Medicare lan Kepiye Bakal Sampeyan Listrik kursi rodha

Apa tresna sampeyan kangelan pindhah-pindhah kursi roda manual? Yen iki, coba wenehake listrik kursi rodha utawa kekuwatan kursi rodha.

Aku ngerti sampeyan mikir babagan rega sing larang, nanging sampeyan kudu ngerti yen Medicare bakal nutupi udakara 80% biaya listrik kursi rodha. Yen sampeyan nggabungake karo asuransi suntingan dhewe, sampeyan bisa entuk listrik anyar kursi rodha kanggo rega murah banget utawa malah gratis ing sawetara kasus.

kursi roda medis-piye-bakal-njaluk-listrik-

Ing ngisor iki kritéria sing kudu sampeyan tampa supaya Medicare mbayar bagean listrik sampeyan kursi rodha:

• Kahanan wong kasebut kudu nggunakake listrik kursi rodha kudu mutlak kanggo sing mobilitas.

• Wong kasebut ora bisa obah a kursi roda manual nggawe listrik kursi rodha wajib.

• Wong kasebut isih bisa nggunakake kontrol listrik kanthi aman lan ati-ati kursi rodha.

• Dheweke kudu ngerti kepiye cara ngalih kanthi aman menyang listrik kursi rodha. Dheweke kudu duwe transfer sing apik.

• Individu kasebut kudu nduwe immovability trunk sing cukup kanggo nyopir listrik kanthi aman lan aman kursi rodha.

• Dheweke durung nampa ganti rugi sajrone 5 taun kepungkur kanggo skuter utawa kursi rodha padha tuku ing wektu kasebut.

• Medicare kudu dadi operator asuransi utama kanggo dhisikan pratelan.

Cara Bill kanggo Asuransi

Sawise kabeh syarat kasebut wis wareg, sabanjure, wong sing njaluk pitulung saka Medicare kudu menehi katrangan utawa spesifikasi babagan watesan operasional lan kendala babagan pasien, sing mbantu kabutuhan medis POV utawa evaluasi pasien sing mbutuhake POV. Rincian semacam iki kudu disiapake ing dokumentasi kayata kop surat, sing kategorinake spesialisasi dhokter pengarah.

The kursi rodha saran sing njaluk pembayaran sampeyan uga kudu diprentah dening ahli saraf, ahli bedah ortopedi, rheumatologis utawa spesialis medis rehabilitasi.
Medicare bakal nutupi nganti 80% biaya sing diidini, nanging biaya mbayar maneh beda-beda gumantung saka saben negara. Satus dolar dikreditake saben taun saka Medicare's Part B. Kabeh istilah Medicare rampung sajrone 30 dina.

Entuk Gratis kursi rodha

Medicare bakal mbantu sampeyan entuk tenaga utawa listrik kursi rodha gratis lan uga bakal mbayar mbayar sewane 10 wulan kanggo kursi rodha sampeyan mutusake tuku langsung. Banjur, dheweke menehi pilihan kanggo nyewa utawa tuku. Syarat khusus sing diwenehake dening Medicare kanggo tuku utawa nyewa listrik kursi rodha padha karo operasi tangan kursi roda.

Yen sampeyan milih pilihan tuku ing wiwitan, mula Medicare bakal ngurus 80% a lengkap pembayaran siji. Kajaba iku, apa sampeyan kudu tuku listrik kursi rodha, Medicare bakal mbayar 80% biaya pangopènan kanthi aktif.

Medicare bisa dadi pitulung sing apik banget kanggo tuku utawa nyewa listrik kursi rodha. Pilih opsi iki sadurunge mbuwang dhuwit kanthi listrik sing anyar kursi rodha.

Priksa link ing ngisor iki kanggo informasi lengkap:

Medicaid / Medicare / Asuransi

 

Nyedhiyakake informasi kontak sampeyan lan bakal enggal kontak.

* nuduhake dibutuhake