Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Apa sampeyan utawa sampeyan dipatèni anggota kulawarga kudu a kursi rodha? Utawa sampeyan pengin menehi sumbangan pangguna kursi rodha? kursi rodha organisasi minangka pilihan paling apik kanggo nyambungake donatur lan panampa. Ana macem-macem organisasi sing nyedhiyakake sumbangan lan mobilitas pitulung kanggo individu sing mbutuhake.

Ayo goleki organisasi sing paling dhuwur sing nyedhiyakake pitulung kursi rodha pangguna ing AS lan internasional.

Yayasan Kursi Roda Internasional 

Wiwit dilebokake, kursi rodha Yayasan digunakake kanthi tujuan nyedhiyakake gratis kursi roda donya. Iku nyuplai kursi roda kanggo bocah, wong diwasa, lan wong kabeh klompok umur, sing ora bisa tuku kursi rodha, luwih saka 150 negara. Miturut situs web, yayasan kasebut nyumbang luwih saka 1 yuta kursi roda kanggo wong mlarat ing saindenging jagad suwene 17 taun kepungkur.

Muga-muga Haven Internasional

Organisasi amal internasional nyediakake kursi rodha ing meh 108 negara. Organisasi nirlaba iki nampani panggunaan bekas lan anyar kursi roda lan sawise dianyaraké, disebaraké kanggo wong mlarat ing negara beda liwat klompok darmabakti saka sukarelawan internasional lan profesional.

Joni lan Kanca

Joni lan staf sukarelawane kepengin nyedhiyakake spiritual nyegerake lan nyenengake kanggo dipatèni wong Kejabi nyedhiyakake mundur kanggo penyandang cacat, Joni lan kanca nyedhiyani kursi roda marang wong kang butuh. Padha uga nampa kursi rodha sumbangan lan badan amal liyane kanthi tujuwan kanggo nyebar maneh.  

Langsung Bantuan Internasional

Direct Relief minangka organisasi internasional sing nyedhiyakake layanan medis ing 80 plus negara ing saindenging jagad kalebu kalebu 50 negara bagian AS. Penyediaan organisasi obat sing nylametake nyawa kanggo dokter lan perawat ing saindenging jagad; mbantu negara-negara bencana lan nyedhiyakake kursi rodha sumbangan kanggo wong mlarat.

Kreta Pangarep-arep
Mesthekake kebebasan saka mobilitas, organisasi iki nampa digunakake kursi roda lan direnovasi kanggo distribusi kanggo wong mlarat tanpa biaya.

Yayasan American Outreach

Organisasi nirlaba, nampani sumbangan bekas, lawas lan anyar kursi roda. Tujuane kanggo nggawe wong seneng kanthi nampa sumbangan kursi rodha lan menehi wong sing mlarat kanthi bebas biaya. Organisasi kasebut uga ngrenovasi bekas lan lawas kursi rodha dadi wong mlarat bisa uga mlebu kahanan anyar.

Kanca Wong Cacat lan Anak

Diadegake kanthi tujuan kanggo Nyedhiyakake peralatan sing direnovasi, kalebu kursi roda, kanggo bocah lan wong diwasa. Organisasi nyedhiyakake gratis saka biaya or kursi roda murah kanggo wong mlarat gumantung marang kahanan finansial.

LifeNets- Proyek Kursi Roda

Sugeng rawuh kursi roda sumbangan lan mbagekke maneh kanggo wong mlarat sing ora bisa saged kursi rodha ing AS.

Mobilitas International USA

Salib-cacat organisasi; ngladeni wong sing duwe pendengaran, kesehatan mental, kognitif, fisik lan cacat liyane. Tujuane kanggo menehi kekuwatan dipatèni wong sing duwe hak dhasar liwat pembangunan internasional.

Dana Anak Khusus

Aliansi sekolah, organisasi layanan sosial lan rumah sakit sing ngurus bocah-bocah khusus lan pemuda sing berisiko. Sing kondhang kursi rodha Program Bantuan Van tujuane kanggo mbantu kulawarga sing mlarat ing AS kanthi nyebarake kursi roda sing disumbang kanggo fisik dipatèni anggota kulawarga.

Asosiasi Dystrophy Otot (MDA)

Nyebar ing saindenging AS, MDA nampa kanthi manual lan didukung kursi rodha sumbangan, amben rumah sakit, kursi angkat lan peralatan medis liyane. Sawise direnovasi, organisasi nyedhiyakake peralatan kasebut ing antarane masarakat mlarat kanthi gratis.

Ninggalake a Reply