Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Siapke gunting lan spidol, amarga saiki waktune gabung karo Moxie revolusi. Film paling anyar Netflix, Moxie, nderek klompok wanita enom ing sekolah menengah sing saben taun kalebu dhaptar seksual lan wis cukup. Diilhami dening gerakan grrrl kerusuhan - gerakan punk feminis saka taun 90an - siswa anonim mutusake nggawe zine dhewe, Moxie, kanggo mbantu nuduhake frustasi. Iki nyebabake gerakan lan pancen bakal menehi inspirasi supaya sampeyan kepengin nindakake perkara sing padha. Nalika Amy Poehler mbintangi lan ngarahake film kasebut, pemeran kasebut kapenuhan pirang-pirang wajah akrab saka acara lan film remaja favorit kita. Dadi sapa sing dibintangi Moxie? Lan apa sing bisa dikarepake saka karaktere?

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pemeran lan karakter Moxie.