locator kursi roda global
locator kursi roda global

Golek layanan lan produk paling apik yaiku kerja keras. Dhaptar ing ngisor iki kudu dadi wiwitan sing apik kanggo kabeh kutha sing kita targetake ing level global. Priksa jaringan sing ana yen sampeyan ana ing sanjabane jaringan USA lan wenehi saran yen ana liyane sing bisa ditindakake kanggo sampeyan.

Kursi roda ing Swansboro ing Amerika Serikat LONG: -77,1357 LAT: 34,6957
Kursi rodha ing Kumi ing Uganda LONG: 33.9361 LAT: 1.4608
Kursi roda ing Thargomindah ing Australia LONG: 143,8167 LAT: -28
Wheelchairs in Volksrust in South Africa LONG: 29,89 LAT: -27,3596
Kursi roda ing Az Aubayr ing Irak LONG: 47.7080 LAT: 30.3892
Kursi rodha ing Rosario do Sul ing Brasil LONG: -54.9200 LAT: -30.2500
Kursi rodha ing Rockdale ing Amerika Serikat LONG: -97,0088 LAT: 30,6543
Kursi roda ing Hlatikulu ing Swaziland LONG: 31.4167 LAT: -27.0000
Kursi Roda ing Gramercy ing Amerika Serikat LONG: -90.6929 LAT: 30.0610
Kursi roda ing Dobbs Ferry ing Amerika Serikat LONG: -73.8698 LAT: 41.0127
Kursi rodha ing Puerto Maldonado ing Peru LONG: -69,1833 LAT: -12,6
Kursi roda ing Yoro ing Honduras LONG: -87,29 LAT: 15,06
Kursi roda ing Greenwood ing Amerika Serikat LONG: -86.1073 LAT: 39.6019
Kursi roda ing Oswego ing Amerika Serikat LONG: -76.5005 LAT: 43.4516
Kursi Roda ing Fort Worth ing Amerika Serikat LONG: -97,3473 LAT: 32,7814
Kursi rodha ing Luoyang ing China LONG: 112,4701 LAT: 34,68
Kursi rodha ing Minneapolis ing Amerika Serikat LONG: -93,2678 LAT: 44,9635
Kursi roda ing Suileng ing China LONG: 127,106 LAT: 47,246
Kursi rodha ing Khorugh ing Tajikistan LONG: 71,5476 LAT: 37,4875
Kursi rodha ing Princes Town ing Trinidad lan Tobago LONG: -61,371 LAT: 10,2718
Kursi roda ing Leominster ing Amerika Serikat LONG: -71,7717 LAT: 42,5209
Kursi roda ing Staunton ing Amerika Serikat LONG: -79,0611 LAT: 38,1593
Kursi rodha ing Tenafly ing Amerika Serikat LONG: -73,9531 LAT: 40,9175
Kursi rodha ing Koktokay ing China LONG: 89,4666 LAT: 47,0004
Kursi roda ing Tecumseh ing Amerika Serikat LONG: -96.9338 LAT: 35.2639
Kursi roda ing Nogales ing Meksiko LONG: -110,945 LAT: 31,305
Kursi roda ing Rosario ing Argentina LONG: -60.6663 LAT: -32.9511
Kursi roda ing Griffith ing Australia LONG: 146.0400 LAT: -34.2900
Kursi roda ing Wapato ing Amerika Serikat LONG: -120.4215 LAT: 46.4434
Kursi roda ing Kuala Lipis ing Malaysia LONG: 102.0420 LAT: 4.1840
Kursi roda ing Watsa ing Kongo (Kinshasa) LONG: 29.5300 LAT: 3.0400
Kursi roda ing Washington ing Amerika Serikat LONG: -77.0163 LAT: 38.9047
Kursi rodha ing Robertsdale ing Amerika Serikat LONG: -87.7060 LAT: 30.5533
Kursi rodha ing Bucyrus ing Amerika Serikat LONG: -82.9719 LAT: 40.8054
Kursi Roda ing Nevers ing Prancis LONG: 3,1667 LAT: 46,9837
Kursi Roda ing Rusa Coklat ing Amerika Serikat LONG: -87.9750 LAT: 43.1743
Kursi roda ing Madinat ash Shamal ing Qatar LONG: 51.2009 LAT: 26.1293
Kursi roda ing Jogeva ing Estonia LONG: 26,3939 LAT: 58,7467
Kursi roda ing Beni Mazar ing Mesir LONG: 30.8100 LAT: 28.4904
Kursi Roda ing Elizabeth ing Amerika Serikat LONG: -74.1912 LAT: 40.6657
Kursi Roda ing Tumut ing Australia LONG: 148,22 LAT: -35,3096
Kursi rodha ing Vannersborg ing Swedia LONG: 12,33 LAT: 58,363
Kursi roda ing Lubbock ing Amerika Serikat LONG: -101.8871 LAT: 33.5643
Kursi roda ing Gadzin Han ing Serbia LONG: 22,0333 LAT: 43,2223
Kursi rodha ing Eunice ing Amerika Serikat LONG: -92.4191 LAT: 30.4904
Kursi rodha ing Higuey ing Republik Dominika LONG: -68,708 LAT: 18,616
Kursi roda ing Salamanca ing Amerika Serikat LONG: -78.7233 LAT: 42.1631
Kursi roda ing Aiquile ing Bolivia LONG: -65,18 LAT: -18,1895
Kursi rodha ing Kanye ing Botswana LONG: 25,34 LAT: -24,9696
Kursi rodha ing Mineiros ing Brasil LONG: -52,56 LAT: -17,5695
Kursi roda ing Padilla ing Bolivia LONG: -64.3100 LAT: -19.2996
Kursi roda ing Guasave ing Meksiko LONG: -108,47 LAT: 25,5705
Kursi rodha ing Limbe ing Kamerun LONG: 9.1900 LAT: 4.0304
Kursi roda ing Debrecen ing Hongaria LONG: 21.6300 LAT: 47.5305
Kursi rodha ing Nord ing Greenland LONG: -17,8 LAT: 81,7166
Kursi rodha ing Millbrook ing Amerika Serikat LONG: -86.3729 LAT: 32.5033
Kursi Roda ing Cirkulane ing Slovenia LONG: 15.9952 LAT: 46.3453
Kursi rodha ing Itaberai ing Brazil LONG: -49.8100 LAT: -16.0200
Kursi roda ing Highland Park ing Amerika Serikat LONG: -87,8105 LAT: 42,1824
Kursi rodha ing Saywun ing Yaman LONG: 48,7873 LAT: 15,943
Kursi rodha ing Chiclayo ing Peru LONG: -79,8366 LAT: -6,7629
Kursi rodha ing Andijon ing Uzbekistan LONG: 72.3400 LAT: 40.7900
Kursi rodha ing Luebo ing Kongo (Kinshasa) LONG: 21,41 LAT: -5,3495
Kursi rodha ing Sydney ing Australia LONG: 151.1852 LAT: -33.9200
Kursi roda ing Johvi ing Estonia LONG: 27,4211 LAT: 59,3592
Kursi rodha ing Salford ing Inggris LONG: -2.2667 LAT: 53.4833
Kursi roda ing Chattanooga ing Amerika Serikat LONG: -85,2488 LAT: 35,0657
Kursi roda ing Grey ing Inggris LONG: 0,3333 LAT: 51,4833
Kursi rodha ing Tezpur ing India LONG: 92.8000 LAT: 26.6338
Wheelchairs in Groningen in Suriname LONG: -55,481 LAT: 5,797
Kursi rodha ing Miren ing Slovenia LONG: 13.6075 LAT: 45.8956
Kursi rodha ing Baucau ing Timor-Leste LONG: 126.4563 LAT: -8.4757
Kursi rodha ing Nyiregyhaza ing Hongaria LONG: 21,7187 LAT: 47,9653
Kursi rodha ing Morombe ing Madagaskar LONG: 43,3657 LAT: -21,7391
Kursi roda ing Orlando ing Amerika Serikat LONG: -81,342 LAT: 28,4788
Kursi rodha ing Puerto San Julian ing Argentina LONG: -67.7167 LAT: -49.3000
Kursi rodha ing Conselheiro Lafaiete ing Brasil LONG: -43,79 LAT: -20,67
Kursi roda ing Arqalyq ing Kazakhstan LONG: 66,8976 LAT: 50,2418
Kursi rodha ing Walden ing Amerika Serikat LONG: -74.1879 LAT: 41.5603
Kursi rodha ing Hughson ing Amerika Serikat LONG: -120.8660 LAT: 37.6020
Kursi rodha ing San Fernando ing Chile LONG: -70,99 LAT: -34,58
Kursi rodha ing Ordino ing Andorra LONG: 1,5327 LAT: 42,5563
Kursi rodha ing Al Mafraq ing Yordania LONG: 36.2333 LAT: 32.2833
Kursi roda ing Koforidua ing Ghana LONG: -0.2600 LAT: 6.0904
Wheelchairs in Markala in Mali LONG: -6,07 LAT: 13,6704
Kursi roda ing Campton Hills ing Amerika Serikat LONG: -88,4167 LAT: 41,9498
Kursi roda ing Hammond ing Amerika Serikat LONG: -90,456 LAT: 30,506
Kursi roda ing Trashi Yangtse ing Bhutan LONG: 91,498 LAT: 27,6116
Kursi rodha ing Bromley ing Inggris LONG: 0.0500 LAT: 51.4000
Kursi rodha ing Edwardsville ing Amerika Serikat LONG: -89.9876 LAT: 38.7924
Kursi rodha ing Chengdu ing China LONG: 104.0700 LAT: 30.6700
Kursi rodha ing Lake Mary ing Amerika Serikat LONG: -81.3360 LAT: 28.7591
Kursi rodha ing Rotterdam ing Walanda LONG: 4.4800 LAT: 51.9200
Kursi rodha ing Tsuruoka ing Jepang LONG: 139,8302 LAT: 38,7004
Kursi rodha ing Buizhou ing China LONG: 118,02 LAT: 37,3704
Kursi roda ing Pooler ing Amerika Serikat LONG: -81,2568 LAT: 32,1043
Kursi rodha ing San Juan Capistrano ing Amerika Serikat LONG: -117,6544 LAT: 33,5009
Kursi roda ing Pahokee ing Amerika Serikat LONG: -80,6613 LAT: 26,8205
Kursi rodha ing McComb ing Amerika Serikat LONG: -90.4714 LAT: 31.2449
Kursi rodha ing Malaybalay ing Filipina LONG: 125.1278 LAT: 8.1575
Kursi rodha ing Parma ing Italia LONG: 10,32 LAT: 44,8104
Kursi roda ing South El Monte ing Amerika Serikat LONG: -118.0484 LAT: 34.0493
Kursi roda ing Folkston ing Amerika Serikat LONG: -82.0073 LAT: 30.8392
Kursi rodha ing Uruguaiana ing Brasil LONG: -57.0900 LAT: -29.7696
Kursi Roda ing Sandwich ing Amerika Serikat LONG: -88.6178 LAT: 41.6497
Kursi roda ing Greenwood ing Amerika Serikat LONG: -90.1993 LAT: 33.5126
Kursi roda ing San Cristobal de Las Casas ing Meksiko LONG: -92,6334 LAT: 16,75
Kursi roda ing Merauke ing Indonesia LONG: 140,4018 LAT: -8,4932
Kursi rodha ing Cape Coral ing Amerika Serikat LONG: -81,9956 LAT: 26,6444
Kursi rodha ing Littleton ing Amerika Serikat LONG: -105,0194 LAT: 39,5911
Kursi roda ing Branson ing Amerika Serikat LONG: -93.2633 LAT: 36.6511
Kursi roda ing Dodoma ing Tanzania LONG: 35.7500 LAT: -6.1833
Kursi rodha ing El Giza ing Mesir LONG: 31,19 LAT: 30,01
Kursi roda ing Isla Mujeres ing Meksiko LONG: -86.7115 LAT: 21.2084
Kursi rodha ing Riverside ing Amerika Serikat LONG: -87,8169 LAT: 41,831
Kursi roda ing Lexington ing Amerika Serikat LONG: -99,7461 LAT: 40,7779
Kursi roda ing Clarinda ing Amerika Serikat LONG: -95.0340 LAT: 40.7380
Kursi rodha ing Birkirkara ing Malta LONG: 14,4611 LAT: 35,8972
Kursi roda ing Spodnje Hoce ing Slovenia LONG: 15,65 LAT: 46,5
Kursi rodha ing Luhansk ing Ukraina LONG: 39.3344 LAT: 48.5698
Kursi roda ing Gardena ing Amerika Serikat LONG: -118,3073 LAT: 33,8944
Kursi roda ing Auburn ing Amerika Serikat LONG: -122.2110 LAT: 47.3041
Kursi roda ing Rogasovci ing Slovenia LONG: 16,0333 LAT: 46,8
Kursi rodha ing West Palm Beach ing Amerika Serikat LONG: -80.1314 LAT: 26.7467
Kursi roda ing Plainfield ing Amerika Serikat LONG: -88,2261 LAT: 41,6203
Kursi roda ing Benton ing Amerika Serikat LONG: -93,74 LAT: 32,6906
Kursi roda ing Mansfield ing Amerika Serikat LONG: -97,1211 LAT: 32,569
Kursi rodha ing Riebini ing Latvia LONG: 26,7999 LAT: 56,3403
Kursi rodha ing Agdam ing Azerbaijan LONG: 46.9274 LAT: 39.9910
Wheelchairs in Thohoyandou in South Africa LONG: 30,48 LAT: -22,95
Kursi roda ing Maysville ing Amerika Serikat LONG: -83.7911 LAT: 38.6454
Kursi roda ing Yamagata ing Jepang LONG: 140,32 LAT: 38,2705
Kursi rodha ing Husavik ing Kapuloan Faroe LONG: -6.6813 LAT: 61.8099
Kursi rodha ing Djibo ing Burkina Faso LONG: -1.6270 LAT: 14.0990
Kursi rodha ing Abilene ing Amerika Serikat LONG: -99.7384 LAT: 32.4543
Kursi roda ing Nakhodka ing Rusia LONG: 77,52 LAT: 67,7504
Kursi roda ing Moab ing Amerika Serikat LONG: -109.5476 LAT: 38.5700
Kursi Roda ing Jekabpils ing Latvia LONG: 25,85 LAT: 56,4833
Kursi rodha ing Picos ing Brazil LONG: -41,44 LAT: -7,08
Kursi roda ing Enfield ing Inggris LONG: -0.0667 LAT: 51.6667
Kursi roda ing Dayton ing Amerika Serikat LONG: -84,1998 LAT: 39,7797
Kursi rodha ing Collingswood ing Amerika Serikat LONG: -75.0759 LAT: 39.9160
Kursi rodha ing Tandil ing Argentina LONG: -59.1500 LAT: -37.3200
Kursi roda ing Lexington ing Amerika Serikat LONG: -84,4587 LAT: 38,0423
Kursi roda ing Dallas ing Amerika Serikat LONG: -84.8416 LAT: 33.9153
Kursi rodha ing Niceville ing Amerika Serikat LONG: -86,4754 LAT: 30,5291
Kursi roda ing Gamboma ing Kongo (Brazzaville) LONG: 15,85 LAT: -1,8795
Kursi roda ing Huangyan ing China LONG: 121.2500 LAT: 28.6500
Kursi rodha ing Chipata ing Zambia LONG: 32,64 LAT: -13,6296
Kursi rodha ing Totonicapan ing Guatemala LONG: -91.3580 LAT: 14.9140
Kursi roda ing Qairouan ing Tunisia LONG: 10,1 LAT: 35,6804
Kursi roda ing Bojnik ing Serbia LONG: 21.7180 LAT: 43.0142
Kursi rodha ing Elblag ing Polandia LONG: 19,4027 LAT: 54,19
Kursi Roda ing Jayapura ing Indonesia LONG: 140.7000 LAT: -2.5330
Kursi rodha ing Isparta ing Turki LONG: 30.5300 LAT: 37.7700
Kursi rodha ing La Quinta ing Amerika Serikat LONG: -116,2785 LAT: 33,6536
Kursi roda ing Yardimli ing Azerbaijan LONG: 48,2405 LAT: 38,9077
Kursi Roda ing Tonawanda ing Amerika Serikat LONG: -78,8805 LAT: 43,0105
Kursi roda ing Owosso ing Amerika Serikat LONG: -84,1759 LAT: 42,9954
Kursi roda ing Hania ing Yunani LONG: 24.0156 LAT: 35.5122
Kursi rodha ing Orlu ing Nigeria LONG: 7,0333 LAT: 5,7837
Kursi roda ing La Paz ing Bolivia LONG: -68,15 LAT: -16,498
Kursi rodha ing Taman Tinley ing Amerika Serikat LONG: -87.8051 LAT: 41.5670
Kursi roda ing Roatan ing Honduras LONG: -86.5190 LAT: 16.3300
Kursi roda ing Polva ing Estonia LONG: 27.0694 LAT: 58.0603
Kursi roda ing Dilolo ing Congo (Kinshasa) LONG: 22.3333 LAT: -10.6996
Kursi roda ing Puerto Quijarro ing Bolivia LONG: -57.7700 LAT: -17.7796
Kursi Rodha sing Laku ing Rusia LONG: 129.6167 LAT: 49.7504
Kursi rodha ing Nkhotakota ing Malawi LONG: 34,3 LAT: -12,9163
Kursi rodha ing Mtsensk ing Rusia LONG: 36,5472 LAT: 53,2647
Kursi roda ing Kolon ing Panama LONG: -79,875 LAT: 9,365
Kursi rodha ing Blackburn ing Inggris LONG: -2,4833 LAT: 53,75
Kursi roda ing Gunung Hagen ing Papua Nugini LONG: 144.2168 LAT: -5.8632
Kursi roda ing Kamwenge ing Uganda LONG: 30,4208 LAT: 0,2111
Kursi rodha ing Liuzhou ing China LONG: 109.2500 LAT: 24.2800
Kursi rodha ing Oranye Timur ing Amerika Serikat LONG: -74,2117 LAT: 40,7651
Kursi roda ing Covington ing Amerika Serikat LONG: -83.8465 LAT: 33.6049
Kursi rodha ing Kilkenny ing Irlandia LONG: -7.2523 LAT: 52.6545
Kursi roda ing Winton ing Australia LONG: 143,0333 LAT: -22,3996
Kursi roda ing Centerville ing Amerika Serikat LONG: -90,1039 LAT: 38,5798
Kursi rodha ing Paamiut ing Greenland LONG: -49,6351 LAT: 62,0041
Kursi rodha ing Cayambe ing Ekuador LONG: -78,16 LAT: 0,0504
Kursi rodha ing Perryton ing Amerika Serikat LONG: -100.7974 LAT: 36.3931
Kursi roda ing Loveland ing Amerika Serikat LONG: -84.2731 LAT: 39.2679
Kursi roda ing Majsperk ing Slovenia LONG: 15.7336 LAT: 46.3517
Kursi roda ing Puch'on ing Korea, Kidul LONG: 126.7831 LAT: 37.4989
Kursi roda ing Purnia ing India LONG: 87.4800 LAT: 25.7854
Kursi rodha ing Comallo ing Argentina LONG: -70,2666 LAT: -41,0333
Kursi roda ing Washington ing Amerika Serikat LONG: -113.4894 LAT: 37.1325
Kursi rodha ing Dalandzadgad ing Mongolia LONG: 104,4403 LAT: 43,5836
Kursi roda ing Awka ing Nigeria LONG: 7.0700 LAT: 6.2104
Kursi roda ing Redwood City ing Amerika Serikat LONG: -122,2252 LAT: 37,5026
Kursi roda ing L'Aquila ing Italia LONG: 13,39 LAT: 42,3504
Kursi roda ing Poteau ing Amerika Serikat LONG: -94,6356 LAT: 35,0431
Kursi roda ing Frankfort ing Amerika Serikat LONG: -87.8395 LAT: 41.4913
Kursi rodha ing Cruzeiro do Sul ing Brazil LONG: -72.6700 LAT: -7.6300
Kursi roda ing Mucusso ing Angola LONG: 21.4300 LAT: -18.0195
Kursi rodha ing Magdeburg ing Jerman LONG: 11.6200 LAT: 52.1304
Kursi roda ing Timika ing Indonesia LONG: 136.8900 LAT: -4.5496
Kursi rodha ing Pangeran Rupert ing Kanada LONG: -130,33 LAT: 54,3167
Kursi roda ing Barddhaman ing India LONG: 87,865 LAT: 23,2504
Kursi rodha ing Afyon ing Turki LONG: 30.5500 LAT: 38.7504
Kursi rodha ing Groningen ing Walanda LONG: 6,58 LAT: 53,2204
Kursi roda ing Lendava ing Slovenia LONG: 16,4506 LAT: 46,5614
Kursi rodha ing Angren ing Uzbekistan LONG: 70,1549 LAT: 41,0304
Kursi Roda ing Basa ing Guinea LONG: -11.6700 LAT: 11.4400
Kursi rodha ing Kali Elk ing Amerika Serikat LONG: -93,567 LAT: 45,3314
Kursi rodha ing Conway ing Amerika Serikat LONG: -92.4695 LAT: 35.0753
Kursi rodha ing Edinboro ing Amerika Serikat LONG: -80.1246 LAT: 41.8762
Kursi rodha ing Kavala ing Yunani LONG: 24,4018 LAT: 40,9412
Kursi rodha ing Shanghai ing China LONG: 121,4365 LAT: 31,2165
Kursi rodha ing Pabna ing Bangladesh LONG: 89.2500 LAT: 24.0004
Wheelchairs in Balvi in Latvia LONG: 27,27 LAT: 57,1287
Kursi rodha ing Linyi ing China LONG: 118,33 LAT: 35,08
Kursi rodha ing El Tigre ing Venezuela LONG: -64.2600 LAT: 8.8903
Kursi roda ing Solola ing Guatemala LONG: -91.1830 LAT: 14.7730
Kursi rodha ing Gera ing Jerman LONG: 12.0700 LAT: 50.8704
Kursi rodha ing Borlange ing Swedia LONG: 15.4167 LAT: 60.4833
Kursi rodha ing Chestertown ing Amerika Serikat LONG: -76,071 LAT: 39,2195
Kursi roda ing Farmington ing Amerika Serikat LONG: -93.1687 LAT: 44.6572
Kursi Roda ing Johor Bahru ing Malaysia LONG: 103,73 LAT: 1,48
Kursi roda ing Daegu ing Korea, Selatan LONG: 128.6070 LAT: 35.8668
Kursi roda ing Guliston ing Uzbekistan LONG: 68.7907 LAT: 40.4957
Kursi roda ing Eyumojok ing Kamerun LONG: 8,9833 LAT: 5,7504
Kursi rodha ing Tiruvannamalai ing India LONG: 79.1000 LAT: 12.2604
Kursi rodha ing Ocumare del Tuy ing Venezuela LONG: -66,78 LAT: 10,12
Kursi roda ing Itamaraju ing Brasil LONG: -39,5299 LAT: -17,0396
Kursi roda ing Pirot ing Serbia LONG: 22,5871 LAT: 43,1617
Kursi roda ing Larkana ing Pakistan LONG: 68.2068 LAT: 27.5618
Kursi roda ing Troyes ing Prancis LONG: 4.0834 LAT: 48.3404
Kursi rodha ing Tobolsk ing Rusia LONG: 68,2648 LAT: 58,1998
