Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

[dropcap] L [/ dropcap] minggu ing Pusat Kota Sipil Los Angeles ana sawetara efek positif sing diluncurake, alasane nggawe sukarelawan: sukarelawan "Familia Unida" mutusake kanggo mbantu pangguna kursi rodha ngresiki sing peralatan. Iki minangka acara sing nyenengake, amarga band mariachi keprungu ing mburine kabeh eseman sing ditampilake awan mau.

Kursi Rodha-Cuci-Wetan-LA

Acara komunitas kaya iki “kursi rodha ngumbah ”kudune dipublikasi banget, supaya luwih nggatekake ide sukarela kanthi lokal, kanggo nulungi para penyandang cacat, kanthi hormat lan rajin. Kita aja lali yen wong cacat kudu dibantu lan dihibur kaya wong liya.

Los Angeles tahunan iki acara nyedhiyakake pitulung kanggo manual lan kursi rodha listrik pangguna, sawetara iki pangguna kursi rodha uga ndandani lan ngumbah kursi pangguna liyane, sing nyebabake Presiden Familia Unida Irma Resendez ujar kaya ing ngisor iki, "conto sing apik babagan carane para penyandang cacat duwe kabisan akeh".

 

Artikel Asli sing diwenehake dening EGP News

Ninggalake a Reply