cacat wis dadi papan sing cukup umum sajrone 10 taun kepungkur. Cacat bisa awujud mental lan fisik. Sawetara lair karo a cacat nanging umume wong berkembang cacat sajrone urip.

Malah kanthi kualifikasi sing apik, dipatèni individu ngadhepi tugas sing angel nalika golek gaweyan. Pamrentah biasane nyedhiyakake cacat keuntungan kanggo dipatèni. iki keuntungan bantuan dipatèni wong supaya entuk stabilitas finansial lan luwih bisa ngontrol uripe.

Jangka Panjang lan Cepet keuntungan

cacat keuntungan dadi 2 kategori: jangka panjang lan jangka pendek. Gumantung saka kondhisi medis, sampeyan bisa uga nduweni kualifikasi kanggo kalorone cacat keuntungan liwat juragan sampeyan. Sampeyan bisa pratelan entuk bathi saben individu liwat lan asuransi yen perusahaan sampeyan ora nyedhiyakake cacat kabijakan asuransi.

Undhang-undhang kasebut mbutuhake wektu tunggu 7-14 dina kanggo jangka pendek cacat sing diterusake nganti 6 wulan keuntungan. Biasane, jangka pendek cacat klaim nyedhiyakake dana nalika sampeyan ngenteni persetujuan kanggo jangka panjang cacat pratelan

Kanthi tembung liya, jangka pendek cacat asuransi nutupi tagihan sampeyan sajrone wektu sing luwih cekak. Sampeyan bakal nglindhungi sampeyan saka biaya ciloko utawa penyakit ringan, nanging ora bisa menehi dhukungan kanggo kacilakan utawa kerusakan parah.

Dhukungan Jangka Panjang kanggo kursi rodha pangguna

Kosok baline jangka panjang cacat pratelan ora diwiwiti nganti 90 dina dipatèni. Sampeyan bakal bisa entuk bathi sajrone 5 utawa 10 taun utawa nganti pensiun gumantung saka cara ngisi cacat pratelan. Ing mayoritas kasus, jangka panjang cacat program ndhukung wong sing duwe wektu angel ngatur tagihan medis uga biaya saben dinane amarga wis dibayar cacat.

Isi a cacat formulir cukup standar kanggo umume perusahaan asuransi. Dheweke mbutuhake lengkap pratelan formulir, tes medis, wawancara telpon lan bukti penghasilan saka ngasilake pajak sampeyan. Persetujuan jangka panjang pratelan njupuk rata-rata udakara 3 nganti 8 minggu.

cacat Pratelan kanggo keuntungan

Administrasi Keamanan Sosial duwe sawetara pandhuan sing ketat babagan aplikasi, dokumen lan eligibility lsp. Iki bisa nggawe filing kasebut cacat pratelan bingung lan ngepenakke stres. Sampeyan luwih becik ngrekrut pengacara sing wis pengalaman cacat pratelan amarga ana akeh faktor sing bisa mengaruhi asil sampeyan pratelan.

Pengacara bakal ngerti carane nuntun sampeyan liwat prosedur lan makili sampeyan ing pengadilan yen perlu. Dheweke bakal mbantu sampeyan nglumpukake kabeh dokumen sing dibutuhake lan bakal nambah kemungkinan sampeyan entuk pratelan disetujoni

 

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan.

 

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.