Kursi rodha ing Mo i Rana ing Norwegia LONG: 14,1667 LAT: 66,3166
Kursi rodha ing Glendale ing Amerika Serikat LONG: -118.2468 LAT: 34.1818
Kursi roda ing Dover ing Amerika Serikat LONG: -74,5597 LAT: 40,8859
Kursi rodha ing Lakemoor ing Amerika Serikat LONG: -88.2031 LAT: 42.3398
Kursi roda ing Bedford ing Amerika Serikat LONG: -97,135 LAT: 32,8464
Kursi roda ing Fairfield ing Amerika Serikat LONG: -86.9194 LAT: 33.4747
Kursi rodha ing Iqaluit ing Kanada LONG: -68.5002 LAT: 63.7505
Kursi rodha ing Fribourg ing Swiss LONG: 7.1500 LAT: 46.8000
Kursi rodha ing Kenton ing Amerika Serikat LONG: -83.6099 LAT: 40.6447
Kursi roda ing Chico ing Amerika Serikat LONG: -121,815 LAT: 39,7574
Kursi roda ing Cartwright ing Kanada LONG: -57,0121 LAT: 53,7014
Kursi roda ing Denison ing Amerika Serikat LONG: -96,5807 LAT: 33,7675
Kursi rodha ing Kristiansand ing Norwegia LONG: 8.2000 LAT: 58.1666
Kursi roda ing Hercules ing Amerika Serikat LONG: -122.2564 LAT: 38.0064
Kursi roda ing Khost ing Afganistan LONG: 69.9204 LAT: 33.3395
Kursi roda ing Chamdo ing China LONG: 97,2333 LAT: 31,1667
Kursi roda ing Tash Komur ing Kirgistan LONG: 72,2314 LAT: 41,3419
Kursi roda ing Hudur ing Somalia LONG: 43.8667 LAT: 4.1833
Kursi rodha ing Canillo ing Andorra LONG: 1.5981 LAT: 42.5670
Kursi roda ing Gamboma ing Kongo (Brazzaville) LONG: 15.8500 LAT: -1.8795
Kursi roda ing Knoxville ing Amerika Serikat LONG: -93.1024 LAT: 41.3188
Kursi rodha ing Zemlya Bunge ing Rusia LONG: 142.1050 LAT: 74.8983
Kursi rodha ing Gijon ing Spanyol LONG: -5,67 LAT: 43,53
Kursi roda ing Boosaaso ing Somalia LONG: 49.1800 LAT: 11.2800
Kursi rodha ing Stockport ing Inggris LONG: -2,15 LAT: 53,4
Kursi roda ing Hinsdale ing Amerika Serikat LONG: -87.9273 LAT: 41.8005
Kursi rodha ing Maltahohe ing Namibia LONG: 16.9400 LAT: -24.8400
Kursi rodha ing Chuquicamata ing Chili LONG: -68,93 LAT: -22,32
Kursi roda ing Waterville ing Amerika Serikat LONG: -83.7367 LAT: 41.5014
Kursi rodha ing Trinidad ing Uruguay LONG: -56.8981 LAT: -33.5169
Kursi roda ing Marion ing Amerika Serikat LONG: -82.0017 LAT: 35.6777
Kursi roda ing Sombor ing Serbia LONG: 19,1151 LAT: 45,7742
Kursi rodha ing Borujerd ing Iran LONG: 48.8000 LAT: 33.9200
Kursi rodha ing Guanambi ing Brasil LONG: -42.7900 LAT: -14.2296
Kursi Roda ing Durango ing Meksiko LONG: -104.6700 LAT: 24.0311
Kursi roda ing Potsdam ing Amerika Serikat LONG: -74,9831 LAT: 44,6699
Kursi Roda ing Crafton ing Amerika Serikat LONG: -80,0712 LAT: 40,4333
Kursi rodha ing Ostrava ing Ceko LONG: 18,25 LAT: 49,8304
Kursi roda ing Seaside ing Amerika Serikat LONG: -123,9214 LAT: 45,9889
Kursi roda ing Prescott Valley ing Amerika Serikat LONG: -112.3178 LAT: 34.5982
Kursi Roda ing Hutto ing Amerika Serikat LONG: -97,5514 LAT: 30,5372
Kursi roda ing Braslovce ing Slovenia LONG: 15.0389 LAT: 46.2897
Kursi roda ing De Soto ing Amerika Serikat LONG: -90,5609 LAT: 38,141
Kursi Roda ing Tubod ing Filipina LONG: 123,7904 LAT: 8,0555
Kursi roda ing Newport ing Amerika Serikat LONG: -91,2322 LAT: 35,6234
Kursi roda ing Compostela ing Meksiko LONG: -104,9 LAT: 21,2304
Kursi rodha ing Jesenice ing Slovenia LONG: 14,0669 LAT: 46,4306
Kursi roda ing Yamagata ing Jepang LONG: 140.3200 LAT: 38.2705
Kursi roda ing Madison ing Amerika Serikat LONG: -89.3922 LAT: 43.0808
Kursi roda ing Mount Carmel ing Amerika Serikat LONG: -82,6615 LAT: 36,5612
Kursi roda ing Jaguaquara ing Brasil LONG: -39.9700 LAT: -13.5300
Kursi rodha ing Eindhoven ing Walanda LONG: 5,5 LAT: 51,43
Kursi rodha ing Metz ing Prancis LONG: 6.1800 LAT: 49.1203
Kursi roda ing Trinidad ing Amerika Serikat LONG: -104.4907 LAT: 37.1748
Kursi Roda ing Spearfish ing Amerika Serikat LONG: -103,8166 LAT: 44,4912
Kursi rodha ing Sekondi ing Ghana LONG: -1.7040 LAT: 4.9433
Kursi roda ing Milan ing Amerika Serikat LONG: -90,5595 LAT: 41,4416
Kursi roda ing Zelezniki ing Slovenia LONG: 14.1667 LAT: 46.2333
Kursi rodha ing Soc Trang ing Vietnam LONG: 105,98 LAT: 9,6037
Kursi rodha ing Fria ing Guinea LONG: -13,55 LAT: 10,3804
Kursi roda ing Irati ing Brasil LONG: -50,66 LAT: -25,47
Wheelchairs in Basse-Terre in Guadeloupe LONG: -61,7167 LAT: 16
Kursi rodha ing Abeokuta ing Nigeria LONG: 3.3500 LAT: 7.1604
Kursi roda ing Giffnock ing Inggris LONG: -4.2833 LAT: 55.8000
Kursi roda ing Wagin ing Australia LONG: 117.3500 LAT: -33.2996
Kursi rodha ing Portsmouth ing Amerika Serikat LONG: -76,354 LAT: 36,8468
Kursi rodha ing Norridge ing Amerika Serikat LONG: -87,8231 LAT: 41,9637
Kursi rodha ing Kaberamaido ing Uganda LONG: 33,1594 LAT: 1,7389
Kursi roda ing Port Vila ing Vanuatu LONG: 168,3166 LAT: -17,7334
Kursi Roda ing Liberty Lake ing Amerika Serikat LONG: -117.1032 LAT: 47.6687
Kursi roda ing Derbent ing Rusia LONG: 48,2774 LAT: 42,0578
Kursi rodha ing Camp Hill ing Amerika Serikat LONG: -76.9274 LAT: 40.2422
Kursi roda ing Pine Creek ing Australia LONG: 131,8167 LAT: -13,8162
Kursi rodha ing Malanje ing Angola LONG: 16.3400 LAT: -9.5400
Kursi rodha ing Columbia Falls ing Amerika Serikat LONG: -114.1903 LAT: 48.3708
Kursi Roda ing Sisaket ing Thailand LONG: 104.3298 LAT: 15.1203
Kursi rodha ing Corrales ing Amerika Serikat LONG: -106.6191 LAT: 35.2366
Kursi roda ing Namsos ing Norwegia LONG: 11.5000 LAT: 64.4833
Kursi roda ing Ankang ing China LONG: 109.0200 LAT: 32.6800
Kursi rodha ing Hagta ing Guam LONG: 144.7504 LAT: 13.4745
Kursi roda ing Susa ing Azerbaijan LONG: 46.7499 LAT: 39.7601
Kursi roda ing Frankfort Kulon ing Amerika Serikat LONG: -88,9302 LAT: 37,8997
Kursi rodha ing David ing Panama LONG: -82,4333 LAT: 8,4333
Kursi roda ing Kotelnich ing Rusia LONG: 48.3137 LAT: 58.3041
Kursi roda ing Aracinovo ing Makedonia LONG: 21,5619 LAT: 42,0264
Kursi rodha ing Ozurgeti ing Georgia LONG: 42.0068 LAT: 41.9244
Kursi rodha ing Changde ing China LONG: 111,68 LAT: 29,03
Kursi rodha ing Burketown ing Australia LONG: 139,5666 LAT: -17,7161
Wheelchairs in Whakatane in New Zealand LONG: 176.9828 LAT: -37.9574
Kursi rodha ing Northampton ing Amerika Serikat LONG: -75,4904 LAT: 40,6866
Kursi rodha ing Smolyan ing Bulgaria LONG: 24.6919 LAT: 41.5853
Kursi Roda ing Upper Hutt ing Selandia Baru LONG: 175.0290 LAT: -41.1355
Kursi roda ing Itapecuru Mirim ing Brasil LONG: -44.3600 LAT: -3.4000
Kursi rodha ing Kibaha ing Tanzania LONG: 38,9167 LAT: -6,7667
Kursi roda ing Punakha ing Bhutan LONG: 89.8333 LAT: 27.6333
Kursi rodha ing Winnemucca ing Amerika Serikat LONG: -117.7247 LAT: 40.9645
Kursi rodha ing San Marcos ing Guatemala LONG: -91,8 LAT: 14,966
Kursi rodha ing Pearl ing Amerika Serikat LONG: -90,0918 LAT: 32,273
Kursi rodha ing Parker ing Amerika Serikat LONG: -104.7755 LAT: 39.5083
Kursi roda ing Hinesville ing Amerika Serikat LONG: -81,6135 LAT: 31,8247
Kursi Roda ing Kibale ing Uganda LONG: 31.0667 LAT: 0.8000
Kursi roda ing Danau Moses ing Amerika Serikat LONG: -119,2741 LAT: 47,1285
Kursi roda ing Superior ing Amerika Serikat LONG: -92.0823 LAT: 46.6941
Kursi roda ing Karachi ing Pakistan LONG: 66.9900 LAT: 24.8700
Kursi roda ing Aranyaprathet ing Thailand LONG: 102,4969 LAT: 13,6824
Kursi rodha ing Llica ing Bolivia LONG: -68,25 LAT: -19,8496
Kursi rodha ing Shimoga ing India LONG: 75,56 LAT: 13,9304
Kursi rodha ing Sao Joao del Rei ing Brasil LONG: -44.2500 LAT: -21.1300
Kursi roda ing Xuchang ing China LONG: 113.8200 LAT: 34.0204
Kursi rodha ing Louangphrabang ing Laos LONG: 102,1416 LAT: 19,8845
Kursi rodha ing Wuhan ing China LONG: 114,27 LAT: 30,58
Kursi roda ing Kirsanov ing Rusia LONG: 42,7174 LAT: 52,6574
Kursi Roda ing Tonawanda ing Amerika Serikat LONG: -78.8805 LAT: 43.0105
Kursi rodha ing Mahtomedi ing Amerika Serikat LONG: -92.9660 LAT: 45.0618
Kursi roda ing Greenwood ing Amerika Serikat LONG: -82.1543 LAT: 34.1944
Kursi roda ing Tallmadge ing Amerika Serikat LONG: -81.4216 LAT: 41.1023
Kursi rodha ing Tipton ing Amerika Serikat LONG: -86.0423 LAT: 40.2817
Kursi rodha ing Tehachapi ing Amerika Serikat LONG: -118,475 LAT: 35,127
Kursi roda ing Fountain Hills ing Amerika Serikat LONG: -111,7398 LAT: 33,6073
Kursi rodha ing Bahir Dar ing Ethiopia LONG: 37.3833 LAT: 11.6001
Kursi roda ing Itanhaem ing Brasil LONG: -46.8000 LAT: -24.1800
Kursi rodha ing Angarsk ing Rusia LONG: 103.9200 LAT: 52.5600
Kursi roda ing Sendai ing Jepang LONG: 141,0217 LAT: 38,2871
Kursi roda ing San Juan ing Argentina LONG: -68.5200 LAT: -31.5500
Kursi roda ing New Paltz ing Amerika Serikat LONG: -74,0809 LAT: 41,7495
Kursi roda ing Lakewood ing Amerika Serikat LONG: -105.1168 LAT: 39.6978
Kursi rodha ing Andijon ing Uzbekistan LONG: 72,34 LAT: 40,79
Kursi rodha ing Wiltz ing Luxembourg LONG: 1.1900 LAT: 49,9689
Kursi rodha ing La Asuncion ing Venezuela LONG: -63.8833 LAT: 11.0333
Kursi rodha ing Itaituba ing Brazil LONG: -55,925 LAT: -4,2586
Kursi roda ing Fairfield ing Amerika Serikat LONG: -122.0319 LAT: 38.2594
Kursi rodha ing Huntersville ing Amerika Serikat LONG: -80.8730 LAT: 35.4057
Kursi rodha ing Saint Charles ing Amerika Serikat LONG: -90.5159 LAT: 38.7958
Kursi roda ing Meksiko ing Amerika Serikat LONG: -96.4833 LAT: 31.6809
Kursi roda ing Tiksi ing Rusia LONG: 128,835 LAT: 71,6269
Kursi rodha ing Odranci ing Slovenia LONG: 16.2803 LAT: 46.5867
Kursi roda ing Magnolia ing Amerika Serikat LONG: -93.2261 LAT: 33.2774
Wheelchairs in Ji-Parana in Brazil LONG: -61.9670 LAT: -10.8333
Kursi roda ing Burr Ridge ing Amerika Serikat LONG: -87,9198 LAT: 41,7485
Kursi roda ing Bungoma ing Kenya LONG: 34.5600 LAT: 0.5704
Kursi roda ing Ashland ing Amerika Serikat LONG: -82,3156 LAT: 40,8668
Kursi rodha ing Canavieiras ing Brasil LONG: -38.9600 LAT: -15.6400
Kursi Roda ing Shepherdstown ing Amerika Serikat LONG: -77.8048 LAT: 39.4318
Kursi roda ing Orland Park ing Amerika Serikat LONG: -87.8619 LAT: 41.6075
Kursi rodha ing Bundibugyo ing Uganda LONG: 30,0634 LAT: 0,7085
Kursi roda ing Kieta ing Papua Nugini LONG: 155,6333 LAT: -6,2163
Kursi roda ing San Carlos de Bariloche ing Argentina LONG: -71.3000 LAT: -41.1500
Kursi roda ing Irece ing Brasil LONG: -41,87 LAT: -11,3
Kursi roda ing Abohar ing India LONG: 74,29 LAT: 30,1204
Kursi rodha ing Pukekohe ing Selandia Baru LONG: 174.9033 LAT: -37.2015
Kursi rodha ing Uppsala ing Swedia LONG: 17.6400 LAT: 59.8601
Kursi roda ing Monmouth ing Amerika Serikat LONG: -90.6419 LAT: 40.9142
Kursi rodha ing Liaoyuan ing China LONG: 125,13 LAT: 42,9
Kursi rodha ing Podcetrtek ing Slovenia LONG: 15.5986 LAT: 46.1569
Kursi Roda ing Overland Park ing Amerika Serikat LONG: -94,687 LAT: 38,887
Kursi roda ing Coronel ing Chili LONG: -73.1600 LAT: -37.0300
Kursi roda ing Pantai Miami Lor ing Amerika Serikat LONG: -80,1659 LAT: 25,9302
Kursi rodha ing Wilmore ing Amerika Serikat LONG: -84.6545 LAT: 37.8786
Kursi roda ing Greenfield ing Amerika Serikat LONG: -83,3884 LAT: 39,3535
Kursi roda ing Sharan ing Afghanistan LONG: 68,7304 LAT: 33,1757
Kursi rodha ing San Ramon ing Amerika Serikat LONG: -121.9365 LAT: 37.7625
Kursi rodha ing Malegaon ing India LONG: 74,525 LAT: 20,5604
Kursi rodha ing Olsztyn ing Polandia LONG: 20.4800 LAT: 53.8000
Kursi roda ing Ang Thong ing Thailand LONG: 100,45 LAT: 14,5833
Kursi rodha ing Hamar ing Norwegia LONG: 11,069 LAT: 60,82
Kursi roda ing Port Hope Simpson ing Kanada LONG: -56.3000 LAT: 52.5333
Kursi rodha ing Cotabato ing Filipina LONG: 124.2484 LAT: 7.2169
Kursi roda ing Fuerte Olimpo ing Paraguay LONG: -57,9 LAT: -21,0696
Kursi rodha ing Dunn ing Amerika Serikat LONG: -78,6129 LAT: 35,3113
Kursi roda ing Ramsey ing Amerika Serikat LONG: -93.4494 LAT: 45.2617
Kursi roda ing Dunaujvaros ing Hongaria LONG: 18,9327 LAT: 46,9807
Kursi rodha ing Narsarsuaq ing Greenland LONG: -45.4166 LAT: 61.1666
Kursi roda ing Dar'a ing Suriah LONG: 36.1050 LAT: 32.6250
Kursi rodha ing 28 de Noviembre ing Argentina LONG: -72,3 LAT: -51,65
Kursi roda ing Blairsville ing Amerika Serikat LONG: -79.2599 LAT: 40.4325
Kursi rodha ing Banfora ing Burkina Faso LONG: -4.7600 LAT: 10.6304
Kursi rodha ing Mullingar ing Irlandia LONG: -7.3500 LAT: 53.5333
Kursi rodha ing Coronado ing Amerika Serikat LONG: -117,16 LAT: 32,664
Kursi Roda ing Sparks ing Amerika Serikat LONG: -119,7157 LAT: 39,5729
Kursi Roda ing Hays ing Amerika Serikat LONG: -99.3217 LAT: 38.8814
Kursi roda ing Otuzco ing Peru LONG: -78.5700 LAT: -7.9000
Kursi roda ing Pazardzhik ing Bulgaria LONG: 24.3333 LAT: 42.2000
Kursi roda ing Lembah Stream ing Amerika Serikat LONG: -73.7044 LAT: 40.6647
Kursi rodha ing Tyumen ing Rusia LONG: 65,53 LAT: 57,14
Kursi roda ing Dickinson ing Amerika Serikat LONG: -102.7925 LAT: 46.8918
Kursi rodha ing Pantai Virginia ing Amerika Serikat LONG: -76.0435 LAT: 36.7335
Kursi roda ing Las Palmas ing Spanyol LONG: -15.4300 LAT: 28.1000
Kursi roda ing Brigantine ing Amerika Serikat LONG: -74,3787 LAT: 39,4138
Kursi roda ing Pasadena Selatan ing Amerika Serikat LONG: -118,1573 LAT: 34,1103
Kursi rodha ing Gori ing Georgia LONG: 44.1158 LAT: 41.9842
Kursi roda ing Nizhny Novgorod ing Rusia LONG: 44.0001 LAT: 56.3330
Kursi rodha ing Ocotal ing Nicaragua LONG: -86,473 LAT: 13,63
Kursi roda ing Jiaozuo ing China LONG: 113,22 LAT: 35,25
Kursi rodha ing Maxixe ing Mozambik LONG: 35.3886 LAT: -23.8660
Kursi roda ing Hove ing Inggris LONG: -0.1833 LAT: 50.8333
Kursi roda ing Chuncheon ing Korea, Kidul LONG: 127,7342 LAT: 37,8747
Kursi roda ing Rockville Center ing Amerika Serikat LONG: -73.6383 LAT: 40.6643
Kursi rodha ing Paracatu ing Brasil LONG: -46,87 LAT: -17,1996
Kursi Roda ing Redding ing Amerika Serikat LONG: -122,365 LAT: 40,5698
Kursi roda ing Bradford ing Amerika Serikat LONG: -78.6413 LAT: 41.9604
Kursi rodha ing Ertis ing Kazakhstan LONG: 75,4499 LAT: 53,3453
Kursi roda ing Guiglo ing Côte D'Ivoire LONG: -7,49 LAT: 6,5505
Kursi rodha ing Munchon ing Korea, Lor LONG: 127.2517 LAT: 39.3813
Kursi rodha ing Tournavista ing Peru LONG: -74,7052 LAT: -8,9322
Kursi roda ing Middletown ing Amerika Serikat LONG: -84.3659 LAT: 39.5032
Kursi rodha ing Chowchilla ing Amerika Serikat LONG: -120.2349 LAT: 37.1095
Kursi roda ing Rancho Cordova ing Amerika Serikat LONG: -121,2521 LAT: 38,5739
Kursi rodha ing Trindade ing Sao Tome lan Principe LONG: 6,6814 LAT: 0,2967
Kursi roda ing Sedalia ing Amerika Serikat LONG: -93.2349 LAT: 38.7043
Kursi rodha ing Mianyang ing China LONG: 104.7700 LAT: 31.4700
Kursi rodha ing Digos ing Filipina LONG: 125,3572 LAT: 6,7497
Kursi roda ing Xichang ing China LONG: 102,3 LAT: 27,88
Kursi roda ing Lucas ing Amerika Serikat LONG: -96,5792 LAT: 33,095
Kursi roda ing Senta ing Serbia LONG: 20.0789 LAT: 45.9273
Kursi Roda ing Liquica ing Timor-Leste LONG: 125,3419 LAT: -8,5875
Kursi roda ing Indio ing Amerika Serikat LONG: -116,2346 LAT: 33,7346
Kursi roda ing Uttaradit ing Thailand LONG: 100,0972 LAT: 17,6316
Kursi roda ing Hwlffordd ing Inggris LONG: -4.9708 LAT: 51.8017
Kursi roda ing Kirov ing Rusia LONG: 34.3048 LAT: 54.0852
Kursi roda ing Loganville ing Amerika Serikat LONG: -83.8957 LAT: 33.8353
Kursi rodha ing Berlin ing Amerika Serikat LONG: -71.2599 LAT: 44.4869
Kursi Roda ing Santa Barbara ing Meksiko LONG: -105.8200 LAT: 26.8004
Kursi roda ing Tomball ing Amerika Serikat LONG: -95,6185 LAT: 30,0965
Kursi roda ing Polson ing Amerika Serikat LONG: -114.1429 LAT: 47.6896
Kursi rodha ing Blagoveshchensk ing Rusia LONG: 127,5333 LAT: 50,2666
Kursi roda ing Weslaco ing Amerika Serikat LONG: -97,9859 LAT: 26,1668
Kursi rodha ing Tessalit ing Mali LONG: 12.1899 LAT: 20,2014
Kursi rodha ing Kennett ing Amerika Serikat LONG: -90,0481 LAT: 36,2403
Kursi roda ing Manchester ing Amerika Serikat LONG: -83,7635 LAT: 37,1464
Kursi rodha ing Bijelo Polje ing Montenegro LONG: 19,7456 LAT: 43,0292
Kursi rodha ing San Pedro de Macoris ing Republik Dominika LONG: -69,3 LAT: 18,4504
Kursi roda ing Conwy ing Inggris LONG: -3.8333 LAT: 53.2833
Kursi roda ing Isanti ing Amerika Serikat LONG: -93.2415 LAT: 45.4928
