Salah sawijining masalah sing paling gedhe yaiku kursi rodha kedhaftar duwe kamungkinan sing kursi roda rusak nalika lagi metu lan watara nanging ora ana sing cedhak kanggo nulungi. Yen sampeyan duwe a kursi roda manual, ban warata bisa dadi kuwatir.

Sing duwe motor kursi roda uga mikir babagan ban kempes nanging uga kudu mikir babagan baterei sing mati. Akeh keprihatinan kasebut bisa diilangi kanthi njupuk sawetara pancegahan sadurunge.

Nyilikake Kabutuhan Mbenakake Kursi Rodha

Ing Acara Merusak

Apa sampeyan mikir ide a dipatèni wong nindakake lan cepet kursi rodha tugas ndandani iku ora mungkin? Uga ana sawetara langkah-langkah keamanan kursi rodha pangguna bisa nindakake tumindak kanggo mbantu awake dhewe yen duwe kursi rodha kedadeyan rusak yen dheweke dhewe.

Ponsel bisa uga migunani yen sampeyan butuh pitulung yen ana kursi rodha rusak. Iki bakal njamin yen pitulung bakal tekan sampeyan kanthi cepet.

Langkah-langkah Keamanan Sederhana

Karo hp a kursi rodha layanan ndandani, kanca utawa anggota kulawarga mung telpon adoh. Ana tindakan pencegahan keamanan tambahan sing bisa ditindakake kaya nggawa baterai cadhangan kanggo kursi bermotor, sing bisa disimpen ing tas ransel.

Yen sampeyan sebagian seluler, njaga tongkat utawa sepasang kruk bisa migunani nalika darurat. Tindakake nomer telpon dokter lan perusahaan asuransi sampeyan supaya gampang. Sampeyan kudu mriksa manawa sampeyan dijamin biaya ndandani.

Ngelingi Alangan

Sampeyan kudu nindakake sok-sok kursi rodha "Diagnostik kanggo ngenali masalah sing ana kemungkinan: Goleki kursi rodha pusat ndandani kanggo nindakake siji saben 6 wulan. Iki minangka salah sawijining cara supaya masalah tetep ora bisa ditinggalake dhewe sawise rusak.

Bakal njaga sampeyan kursi rodha ing kahanan kerja sing apik, amarga kegagalan siji bagean bisa dadi efek domino lan sadurunge sampeyan ngerti kursi rodha perlu ndandani utama.

Tetep Kanti Positif

Malah ing kahanan sing paling apik, yaiku dipatèni ora nyenengake lan asring nggawe sampeyan rumangsa ora kuwat lan frustasi. Nanging sampeyan isih duwe kontrol lan ana prekara sing bisa ditindakake supaya bisa luwih apik, kayata ngrancang lan siyap. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngatasi meh kabeh perkara sing kedadeyan.

Sampeyan ora kudu nglilani cacat mateni sampeyan; nanging sampeyan bisa milih supaya proaktif ing kabeh tumindak. Yen wis siyap karo sing ora dikarepake, sampeyan bakal duwe katenangan lan sampeyan bisa urip kanthi maksimal.

 

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan.

 

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.