Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Dadi Sampeyan Pengin Tetep Kursi Rodha Sampeyan ing Wangun Paling Apik ...

Ngramut kursi roda manual bisa uga gampang yen sampeyan duwe sawetara informasi babagan carane njaga kursi rodha kanthi bentuk ndhuwur. Artikel iki kalebu panunjuk babagan cara njaga kursi rodha nalika nampa, cara njaga saben dinane, dhaptar priksa mingguan, lan dhaptar saben wulan, lan uga dhaptar prekara sing kudu dielingi saben taun babagan kursi roda manual.

Nalika Sampeyan Nampa Kursi Rodha Sampeyan Sampeyan Kudu ...

  • Simpen manual pamilik sampeyan ing papan sing aman kanggo referensi mbesuk.
  • Gunakake lilin mobil ing bingkai kursi supaya luwih gampang reresikan mbesuk. Simpen alat ing kanthong, tas utawa wadhah ing kursi sampeyan kanggo digunakake ing darurat pangopènan.
  • Tuku tabung cat "tutul-munggah" kanggo nutupi goresan lan cat cincang.
  • Sinau babagan cara ngganti ban sampeyan.
  • Tuku kit "tambalan" ban banjur gawanen.
  • Tuku pompa tangan kanggo ngebaki ban lan nggawa.
  • Sinau babagan cara ngganti ban sampeyan.
[jam]

Ing Saben Dina Sampeyan kudu ...

  • Geser kursi kanthi kain lembab sing resik.
  • Angkat footplate sadurunge mlebu utawa metu saka kursi.
  • Jaga obyek sing longgar utawa tutup pangkalan adoh saka roda roda.
  • Praktek sing apik kanggo tansah ngunci rem sadurunge mlebu lan metu kursi roda
[jam]

Saben Minggu Sampeyan Kudu ...

  • Priksa gembong kanggo mesthekake speaker saka poros menyang pinggiran utuh, lan pelek ora ditekuk.
  • Priksa caster ngarep kanggo goyah, muter lan keselarasan sing gedhe banget.
  • Omah poros sing resik saka lebu apa wae.
  • Priksa tekanan ban.
  • Priksa manawa kunci / rem roda dipasang kanthi kenceng ing pigura lan gampang diaktifake.
[jam]

Ing Dhasar Wulan Sampeyan Kudu ...

  • Sawise ngresiki kanthi lengkap, gunakake lilin mobil ing bingkai supaya luwih gampang reresik sabanjure.
  • Priksa kacang lan baut sing longgar.
  • Priksa keselarasan rodha sampeyan.
  • Priksa gampang ngeculake lan ngganti legrest, sikil, sandhangan tangan lan backrests sing bisa dicopot.
  • Priksa pigura kursi kanggo retak.
  • Priksa manawa poros cepet-cepet nyopot kanthi cepet.
[jam]

Saben Taun Sampeyan Kudu ...

  • Priksa manawa kursi lipat mbukak lan lempitan kanthi gampang. Mekanisme lempitan pelumas.
  • Lubricate kabeh titik poros.
  • Lebokake bal bantalan.

Ninggalake a Reply