Kursi roda ing Penticton ing Kanada LONG: -119.5833 LAT: 49.5004
Kursi roda ing Palenga ing Uganda LONG: 32,3369 LAT: 2,6131
Kursi rodha ing Tarakan ing Indonesia LONG: 117,633 LAT: 3,3
Kursi rodha ing Aarau ing Swiss LONG: 8,0524 LAT: 47,3896
Kursi roda ing Merthyr Tudful ing Inggris LONG: -3.3833 LAT: 51.7500
Kursi rodha ing Tocantinopolis ing Brazil LONG: -47.4200 LAT: -6.3196
Kursi roda ing Revere ing Amerika Serikat LONG: -71.0035 LAT: 42.4191
Kursi rodha ing Weyburn ing Kanada LONG: -103,85 LAT: 49,6666
Kursi roda ing Yeadon ing Amerika Serikat LONG: -75,2527 LAT: 39,9325
Kursi rodha ing Franklin Lakes ing Amerika Serikat LONG: -74.2083 LAT: 41.0086
Kursi roda ing Henderson ing Amerika Serikat LONG: -94.7960 LAT: 32.1576
Kursi roda ing Henderson ing Amerika Serikat LONG: -87,5788 LAT: 37,8405
Kursi roda ing Kabinda ing Kongo (Kinshasa) LONG: 24,48 LAT: -6,1296
Kursi rodha ing Cliza ing Bolivia LONG: -65,93 LAT: -17,59
Kursi roda ing Iwaki ing Jepang LONG: 140,89 LAT: 37,0553
Kursi roda ing Pantai Vero ing Amerika Serikat LONG: -80.3930 LAT: 27.6463
Kursi roda ing Toccoa ing Amerika Serikat LONG: -83,3256 LAT: 34,5807
Kursi rodha ing Gunung Holly ing Amerika Serikat LONG: -81,01 LAT: 35,3115
Kursi rodha ing Oshakati ing Namibia LONG: 15.6833 LAT: -17.7833
Kursi rodha ing Vipava ing Slovenia LONG: 13.9631 LAT: 45.8467
Kursi roda ing North Richland Hills ing Amerika Serikat LONG: -97,218 LAT: 32,8605
Kursi rodha ing La Ronge ing Kanada LONG: -105,3 LAT: 55,1
Kursi roda ing Namutumba ing Uganda LONG: 33,6858 LAT: 0,8363
Kursi rodha ing Jinzhou ing China LONG: 121.1000 LAT: 41.1204
Kursi roda ing Auburn ing Amerika Serikat LONG: -83,8317 LAT: 34,0151
Kursi roda ing Paide ing Estonia LONG: 25,5572 LAT: 58,8856
Wheelchairs in Villarrica in Paraguay LONG: -56,4333 LAT: -25,75
Kursi roda ing Islamabad ing Pakistan LONG: 73.1666 LAT: 33.7000
Kursi roda ing Stewartville ing Amerika Serikat LONG: -92.4896 LAT: 43.8603
Kursi roda ing Mishawaka ing Amerika Serikat LONG: -86,1668 LAT: 41,6734
Wheelchairs in Popayan in Colombia LONG: -76.6100 LAT: 2.4200
Kursi roda ing Truro ing Inggris LONG: -5,0433 LAT: 50,2617
Kursi roda ing Cajetina ing Serbia LONG: 19.7150 LAT: 43.7497
Kursi roda ing Hillsborough ing Amerika Serikat LONG: -79.0993 LAT: 36.0680
Wheelchairs in Pskov in Russia LONG: 28.3299 LAT: 57.8300
Kursi rodha ing Manpo ing Korea, Lor LONG: 126.2958 LAT: 41.1454
Kursi rodha ing Bukoba ing Tanzania LONG: 31,8 LAT: -1,3196
Kursi roda ing El Kef ing Tunisia LONG: 8,7148 LAT: 36,1826
Kursi roda ing Mossoro ing Brasil LONG: -37,34 LAT: -5,19
Kursi roda ing Hammonton ing Amerika Serikat LONG: -74,7678 LAT: 39,6572
Kursi rodha ing Polatli ing Turki LONG: 32,1472 LAT: 39,5842
Kursi roda ing Ayoun el Atrous ing Mauritania LONG: -9,6167 LAT: 16,6666
Kursi rodha ing Kenema ing Sierra Leone LONG: -11,19 LAT: 7,8804
Kursi rodha ing Balboa ing Panama LONG: -79.5667 LAT: 8.9500
Kursi rodha ing Chubbuck ing Amerika Serikat LONG: -112,4702 LAT: 42,9226
Kursi roda ing Milan ing Amerika Serikat LONG: -90.5595 LAT: 41.4416
Wheelchairs in Saint Michael in United States LONG: -93.6920 LAT: 45.2014
Kursi roda ing Madinat ath Thawrah ing Suriah LONG: 38,5481 LAT: 35,8367
Kursi rodha ing Kostanjevica lan Krki ing Slovenia LONG: 15.4222 LAT: 45.8461
Kursi roda ing Kalbarri ing Australia LONG: 114,1667 LAT: -27,6662
Kursi Roda ing Pili ing Filipina LONG: 123.7448 LAT: 13.7177
Kursi roda ing Rio Verde ing Chili LONG: -71.4666 LAT: -52.6500
Kursi roda ing Bangor ing Amerika Serikat LONG: -75.2085 LAT: 40.8678
Kursi roda ing Maridi ing Sudan Kidul LONG: 29.4769 LAT: 4.9151
Kursi roda ing New Franklin ing Amerika Serikat LONG: -81.5839 LAT: 40.9525
Kursi rodha ing Siracusa ing Italia LONG: 15.2900 LAT: 37.0704
Kursi roda ing Abidjan ing Côte D'Ivoire LONG: -4,04 LAT: 5,32
Kursi roda ing Mountain View ing Amerika Serikat LONG: -122.0796 LAT: 37.4000
Kursi roda ing Brookhaven ing Amerika Serikat LONG: -84.3314 LAT: 33.8746
Kursi rodha ing Isparta ing Turki LONG: 30,53 LAT: 37,77
Kursi roda ing Piedras Negras ing Meksiko LONG: -100,5317 LAT: 28,7076
Kursi Roda ing Lahad Datu ing Malaysia LONG: 118.3360 LAT: 5.0464
Kursi rodha ing Kuressaare ing Estonia LONG: 22.5039 LAT: 58.2481
Wheelchairs in Ayakoz in Kazakhstan LONG: 80,4297 LAT: 47,9647
Kursi rodha ing Porto Velho ing Brazil LONG: -63,9 LAT: -8,75
Kursi roda ing Hyrum ing Amerika Serikat LONG: -111,8439 LAT: 41,6318
Kursi roda ing Kirov ing Rusia LONG: 49.6700 LAT: 58.5901
Kursi rodha ing Delta ing Amerika Serikat LONG: -108,0773 LAT: 38,7561
Kursi roda ing Saint Louis ing Amerika Serikat LONG: -90.2451 LAT: 38.6358
Wheelchairs in Taunggyi in Burma LONG: 97,038 LAT: 20,782
Kursi rodha ing Limbazi ing Latvia LONG: 24,724 LAT: 57,513
Kursi roda ing Vallenar ing Chili LONG: -70.7600 LAT: -28.5700
Kursi Roda ing Fort Lee ing Amerika Serikat LONG: -73.9712 LAT: 40.8509
Kursi roda ing Nakhon Pathom ing Thailand LONG: 100.0640 LAT: 13.8180
Kursi roda ing Lake Oswego ing Amerika Serikat LONG: -122.7002 LAT: 45.4129
Kursi roda ing Grudziadz ing Polandia LONG: 18,75 LAT: 53,4804
Kursi rodha ing Montebello ing Amerika Serikat LONG: -118.1108 LAT: 34.0155
Kursi roda ing Union Grove ing Amerika Serikat LONG: -88.0502 LAT: 42.6869
Kursi roda ing Delaware ing Amerika Serikat LONG: -83.0747 LAT: 40.2866
Kursi roda ing Aketi ing Kongo (Kinshasa) LONG: 23.7800 LAT: 2.7405
Kursi roda ing Los Gatos ing Amerika Serikat LONG: -121.9563 LAT: 37.2307
Kursi rodha ing Omchak ing Rusia LONG: 147.9167 LAT: 61.6333
Wheelchairs in Karur in India LONG: 78.0833 LAT: 10.9504
Kursi roda ing El Carmen de Bolivar ing Kolombia LONG: -75,13 LAT: 9,7204
Kursi rodha ing Orel ing Rusia LONG: 36.0700 LAT: 52.9700
Kursi rodha ing Angola ing Amerika Serikat LONG: -85.0051 LAT: 41.6432
Kursi roda ing Tema ing Ghana LONG: 0.0100 LAT: 5.6404
Kursi rodha ing Southport ing Inggris LONG: -3 LAT: 53,6667
Kursi roda ing Biryusinsk ing Rusia LONG: 97.8144 LAT: 55.9607
Kursi roda ing Constanta ing Romania LONG: 28,61 LAT: 44,2027
Kursi roda ing Filadelfia ing Paraguay LONG: -60.0300 LAT: -22.3400
Kursi rodha ing Ahuachapan ing El Salvador LONG: -89,845 LAT: 13,919
Kursi roda ing Luanza ing Kongo (Kinshasa) LONG: 28.7000 LAT: -8.6996
Kursi rodha ing Pelotas ing Brasil LONG: -52.3300 LAT: -31.7500
Kursi roda ing Fair Haven ing Amerika Serikat LONG: -74.0392 LAT: 40.3619
Kursi rodha ing McComb ing Amerika Serikat LONG: -90,4714 LAT: 31,2449
Kursi roda ing Put Lenina ing Rusia LONG: 107,8 LAT: 68,5166
Kursi Roda ing Citrus Heights ing Amerika Serikat LONG: -121.2880 LAT: 38.6948
Kursi roda ing Scottsboro ing Amerika Serikat LONG: -86,0491 LAT: 34,6438
Kursi roda ing Saudarkrokur ing Islandia LONG: -19,639 LAT: 65,7464
Kursi rodha ing Glendive ing Amerika Serikat LONG: -104.7070 LAT: 47.1102
Kursi rodha ing Alma ing Amerika Serikat LONG: -94,2169 LAT: 35,4917
Kursi rodha ing Tottori ing Jepang LONG: 134,2333 LAT: 35,5004
Kursi roda ing Delemont ing Swiss LONG: 7,345 LAT: 47,37
Kursi rodha ing Moraine ing Amerika Serikat LONG: -84,2459 LAT: 39,6983
Kursi rodha ing Nevinnomyssk ing Rusia LONG: 41,95 LAT: 44,6201
Kursi roda ing Rifle ing Amerika Serikat LONG: -107,772 LAT: 39,5361
Kursi rodha ing Leon ing Spanyol LONG: -5,57 LAT: 42,58
Kursi rodha ing Morrisville ing Amerika Serikat LONG: -74,7797 LAT: 40,2074
Kursi rodha ing Hondo ing Amerika Serikat LONG: -99,1621 LAT: 29,3532
Wheelchairs in Ambriz in Angola LONG: 13,125 LAT: -7,855
Kursi rodha ing Warrensburg ing Amerika Serikat LONG: -93.7283 LAT: 38.7617
Kursi rodha ing Ngerulmud ing Palau LONG: 134,6242 LAT: 7,5
Kursi roda ing Santa Rosa ing Argentina LONG: -64.3000 LAT: -36.6200
Kursi rodha ing Hartwell ing Amerika Serikat LONG: -82.9287 LAT: 34.3501
Kursi roda ing Brentwood ing Amerika Serikat LONG: -79,9757 LAT: 40,3734
Kursi rodha ing Anshan ing China LONG: 122.9400 LAT: 41.1150
Kursi roda ing Melbourne ing Australia LONG: 144,975 LAT: -37,82
Kursi rodha ing Tarpon Springs ing Amerika Serikat LONG: -82,7622 LAT: 28,1492
Kursi rodha ing Veneta ing Amerika Serikat LONG: -123,3514 LAT: 44,0471
Kursi rodha ing Bavaro ing Republik Dominika LONG: -68.4500 LAT: 18.7170
Kursi roda ing Pleasanton ing Amerika Serikat LONG: -98,4957 LAT: 28,9643
Kursi roda ing Kaesong ing Korea, Lor LONG: 126,5644 LAT: 37,964
Kursi roda ing Saatli ing Azerbaijan LONG: 48,3689 LAT: 39,9321
Kursi rodha ing Perkasie ing Amerika Serikat LONG: -75,292 LAT: 40,3719
Kursi rodha ing Bulambuli ing Uganda LONG: 34,3833 LAT: 1,1667
Kursi roda ing Tonk ing India LONG: 75,79 LAT: 26,1505
Kursi roda ing Basalt ing Amerika Serikat LONG: -107,0414 LAT: 39,3664
Kursi Roda ing Plover ing Amerika Serikat LONG: -89.5383 LAT: 44.4614
Kursi Roda ing Fort Plain ing Amerika Serikat LONG: -74,6277 LAT: 42,9316
Kursi rodha ing Port Sudan ing Sudan LONG: 37.2164 LAT: 19.6158
Kursi roda ing Keene ing Amerika Serikat LONG: -72.2997 LAT: 42.9494
Kursi roda ing Lawrenceville ing Amerika Serikat LONG: -83.9930 LAT: 33.9524
Kursi roda ing Bernardsville ing Amerika Serikat LONG: -74,5918 LAT: 40,7268
Kursi Roda ing Surfside ing Amerika Serikat LONG: -80.1251 LAT: 25.8787
Kursi roda ing Kaka ing Turkmenistan LONG: 59.6000 LAT: 37.3503
Kursi rodha ing Colusa ing Amerika Serikat LONG: -122,0095 LAT: 39,2049
Kursi rodha ing Lillehammer ing Norwegia LONG: 10,5 LAT: 61,1333
Kursi Roda ing Bath ing Amerika Serikat LONG: -77,318 LAT: 42,3363
Kursi rodha ing Xiantao ing China LONG: 113,44 LAT: 30,3704
Kursi Roda ing Billings ing Amerika Serikat LONG: -108.5503 LAT: 45.7889
Kursi roda ing Key Biscayne ing Amerika Serikat LONG: -80,1653 LAT: 25,6908
Kursi rodha ing Valuyki ing Rusia LONG: 38.0987 LAT: 50.2091
Kursi roda ing Dondo ing Angola LONG: 14.4300 LAT: -9.6900
Kursi roda ing Zionsville ing Amerika Serikat LONG: -86,2921 LAT: 39,999
Kursi roda ing Bremerton ing Amerika Serikat LONG: -122.7122 LAT: 47.5436
Kursi roda ing Vratsa ing Bulgaria LONG: 23.5625 LAT: 43.2100
Kursi rodha ing Anamosa ing Amerika Serikat LONG: -91,2758 LAT: 42,1091
Kursi roda ing Douliou ing Taiwan LONG: 120.5439 LAT: 23.7075
Kursi rodha ing Sandersville ing Amerika Serikat LONG: -82,8093 LAT: 32,9827
Kursi roda ing Abadla ing Algeria LONG: -2,7333 LAT: 31,0171
Kursi roda ing Winchester ing Inggris LONG: -1,3167 LAT: 51,0167
Kursi roda ing Owo ing Nigeria LONG: 5.5900 LAT: 7.2004
Kursi rodha ing Castro ing Chile LONG: -73.7623 LAT: -42.4808
Kursi roda ing Fairhope ing Amerika Serikat LONG: -87,8817 LAT: 30,5221
Kursi rodha ing Hayden ing Amerika Serikat LONG: -116,804 LAT: 47,768
Kursi roda ing Newport ing Amerika Serikat LONG: -124.0524 LAT: 44.6231
Kursi roda ing Qivraq ing Azerbaijan LONG: 45.1151 LAT: 39.3994
Kursi rodha ing Zholymbet ing Kazakhstan LONG: 71,7099 LAT: 51,7502
Kursi rodha ing Albuquerque ing Amerika Serikat LONG: -106.6464 LAT: 35.1053
Kursi roda ing Villalonga ing Argentina LONG: -62,5833 LAT: -39,8829
Kursi rodha ing Jincheng ing China LONG: 112,83 LAT: 35,5004
Kursi rodha ing Hubbard ing Amerika Serikat LONG: -80,5682 LAT: 41,1593
Kursi rodha ing Tengah ing Amerika Serikat LONG: -82,7789 LAT: 34,7234
Kursi roda ing Pergamino ing Argentina LONG: -60,57 LAT: -33,8996
Kursi rodha ing Ionia ing Amerika Serikat LONG: -85,0725 LAT: 42,9775
Kursi roda ing Sogamoso ing Kolombia LONG: -72,94 LAT: 5,72
Kursi roda ing Colac ing Australia LONG: 143,58 LAT: -38,3395
Kursi rodha ing Susuman ing Rusia LONG: 148,1668 LAT: 62,7833
Kursi roda ing Prineville ing Amerika Serikat LONG: -120,8594 LAT: 44,2988
Kursi rodha ing Daan ing China LONG: 124,3 LAT: 45,5
Kursi roda ing Ibanda ing Uganda LONG: 30,5319 LAT: -0,1539
Kursi rodha ing Leikanger ing Norwegia LONG: 6,85 LAT: 61,1833
Kursi roda ing Sturtevant ing Amerika Serikat LONG: -87.9021 LAT: 42.7005
Kursi roda ing Batavia ing Amerika Serikat LONG: -78.1802 LAT: 42.9987
Kursi roda ing Soddy-Daisy ing Amerika Serikat LONG: -85,174 LAT: 35,2571
Kursi rodha ing Piatra-Neamt ing Romania LONG: 26.3830 LAT: 46.9400
Kursi rodha ing Novo Airao ing Brazil LONG: -60,9438 LAT: -2,6208
Kursi roda ing Pelabuhan Novy ing Rusia LONG: 72,9283 LAT: 67,6983
Kursi rodha ing Yangquan ing China LONG: 113,57 LAT: 37,87
Kursi rodha ing Kaberamaido ing Uganda LONG: 33.1594 LAT: 1.7389
Kursi rodha ing Ioanina ing Yunani LONG: 20.8509 LAT: 39.6679
Kursi rodha ing Calulo ing Angola LONG: 14,9 LAT: -9,9996
Kursi roda ing Amursk ing Rusia LONG: 136.8974 LAT: 50.2228
Kursi roda ing Cedar Hill ing Amerika Serikat LONG: -96,9592 LAT: 32,5809
Kursi rodha ing Golmud ing China LONG: 94,8833 LAT: 36,4166
Kursi roda ing Almetyevsk ing Rusia LONG: 52.3199 LAT: 54.9004
Kursi rodha ing Al Hufuf ing Arab Saudi LONG: 49.5856 LAT: 25.3487
Kursi rodha ing Szekszard ing Hongaria LONG: 18.7130 LAT: 46.3440
Kursi rodha ing Kombissiri ing Burkina Faso LONG: -1,334 LAT: 12,064
Kursi rodha ing Northwood ing Amerika Serikat LONG: -83.4837 LAT: 41.6089
Kursi roda ing Tappan Tua ing Amerika Serikat LONG: -73,9856 LAT: 41,0163
Kursi rodha ing Litchfield ing Amerika Serikat LONG: -89,6288 LAT: 39,1963
Kursi roda ing Kawasaki ing Jepang LONG: 139.7050 LAT: 35.5300
Kursi rodha ing Sovetsk ing Rusia LONG: 48.9581 LAT: 57.5785
Kursi Roda ing Devine ing Amerika Serikat LONG: -98.9049 LAT: 29.1457
Kursi roda ing Franklin ing Amerika Serikat LONG: -86,5587 LAT: 36,7163
Kursi rodha ing Medani ing Sudan LONG: 33,52 LAT: 14,4
Kursi rodha ing Macara ing Ekuador LONG: -79,95 LAT: -4,3796
Kursi roda ing Qinggang ing China LONG: 126,1 LAT: 46,69
Kursi roda ing Mwingi ing Kenya LONG: 38,07 LAT: -0,9296
Kursi rodha ing Cherlak ing Rusia LONG: 74.8200 LAT: 54.1605
Kursi rodha ing Birak ing Libya LONG: 14,2834 LAT: 27,5333
Kursi rodha ing Pescara ing Italia LONG: 14,2187 LAT: 42,4554
Kursi rodha ing Kobenhavn ing Denmark LONG: 12.5635 LAT: 55.6786
Kursi roda ing Taltal ing Chili LONG: -70,47 LAT: -25,4
Kursi rodha ing Walker ing Amerika Serikat LONG: -90,8654 LAT: 30,4848
Kursi roda ing Ciudad Madero ing Meksiko LONG: -97.8361 LAT: 22.3189
Kursi rodha ing Malargue ing Argentina LONG: -69,5833 LAT: -35,4661
Kursi rodha ing Aleksandrovsk Sakhalinskiy ing Rusia LONG: 142,1561 LAT: 50,8975
Kursi rodha ing Tombua ing Angola LONG: 11.8600 LAT: -15.8000
Kursi rodha ing Tuskegee ing Amerika Serikat LONG: -85,7139 LAT: 32,4396
Kursi rodha ing Osijek ing Kroasia LONG: 18,68 LAT: 45,5504
Kursi rodha ing Edna ing Amerika Serikat LONG: -96.6483 LAT: 28.9757
Kursi Roda ing Polokwane ing Afrika Kidul LONG: 29,45 LAT: -23,89
Kursi rodha ing Hvannasund ing Kapuloan Faroe LONG: -6.5204 LAT: 62.2962
Kursi rodha ing Zalec ing Slovenia LONG: 15,1675 LAT: 46,2536
Kursi rodha ing Mirzapur ing India LONG: 82.5700 LAT: 25.1454
Kursi rodha ing Anew ing Turkmenistan LONG: 58,516 LAT: 37,8875
Kursi rodha ing Zareh Sharan ing Afghanistan LONG: 68.4167 LAT: 32.8500
Kursi rodha ing Ballina ing Australia LONG: 153,568 LAT: -28,8614
Kursi rodha ing Zabol ing Iran LONG: 61,4815 LAT: 31,0215
Kursi rodha ing Boras ing Swedia LONG: 12,92 LAT: 57,7304
Kursi Roda ing Katwe ing Uganda LONG: 29,92 LAT: -0,1296
Kursi Roda ing Badulla ing Sri Lanka LONG: 81,0499 LAT: 1.1900
Kursi rodha ing Jipijapa ing Ekuador LONG: -80.5800 LAT: -1.3496
Kursi rodha ing Perryville ing Amerika Serikat LONG: -89.8760 LAT: 37.7255
Kursi roda ing Augusta ing Amerika Serikat LONG: -96,9921 LAT: 37,6955
Kursi rodha ing Cholpon Ata ing Kyrgyzstan LONG: 77,0811 LAT: 42,6513
Kursi roda ing Catbalogan ing Filipina LONG: 124.8861 LAT: 11.7753
Kursi roda ing Morant Bay ing Jamaika LONG: -76.4093 LAT: 17.8814
Kursi roda ing Masbate ing Filipina LONG: 123.6225 LAT: 12.3687
Kursi roda ing Hutchinson ing Amerika Serikat LONG: -97.9081 LAT: 38.0671
Kursi rodha ing Del City ing Amerika Serikat LONG: -97.4408 LAT: 35.4483
Kursi roda ing Mons ing Belgia LONG: 3.9390 LAT: 50.4460
Kursi rodha ing Scottsburg ing Amerika Serikat LONG: -85.7831 LAT: 38.6854
