Misi - Keunggulan Liwat Mobilitas

Karman® minangka pimpinan global ing pangembangan, desain, pabrik lan distribusi manual kursi roda, jumeneng daya kursi roda, miring ing angkasa kursi roda lan kabeh kursi rodha produk sing gegandhengan kanggo saben sampeyan Mobilitas kabutuhane Karman pabrik produk ing fasilitas kita dhewe ing Amerika Serikat, China, Taiwan, lan Thailand. Produk utama kita, dipasarake miturut Karman® lan Karma® merek kepemilikan, didol liwat jaringan dealer utawa produk distributor produk kesehatan ing liwat 22 negara. Karman kantor pusat ing Amerika Utara ing Kutha Industri, California.

Kita Quality Kebijakan
Karman duwe komitmen kanggo nambah urip masarakat kanthi menehi inovatif,Quality Mobilitas produk lan layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan. Kita padha setya ngurmati lingkungan lan netepi kabeh kewajiban peraturan. Teknologi, kerja tim, lan perbaikan terus-terusan liwat wong lan proses sing fokus karo pelanggan minangka dhasar kanggo memenuhi komitmen kasebut.

Katalog ProdukS-2512F-TP.1-sunting ~ imageoptim

Brosur Kursi Roda Ergonomis

Brosur Kursi Rodha Pengangkutan

Brosur Rol

Nilai Karman

Fokus Pelanggan

Pelanggan dadi prioritas utama!
Kita duwe komitmen kanggo memenuhi lan ngluwihi pangarepan para pelanggan internal lan eksternal. Kita setya nggawe hubungan adhedhasar kepercayaan liwat tanggepan cepet lan profesional kanggo kabeh kabutuhan pelanggan.

guyub

Kerja tim minangka bagean penting ing bisnis kita!
Kolaborasi lan foster liwat komunikasi kanggo nggayuh tujuan bisnis. Kita ningkatake tim sing positif lan proaktif liwat kepemimpinan sing ngupayakake nambah asil. Coba nasabah internal lan wenehi dhukungan, pandhuan, motivasi lan umpan balik konstruktif yen dibutuhake.

prasetya

Tanggung jawab lan kepemilikan!
Nuduhake tekad lan inisiatif lan menehi nilai tambah kanggo Karman. Tindakake kesepakatan lan lapor panyimpangan kanthi tepat wektu supaya bisa nemokake solusi. Melu lan buktike asil. Perusahaan sing berorientasi rinci.

Inovasi

Coba terus nambah!
Karman lan Afiliasi terus ngrancang bisnis lan proaktif nyedhiyakake produk, proses lan solusi sing inovatif lan efektif. Kita ngajak para Associates supaya mbukak kabeh ide anyar sing bisa ningkatake bisnis lan urip para pelanggan.

Keunggulan

Komitmen kita yaiku “Ngapikake Urip Wong kanthi nggayuh Keunggulan liwat Mobilitas"!
Kita setya nindakake asil sing luar biasa saben dina kanggo tumindak minangka individu lan perusahaan. Kita setya ing level paling dhuwur saka Quality lan ditampilake ing produk lan layanan.