sawetara kaku Kursi roda dirancang supaya apik. Lempitan Kursi roda arang dianggep atraktif, mung fungsional

Apa mupangate a kursi rodha lempitan? Utamane ana siji kauntungan: kursi lipat bisa disimpen ing bagasi mobil tanpa nyopot roda. kaku Kursi roda ora kanggo kabeh wong, nanging akeh wong sing saiki nggunakake lempitan Kursi roda luwih becik nalika kaku kursi rodha.

Sapa pelanggan sing cocog kanggo sing kaku kursi rodha? Wong sing:

  •  Nduwe kekuatan awak ndhuwur sing apik
  •  Pengin independen
  •  Umur enom lan aktif (5-50 taun)
  •  Katon sing kursi rodha minangka bagean saka awake lan ora mung perabotan

Sapa pelanggan sing tepat kanggo kursi lipat? Wong sing:

  •  Ora bakal mandiri utawa ora duwe kekuatan awak ndhuwur
  •  Nduwe kekuwatan utawa koordinasi awak ndhuwur sing paling sithik
  •  Umure enom banget (0-4) utawa luwih tuwa (60-90)

Elingi: Kaku kursi rodha digawe kanggo penak pangguna. Lempitan Kursi roda digawe kanggo kenyamanan kanca. Sampeyan luwih seneng sing endi?

 

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan.

 

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.