Kursi roda ing Trois Rivieres ing Kanada LONG: -72,5499 LAT: 46,35
Kursi rodha ing Jilin ing China LONG: 126.5500 LAT: 43.8500
Kursi rodha ing Rorvik ing Norwegia LONG: 11,2053 LAT: 64,868
Kursi roda ing Ranong ing Thailand LONG: 98.6380 LAT: 9.9620
Kursi roda ing Spokane ing Amerika Serikat LONG: -117.4330 LAT: 47.6671
Kursi Roda ing College Station ing Amerika Serikat LONG: -96.2960 LAT: 30.5852
Kursi roda ing Catarman ing Filipina LONG: 124,6377 LAT: 12,4989
Kursi roda ing Rothschild ing Amerika Serikat LONG: -89.6173 LAT: 44.8761
Kursi roda ing Yucaipa ing Amerika Serikat LONG: -117,0426 LAT: 34,0336
Kursi rodha ing Sao Gabriel ing Brasil LONG: -54,32 LAT: -30,32
Kursi rodha ing Garanhuns ing Brasil LONG: -36.5000 LAT: -8.8900
Kursi roda ing Rancagua ing Chili LONG: -70.7400 LAT: -34.1700
Kursi rodha ing Balch Springs ing Amerika Serikat LONG: -96,615 LAT: 32,7194
Kursi roda ing Kualakapuas ing Indonesia LONG: 114.3500 LAT: -3.0996
Kursi roda ing Decatur ing Amerika Serikat LONG: -84,9281 LAT: 40,8301
Wheelchairs in Antsohihy in Madagascar LONG: 47,9834 LAT: -14,8661
Kursi rodha ing Sebba ing Burkina Faso LONG: 0,5304 LAT: 13,4364
Kursi roda ing Potsdam ing Jerman LONG: 13,07 LAT: 52,4004
Kursi roda ing Benha ing Mesir LONG: 31.1833 LAT: 30.4667
Kursi roda ing Tallinn ing Estonia LONG: 24.7280 LAT: 59.4339
Kursi rodha ing Willmar ing Amerika Serikat LONG: -95.0561 LAT: 45.1226
Kursi rodha ing Haines City ing Amerika Serikat LONG: -81,6158 LAT: 28,1097
Kursi rodha ing Lavras ing Brazil LONG: -45,01 LAT: -21,2496
Kursi rodha ing Oxford House ing Kanada LONG: -95,2666 LAT: 54,9504
Kursi rodha ing Samara ing Rusia LONG: 50,1513 LAT: 53,195
Kursi roda ing Aberdeen ing Inggris LONG: -2.0800 LAT: 57.1704
Kursi roda ing Baghdad ing Irak LONG: 44,3939 LAT: 33,3386
Kursi roda ing Gitega ing Burundi LONG: 29.8436 LAT: -3.4260
Kursi roda ing Valdivia ing Chili LONG: -73.2450 LAT: -39.7950
Kursi rodha ing Kilis ing Turki LONG: 37,12 LAT: 36,7204
Kursi roda ing Wagoner ing Amerika Serikat LONG: -95,379 LAT: 35,9641
Kursi rodha ing Kavalerovo ing Rusia LONG: 135.0498 LAT: 44.2702
Kursi rodha ing Modesto ing Amerika Serikat LONG: -121,0028 LAT: 37,6374
Kursi rodha ing Gardiner ing Amerika Serikat LONG: -69.7921 LAT: 44.1910
Kursi rodha ing Luwero ing Uganda LONG: 32.4731 LAT: 0.8492
Kursi rodha ing Kali Adelaide ing Australia LONG: 131,1 LAT: -13,2495
Kursi roda ing Antiokhia ing Amerika Serikat LONG: -88,072 LAT: 42,4744
Kursi Roda ing Little Ferry ing Amerika Serikat LONG: -74.0388 LAT: 40.8464
Kursi rodha ing Ivancna Gorica ing Slovenia LONG: 14.8044 LAT: 45.9383
Kursi roda ing Port Orchard ing Amerika Serikat LONG: -122.6615 LAT: 47.5160
Kursi Roda ing Little Chute ing Amerika Serikat LONG: -88.3183 LAT: 44.2889
Kursi roda ing Arys ing Kazakhstan LONG: 68,8048 LAT: 42,4369
Kursi roda ing Grove City ing Amerika Serikat LONG: -83.0692 LAT: 39.8660
Kursi rodha ing Lake Grove ing Amerika Serikat LONG: -73,1168 LAT: 40,8586
Kursi roda ing Vestavia Hills ing Amerika Serikat LONG: -86.7436 LAT: 33.4519
Kursi roda ing Galax ing Amerika Serikat LONG: -80.9176 LAT: 36.6660
Kursi roda ing Garrettsville ing Amerika Serikat LONG: -81.0933 LAT: 41.2843
Kursi rodha ing Sochi ing Rusia LONG: 39,73 LAT: 43,59
Kursi roda ing Malindi ing Kenya LONG: 40.1000 LAT: -3.2100
Kursi roda ing Cerklje na Gorenjskem ing Slovenia LONG: 14,4886 LAT: 46,2542
Kursi roda ing Gaoua ing Burkina Faso LONG: -3.2508 LAT: 10.2992
Kursi roda ing Gimli ing Kanada LONG: -97 LAT: 50,6333
Kursi rodha ing Edmonds ing Amerika Serikat LONG: -122.3533 LAT: 47.8114
Wheelchairs in Anuradhapura in Sri Lanka LONG: 80,3833 LAT: 1.1900
Kursi rodha ing McKeesport ing Amerika Serikat LONG: -79.8439 LAT: 40.3419
Kursi rodha ing Pakhachi ing Rusia LONG: 169,05 LAT: 60,5816
Kursi rodha ing Perrysburg ing Amerika Serikat LONG: -83.6413 LAT: 41.5377
Kursi roda ing Rotorua ing Selandia Baru LONG: 176,2483 LAT: -38,1317
Kursi rodha ing Zvolen ing Slovakia LONG: 19,1332 LAT: 48,5837
Kursi rodha ing Zhoukou ing China LONG: 114,63 LAT: 33,6304
Kursi roda ing Kanchipuram ing India LONG: 79,7167 LAT: 12,8337
Kursi rodha ing San Francisco ing Amerika Serikat LONG: -122.4430 LAT: 37.7562
Kursi roda ing Neuquen ing Argentina LONG: -68,06 LAT: -38,95
Kursi roda ing Wenzhou ing China LONG: 120,6501 LAT: 28,02
Kursi roda ing Poso ing Indonesia LONG: 120,76 LAT: -1,3896
Kursi rodha ing Chetumal ing Meksiko LONG: -88,3 LAT: 18,5
Kursi Roda ing Uruapan ing Meksiko LONG: -102,07 LAT: 19,4204
Kursi rodha ing Eindhoven ing Walanda LONG: 5.5000 LAT: 51.4300
Kursi rodha ing Shangrao ing China LONG: 117.9700 LAT: 28.4704
Kursi rodha ing Muncie ing Amerika Serikat LONG: -85.3950 LAT: 40.1989
Kursi rodha ing Vasteraas ing Swedia LONG: 16.5400 LAT: 59.6300
Kursi roda ing Deerfield ing Amerika Serikat LONG: -87,8515 LAT: 42,1653
Kursi rodha ing Mendota ing Amerika Serikat LONG: -89.1042 LAT: 41.5553
Kursi rodha ing Santo Antonio ing Sao Tome Lan Principe LONG: 7,412 LAT: 1,645
Kursi rodha ing Harrisburg ing Amerika Serikat LONG: -80,6492 LAT: 35,3128
Kursi roda ing Bixby ing Amerika Serikat LONG: -95,8774 LAT: 35,9454
Kursi rodha ing Zebulon ing Amerika Serikat LONG: -78,3184 LAT: 35,8312
Kursi rodha ing Reggio di Calabria ing Italia LONG: 15,6414 LAT: 38,115
Kursi rodha ing Longview ing Amerika Serikat LONG: -94.7622 LAT: 32.5192
Kursi roda ing Mongbwalu ing Kongo (Kinshasa) LONG: 30,0333 LAT: 1,9504
Kursi rodha ing Bawku ing Ghana LONG: -0.2400 LAT: 11.0604
Kursi roda ing Buala ing Kepulauan Solomon LONG: 159.5905 LAT: -8.1448
Kursi rodha ing Delta ing Amerika Serikat LONG: -108.0773 LAT: 38.7561
Kursi rodha ing Imperial ing Amerika Serikat LONG: -115.5719 LAT: 32.8375
Kursi rodha ing Buikwe ing Uganda LONG: 33,0106 LAT: 0,3375
Kursi rodha ing Huntingdon ing Amerika Serikat LONG: -78.0098 LAT: 40.5000
Kursi rodha ing Williamsville ing Amerika Serikat LONG: -78,7418 LAT: 42,9623
Kursi Roda ing Palm Beach Gardens ing Amerika Serikat LONG: -80.1656 LAT: 26.8488
Kursi rodha ing San Juan De Los Morros ing Venezuela LONG: -67.3540 LAT: 9.9010
Kursi rodha ing Timimoun ing Aljazair LONG: 0,27 LAT: 29,2365
Kursi rodha ing Qena ing Mesir LONG: 32.7200 LAT: 26.1505
Kursi roda ing Pascagoula ing Amerika Serikat LONG: -88,5507 LAT: 30,3665
Kursi roda ing Antigua Guatemala ing Guatemala LONG: -90,7333 LAT: 14,5667
Kursi rodha ing Managua ing Nicaragua LONG: -86,2685 LAT: 12,153
Kursi roda ing Macomb ing Amerika Serikat LONG: -90.6818 LAT: 40.4721
Kursi roda ing Kota Ponca ing Amerika Serikat LONG: -97,0679 LAT: 36,7236
Wheelchairs in Coihaique in Chile LONG: -72,07 LAT: -45,57
Kursi rodha ing Kuito ing Angola LONG: 16.9400 LAT: -12.3800
Kursi Roda ing Wauchula ing Amerika Serikat LONG: -81,8103 LAT: 27,547
Kursi rodha ing Andover ing Amerika Serikat LONG: -93,3265 LAT: 45,2571
Kursi roda ing Mount Shasta ing Amerika Serikat LONG: -122.3150 LAT: 41.3206
Kursi rodha ing Oelwein ing Amerika Serikat LONG: -91.9133 LAT: 42.6715
Wheelchairs in Porvoo in Finland LONG: 25,666 LAT: 60,4004
Kursi rodha ing Dunedin ing Amerika Serikat LONG: -82.7866 LAT: 28.0328
Kursi roda ing Taipei ing Taiwan LONG: 121,5683 LAT: 25,0358
Kursi roda ing Groveport ing Amerika Serikat LONG: -82,8979 LAT: 39,8586
Kursi Roda ing Ocean View ing Amerika Serikat LONG: -75,0991 LAT: 38,5357
Kursi roda ing Douala ing Kamerun LONG: 9,71 LAT: 4,0604
Kursi rodha ing Sekondi ing Ghana LONG: -1,704 LAT: 4,9433
Kursi rodha ing Arcoverde ing Brazil LONG: -37,07 LAT: -8,42
Kursi rodha ing Lumberton ing Amerika Serikat LONG: -79.0182 LAT: 34.6309
Wheelchairs in Dunedin in New Zealand LONG: 170,491 LAT: -45,8854
Kursi roda ing Arvada ing Amerika Serikat LONG: -105,151 LAT: 39,8321
Kursi roda ing Lukovica pri Domzalah ing Slovenia LONG: 14.7000 LAT: 46.1667
Kursi roda ing Khost ing Afganistan LONG: 69,9204 LAT: 33,3395
Kursi rodha ing Larkspur ing Amerika Serikat LONG: -122,5313 LAT: 37,9393
Kursi roda ing Oldeani ing Tanzania LONG: 35.5500 LAT: -3.3496
Kursi roda ing Gunung Isa ing Australia LONG: 139.4900 LAT: -20.7239
Kursi rodha ing San Antonio Oeste ing Argentina LONG: -64,9333 LAT: -40,7329
Wheelchairs in Banamba in Mali LONG: -7,45 LAT: 13,5504
Kursi rodha ing San Justo ing Argentina LONG: -60.5833 LAT: -30.7829
Kursi roda ing Libanon ing Amerika Serikat LONG: -86.4550 LAT: 40.0318
Kursi roda ing Hobart ing Amerika Serikat LONG: -87.2729 LAT: 41.5139
Kursi roda ing Salem ing Amerika Serikat LONG: -80,8491 LAT: 40,9049
Kursi rodha ing Llandrindod Wells ing Inggris LONG: -3,3833 LAT: 52,2333
Kursi roda ing Vichuga ing Rusia LONG: 41.9287 LAT: 57.2191
Kursi roda ing Pulo Mercer ing Amerika Serikat LONG: -122,2265 LAT: 47,5625
Kursi rodha ing Zadar ing Kroasia LONG: 15.2623 LAT: 44.1201
Kursi rodha ing Udachnyy ing Rusia LONG: 112,3965 LAT: 66,4232
Kursi roda ing Jacksonville ing Amerika Serikat LONG: -85.7544 LAT: 33.8088
Kursi rodha ing Santiago ing Peru LONG: -75.7400 LAT: -14.1896
Kursi rodha ing Lenoir ing Amerika Serikat LONG: -81,5247 LAT: 35,9096
Kursi rodha ing Shimonoseki ing Jepang LONG: 130.9454 LAT: 33.9654
Kursi rodha ing Bocas del Toro ing Panama LONG: -82,2475 LAT: 9,3354
Kursi Roda ing Resistencia ing Argentina LONG: -58.9900 LAT: -27.4600
Kursi roda ing Evora ing Portugal LONG: -7.9060 LAT: 38.5600
Kursi roda ing Napa ing Amerika Serikat LONG: -122,3011 LAT: 38,2977
Kursi rodha ing Gunsan ing Korea, Kidul LONG: 126,716 LAT: 35,9818
Kursi rodha ing Hightstown ing Amerika Serikat LONG: -74,5253 LAT: 40,2686
Kursi rodha ing Koper ing Slovenia LONG: 13,7294 LAT: 45,5469
Kursi rodha ing Keffi ing Nigeria LONG: 7.8736 LAT: 8.8490
Kursi roda ing Pemagatshel ing Bhutan LONG: 91.4031 LAT: 27.0380
Wheelchairs in Twentynine Palms in United States LONG: -116,0655 LAT: 34,1484
Kursi rodha ing Bajina Basta ing Serbia LONG: 19,5655 LAT: 43,9709
Kursi roda ing Romblon ing Filipina LONG: 122,2708 LAT: 12,5751
Kursi rodha ing Holly Hill ing Amerika Serikat LONG: -81.0463 LAT: 29.2443
Kursi roda ing Jenewa ing Amerika Serikat LONG: -80.9461 LAT: 41.8007
Kursi rodha ing Santa Ines ing Brazil LONG: -45.3900 LAT: -3.6600
Kursi rodha ing Alofi ing Niue LONG: -169.9167 LAT: -19.0167
Kursi roda ing Manchester ing Amerika Serikat LONG: -90,5064 LAT: 38,5831
Kursi rodha ing Yenagoa ing Nigeria LONG: 6,2676 LAT: 4,9267
Kursi roda ing Manhattan ing Amerika Serikat LONG: -73.9662 LAT: 40.7834
Kursi roda ing Gobabis ing Namibia LONG: 18,963 LAT: -22,455
Kursi roda ing Hempstead ing Amerika Serikat LONG: -96,0782 LAT: 30,0995
Kursi roda ing Tarrant ing Amerika Serikat LONG: -86,7684 LAT: 33,5941
Kursi rodha ing Corydon ing Amerika Serikat LONG: -86.1260 LAT: 38.2132
Kursi roda ing Savannah ing Amerika Serikat LONG: -94,8279 LAT: 39,939
Kursi roda ing Omolon ing Rusia LONG: 160.5000 LAT: 65.2500
Kursi rodha ing McAllen ing Amerika Serikat LONG: -98,2467 LAT: 26,2325
Kursi Roda ing Bar ing Montenegro LONG: 19,1003 LAT: 42,0931
Kursi rodha ing Bakersfield ing Amerika Serikat LONG: -119.0360 LAT: 35.3530
Kursi rodha ing Jönköping ing Swedia LONG: 14.1650 LAT: 57.7713
Kursi roda ing Poquoson ing Amerika Serikat LONG: -76.3569 LAT: 37.1318
Kursi Roda ing Grapevine ing Amerika Serikat LONG: -97,0744 LAT: 32,9343
Kursi rodha ing Savalou ing Benin LONG: 1.9756 LAT: 7.9281
Kursi roda ing Kibuye ing Rwanda LONG: 29,35 LAT: -2,05
Kursi Roda ing Kandy ing Sri Lanka LONG: 80,67 LAT: 1.1900
Wheelchairs in Addis Ababa in Ethiopia LONG: 38.7000 LAT: 9.0333
Kursi roda ing Bac ing Serbia LONG: 19.2367 LAT: 45.3923
Kursi roda ing Northfield ing Amerika Serikat LONG: -93.1698 LAT: 44.4550
Kursi roda ing Rezina ing Moldova LONG: 28,9658 LAT: 47,7493
Kursi rodha ing Saratamata ing Vanuatu LONG: 167,9906 LAT: -15,2869
Kursi rodha ing Bulungu ing Congo (Kinshasa) LONG: 18.6000 LAT: -4.5496
Kursi roda ing Lincoln ing Amerika Serikat LONG: -86.1372 LAT: 33.5935
Kursi roda ing Morioka ing Jepang LONG: 141,13 LAT: 39,72
Kursi roda ing Maoming ing China LONG: 110,87 LAT: 21,9204
Kursi roda ing Ibarra ing Ekuador LONG: -78.1300 LAT: 0.3604
Kursi roda ing Wayne ing Amerika Serikat LONG: -83,3877 LAT: 42,2774
Kursi rodha ing Miaoli ing Taiwan LONG: 120,82 LAT: 24,57
Kursi roda ing Cottbus ing Jerman LONG: 14.3300 LAT: 51.7704
Kursi roda ing Ucar ing Azerbaijan LONG: 47,6519 LAT: 40,5121
Kursi roda ing Ravensthorpe ing Australia LONG: 120,0333 LAT: -33,5829
Kursi rodha ing Cholpon Ata ing Kyrgyzstan LONG: 77.0811 LAT: 42.6513
Kursi roda ing High Point ing Amerika Serikat LONG: -79.9938 LAT: 35.9902
Kursi roda ing Yancheng ing China LONG: 120,1253 LAT: 33,3856
Kursi rodha ing Brugge ing Belgia LONG: 3.2300 LAT: 51.2204
Kursi roda ing Rajapalaiyam ing India LONG: 77.5800 LAT: 9.4204
Kursi Roda ing Samut Songkhram ing Thailand LONG: 100,001 LAT: 13,413
Kursi rodha ing Dusseldorf ing Jerman LONG: 6.7800 LAT: 51.2204
Kursi rodha ing Urbandale ing Amerika Serikat LONG: -93,7814 LAT: 41,639
Kursi Roda ing Ocean Shores ing Amerika Serikat LONG: -124.1521 LAT: 46.9685
Kursi roda ing Saga ing Jepang LONG: 130,3 LAT: 33,2333
Kursi rodha ing Pomona ing Amerika Serikat LONG: -117.7625 LAT: 34.0585
Kursi roda ing Linxia ing China LONG: 103,2 LAT: 35,6
Kursi roda ing Lady Lake ing Amerika Serikat LONG: -81.9300 LAT: 28.9240
Kursi roda ing Abuja ing Nigeria LONG: 7,5333 LAT: 9,0833
Kursi rodha ing Kumbakonam ing India LONG: 79.4000 LAT: 10.9805
Kursi rodha ing Georgievsk ing Rusia LONG: 43,4699 LAT: 44,1599
Kursi rodha ing Luderitz ing Namibia LONG: 15,1594 LAT: -26,648
Kursi roda ing At Taif ing Arab Saudi LONG: 40.3823 LAT: 21.2622
Kursi roda ing Rabaul ing Papua Nugini LONG: 152.1434 LAT: -4.2055
Kursi rodha ing Angarsk ing Rusia LONG: 103,92 LAT: 52,56
Kursi roda ing Yurga ing Rusia LONG: 84,8854 LAT: 55,7258
Kursi rodha ing Caninde ing Brazil LONG: -39,31 LAT: -4,35
Kursi rodha ing Santa Elena ing Ekuador LONG: -80.8587 LAT: -2.2262
Kursi rodha ing Mindelo ing Cabo Verde LONG: -25 LAT: 16,8838
Kursi roda ing Harrison ing Amerika Serikat LONG: -84.7882 LAT: 39.2571
Kursi roda ing Harrisonville ing Amerika Serikat LONG: -94,3467 LAT: 38,653
Kursi rodha ing Girga ing Mesir LONG: 31.8800 LAT: 26.3304
Kursi roda ing Bhiwandi ing India LONG: 73.1300 LAT: 19.3500
Kursi rodha ing Porto Uniao ing Brasil LONG: -51.0800 LAT: -26.2396
Kursi rodha ing Milagro ing Ekuador LONG: -79.6000 LAT: -2.1796
Kursi roda ing Bregenz ing Austria LONG: 9,7667 LAT: 47,5167
Kursi rodha ing Chernyshevskiy ing Rusia LONG: 112,4714 LAT: 63,0128
Wheelchairs in Burylbaytal in Kazakhstan LONG: 74,0303 LAT: 44,9387
Kursi rodha ing Rovaniemi ing Finland LONG: 25,7159 LAT: 66,5
Kursi roda ing La Grange ing Amerika Serikat LONG: -85.0383 LAT: 33.0276
Kursi roda ing Skien ing Norwegia LONG: 9,6 LAT: 59,2
Kursi rodha ing Kemijarvi ing Finland LONG: 27,4167 LAT: 66,6667
Kursi roda ing Chachapoyas ing Peru LONG: -77,87 LAT: -6,2296
Kursi roda ing Bates ing Guinea-Bissau LONG: -15,1667 LAT: 11,2167
Kursi rodha ing Atchison ing Amerika Serikat LONG: -95,137 LAT: 39,5627
Kursi roda ing Missoula ing Amerika Serikat LONG: -114,0094 LAT: 46,8685
Kursi roda ing Yelm ing Amerika Serikat LONG: -122.6261 LAT: 46.9398
Kursi roda ing Vi Thanh ing Vietnam LONG: 105,4701 LAT: 9,7845
Kursi roda ing Sola ing Vanuatu LONG: 167.5517 LAT: -13.8761
Kursi roda ing Johvi ing Estonia LONG: 27.4211 LAT: 59.3592
Kursi roda ing Connellsville ing Amerika Serikat LONG: -79.5899 LAT: 40.0158
Kursi rodha ing Denham Springs ing Amerika Serikat LONG: -90,9594 LAT: 30,4743
Kursi roda ing Frederick ing Amerika Serikat LONG: -104,9669 LAT: 40,1095
Wheelchairs in Mossel Bay in South Africa LONG: 22,13 LAT: -34,17
Kursi roda ing Meridian ing Amerika Serikat LONG: -88.6897 LAT: 32.3846
Kursi rodha ing Repulse Bay ing Kanada LONG: -86.2829 LAT: 66.5295
Kursi roda ing Uyuni ing Bolivia LONG: -66,83 LAT: -20,46
Kursi rodha ing Albacete ing Spanyol LONG: -1.8700 LAT: 39.0003
Kursi roda ing Elizabethtown ing Amerika Serikat LONG: -76,5991 LAT: 40,1534
Wheelchairs in Mubende in Uganda LONG: 31.3700 LAT: 0.5904
Kursi rodha ing El Tarf ing Aljazair LONG: 8.3138 LAT: 36.7672
Kursi Roda ing Bury ing Inggris LONG: -2,3 LAT: 53,6
Kursi roda ing Kumo ing Nigeria LONG: 11.2131 LAT: 10.0457
Kursi roda ing Garden City ing Amerika Serikat LONG: -83,3412 LAT: 42,3244
Kursi rodha ing Santa Ana ing Bolivia LONG: -65.5800 LAT: -13.7600
Kursi Roda ing Taunton ing Inggris LONG: -3,1047 LAT: 51,0211
Kursi rodha ing Seattle ing Amerika Serikat LONG: -122,3244 LAT: 47,6211
Kursi rodha ing Cherlak ing Rusia LONG: 74,82 LAT: 54,1605
Kursi roda ing Olmos ing Peru LONG: -79,75 LAT: -5,9796
Kursi rodha ing Yelimane ing Mali LONG: -10,5666 LAT: 15,1337
Kursi rodha ing Vittoriosa ing Malta LONG: 14,5183 LAT: 35,8922
Kursi roda ing San Bruno ing Amerika Serikat LONG: -122.4313 LAT: 37.6254
Kursi rodha ing Daejeon ing Korea, Kidul LONG: 127,425 LAT: 36,3355
Kursi rodha ing Tianshui ing China LONG: 105.9200 LAT: 34.6000
Kursi roda ing Harbin ing China LONG: 126.6500 LAT: 45.7500
Kursi rodha ing Karlstad ing Swedia LONG: 13.4999 LAT: 59.3671
Kursi roda ing Arilje ing Serbia LONG: 20,097 LAT: 43,755
Kursi roda ing Santiago Tuxtla ing Meksiko LONG: -95.3000 LAT: 18.4704
Kursi roda ing Abohar ing India LONG: 74.2900 LAT: 30.1204
Kursi roda ing Thies ing Senegal LONG: -16,93 LAT: 14,8104
Kursi rodha ing Scott City ing Amerika Serikat LONG: -89,536 LAT: 37,2243
Kursi rodha ing Santo Tomas ing Peru LONG: -72,08 LAT: -14,46
Kursi rodha ing Barra do Corda ing Brasil LONG: -45,26 LAT: -5,5096
Kursi roda ing Lancaster ing Amerika Serikat LONG: -118,1753 LAT: 34,6934
Kursi rodha ing Bahir Dar ing Ethiopia LONG: 37,3833 LAT: 11,6001
Kursi rodha ing Illizi ing Aljazair LONG: 8,4666 LAT: 26,4834
Kursi rodha ing Louga ing Senegal LONG: -16,25 LAT: 15,6104
Kursi roda ing Canon City ing Amerika Serikat LONG: -105,2204 LAT: 38,4429
Wheelchairs in Kinston in United States LONG: -77.5937 LAT: 35.2748
Kursi rodha ing Alexander City ing Amerika Serikat LONG: -85,9361 LAT: 32,9242
Kursi roda ing Panda ing Mozambik LONG: 34,7303 LAT: -24,0629
Kursi rodha ing Kurtamysh ing Rusia LONG: 64,4333 LAT: 54,9087
Kursi rodha ing Siirt ing Turki LONG: 41.9330 LAT: 37.9440
Kursi roda ing Mugla ing Turki LONG: 28.3639 LAT: 37.2164
Kursi roda ing Changping ing China LONG: 116.1944 LAT: 40.2248
Kursi rodha ing Tromso ing Norwegia LONG: 18.9920 LAT: 69.6351
Kursi Roda ing Round Lake ing Amerika Serikat LONG: -88.1056 LAT: 42.3437
Kursi rodha ing Zanzibar ing Tanzania LONG: 39.2000 LAT: -6.1600
Kursi rodha ing Pimenta Bueno ing Brazil LONG: -61.2100 LAT: -11.6400
Kursi roda ing Tecumseh ing Amerika Serikat LONG: -96,9338 LAT: 35,2639
Kursi rodha ing Lutsk ing Ukraina LONG: 25.3334 LAT: 50.7472
Kursi rodha ing Mariehamn ing Finland LONG: 19,95 LAT: 60,1
Kursi Roda ing Winters ing Amerika Serikat LONG: -121.9781 LAT: 38.5320
Kursi roda ing Mena ing Amerika Serikat LONG: -94,2374 LAT: 34,581
Kursi roda ing Marietta ing Amerika Serikat LONG: -84.5421 LAT: 33.9532
Kursi Roda ing Winter Haven ing Amerika Serikat LONG: -81.7018 LAT: 28.0122
Kursi roda ing Belfast ing Inggris LONG: -5,9254 LAT: 54,5968
Kursi rodha ing Beyla ing Guinea LONG: -8,657 LAT: 8,687
Kursi rodha ing San Marino ing San Marino LONG: 12,4667 LAT: 43,9172
Kursi Roda ing Three Springs ing Australia LONG: 115,75 LAT: -29,5333
Kursi roda ing Evansville ing Amerika Serikat LONG: -89.2967 LAT: 42.7781
Kursi roda ing Livonia ing Amerika Serikat LONG: -83.3733 LAT: 42.3972
Kursi rodha ing Utsunomiya ing Jepang LONG: 139.8700 LAT: 36.5500
Kursi roda ing Erfurt ing Jerman LONG: 11,03 LAT: 50,9701
Kursi rodha ing La Habra ing Amerika Serikat LONG: -117,9513 LAT: 33,9278
Kursi rodha ing Montezuma ing Amerika Serikat LONG: -84,0246 LAT: 32,2997
Kursi rodha ing Columbia City ing Amerika Serikat LONG: -85,4855 LAT: 41,1613
Kursi roda ing Union ing Amerika Serikat LONG: -84.6731 LAT: 38.9472
Kursi roda ing Kamardikan ing Amerika Serikat LONG: -84.5492 LAT: 38.9510
Kursi roda ing Birmingham ing Amerika Serikat LONG: -83.2166 LAT: 42.5447
Kursi roda ing Zelezniki ing Slovenia LONG: 14,1667 LAT: 46,2333
Kursi Roda ing Kamina ing Congo (Kinshasa) LONG: 25,01 LAT: -8,73
Kursi rodha ing Espanola ing Amerika Serikat LONG: -106.0671 LAT: 36.0040
Kursi rodha ing Szczecin ing Polandia LONG: 14,53 LAT: 53,4204
Kursi rodha ing Nevelsk ing Rusia LONG: 141,8699 LAT: 46,6803
Kursi rodha ing Allen ing Amerika Serikat LONG: -96.6735 LAT: 33.1088
Kursi rodha ing Pusat Brooklyn ing Amerika Serikat LONG: -93,3162 LAT: 45,0681
Kursi roda ing Monterey ing Amerika Serikat LONG: -121,8807 LAT: 36,5922
Kursi roda ing Ormac ing Filipina LONG: 124.6075 LAT: 11.0643
Kursi roda ing Puerto Plata ing Republik Dominika LONG: -70.6902 LAT: 19.7902
Kursi roda ing Dunkirk ing Amerika Serikat LONG: -79.3323 LAT: 42.4803
Kursi roda ing Kamyanets-Podilskyy ing Ukraina LONG: 26.5809 LAT: 48.6843
Kursi roda ing Zagazig ing Mesir LONG: 31.5167 LAT: 30.5833
Kursi roda ing Rzeszow ing Poland LONG: 22.0000 LAT: 50.0705
Kursi Roda ing Mito ing Jepang LONG: 140,48 LAT: 36,3704
Kursi roda ing Ebbw Vale ing Inggris LONG: -3,2 LAT: 51,7833
Kursi rodha ing Urbandale ing Amerika Serikat LONG: -93.7814 LAT: 41.6390
Kursi rodha ing Barabinsk ing Rusia LONG: 78,3519 LAT: 55,3573
Kursi Roda ing Cayce ing Amerika Serikat LONG: -81,0432 LAT: 33,9458
Kursi rodha ing Webb City ing Amerika Serikat LONG: -94,4675 LAT: 37,1412
Kursi roda ing Rafaela ing Argentina LONG: -61.5000 LAT: -31.2500
Kursi roda ing Sikat ing Amerika Serikat LONG: -103,6321 LAT: 40,2581
Kursi rodha ing Ojai ing Amerika Serikat LONG: -119,2469 LAT: 34,4487
Kursi rodha ing Shantou ing China LONG: 116.6700 LAT: 23.3700
Kursi roda ing Athena ing Amerika Serikat LONG: -84.6042 LAT: 35.4573
Kursi roda ing Mykolayiv ing Ukraina LONG: 31.9843 LAT: 46.9677
Kursi roda ing Lata ing Kepulauan Solomon LONG: 165,8567 LAT: -10,738
Kursi rodha ing Poway ing Amerika Serikat LONG: -117.0201 LAT: 32.9871
Kursi roda ing Lisbon ing Portugal LONG: -9.1449 LAT: 38.7227
Kursi rodha ing Kali Hood ing Amerika Serikat LONG: -121,5258 LAT: 45,7093
Kursi roda ing Florence ing Amerika Serikat LONG: -87.6658 LAT: 34.8300
Kursi rodha ing Carnarvon ing Australia LONG: 113.6501 LAT: -24.8998
Kursi rodha ing Santo Antonio ing Sao Tome Lan Principe LONG: 7.4120 LAT: 1.6450
Kursi roda ing Jackson ing Amerika Serikat LONG: -88.8352 LAT: 35.6533
Kursi rodha ing Yakutsk ing Rusia LONG: 129.7350 LAT: 62.0350
Kursi rodha ing Dikhil ing Djibouti LONG: 42.3720 LAT: 11.1040
Kursi roda ing Izmir ing Turki LONG: 27,1518 LAT: 38,4361
Kursi roda ing Timika ing Indonesia LONG: 136,89 LAT: -4,5496
Kursi roda ing Zarasai ing Lithuania LONG: 26,2512 LAT: 55,7322
Kursi rodha ing La Quinta ing Amerika Serikat LONG: -116.2785 LAT: 33.6536
Kursi rodha ing Lacey ing Amerika Serikat LONG: -122,7931 LAT: 47,045
Kursi roda ing Bafata ing Guinea-Bissau LONG: -14,666 LAT: 12,167
Kursi rodha ing Arima ing Trinidad lan Tobago LONG: -61.2823 LAT: 10.6374
Kursi rodha ing Chiang Mai ing Thailand LONG: 98,98 LAT: 18,8
Kursi rodha ing Addis ing Amerika Serikat LONG: -91,2659 LAT: 30,3652
Kursi rodha ing Stewartstown ing Amerika Serikat LONG: -76,5925 LAT: 39,7528
Kursi rodha ing Cerritos ing Amerika Serikat LONG: -118.0686 LAT: 33.8677
Kursi roda ing Winfield ing Amerika Serikat LONG: -87.2623 LAT: 41.4097
Kursi roda ing Liaoyang ing China LONG: 123,18 LAT: 41,28
Kursi roda ing Jinotepe ing Nikaragua LONG: -86,195 LAT: 11,846
Kursi rodha ing Champlin ing Amerika Serikat LONG: -93,3903 LAT: 45,1702
Kursi Roda ing Kebon Anggur ing Amerika Serikat LONG: -111.7545 LAT: 40.3058
Kursi roda ing Mason ing Amerika Serikat LONG: -84,4427 LAT: 42,5806
Kursi roda ing Enfield ing Inggris LONG: -0,0667 LAT: 51,6667
Kursi rodha ing Gandajika ing Kongo (Kinshasa) LONG: 23.9600 LAT: -6.7396
Kursi rodha ing Skofljica ing Slovenia LONG: 14,5767 LAT: 45,9833
Kursi rodha ing Banja Luka ing Bosnia lan Herzegovina LONG: 17.1800 LAT: 44.7804
Kursi rodha ing Pingxiang ing China LONG: 113.8500 LAT: 27.6200
Kursi rodha ing Burketown ing Australia LONG: 139.5666 LAT: -17.7161
Kursi rodha ing Jim Thorpe ing Amerika Serikat LONG: -75.7433 LAT: 40.8712
Kursi roda ing Richmond ing Amerika Serikat LONG: -77,4756 LAT: 37,5295
Kursi rodha ing Prattville ing Amerika Serikat LONG: -86.4589 LAT: 32.4604
Kursi roda ing Yordania ing Amerika Serikat LONG: -93.6351 LAT: 44.6652
Kursi Roda ing Vilani ing Latvia LONG: 26,9298 LAT: 56,5505
Kursi rodha ing Ozark ing Amerika Serikat LONG: -93.2154 LAT: 37.0361
Kursi roda ing Franklin ing Amerika Serikat LONG: -71,6691 LAT: 43,4499
Kursi roda ing Xuchang ing China LONG: 113,82 LAT: 34,0204
Kursi roda ing Choluteca ing Honduras LONG: -87,1908 LAT: 13,3007
Kursi roda ing Reno ing Amerika Serikat LONG: -119.8483 LAT: 39.5497
Kursi roda ing Pelham ing Amerika Serikat LONG: -86,7573 LAT: 33,3116
Kursi Roda ing Wheat Ridge ing Amerika Serikat LONG: -105,1031 LAT: 39,7728
Kursi rodha ing Jamestown ing Amerika Serikat LONG: -98,6924 LAT: 46,9068
Kursi roda ing Richmond ing Amerika Serikat LONG: -82.7517 LAT: 42.8093
Kursi rodha ing Oktyabrskiy ing Rusia LONG: 53.4600 LAT: 54.4600
Kursi rodha ing Yangjiang ing China LONG: 111.9700 LAT: 21.8504
Kursi rodha ing Shaoguan ing China LONG: 113,58 LAT: 24,8
Kursi roda ing Caldwell ing Amerika Serikat LONG: -81,5127 LAT: 39,7467
Kursi rodha ing Cherryville ing Amerika Serikat LONG: -81.3781 LAT: 35.3844
Kursi rodha ing Sudbury ing Kanada LONG: -80,9666 LAT: 46,5
Kursi rodha ing Sartell ing Amerika Serikat LONG: -94,2206 LAT: 45,6188
Kursi Roda ing Show Low ing Amerika Serikat LONG: -110.0384 LAT: 34.2671
Kursi roda ing Ife ing Nigeria LONG: 4,56 LAT: 7,4804
Wheelchairs in Jaffna in Sri Lanka LONG: 80,005 LAT: 1.1900
Kursi rodha ing Brookville ing Amerika Serikat LONG: -84,4176 LAT: 39,8393
Kursi rodha ing Chaguaramas ing Venezuela LONG: -63,7523 LAT: 9,2159
Kursi roda ing Chongju ing Korea, Lor LONG: 125,2163 LAT: 39,6813
Kursi rodha ing Tena ing Ekuador LONG: -77.8100 LAT: -0.9796
Kursi rodha ing Krong Kep ing Kamboja LONG: 104.3167 LAT: 10.4829
Kursi Roda ing Morpeth ing Inggris LONG: -1.6833 LAT: 55.1667
Kursi Roda ing Wallsend ing Inggris LONG: -1,5597 LAT: 54,9914
Kursi Roda ing Pingtung ing Taiwan LONG: 120.4817 LAT: 22.6817
Kursi rodha ing Eatontown ing Amerika Serikat LONG: -74.0558 LAT: 40.2913
Kursi roda ing Krasnoarmeysk ing Rusia LONG: 45.6974 LAT: 51.0174
Kursi roda ing Salida ing Amerika Serikat LONG: -105.9983 LAT: 38.5300
Kursi rodha ing Vernon ing Amerika Serikat LONG: -99,3 LAT: 34,148
Kursi rodha ing Lumberton ing Amerika Serikat LONG: -79,0182 LAT: 34,6309
Kursi rodha ing Chauk ing Burma LONG: 94,823 LAT: 20,9085
Kursi Roda ing Forecariah ing Guinea LONG: -13,098 LAT: 9,43
Kursi roda ing Gambela ing Ethiopia LONG: 34.5833 LAT: 8.2500
Kursi roda ing Rehoboth ing Namibia LONG: 17,08 LAT: -23,3196
Wheelchairs in Steubenville in United States LONG: -80,6519 LAT: 40,3653
Kursi roda ing Dhangarhi ing Nepal LONG: 80.5930 LAT: 28.6950
Kursi roda ing Karasuk ing Rusia LONG: 78.0219 LAT: 53.7273
Kursi roda ing Bacolod ing Filipina LONG: 122.9817 LAT: 10.6317
Kursi roda ing La Crescent ing Amerika Serikat LONG: -91,3042 LAT: 43,83
Kursi roda ing Fairview ing Amerika Serikat LONG: -74.0022 LAT: 40.8182
Kursi roda ing Red Oak ing Amerika Serikat LONG: -96.7861 LAT: 32.5204
Kursi roda ing Dickinson ing Amerika Serikat LONG: -102,7925 LAT: 46,8918
Kursi roda ing Sunnyside ing Amerika Serikat LONG: -120,0058 LAT: 46,3159
Kursi Roda ing Narrogin ing Australia LONG: 117.1666 LAT: -32.9329
Kursi rodha ing Aweil ing Sudan Kidul LONG: 27.4000 LAT: 8.7666
Kursi roda ing Marysville ing Amerika Serikat LONG: -82,4806 LAT: 42,9083
Kursi roda ing Agago ing Uganda LONG: 33.3336 LAT: 2.8338
Kursi roda ing Kalbarri ing Australia LONG: 114.1667 LAT: -27.6662
Kursi roda ing Shoals Granit ing Amerika Serikat LONG: -98,3778 LAT: 30,5895
Kursi roda ing Columbia ing Amerika Serikat LONG: -80.9042 LAT: 34.0370
Kursi roda ing Ottawa ing Amerika Serikat LONG: -88.8313 LAT: 41.3529
Kursi rodha ing Mbanza-Ngungu ing Kongo (Kinshasa) LONG: 14,86 LAT: -5,2496
Kursi rodha ing Guider ing Kamerun LONG: 13,94 LAT: 9,9304
Kursi rodha ing Haddington ing Inggris LONG: -2,7667 LAT: 55,9333
Kursi rodha ing Melissa ing Amerika Serikat LONG: -96.5558 LAT: 33.2899
Kursi rodha ing Wentzville ing Amerika Serikat LONG: -90,867 LAT: 38,8164
Kursi rodha ing Sydney ing Australia LONG: 151,1852 LAT: -33,92
Kursi rodha ing Wendell ing Amerika Serikat LONG: -78,396 LAT: 35,7823
Kursi rodha ing Thompson ing Kanada LONG: -97.8666 LAT: 55.7499
Kursi roda ing Manzanillo ing Kuba LONG: -77.1166 LAT: 20.3438
Kursi roda ing Siteki ing Swaziland LONG: 31.9520 LAT: -26.4550
Kursi roda ing Hayma 'ing Oman LONG: 56,3167 LAT: 19,9333
Kursi roda ing Sheridan ing Amerika Serikat LONG: -106,9611 LAT: 44,7949
Wheelchairs in Toliara in Madagascar LONG: 43,69 LAT: -23,3568
Kursi Roda ing Morpeth ing Inggris LONG: -1,6833 LAT: 55,1667
Kursi rodha ing Corbin ing Amerika Serikat LONG: -84.1003 LAT: 36.9320
Kursi roda ing Cameta ing Brasil LONG: -49,51 LAT: -2,2396
Kursi roda ing Mullins ing Amerika Serikat LONG: -79.2535 LAT: 34.2043
Kursi rodha ing Leopoldina ing Brasil LONG: -42.6400 LAT: -21.5300
Kursi roda ing Ancona ing Italia LONG: 13,4999 LAT: 43,6004
Kursi rodha ing Salinopolis ing Brasil LONG: -47,34 LAT: -0,6095
Kursi roda ing Corum ing Turki LONG: 34,95 LAT: 40,52
Kursi rodha ing Nelsonville ing Amerika Serikat LONG: -82.2218 LAT: 39.4560
Kursi Roda ing Surakarta ing Indonésia LONG: 110.8250 LAT: -7.5650
Kursi Roda ing Prosper ing Amerika Serikat LONG: -96,8088 LAT: 33,2394
Kursi roda ing Fitzgerald ing Amerika Serikat LONG: -83,2515 LAT: 31,7135
Kursi roda ing Tokmak ing Kirgistan LONG: 75,2846 LAT: 42,8299
Kursi rodha ing Klagenfurt ing Austria LONG: 14.3100 LAT: 46.6203
Kursi roda ing Miamisburg ing Amerika Serikat LONG: -84,2725 LAT: 39,6323
Kursi roda ing Ukhta ing Rusia LONG: 53.6900 LAT: 63.5600
Kursi roda ing Horta ing Portugal LONG: -28.6448 LAT: 38.5347
Kursi roda ing Bellevue ing Amerika Serikat LONG: -122,1551 LAT: 47,5953
Kursi roda ing Salem ing Amerika Serikat LONG: -80,0555 LAT: 37,2864
Kursi Roda ing Nyingchi ing China LONG: 94.4167 LAT: 29.5333
Kursi roda ing Oshogbo ing Nigeria LONG: 4.5600 LAT: 7.7704
Kursi rodha ing Los Teques ing Venezuela LONG: -67.0200 LAT: 10.4200
Kursi Roda ing Forest Lake ing Amerika Serikat LONG: -92.9583 LAT: 45.2536
Kursi roda ing Tchibanga ing Gabon LONG: 11.0270 LAT: -2.8570
Kursi rodha ing Port Morant ing Jamaika LONG: -76,329 LAT: 17,891
Kursi rodha ing Selibaby ing Mauritania LONG: -12,1833 LAT: 15,167
Kursi rodha ing Diebougou ing Burkina Faso LONG: -3,248 LAT: 10,952
Kursi roda ing Edgewater ing Amerika Serikat LONG: -80,9413 LAT: 28,962
Kursi roda ing Tomaz pri Ormozu ing Slovenia LONG: 16,0836 LAT: 46,4842
Kursi rodha ing Saranpaul ing Rusia LONG: 60,97 LAT: 64,2505
Kursi Roda ing Cohoes ing Amerika Serikat LONG: -73,7077 LAT: 42,7732
Kursi rodha ing Sarande ing Albania LONG: 20 LAT: 39,877
Kursi rodha ing Dajabon ing Republik Dominika LONG: -71.7050 LAT: 19.5480
Kursi rodha ing Dunn ing Amerika Serikat LONG: -78.6129 LAT: 35.3113
Kursi roda ing Codo ing Brasil LONG: -43.8800 LAT: -4.4796
Kursi rodha ing Panaji ing India LONG: 73.8180 LAT: 15.4920
Kursi rodha ing Chihuahua ing Meksiko LONG: -106.0850 LAT: 28.6450
Kursi roda ing Guwahati ing India LONG: 91.7700 LAT: 26.1600
Kursi roda ing Qomsheh ing Iran LONG: 51.8597 LAT: 32.0115
Kursi roda ing Bukavu ing Kongo (Kinshasa) LONG: 28.8400 LAT: -2.5100
Kursi roda ing Norwalk ing Amerika Serikat LONG: -93.6916 LAT: 41.4901
Kursi Roda ing Federal Way ing Amerika Serikat LONG: -122,3359 LAT: 47,309
Kursi roda ing Chesterton ing Amerika Serikat LONG: -87,0549 LAT: 41,5995
Kursi roda ing Superior ing Amerika Serikat LONG: -105.1586 LAT: 39.9346
Wheelchairs in North Myrtle Beach in United States LONG: -78.7093 LAT: 33.8228
Kursi roda ing Quincy ing Amerika Serikat LONG: -91.3797 LAT: 39.9335
Kursi rodha ing Mbale ing Uganda LONG: 34,17 LAT: 1,0904
Kursi roda ing Steilacoom ing Amerika Serikat LONG: -122.5935 LAT: 47.1700
Kursi roda ing El Centro ing Amerika Serikat LONG: -115.5579 LAT: 32.7873
Kursi rodha ing Andover ing Amerika Serikat LONG: -93.3265 LAT: 45.2571
Kursi roda ing Jefferson City ing Amerika Serikat LONG: -83.4839 LAT: 36.1197
Kursi rodha ing Alva ing Amerika Serikat LONG: -98.6648 LAT: 36.7892
Kursi roda ing Pematangsiantar ing Indonesia LONG: 99,0615 LAT: 2,9614
Kursi roda ing Nogales ing Meksiko LONG: -110.9450 LAT: 31.3050
Kursi Roda ing Rock Hill ing Amerika Serikat LONG: -81.0250 LAT: 34.9413
Kursi roda ing Lexington ing Amerika Serikat LONG: -84.4587 LAT: 38.0423
Kursi rodha ing Haugesund ing Norwegia LONG: 5,2775 LAT: 59,4119
Kursi roda ing Mishan ing China LONG: 131,88 LAT: 45,5504
Kursi rodha ing Guttenberg ing Amerika Serikat LONG: -74.0047 LAT: 40.7927
Kursi rodha ing Lakeville ing Amerika Serikat LONG: -93,2521 LAT: 44,6776
Wheelchairs in Dobrich in Bulgaria LONG: 27.8400 LAT: 43.5851
Kursi roda ing Road Town ing Kepulauan Virgin, Inggris LONG: -64,6167 LAT: 18,4167
Kursi rodha ing Puerto Acosta ing Bolivia LONG: -69.1667 LAT: -15.4996
Wheelchairs in Parkland in United States LONG: -80.2532 LAT: 26.3218
Kursi rodha ing Warwick ing Australia LONG: 152,0203 LAT: -28,2292
Kursi rodha ing Tshabong ing Botswana LONG: 22.4000 LAT: -26.0095
Kursi roda ing South Boston ing Amerika Serikat LONG: -78,9135 LAT: 36,7131
Kursi rodha ing Yakossi ing Republik Afrika Tengah LONG: 23.3167 LAT: 5.6170
Kursi rodha ing Anaco ing Venezuela LONG: -64.4600 LAT: 9.4400
Kursi roda ing Voznesensk ing Ukraina LONG: 31.3333 LAT: 47.5504
Kursi roda ing Sokode ing Togo LONG: 1.1500 LAT: 8.9905
Kursi rodha ing Safotu ing Samoa LONG: -172,4018 LAT: -13,4513
Kursi rodha ing Gusinoozyorsk ing Rusia LONG: 106.5004 LAT: 51.2808
Kursi rodha ing San Carlos ing Venezuela LONG: -68.5900 LAT: 9.6580
Kursi rodha ing Stepanakert ing Azerbaijan LONG: 46.7520 LAT: 39.8156
Kursi rodha ing Fort Scott ing Amerika Serikat LONG: -94.7038 LAT: 37.8283
Kursi roda ing Wheeling ing Amerika Serikat LONG: -80,6951 LAT: 40,0755
Kursi roda ing Meksiko ing Meksiko LONG: -115.4800 LAT: 32.6500
Kursi roda ing Fairview ing Amerika Serikat LONG: -87,1291 LAT: 35,9814
Kursi roda ing Maricopa ing Amerika Serikat LONG: -112.0005 LAT: 33.0404
Kursi rodha ing Sonora ing Amerika Serikat LONG: -120,3828 LAT: 37,9819
Kursi roda ing Samtse ing Bhutan LONG: 89.0995 LAT: 26.8990
Kursi rodha ing Wichita Falls ing Amerika Serikat LONG: -98.5293 LAT: 33.9072
Kursi Roda ing Jining ing China LONG: 116.5500 LAT: 35.4004
Kursi roda ing Troy ing Amerika Serikat LONG: -84.2189 LAT: 40.0435
Kursi roda ing Ciudad Hidalgo ing Meksiko LONG: -100.5700 LAT: 19.6800
Kursi rodha ing Hong Kong ing Hong Kong LONG: 114,185 LAT: 22,305
Kursi roda ing Kone, Kaledonia Anyar LONG: 164.8667 LAT: -21.0667
Kursi roda ing Beaumont ing Amerika Serikat LONG: -116,9763 LAT: 33,9059
Kursi Roda ing Kutha Sowa ing Botswana LONG: 26,2244 LAT: -20,5636
Kursi rodha ing Burnsville ing Amerika Serikat LONG: -93.2795 LAT: 44.7648
Kursi Roda ing Inver Grove Heights ing Amerika Serikat LONG: -93.0596 LAT: 44.8247
Kursi roda ing Grise Fiord ing Kanada LONG: -82,95 LAT: 76,4417
Kursi rodha ing Tulcea ing Romania LONG: 28,7967 LAT: 45,1993
Kursi roda ing Methuen ing Amerika Serikat LONG: -71,1889 LAT: 42,734
Kursi roda ing Sarpang ing Bhutan LONG: 90,2674 LAT: 26,8639
Kursi roda ing Tasiusaq ing Greenland LONG: -56.0598 LAT: 73.3690
Kursi rodha ing Brus ing Serbia LONG: 21,0289 LAT: 43,3846
Kursi rodha ing Somerville ing Amerika Serikat LONG: -74.6092 LAT: 40.5696
Kursi roda ing Stevens Point ing Amerika Serikat LONG: -89,5508 LAT: 44,5241
Kursi roda ing Capitola ing Amerika Serikat LONG: -121,9538 LAT: 36,9772
Kursi rodha ing Pulaski ing Amerika Serikat LONG: -87.0353 LAT: 35.1934
Kursi roda ing Juticalpa ing Honduras LONG: -86.2300 LAT: 14.6704
Kursi roda ing Milpitas ing Amerika Serikat LONG: -121.8921 LAT: 37.4338
Kursi rodha ing Stettler ing Kanada LONG: -112,6833 LAT: 52,333
Kursi rodha ing Taman Takoma ing Amerika Serikat LONG: -77.0028 LAT: 38.9810
Kursi rodha ing Auckland ing Selandia Baru LONG: 174,763 LAT: -36,8481
Kursi rodha ing Tuzla ing Bosnia lan Herzegovina LONG: 18,68 LAT: 44,5505
Kursi rodha ing Ammon ing Amerika Serikat LONG: -111,9568 LAT: 43,4747
Kursi rodha ing Severodvinsk ing Rusia LONG: 39.8300 LAT: 64.5700
Kursi rodha ing Tengah ing Amerika Serikat LONG: -82.7789 LAT: 34.7234
Kursi Roda ing Sandy Springs ing Amerika Serikat LONG: -84,3703 LAT: 33,9366
Kursi roda ing Baishan ing China LONG: 126,43 LAT: 41,9
Kursi roda ing Kota Denver ing Amerika Serikat LONG: -102.8318 LAT: 32.9680
Kursi roda ing Sitapur ing India LONG: 80.7500 LAT: 27.6300
Kursi Roda ing Nan ing Thailand LONG: 100.7715 LAT: 18.7868
Kursi rodha ing Collegeville ing Amerika Serikat LONG: -75,4581 LAT: 40,1873
Kursi roda ing Lockport ing Amerika Serikat LONG: -78.6956 LAT: 43.1698
Kursi roda ing Holland ing Amerika Serikat LONG: -86.0984 LAT: 42.7677
Kursi rodha ing Lublin ing Polandia LONG: 22,5727 LAT: 51,2504
Kursi roda ing Gilbert ing Amerika Serikat LONG: -111,7463 LAT: 33,3103
Kursi roda ing South Sioux City ing Amerika Serikat LONG: -96.4134 LAT: 42.4627
Kursi roda ing Gode ing Ethiopia LONG: 43,45 LAT: 5,95
Kursi roda ing Svilajnac ing Serbia LONG: 21,197 LAT: 44,2383
Kursi roda ing Ungheni ing Moldova LONG: 27,8005 LAT: 47,2108
Kursi roda ing Trbovlje ing Slovenia LONG: 15,0533 LAT: 46,155
Kursi rodha ing Tisina ing Slovenia LONG: 16,0917 LAT: 46,6581
Kursi roda ing La Plata ing Argentina LONG: -57,96 LAT: -34,9096
Kursi rodha ing Borovichi ing Rusia LONG: 33.8974 LAT: 58.3978
Kursi rodha ing Bhiwani ing India LONG: 76.1250 LAT: 28.8100
Kursi rodha ing Formosa ing Brazil LONG: -47.3400 LAT: -15.5395
Kursi rodha ing Naberezhnyye Chelny ing Rusia LONG: 52.3199 LAT: 55.7000
Kursi rodha ing Konza ing Kenya LONG: 37,12 LAT: -1,7496
Kursi rodha ing Fredericton ing Kanada LONG: -66.6333 LAT: 45.9500
Kursi Roda ing Badai ing Amerika Serikat LONG: -113,3525 LAT: 37,1497
Kursi rodha ing Murmuiza ing Latvia LONG: 25,4917 LAT: 57,4731
Kursi roda ing Boumerdes ing Algeria LONG: 3,4748 LAT: 36,759
Kursi rodha ing Garfield ing Amerika Serikat LONG: -74.1085 LAT: 40.8791
Kursi roda ing Ceduna ing Australia LONG: 133,6623 LAT: -32,0991
Kursi roda ing Nautla ing Meksiko LONG: -96.7834 LAT: 20.2166
Kursi rodha ing Xocavand ing Azerbaijan LONG: 47,1117 LAT: 39,795
Kursi rodha ing Lulea ing Swedia LONG: 22,1584 LAT: 65,5966
Kursi roda ing Aswan ing Mesir LONG: 32.8989 LAT: 24.0875
Kursi rodha ing Murcia ing Spanyol LONG: -1.1300 LAT: 37.9800
Kursi roda ing Lipjan ing Kosovo LONG: 21,1258 LAT: 42,5217
Kursi rodha ing Concepcion del Uruguay ing Argentina LONG: -58.2400 LAT: -32.4800
Kursi roda ing Windsor ing Kanada LONG: -64,1291 LAT: 44,9806
Kursi rodha ing Abbotsford ing Kanada LONG: -122.3000 LAT: 49.0504
Kursi rodha ing Soubre ing Côte D'Ivoire LONG: -6.6100 LAT: 5.7904
Kursi rodha ing Munster ing Jerman LONG: 7.6200 LAT: 51.9704
Kursi roda ing Mount Pleasant ing Amerika Serikat LONG: -94.9717 LAT: 33.1613
Kursi roda ing Willard ing Amerika Serikat LONG: -82.7232 LAT: 41.0518
Kursi rodha ing Timaru ing Selandia Baru LONG: 171.2425 LAT: -44.3972
Kursi rodha ing Pizen ing Ceko LONG: 13,36 LAT: 49,7404
Kursi roda ing Eger ing Hongaria LONG: 20,383 LAT: 47,895
Kursi rodha ing Oregon ing Amerika Serikat LONG: -83,432 LAT: 41,6528
Kursi roda ing Lusanga ing Kongo (Kinshasa) LONG: 16.5167 LAT: -5.5829
Wheelchairs in Zhanjiang in China LONG: 110,38 LAT: 21,2
Kursi roda ing Kibuku ing Uganda LONG: 33.7975 LAT: 1.0433
Kursi rodha ing Lensk ing Rusia LONG: 114.9470 LAT: 60.7253
Kursi roda ing Skien ing Norwegia LONG: 9.6000 LAT: 59.2000
Kursi rodha ing Soldanesti ing Moldova LONG: 28,7972 LAT: 47,8161
Kursi rodha ing Villa Rica ing Amerika Serikat LONG: -84.9170 LAT: 33.7305
Kursi rodha ing Grand Forks ing Amerika Serikat LONG: -97,0887 LAT: 47,9223
Kursi rodha ing Goodrich ing Amerika Serikat LONG: -83.5092 LAT: 42.9147
Kursi rodha ing Milan ing Italia LONG: 9.2050 LAT: 45.4700
Kursi rodha ing Uruguaiana ing Brasil LONG: -57,09 LAT: -29,7696
Kursi rodha ing Cheraw ing Amerika Serikat LONG: -79.9029 LAT: 34.6962
Kursi rodha ing Teofilo Otoni ing Brasil LONG: -41.5000 LAT: -17.8700
Kursi rodha ing Holly Hill ing Amerika Serikat LONG: -81,0463 LAT: 29,2443
Kursi rodha ing Yreka ing Amerika Serikat LONG: -122.6311 LAT: 41.7292
Kursi Roda ing Phrae ing Thailand LONG: 100.1629 LAT: 18.1533
Kursi roda ing Requena ing Peru LONG: -73,91 LAT: -5,0696
Kursi roda ing Alexandria ing Amerika Serikat LONG: -95.3767 LAT: 45.8776
Kursi rodha ing Apsheronsk ing Rusia LONG: 39.7287 LAT: 44.4687
Kursi Roda ing Cuencame ing Meksiko LONG: -103,7 LAT: 24,8704
Kursi rodha ing Ashgabat ing Turkmenistan LONG: 58,3833 LAT: 37,95
Kursi rodha ing Milton-Freewater ing Amerika Serikat LONG: -118.3913 LAT: 45.9348
Kursi rodha ing Mapai ing Mozambik LONG: 31,9631 LAT: -22,8427
Kursi roda ing El Cajon ing Amerika Serikat LONG: -116.9604 LAT: 32.8017
Kursi Roda ing Alotau ing Papua Nugini LONG: 150.4591 LAT: -10.3021
Kursi rodha ing Goianesia ing Brasil LONG: -49.1300 LAT: -15.3096
Kursi roda ing Atherton ing Australia LONG: 145.4694 LAT: -17.2703
Kursi roda ing Oulu ing Finlandia LONG: 25.4700 LAT: 65.0000
Kursi roda ing Nueva Gerona ing Kuba LONG: -82.8000 LAT: 21.8837
Kursi Roda ing Daqing ing China LONG: 125 LAT: 46,58
Kursi rodha ing Arroyos y Esteros ing Paraguay LONG: -57.0900 LAT: -25.0500
Kursi roda ing Amory ing Amerika Serikat LONG: -88,4823 LAT: 33,9813
Kursi rodha ing Zhezqazghan ing Kazakhstan LONG: 67,77 LAT: 47,78
Kursi rodha ing Rancho Santa Margarita ing Amerika Serikat LONG: -117.5989 LAT: 33.6318
Kursi rodha ing Lobito ing Angola LONG: 13.5412 LAT: -12.3700
Kursi roda ing Abuja ing Nigeria LONG: 7.5333 LAT: 9.0833
Kursi roda ing Teluk Byron ing Australia LONG: 153.6129 LAT: -28.6565
Kursi rodha ing Murray ing Amerika Serikat LONG: -111,8875 LAT: 40,6498
Kursi rodha ing Elmhurst ing Amerika Serikat LONG: -87,9432 LAT: 41,8973
Kursi Roda ing Frontera ing Meksiko LONG: -92,65 LAT: 18,5804
Kursi Roda ing Spring Hill ing Amerika Serikat LONG: -86.9120 LAT: 35.7435
Kursi roda ing De Aar ing Afrika Selatan LONG: 24 LAT: -30,65
Kursi Roda ing Progreso ing Meksiko LONG: -89,6666 LAT: 21,2833
Kursi roda ing Batesville ing Amerika Serikat LONG: -85,2139 LAT: 39,2974
Kursi rodha ing Wrecsam ing Inggris LONG: -3 LAT: 53,05
Kursi rodha ing Blackpool ing Inggris LONG: -3,05 LAT: 53,8304
Kursi roda ing Woodbury ing Amerika Serikat LONG: -75.1524 LAT: 39.8379
Kursi rodha ing Sulphur ing Amerika Serikat LONG: -93.3560 LAT: 30.2290
Kursi rodha ing Spodnja Hajdina ing Slovenia LONG: 15,8469 LAT: 46,4089
Kursi roda ing Arab ing Amerika Serikat LONG: -86,499 LAT: 34,3308
Kursi rodha ing Grand Forks ing Amerika Serikat LONG: -97.0887 LAT: 47.9223
Kursi rodha ing Muskegon Heights ing Amerika Serikat LONG: -86.2421 LAT: 43.2024
Kursi rodha ing Collipulli ing Chile LONG: -72,43 LAT: -37,96
Kursi rodha ing Fargona ing Uzbekistan LONG: 71,78 LAT: 40,39
Kursi roda ing Chino ing Amerika Serikat LONG: -117,6653 LAT: 33,9836
Kursi roda ing San Juan de Nicaragua ing Nikaragua LONG: -83.7000 LAT: 10.9204
Kursi rodha ing Belleville ing Amerika Serikat LONG: -89,9899 LAT: 38,5165
Kursi roda ing Ridgewood ing Amerika Serikat LONG: -74.1127 LAT: 40.9822
Kursi rodha ing Hangu ing China LONG: 117.7770 LAT: 39.2320
Kursi rodha ing Lockhart ing Amerika Serikat LONG: -97,6831 LAT: 29,8785
Kursi rodha ing Oak Brook ing Amerika Serikat LONG: -87.9512 LAT: 41.8373
Kursi roda ing Grand Rapids ing Amerika Serikat LONG: -93.5327 LAT: 47.2380
Kursi roda ing Kota Oklahoma ing Amerika Serikat LONG: -97,5136 LAT: 35,4676
Kursi roda ing La Victoria ing Paraguay LONG: -57.9400 LAT: -22.2896
Kursi rodha ing Roma ing Australia LONG: 148,7907 LAT: -26,5594
Kursi roda ing Lae ing Papua Nugini LONG: 146,99 LAT: -6,733
Kursi roda ing Ferguson ing Amerika Serikat LONG: -90.2949 LAT: 38.7490
Kursi roda ing Saratoga Springs ing Amerika Serikat LONG: -111.9154 LAT: 40.3447
Kursi roda ing Ashland ing Amerika Serikat LONG: -76.3451 LAT: 40.7811
Kursi roda ing Bougouni ing Mali LONG: -7,49 LAT: 1.1900
Kursi roda ing Mineola ing Amerika Serikat LONG: -95.4775 LAT: 32.6461
Kursi rodha ing Ust Olensk ing Rusia LONG: 119,7729 LAT: 72,9978
Kursi roda ing Glen Carbon ing Amerika Serikat LONG: -89.9839 LAT: 38.7581
Kursi roda ing Jacksonville ing Amerika Serikat LONG: -92,1302 LAT: 34,8807
Kursi roda ing Miass ing Rusia LONG: 60.0949 LAT: 54.9954
Kursi roda ing Moncks Corner ing Amerika Serikat LONG: -80.0122 LAT: 33.1715
Kursi roda ing Kyakhta ing Rusia LONG: 106,4527 LAT: 50,3527
Kursi roda ing Ponta Grossa ing Brasil LONG: -50.1600 LAT: -25.0900
Kursi roda ing Elsa ing Amerika Serikat LONG: -97.9937 LAT: 26.2969
Kursi rodha ing Bahawalpur ing Pakistan LONG: 71,675 LAT: 29,39
Kursi roda ing Baishan ing China LONG: 126.4300 LAT: 41.9000
Kursi rodha ing Madurai ing India LONG: 78.1200 LAT: 9.9200
Kursi roda ing Seminole ing Amerika Serikat LONG: -96,65 LAT: 35,2346
Kursi rodha ing Kuldiga ing Latvia LONG: 21,968 LAT: 56,969
Kursi rodha ing Bluffton ing Amerika Serikat LONG: -80.9316 LAT: 32.2135
Kursi roda ing Maladzyechna ing Belarus LONG: 26,8653 LAT: 54,3188
Kursi roda ing Long Branch ing Amerika Serikat LONG: -73.9915 LAT: 40.2965
Kursi rodha ing Carlisle ing Amerika Serikat LONG: -77.2042 LAT: 40.1999
Kursi rodha ing Verkhnyaya Salda ing Rusia LONG: 60.5498 LAT: 58.0502
Kursi roda ing Baubau ing Indonesia LONG: 122,6163 LAT: -5,4699
Kursi roda ing Hidalgo del Parral ing Meksiko LONG: -105.6666 LAT: 26.9334
Kursi roda ing Ciudad Victoria ing Meksiko LONG: -99,13 LAT: 23,72
Kursi roda ing Ciudad Juarez ing Meksiko LONG: -106,49 LAT: 31,6904
Kursi rodha ing Delano ing Amerika Serikat LONG: -93.7923 LAT: 45.0380
Kursi rodha ing Breves ing Brazil LONG: -50,49 LAT: -1,68
Kursi rodha ing Fort McPherson ing Kanada LONG: -134,895 LAT: 67,4915
Kursi rodha ing Telemaco Borba ing Brazil LONG: -50,62 LAT: -24,33
Kursi rodha ing Ashville ing Amerika Serikat LONG: -82,9576 LAT: 39,7238
Kursi roda ing Berkeley ing Amerika Serikat LONG: -90,3362 LAT: 38,7441
Kursi roda ing Mount Carmel ing Amerika Serikat LONG: -87,7695 LAT: 38,419
Kursi roda ing Roseville ing Amerika Serikat LONG: -121.3178 LAT: 38.7691
Kursi rodha ing Yorktown ing Amerika Serikat LONG: -85,5123 LAT: 40,183
Kursi roda ing Keller ing Amerika Serikat LONG: -97.2255 LAT: 32.9337
Kursi roda ing Winter Springs ing Amerika Serikat LONG: -81.2708 LAT: 28.6890
Kursi rodha ing Adrar ing Aljazair LONG: -0,29 LAT: 27,87
Kursi roda ing Ain Temouchent ing Algeria LONG: -1,1404 LAT: 35,2975
Kursi roda ing Union ing Amerika Serikat LONG: -84,2929 LAT: 39,9105
Kursi rodha ing Grosse Pointe Park ing Amerika Serikat LONG: -82.9288 LAT: 42.3794
Kursi rodha ing Beni Ounif ing Aljazair LONG: -1,2514 LAT: 32,0493
Kursi rodha ing Palana ing Rusia LONG: 159.9500 LAT: 59.0840
Kursi roda ing Danjiangkou ing China LONG: 111,5 LAT: 32,52
Kursi rodha ing Vicksburg ing Amerika Serikat LONG: -90.8868 LAT: 32.3173
Kursi rodha ing Karasburg ing Namibia LONG: 18.7400 LAT: -28.0196
Kursi rodha ing Vukovar ing Kroasia LONG: 18,9997 LAT: 45,3433
Kursi rodha ing Ceres ing Amerika Serikat LONG: -120,9625 LAT: 37,5953
Kursi roda ing Suffern ing Amerika Serikat LONG: -74.1421 LAT: 41.1138
Kursi rodha ing Perm ing Rusia LONG: 56,25 LAT: 58
Kursi roda ing Prachin Buri ing Thailand LONG: 101,3768 LAT: 14,0572
Kursi rodha ing Bodaybo ing Rusia LONG: 114.3290 LAT: 57.9650
Kursi rodha ing Poronaysk ing Rusia LONG: 143,085 LAT: 49,2416
Kursi rodha ing Kadugli ing Sudan LONG: 29,7 LAT: 11,01
Kursi rodha ing Teluk Cutler ing Amerika Serikat LONG: -80,3357 LAT: 25,5765
Kursi roda ing Freeport ing Amerika Serikat LONG: -89,6354 LAT: 42,2895
Kursi Roda ing Absecon ing Amerika Serikat LONG: -74.4944 LAT: 39.4228
Kursi roda ing Coatzacoalcos ing Meksiko LONG: -94,42 LAT: 18,1204
Kursi rodha ing Perugia ing Italia LONG: 12,39 LAT: 43,1104
Kursi rodha ing Kangersuatsiaq ing Greenland LONG: -55.5491 LAT: 72.3796
Kursi roda ing Vrsac ing Serbia LONG: 21.2983 LAT: 45.1175
Kursi Roda ing Businga ing Kongo (Kinshasa) LONG: 20,87 LAT: 3,3404
Kursi rodha ing Palermo ing Italia LONG: 13.3500 LAT: 38.1250
Kursi roda ing Songkhla ing Thailand LONG: 100,56 LAT: 7,21
Kursi rodha ing Villa Carlos Paz ing Argentina LONG: -64.5000 LAT: -31.4200
Kursi Roda ing Jefferson ing Amerika Serikat LONG: -83,6021 LAT: 34,1364
Kursi rodha ing Mindelo ing Cabo Verde LONG: -25.0000 LAT: 16.8838
Kursi rodha ing Colesberg ing Afrika Kidul LONG: 25,1 LAT: -30,7195
Kursi roda ing Stornoway ing Inggris LONG: -6,3667 LAT: 58,2167
Kursi roda ing Point Pleasant ing Amerika Serikat LONG: -82.1303 LAT: 38.8529
Kursi rodha ing Porto ing Portugal LONG: -8,62 LAT: 41,15
Kursi roda ing San Juan ing Filipina LONG: 121,0333 LAT: 14,6
Kursi rodha ing Esbjerg ing Denmark LONG: 8,45 LAT: 55,467
Kursi rodha ing Saidpur ing Bangladesh LONG: 89.0000 LAT: 25.8004
Kursi rodha ing Davangere ing India LONG: 75,92 LAT: 14,47
Kursi rodha ing Butte ing Amerika Serikat LONG: -112.6571 LAT: 45.9020
Kursi roda ing Linton ing Amerika Serikat LONG: -87,1587 LAT: 39,0357
Kursi roda ing Cam Ranh ing Vietnam LONG: 109.2207 LAT: 11.9020
Kursi rodha ing Cedarhurst ing Amerika Serikat LONG: -73.7278 LAT: 40.6252
Kursi rodha ing Gabu ing Guinea-Bissau LONG: -14,234 LAT: 12,28
Kursi roda ing Chaghcharan ing Afganistan LONG: 65,25 LAT: 34,5167
Kursi rodha ing Berri ing Australia LONG: 140.6000 LAT: -34.2829
Kursi rodha ing Millbrae ing Amerika Serikat LONG: -122,4024 LAT: 37,5994
Kursi Roda ing Padangpanjang ing Indonesia LONG: 100.4167 LAT: -0.4496
Kursi roda ing Nova Lima ing Brasil LONG: -43.8500 LAT: -19.9800
Kursi rodha ing Willowick ing Amerika Serikat LONG: -81.4680 LAT: 41.6343
Kursi rodha ing Cerkno ing Slovenia LONG: 13,9817 LAT: 46,1256
Kursi rodha ing Vorontsovo ing Rusia LONG: 83.5642 LAT: 71.6983
Kursi roda ing Davidson ing Amerika Serikat LONG: -80,8271 LAT: 35,4862
Kursi rodha ing Taos ing Amerika Serikat LONG: -105,5802 LAT: 36,3868
Kursi rodha ing Conway ing Amerika Serikat LONG: -79.0419 LAT: 33.8404
Kursi rodha ing Polevskoy ing Rusia LONG: 60.1880 LAT: 56.4434
Kursi roda ing Merosina ing Serbia LONG: 21.7218 LAT: 43.2813
Kursi rodha ing Ordubad ing Azerbaijan LONG: 46.0227 LAT: 38.9096
Kursi rodha ing Nsukka ing Nigeria LONG: 7.3834 LAT: 6.8670
Kursi rodha ing Parnu ing Estonia LONG: 24,5136 LAT: 58,3747
Kursi rodha ing San Fernando ing Amerika Serikat LONG: -118.4363 LAT: 34.2886
Kursi rodha ing Taylorsville ing Amerika Serikat LONG: -81,1756 LAT: 35,9175
Kursi rodha ing Geraldton ing Australia LONG: 114.6000 LAT: -28.7666
Kursi rodha ing Salinopolis ing Brasil LONG: -47.3400 LAT: -0.6095
Kursi roda ing Clarinda ing Amerika Serikat LONG: -95,034 LAT: 40,738
Kursi rodha ing Rostock ing Jerman LONG: 12.1500 LAT: 54.0704
Kursi roda ing Stratford ing Amerika Serikat LONG: -75.0156 LAT: 39.8290
Kursi rodha ing Gevgelija ing Macedonia LONG: 22,5014 LAT: 41,1417
Wheelchairs in San Cristobal in Dominican Republic LONG: -70,109 LAT: 18,416
Kursi rodha ing Morris Plains ing Amerika Serikat LONG: -74,4786 LAT: 40,8357
Kursi roda ing Rodos ing Yunani LONG: 28.2225 LAT: 36.4412
Kursi roda ing Owerri ing Nigeria LONG: 7.0260 LAT: 5.4930
Kursi roda ing Lampasas ing Amerika Serikat LONG: -98.1824 LAT: 31.0640
Kursi rodha ing Medani ing Sudan LONG: 33.5200 LAT: 14.4000
Kursi rodha ing Pottsville ing Amerika Serikat LONG: -76,2092 LAT: 40,6798
Kursi rodha ing Kruje ing Albania LONG: 19.7970 LAT: 41.5190
Kursi roda ing Tarboro ing Amerika Serikat LONG: -77.5563 LAT: 35.9045
Kursi Roda ing Muar ing Malaysia LONG: 102.5666 LAT: 2.0337
Kursi roda ing East Grand Rapids ing Amerika Serikat LONG: -85,6088 LAT: 42,9464
Kursi rodha ing Yendi ing Ghana LONG: -0.0167 LAT: 9.4337
Kursi rodha ing Lop Buri ing Thailand LONG: 100,6186 LAT: 14,804
Kursi Roda ing Colima ing Meksiko LONG: -103,72 LAT: 19,23
Kursi roda ing Huron ing Amerika Serikat LONG: -120.0961 LAT: 36.2040
Kursi rodha ing Yanji ing China LONG: 129,5128 LAT: 42,8823
Kursi roda ing Lewistown ing Amerika Serikat LONG: -77.5731 LAT: 40.5964
Kursi rodha ing Minot ing Amerika Serikat LONG: -101.2780 LAT: 48.2374
Kursi roda ing Flatwoods ing Amerika Serikat LONG: -82.7194 LAT: 38.5210
Kursi rodha ing Heber Springs ing Amerika Serikat LONG: -92.0332 LAT: 35.5003
Kursi roda ing Wildwood ing Amerika Serikat LONG: -90,6697 LAT: 38,5798
Wheelchairs in Carpinteria in United States LONG: -119.5117 LAT: 34.3962
Kursi roda ing Targovishte ing Bulgaria LONG: 26,5892 LAT: 43,2592
Kursi rodha ing Lake City ing Amerika Serikat LONG: -82,6469 LAT: 30,1892
Wheelchairs in Ljubovija in Serbia LONG: 19.3785 LAT: 44.1896
Kursi roda ing Lelystad ing Walanda LONG: 5,474 LAT: 52,5176
Kursi rodha ing Bugt ing China LONG: 121,9334 LAT: 48,7838
Kursi roda ing Djanet ing Algeria LONG: 9.4823 LAT: 24.5529
Kursi rodha ing Korintus ing Amerika Serikat LONG: -97,0681 LAT: 33,1434
Kursi rodha ing Grafton ing Australia LONG: 152,9377 LAT: -29,712
Kursi roda ing Obihiro ing Jepang LONG: 143,17 LAT: 42,9304
Kursi rodha ing Labe ing Guinea LONG: -12.3000 LAT: 11.3200
Kursi rodha ing Kimba ing Australia LONG: 136,4334 LAT: -33,1496
Kursi roda ing Hindupur ing India LONG: 77,49 LAT: 13,7804
Kursi roda ing Long Beach ing Amerika Serikat LONG: -118,161 LAT: 33,8059
Kursi rodha ing Muncie ing Amerika Serikat LONG: -85,395 LAT: 40,1989
Kursi roda ing Nizhny Novgorod ing Rusia LONG: 44,0001 LAT: 56,333
Kursi rodha ing Vicuna ing Chile LONG: -70,74 LAT: -30,0295
Kursi roda ing Miami ing Amerika Serikat LONG: -80,2102 LAT: 25,784
Kursi rodha ing San Jacinto ing Amerika Serikat LONG: -116,9915 LAT: 33,797
Kursi roda ing Puerto Lopez ing Kolombia LONG: -72.9600 LAT: 4.0900
Kursi rodha ing Youngsville ing Amerika Serikat LONG: -91.9964 LAT: 30.0960
Kursi rodha ing Ijebu Ode ing Nigeria LONG: 3,92 LAT: 6,8204
Kursi rodha ing Floresville ing Amerika Serikat LONG: -98,163 LAT: 29,14
Kursi Roda ing Corner Brook ing Kanada LONG: -57,9333 LAT: 48,95
Kursi Roda ing Parsons ing Amerika Serikat LONG: -95.2959 LAT: 37.3405
Kursi Roda ing Winder ing Amerika Serikat LONG: -83.7218 LAT: 33.9917
Kursi rodha ing Davaci ing Azerbaijan LONG: 48,9871 LAT: 41,2012
Kursi Roda ing Padang ing Indonesia LONG: 100,36 LAT: -0,96
Kursi rodha ing Ardmore ing Amerika Serikat LONG: -97.1252 LAT: 34.1945
Kursi rodha ing Loma Linda ing Amerika Serikat LONG: -117.2503 LAT: 34.0448
Kursi rodha ing Anaheim ing Amerika Serikat LONG: -117.8572 LAT: 33.8390
Kursi rodha ing Alibunar ing Serbia LONG: 20,9682 LAT: 45,0789
Kursi roda ing Mparo ing Uganda LONG: 30,0378 LAT: -1,1647
Kursi roda ing Sherlovaya Gora ing Rusia LONG: 116,3006 LAT: 50,5306
Kursi Roda ing Dearborn ing Amerika Serikat LONG: -83.2129 LAT: 42.3127
Kursi rodha ing Inggris ing Afrika Kidul LONG: 27,78 LAT: -25,6296
Kursi roda ing Kyoto ing Jepang LONG: 135.7500 LAT: 35.0300
Kursi rodha ing Leicester ing Inggris LONG: -1.1332 LAT: 52.6300
Kursi rodha ing Walthamstow ing Inggris LONG: -0,0333 LAT: 51,6
Kursi Roda ing Maitland ing Australia LONG: 151.5550 LAT: -32.7210
Kursi rodha ing Graham ing Amerika Serikat LONG: -98.5778 LAT: 33.1017
Kursi roda ing Kajiado ing Kenya LONG: 36,7768 LAT: -1,8524
Kursi roda ing Lewisville ing Amerika Serikat LONG: -96,9823 LAT: 33,0453
Kursi rodha ing Manicore ing Brazil LONG: -61,2975 LAT: -5,8122
Kursi rodha ing Egilsstadir ing Islandia LONG: -14.3950 LAT: 65.2674
Kursi rodha ing Fada Ngourma ing Burkina Faso LONG: 0,361 LAT: 12,055
Kursi rodha ing Thai Nguyen ing Vietnam LONG: 105,83 LAT: 21,6
Kursi roda ing Brookfield ing Amerika Serikat LONG: -87.8470 LAT: 41.8245
Kursi roda ing Chelsea ing Amerika Serikat LONG: -84,0188 LAT: 42,3132
Kursi roda ing Piedmont ing Amerika Serikat LONG: -97,7528 LAT: 35,6784
Kursi rodha ing Piso Firme ing Bolivia LONG: -61,8666 LAT: -13,683
Kursi rodha ing Sartell ing Amerika Serikat LONG: -94.2206 LAT: 45.6188
Kursi roda ing Perpignan ing Prancis LONG: 2.9000 LAT: 42.7000
Kursi roda ing Boa Vista ing Brasil LONG: -60,666 LAT: 2,8161
Kursi roda ing Nowra ing Australia LONG: 150.6000 LAT: -34.8828
Kursi Roda ing Wacan ing Inggris LONG: -0.9800 LAT: 51.4700
Kursi Roda ing Quirihue ing Chili LONG: -72,53 LAT: -36,28
Kursi rodha ing Gusau ing Nigeria LONG: 6,66 LAT: 12,1704
Kursi roda ing Zagorje ob Savi ing Slovenia LONG: 15,0014 LAT: 46,1342
Kursi rodha ing Gowanda ing Amerika Serikat LONG: -78.9339 LAT: 42.4612
Kursi roda ing Karlovac ing Kroasia LONG: 15,5478 LAT: 45,4872
Kursi rodha ing Arroyo Grande ing Amerika Serikat LONG: -120.5845 LAT: 35.1241
Kursi roda ing Vaduz ing Liechtenstein LONG: 1.1900 LAT: 47,1337
Kursi rodha ing Trofimovsk ing Rusia LONG: 127,0337 LAT: 72,5997
Kursi roda ing Buffalo Grove ing Amerika Serikat LONG: -87,9616 LAT: 42,1673
Kursi Roda ing Heath ing Amerika Serikat LONG: -82.4412 LAT: 40.0241
Kursi rodha ing Quilpie ing Australia LONG: 144,25 LAT: -26,6166
Kursi roda ing Tunceli ing Turki LONG: 39.5333 LAT: 39.1167
Kursi rodha ing Shuyang ing China LONG: 118,7734 LAT: 34,1299
Kursi rodha ing Yeosu ing Korea, Kidul LONG: 127,7458 LAT: 34,7368
Kursi roda ing Lappeenranta ing Finlandia LONG: 28.1833 LAT: 61.0671
Kursi roda ing Auburn ing Amerika Serikat LONG: -83.8317 LAT: 34.0151
Kursi rodha ing Tagum ing Filipina LONG: 125,8094 LAT: 7,4475
Kursi rodha ing Charles Town ing Amerika Serikat LONG: -77.8632 LAT: 39.2746
Wheelchairs in Atasu in Kazakhstan LONG: 71,6499 LAT: 48,6903
Kursi rodha ing Chubbuck ing Amerika Serikat LONG: -112.4702 LAT: 42.9226
Kursi roda ing Fuzhou ing China LONG: 119.3000 LAT: 26.0800
Kursi rodha ing Las Tunas ing Kuba LONG: -76,9544 LAT: 20,9601
Kursi roda ing Dolbeau ing Kanada LONG: -72,2333 LAT: 48,8666
Kursi roda ing Barretos ing Brasil LONG: -48,58 LAT: -20,55
Kursi roda ing Monticello ing Amerika Serikat LONG: -74,6874 LAT: 41,6519
Kursi roda ing Yamoussoukro ing Côte D'Ivoire LONG: -5,2755 LAT: 6,8184
Wheelchairs in Ajdabiya in Libya LONG: 20,22 LAT: 30,77
Kursi rodha ing Qala i Naw ing Afghanistan LONG: 63.1333 LAT: 34.9830
Kursi rodha ing Ottumwa ing Amerika Serikat LONG: -92.4186 LAT: 41.0196
Kursi roda ing Pasifik ing Amerika Serikat LONG: -122,2507 LAT: 47,261
Kursi roda ing Lauderdale Utara ing Amerika Serikat LONG: -80.2209 LAT: 26.2113
Kursi roda ing Muta ing Slovenia LONG: 15.1661 LAT: 46.6114
Kursi roda ing Eaton ing Amerika Serikat LONG: -84.6343 LAT: 39.7506
Kursi rodha ing Evanston ing Amerika Serikat LONG: -110.9646 LAT: 41.2602
Kursi roda ing Pala ing Chad LONG: 14.9666 LAT: 9.3504
Kursi rodha ing Norwich ing Inggris LONG: 1.3000 LAT: 52.6304
Kursi roda ing Kenge ing Kongo (Kinshasa) LONG: 16.8999 LAT: -4.8296
Kursi rodha ing New Ulm ing Amerika Serikat LONG: -94,468 LAT: 44,312
Kursi rodha ing Ludington ing Amerika Serikat LONG: -86.4434 LAT: 43.9573
Kursi Roda ing Sealy ing Amerika Serikat LONG: -96.1678 LAT: 29.7673
Kursi roda ing Batna ing Algeria LONG: 6.1700 LAT: 35.5700
Kursi roda ing Cajabamba ing Peru LONG: -78,04 LAT: -7,6196
Kursi roda ing Yordania ing Amerika Serikat LONG: -93,6351 LAT: 44,6652
Kursi rodha ing San Antonio ing Amerika Serikat LONG: -98,5247 LAT: 29,4722
Kursi rodha ing Chickasha ing Amerika Serikat LONG: -97,9472 LAT: 35,041
Kursi roda ing Brockton ing Amerika Serikat LONG: -71.0242 LAT: 42.0821
Kursi roda ing Tete ing Mozambik LONG: 33,58 LAT: -16,17
Kursi Roda ing Biak ing Indonesia LONG: 136.0485 LAT: -1.1615
Kursi rodha ing Byron ing Amerika Serikat LONG: -83.7540 LAT: 32.6475
Kursi rodha ing Qom ing Iran LONG: 50,95 LAT: 34,65
Kursi rodha ing Brooks ing Kanada LONG: -111.9000 LAT: 50.5671
Kursi rodha ing Willowick ing Amerika Serikat LONG: -81,468 LAT: 41,6343
Kursi rodha ing Oum Hadjer ing Chad LONG: 19.6833 LAT: 13.3004
Kursi rodha ing North Caldwell ing Amerika Serikat LONG: -74.2576 LAT: 40.8629
Kursi roda ing Cobalt ing Kanada LONG: -79.6833 LAT: 47.3837
Kursi rodha ing Gardiz ing Afghanistan LONG: 69.2146 LAT: 33.6001
Wheelchairs in Smarde in Latvia LONG: 23,3387 LAT: 56,9533
Kursi roda ing Leland ing Amerika Serikat LONG: -78.0280 LAT: 34.2040
Kursi roda ing Hartford ing Amerika Serikat LONG: -72.6834 LAT: 41.7661
Kursi rodha ing Lincoln Park ing Amerika Serikat LONG: -74,3035 LAT: 40,9239
Kursi roda ing Katima Mulilo ing Namibia LONG: 24.2600 LAT: -17.4996
Kursi rodha ing Ephrata ing Amerika Serikat LONG: -119,5344 LAT: 47,3119
Kursi rodha ing Springdale ing Amerika Serikat LONG: -84,4759 LAT: 39,291
Kursi rodha ing Gahanna ing Amerika Serikat LONG: -82,8637 LAT: 40,0251
Kursi roda ing Solvay ing Amerika Serikat LONG: -76,2126 LAT: 43,0573
Kursi roda ing Plainfield ing Amerika Serikat LONG: -86.3706 LAT: 39.6957
Kursi roda ing Chiquinquira ing Kolombia LONG: -73,8199 LAT: 5,6204
Kursi roda ing George Town ing Kapuloan Cayman LONG: -81.3300 LAT: 19.2804
Kursi rodha ing Queenstown ing Australia LONG: 145.5500 LAT: -42.0829
Kursi rodha ing Rhome ing Amerika Serikat LONG: -97.4779 LAT: 33.0647
Kursi rodha ing Yandoon ing Burma LONG: 95,6429 LAT: 17,0433
Kursi rodha ing Eldoret ing Kenya LONG: 35,27 LAT: 0,52
Kursi rodha ing McCordsville ing Amerika Serikat LONG: -85,9213 LAT: 39,8958
Kursi rodha ing Ypsilanti ing Amerika Serikat LONG: -83,6205 LAT: 42,2437
Kursi roda ing Tiruchirappalli ing India LONG: 78.6900 LAT: 10.8100
Kursi Roda ing Rayong ing Thailand LONG: 101.2815 LAT: 12.6718
Kursi roda ing Decatur ing Amerika Serikat LONG: -84.2968 LAT: 33.7711
Kursi roda ing Villa Park ing Amerika Serikat LONG: -117.8103 LAT: 33.8180
Kursi roda ing Dhangarhi ing Nepal LONG: 80,593 LAT: 28,695
Kursi rodha ing Obo ing Republik Afrika Tengah LONG: 26,5 LAT: 5,4
Kursi rodha ing Abilene ing Amerika Serikat LONG: -99,7384 LAT: 32,4543
Kursi rodha ing Richmond Hill ing Amerika Serikat LONG: -81.3124 LAT: 31.9203
Kursi roda ing Chongqing ing China LONG: 106.5950 LAT: 29.5650
Kursi roda ing Caibarien ing Kuba LONG: -79.4722 LAT: 22.5158
Kursi roda ing Helsingborg ing Swedia LONG: 12.7000 LAT: 56.0505
Kursi roda ing Inverness ing Amerika Serikat LONG: -82,3437 LAT: 28,8397
Kursi roda ing Kuqa ing China LONG: 82.9364 LAT: 41.7277
Kursi roda ing Muskegon ing Amerika Serikat LONG: -86.2562 LAT: 43.2281
Kursi Roda ing Calipatria ing Amerika Serikat LONG: -115,5058 LAT: 33,1488
Kursi roda ing Yoro ing Honduras LONG: -87,1278 LAT: 15,1375
Kursi roda ing Kochi ing Jepang LONG: 133,5375 LAT: 33,5624
Kursi rodha ing Diamantina ing Brasil LONG: -43.6100 LAT: -18.2400
Wheelchairs in Granada in Spain LONG: -3.5850 LAT: 37.1650
Kursi roda ing Salem ing Amerika Serikat LONG: -75,4724 LAT: 39,5681
Kursi rodha ing Iecava ing Latvia LONG: 24,2076 LAT: 56,5977
Kursi roda ing Altata ing Meksiko LONG: -107,9162 LAT: 24,636
Kursi rodha ing Rajkot ing India LONG: 70.8000 LAT: 22.3100
Kursi rodha ing Kandi ing Benin LONG: 2,94 LAT: 11,1304
Kursi roda ing Bellmawr ing Amerika Serikat LONG: -75.0941 LAT: 39.8665
Kursi Roda ing Uitenhage ing Afrika Kidul LONG: 25,39 LAT: -33,7596
Kursi roda ing Anderson ing Amerika Serikat LONG: -122.2962 LAT: 40.4510
Kursi rodha ing Yegoryevsk ing Rusia LONG: 39.0294 LAT: 55.3848
Kursi rodha ing Tekirdag ing Turki LONG: 27.5100 LAT: 40.9909
Kursi rodha ing Elizabethton ing Amerika Serikat LONG: -82,238 LAT: 36,3363
Kursi rodha ing Agapa ing Rusia LONG: 89.2500 LAT: 71.4504
Kursi Roda ing Tieling ing China LONG: 123,82 LAT: 42,3004
Kursi roda ing Dornava ing Slovenia LONG: 15.9536 LAT: 46.4367
Kursi rodha ing Sao Filipe ing Cabo Verde LONG: -24,5167 LAT: 14,9
Kursi rodha ing Sorata ing Bolivia LONG: -68.6601 LAT: -15.7900
Kursi rodha ing Alice Springs ing Australia LONG: 133.8800 LAT: -23.7010
Wheelchairs in Ulbroka in Latvia LONG: 24,3039 LAT: 56,9363
Kursi roda ing Onega ing Rusia LONG: 38.0771 LAT: 63.9271
Kursi rodha ing Bender ing Moldova LONG: 29,4777 LAT: 46,8316
Kursi rodha ing Lake Forest ing Amerika Serikat LONG: -87,8596 LAT: 42,238
Wheelchairs in Braga in Portugal LONG: -8,4213 LAT: 41,555
Kursi rodha ing Johnson City ing Amerika Serikat LONG: -75,9624 LAT: 42,123
Wheelchairs in Chiredzi in Zimbabwe LONG: 31,66 LAT: -21,0496
Kursi rodha ing Lifford ing Irlandia LONG: -7.4836 LAT: 54.8319
Kursi rodha ing Santo Domingo de los Colorados ing Ekuador LONG: -79.1754 LAT: -0.2530
Kursi roda ing Maryville ing Amerika Serikat LONG: -94.8709 LAT: 40.3429
Kursi rodha ing Canavieiras ing Brasil LONG: -38,96 LAT: -15,64
Kursi roda ing Ushuaia ing Argentina LONG: -68.3100 LAT: -54.7900
Kursi rodha ing Zeeland ing Amerika Serikat LONG: -86,0129 LAT: 42,8139
Kursi roda ing Benteng Chipewyan ing Kanada LONG: -111.1500 LAT: 58.7171
Kursi roda ing Ellisville ing Amerika Serikat LONG: -90,5883 LAT: 38,5895
Kursi rodha ing Backa Palanka ing Serbia LONG: 19.3916 LAT: 45.2519
Kursi Roda ing Searcy ing Amerika Serikat LONG: -91.7351 LAT: 35.2418
Kursi rodha ing Betlehem ing Amerika Serikat LONG: -75,3679 LAT: 40,6266
Wheelchairs in Fort Oglethorpe in United States LONG: -85.2460 LAT: 34.9318
Kursi rodha ing Lake Geneva ing Amerika Serikat LONG: -88.4282 LAT: 42.5825
Wheelchairs in San Quintin in Mexico LONG: -115.9500 LAT: 30.4837
Wheelchairs in Minsk in Belarus LONG: 27,5666 LAT: 53,9
Kursi Roda ing Shaoxing ing China LONG: 120.5700 LAT: 30.0004
Kursi roda ing Kimpese ing Kongo (Kinshasa) LONG: 14.4333 LAT: -5.5496
Kursi roda ing Dubuque ing Amerika Serikat LONG: -90,7067 LAT: 42,5007
Kursi rodha ing Eden Prairie ing Amerika Serikat LONG: -93.4595 LAT: 44.8488
Kursi rodha ing Uyo ing Nigeria LONG: 7,85 LAT: 5,008
Kursi rodha ing Hamadan ing Iran LONG: 48,515 LAT: 34,796
Kursi roda ing Salekhard ing Rusia LONG: 66.6100 LAT: 66.5350
Kursi rodha ing Mossendjo ing Kongo (Brazzaville) LONG: 12,72 LAT: -2,9396
Kursi roda ing Sangolqui ing Ekuador LONG: -78.4600 LAT: -0.3100
Kursi roda ing Lowell ing Amerika Serikat LONG: -85,3457 LAT: 42,9351
Kursi rodha ing Nanaimo ing Kanada LONG: -123,9343 LAT: 49,146
Kursi roda ing Taua ing Brasil LONG: -40.3100 LAT: -5.9995
Kursi rodha ing Brikama ing Gambia, LONG: -16.6599 LAT: 13.2804
Kursi roda ing Yaupi ing Ekuador LONG: -77.9363 LAT: -2.8543
Kursi rodha ing Gulbarga ing India LONG: 76,82 LAT: 17,35
Kursi roda ing Manaus ing Brasil LONG: -60.0000 LAT: -3.1000
Kursi roda ing Tengchong ing China LONG: 98.4666 LAT: 25.0333
Kursi roda ing Yessey ing Rusia LONG: 102.1666 LAT: 68.4837
Kursi Roda ing Sin-Ni ing Korea, Lor LONG: 125,464 LAT: 39,488
Kursi rodha ing Popondetta ing Papua New Guinea LONG: 148,2484 LAT: -8,7692
Wheelchairs in Maturin in Venezuela LONG: -63.1700 LAT: 9.7500
Kursi rodha ing Blackwell ing Amerika Serikat LONG: -97,3009 LAT: 36,8011
Wheelchairs in Magadan in Russia LONG: 150.8100 LAT: 59.5750
Kursi rodha ing Kahramanmaras ing Turki LONG: 36.9450 LAT: 37.6100
Kursi rodha ing Muroran ing Jepang LONG: 140.9800 LAT: 42.3500
Kursi rodha ing Kara ing Togo LONG: 1.1861 LAT: 9.5511
Kursi roda ing Hobart ing Amerika Serikat LONG: -87,2729 LAT: 41,5139
Kursi rodha ing Zenica ing Bosnia lan Herzegovina LONG: 17.9200 LAT: 44.2200
Kursi rodha ing DeSoto ing Amerika Serikat LONG: -96.8633 LAT: 32.5992
Kursi rodha ing Munford ing Amerika Serikat LONG: -89,8141 LAT: 35,4436
Kursi rodha ing Khandyga ing Rusia LONG: 135.6000 LAT: 62.6660
Kursi roda ing Lemoore ing Amerika Serikat LONG: -119.7983 LAT: 36.2960
Kursi roda ing Belomorsk ing Rusia LONG: 34.7658 LAT: 64.5252
Kursi rodha ing Silistra ing Bulgaria LONG: 27,2667 LAT: 44,1167
Kursi roda ing Milton Keynes ing Inggris LONG: -0.7000 LAT: 52.0333
Kursi roda ing Ogdensburg ing Amerika Serikat LONG: -75,4717 LAT: 44,7088
Kursi roda ing Qaraghandy ing Kazakhstan LONG: 73,115 LAT: 49,885
Kursi roda ing Salinas ing Amerika Serikat LONG: -121,6316 LAT: 36,6881
Kursi rodha ing Amuria ing Uganda LONG: 33,6511 LAT: 2,0036
Kursi roda ing Owen Sound ing Kanada LONG: -80,85 LAT: 44,5666
Kursi rodha ing Sachse ing Amerika Serikat LONG: -96.5792 LAT: 32.9726
Kursi rodha ing Charlottetown ing Kanada LONG: -63,1313 LAT: 46,2493
Kursi rodha ing Vincennes ing Amerika Serikat LONG: -87,5102 LAT: 38,676
Kursi rodha ing Aqsay ing Kazakhstan LONG: 53,0349 LAT: 51,1714
Kursi roda ing Highland Park ing Amerika Serikat LONG: -83,0977 LAT: 42,4052
Kursi roda ing Peoria ing Amerika Serikat LONG: -89,6155 LAT: 40,752
Kursi roda ing Stirling ing Inggris LONG: -3.9500 LAT: 56.1167
Kursi rodha ing Tanta ing Mesir LONG: 31.0000 LAT: 30.7904
Kursi roda ing Zhenjiang ing China LONG: 119.4300 LAT: 32.2200
Kursi rodha ing Cynthiana ing Amerika Serikat LONG: -84,2996 LAT: 38,3854
Kursi roda ing Elkin ing Amerika Serikat LONG: -80,8442 LAT: 36,262
Kursi roda ing Bel Air ing Amerika Serikat LONG: -76.3460 LAT: 39.5348
Kursi Roda ing De Queen ing Amerika Serikat LONG: -94,342 LAT: 34,0426
Kursi rodha ing Vidhareidhi ing Kapuloan Faroe LONG: -6.5313 LAT: 62.3600
Kursi rodha ing Sunnyvale ing Amerika Serikat LONG: -96.5577 LAT: 32.7974
Kursi roda ing Reykjavik ing Islandia LONG: -21,95 LAT: 64,15
Kursi rodha ing Kursk ing Rusia LONG: 36,19 LAT: 51,74
Kursi roda ing Greenville ing Amerika Serikat LONG: -77,3764 LAT: 35,5957
Kursi rodha ing Ouesso ing Congo (Brazzaville) LONG: 16.0500 LAT: 1.6100
Kursi rodha ing Kuito ing Angola LONG: 16,94 LAT: -12,38
Kursi roda ing Laurel ing Amerika Serikat LONG: -108.7707 LAT: 45.6735
Kursi roda ing Rio Vista ing Amerika Serikat LONG: -121.7034 LAT: 38.1762
Kursi roda ing Beaver Falls ing Amerika Serikat LONG: -80.3225 LAT: 40.7620
Kursi roda ing Rolesville ing Amerika Serikat LONG: -78,4664 LAT: 35,9251
Kursi rodha ing Moline ing Amerika Serikat LONG: -90.4919 LAT: 41.4820
Kursi roda ing Greenville ing Amerika Serikat LONG: -84,6209 LAT: 40,1043
Kursi rodha ing Tongliao ing China LONG: 122,27 LAT: 43,62
Kursi Roda ing Mangochi ing Malawi LONG: 35.2700 LAT: -14.4596
Kursi roda ing Wokingham ing Inggris LONG: -0.8333 LAT: 51.4167
Kursi roda ing Aberdeen ing Amerika Serikat LONG: -79.4320 LAT: 35.1351
Kursi rodha ing Truc Giang ing Vietnam LONG: 106,375 LAT: 10,235
Kursi rodha ing Khandyga ing Rusia LONG: 135,6 LAT: 62,666
Kursi roda ing Balanga ing Filipina LONG: 120,5361 LAT: 14,6761
Kursi rodha ing Mukilteo ing Amerika Serikat LONG: -122.3035 LAT: 47.9094
Kursi rodha ing Al Fujayrah ing Uni Emirat Arab LONG: 56.3375 LAT: 25.1234
Kursi roda ing Qalat ing Afganistan LONG: 66.8868 LAT: 32.1123
Kursi roda ing Nandi ing Fiji LONG: 177.4166 LAT: -17.7996
Kursi rodha ing Fukui ing Jepang LONG: 136,22 LAT: 36,0704
Kursi roda ing Ossining ing Amerika Serikat LONG: -73,8712 LAT: 41,1609
Kursi rodha ing Bauchi ing Nigeria LONG: 9,84 LAT: 10,3104
Kursi rodha ing Ponte Nova ing Brasil LONG: -42,9 LAT: -20,4096
Kursi rodha ing Dunbar ing Amerika Serikat LONG: -81.7345 LAT: 38.3688
Kursi rodha ing Xocavand ing Azerbaijan LONG: 47.1117 LAT: 39.7950
Kursi rodha ing West Point ing Amerika Serikat LONG: -88,6571 LAT: 33,6064
Kursi roda ing Madaoua ing Niger LONG: 5.9586 LAT: 14.0762
Kursi roda ing Nashville ing Amerika Serikat LONG: -86.7844 LAT: 36.1714
Kursi rodha ing Cluj-Napoca ing Romania LONG: 23.5984 LAT: 46.7884
Kursi roda ing Termiz ing Uzbekistan LONG: 67.2729 LAT: 37.2329
Kursi roda ing Queretaro ing Meksiko LONG: -100.3800 LAT: 20.6300
Kursi roda ing Tangail ing Bangladesh LONG: 89,92 LAT: 24,25
Kursi roda ing Saltillo ing Meksiko LONG: -101.0050 LAT: 25.4200
Kursi roda ing Mifflin Kulon ing Amerika Serikat LONG: -79.9072 LAT: 40.3581
Kursi rodha ing Lhasa ing China LONG: 91,1 LAT: 29,645
Kursi rodha ing Georgetown ing Gambia, LONG: -14.7670 LAT: 13.5510
Kursi roda ing Penza ing Rusia LONG: 45.0000 LAT: 53.1800
Kursi roda ing Lake Canyon ing Amerika Serikat LONG: -117,2621 LAT: 33,6884
Kursi rodha ing Rijeka ing Kroasia LONG: 14,45 LAT: 45,33
Kursi rodha ing Nagykanizsa ing Hongaria LONG: 16.9717 LAT: 46.5142
Kursi rodha ing Rustavi ing Georgia LONG: 43,8543 LAT: 42,2897
Kursi rodha ing Grovetown ing Amerika Serikat LONG: -82.2076 LAT: 33.4503
Kursi roda ing Shterpce ing Kosovo LONG: 21,0272 LAT: 42,2394
Kursi rodha ing Rondonopolis ing Brazil LONG: -54,64 LAT: -16,4695
Kursi rodha ing Shadrinsk ing Rusia LONG: 63,6333 LAT: 56,0837
Wheelchairs in Wa in Ghana LONG: -2,5 LAT: 10,0604
Kursi rodha ing Cornwall ing Kanada LONG: -74,7333 LAT: 45,0171
Kursi Roda ing Kasese ing Uganda LONG: 29.9883 LAT: 0.2325
Kursi rodha ing Foz do Iguacu ing Brazil LONG: -54.5300 LAT: -25.5235
Wheelchairs in Goundam in Mali LONG: -3,6666 LAT: 16,417
Kursi roda ing Ongwediva ing Namibia LONG: 15.7700 LAT: -17.7800
Wheelchairs in Yalutorovsk in Russia LONG: 66.2983 LAT: 56.6736
Kursi roda ing Frankfort Kulon ing Amerika Serikat LONG: -88.9302 LAT: 37.8997
Kursi roda ing Hobart ing Amerika Serikat LONG: -88,1602 LAT: 44,4965
Kursi roda ing Havre de Grace ing Amerika Serikat LONG: -76,1145 LAT: 39,5481
Kursi rodha ing Villa Carlos Paz ing Argentina LONG: -64,5 LAT: -31,42
Wheelchairs in Binghamton in United States LONG: -75,9093 LAT: 42,1014
Kursi roda ing Missoula ing Amerika Serikat LONG: -114.0094 LAT: 46.8685
Kursi roda ing Ainaro ing Timor-Leste LONG: 125.5050 LAT: -8.9969
Kursi rodha ing Mato Grosso ing Brasil LONG: -59,95 LAT: -15
Kursi roda ing Prairie View ing Amerika Serikat LONG: -95.9897 LAT: 30.0850
Kursi roda ing Songkhla ing Thailand LONG: 100.5600 LAT: 7.2100
Kursi Roda ing Rantoul ing Amerika Serikat LONG: -88,1549 LAT: 40,3031
Kursi rodha ing Barentu ing Eritrea LONG: 37.5907 LAT: 15.1058
Wheelchairs in Wappingers Falls in United States LONG: -73.9178 LAT: 41.5986
Kursi roda ing Pantai Newport ing Amerika Serikat LONG: -117.8669 LAT: 33.6151
Kursi roda ing Bugiri ing Uganda LONG: 33,7417 LAT: 0,5714
Kursi roda ing Benteng McMurray ing Kanada LONG: -111.3833 LAT: 56.7333
Kursi rodha ing Sarur ing Azerbaijan LONG: 44.9826 LAT: 39.5544
Kursi rodha ing Dumbarton ing Inggris LONG: -4,5667 LAT: 55,95
Kursi rodha ing Jesenice ing Slovenia LONG: 14.0669 LAT: 46.4306
Kursi Roda in Binjai, Indonesia LONG: 98.5001 LAT: 3.6204
Kursi roda ing Omagh ing Inggris LONG: -7,3 LAT: 54,6
Kursi roda ing Lambarene ing Gabon LONG: 10.2166 LAT: -0.6996
Kursi rodha ing Rochelle ing Amerika Serikat LONG: -89.0634 LAT: 41.9198
Kursi roda ing Mengzi ing China LONG: 103.4061 LAT: 23.3619
Kursi roda ing Maues ing Brasil LONG: -57.7200 LAT: -3.3896
Kursi rodha ing Hopewell ing Amerika Serikat LONG: -77,2985 LAT: 37,2914
Kursi Roda ing Farmersville ing Amerika Serikat LONG: -119,2082 LAT: 36,3054
Kursi rodha ing Tirgu Mures ing Romania LONG: 24,5578 LAT: 46,5582
Kursi rodha ing Nhlangano ing Swaziland LONG: 31.1983 LAT: -27.1122
Kursi roda ing Kushiro ing Jepang LONG: 144.3747 LAT: 42.9750
Kursi rodha ing Guntersville ing Amerika Serikat LONG: -86,2634 LAT: 34,3674
Kursi roda ing Danau Baker ing Kanada LONG: -96,0167 LAT: 64,317
Kursi rodha ing Plasnica ing Makedonia LONG: 21,1231 LAT: 41,4672
Kursi rodha ing Uroteppa ing Tajikistan LONG: 69.0015 LAT: 39.9219
Kursi roda ing Aomori ing Jepang LONG: 140,71 LAT: 40,825
Kursi rodha ing Thomasville ing Amerika Serikat LONG: -83.9782 LAT: 30.8394
Kursi rodha ing Bergenfield ing Amerika Serikat LONG: -73,9982 LAT: 40,9235
Kursi roda ing Carrizo Springs ing Amerika Serikat LONG: -99,8589 LAT: 28,5266
Kursi roda ing Libanon ing Amerika Serikat LONG: -85.2580 LAT: 37.5685
Kursi roda ing Elmira ing Amerika Serikat LONG: -76,8097 LAT: 42,0938
Kursi roda ing Gjirokaster ing Albania LONG: 20.1490 LAT: 40.0790
Kursi roda ing Port Orchard ing Amerika Serikat LONG: -122,6615 LAT: 47,516
Kursi rodha ing Serov ing Rusia LONG: 60.5850 LAT: 59.6150
Kursi rodha ing Wembley ing Inggris LONG: -0.2833 LAT: 51.5500
Kursi Roda ing Kuruman ing Afrika Kidul LONG: 23,42 LAT: -27,4496
Kursi roda ing Port Washington ing Amerika Serikat LONG: -87,8852 LAT: 43,3847
Kursi roda ing Comondante Luis Piedrabuena ing Argentina LONG: -68.9035 LAT: -49.9745
Kursi rodha ing Escondido ing Amerika Serikat LONG: -117,0722 LAT: 33,1347
Kursi roda ing Dallas ing Amerika Serikat LONG: -84,8416 LAT: 33,9153
Kursi roda ing Jakarta ing Indonesia LONG: 106.8294 LAT: -6.1744
Kursi roda ing Yulin ing China LONG: 109,7333 LAT: 38,2833
Kursi roda ing Kiryas Joel ing Amerika Serikat LONG: -74,1658 LAT: 41,3403
Kursi rodha ing Amiens ing Prancis LONG: 2,3 LAT: 49,9004
Kursi roda ing Bangor ing Amerika Serikat LONG: -68,7906 LAT: 44,8322
Kursi roda ing Yarumal ing Kolombia LONG: -75.5905 LAT: 7.0306
Kursi Roda ing Taiping ing Malaysia LONG: 100.7200 LAT: 4.8650
Kursi roda ing Layton ing Amerika Serikat LONG: -111,9622 LAT: 41,0771
Kursi roda ing Guemes Umum ing Argentina LONG: -65,05 LAT: -24,6666
Kursi roda ing Brentwood ing Amerika Serikat LONG: -121,7191 LAT: 37,9355
Kursi roda ing McMinns Lagoon ing Australia LONG: 131.0500 LAT: -12.5329
Kursi roda ing Isikul ing Rusia LONG: 71,2682 LAT: 54,9287
Kursi rodha ing New Philadelphia ing Amerika Serikat LONG: -81.4402 LAT: 40.4860
Kursi roda ing Madisonville ing Amerika Serikat LONG: -87,5033 LAT: 37,341
Kursi rodha ing Osecina ing Serbia LONG: 19,601 LAT: 44,3728
Kursi rodha ing Cordele ing Amerika Serikat LONG: -83,7694 LAT: 31,9563
Kursi roda ing Caborca ​​ing Meksiko LONG: -112.1642 LAT: 30.7161
Kursi rodha ing Catanzaro ing Italia LONG: 16.6000 LAT: 38.9004
Kursi rodha ing Melrose ing Amerika Serikat LONG: -71.0590 LAT: 42.4556
Kursi rodha ing Shawinigan ing Kanada LONG: -72.7333 LAT: 46.5504
Kursi roda ing Waterloo ing Amerika Serikat LONG: -92.3522 LAT: 42.4920
Kursi roda ing Derbent ing Rusia LONG: 48.2774 LAT: 42.0578
Kursi rodha ing Guymon ing Amerika Serikat LONG: -101,4778 LAT: 36,6901
Kursi Roda ing East Providence ing Amerika Serikat LONG: -71,3565 LAT: 41,8063
Kursi rodha ing Williamston ing Amerika Serikat LONG: -77,0659 LAT: 35,847
Kursi rodha ing Rwamagana ing Rwanda LONG: 30.4347 LAT: -1.9487
Kursi rodha ing Saint-Pierre ing Saint Pierre Lan Miquelon LONG: -56.1764 LAT: 46.7811
Kursi rodha ing Caazapa ing Paraguay LONG: -56,38 LAT: -26,2
Kursi rodha ing Igdir ing Turki LONG: 44,045 LAT: 39,9237
Kursi rodha ing Cuilapa ing Guatemala LONG: -90,298 LAT: 14,279
Kursi Roda ing Wit Setengah Way ing Jamaika LONG: -76,8 LAT: 18,0333
Kursi roda ing Riohacha ing Kolombia LONG: -72,91 LAT: 11,5403
Kursi rodha ing Changsha ing China LONG: 112.9700 LAT: 28.2000
Kursi roda ing Lone Tree ing Amerika Serikat LONG: -104.8710 LAT: 39.5308
Kursi rodha ing Tataouine ing Tunisia LONG: 10.4667 LAT: 33.0000
Kursi rodha ing South Euclid ing Amerika Serikat LONG: -81.5245 LAT: 41.5239
Kursi rodha ing Eumseong ing Korea, Kidul LONG: 127.6897 LAT: 36.9353
Kursi roda ing Ed Dueim ing Sudan LONG: 32,3 LAT: 13,9904
Kursi rodha ing Butuan ing Filipina LONG: 125.5436 LAT: 8.9495
Kursi rodha ing Yomou ing Guinea LONG: -9.2700 LAT: 7.5704
Kursi rodha ing Laguna Niguel ing Amerika Serikat LONG: -117,705 LAT: 33,5275
Kursi rodha ing Berea ing Amerika Serikat LONG: -81,8642 LAT: 41,3696
Kursi rodha ing Kongolo ing Kongo (Kinshasa) LONG: 26,98 LAT: -5,3795
Kursi roda ing Mount Pleasant ing Amerika Serikat LONG: -87.8873 LAT: 42.7129
Kursi roda ing Puerto Vallarta ing Meksiko LONG: -105.2450 LAT: 20.6771
Kursi roda ing Sefra ing Aljazair LONG: -0.5799 LAT: 32.7604
Kursi rodha ing Mumbai ing India LONG: 72.8570 LAT: 19.0170
Kursi rodha ing Ghardaia ing Aljazair LONG: 3.6700 LAT: 32.4900
Kursi rodha ing Puerto Barrios ing Guatemala LONG: -88,5927 LAT: 15,7175
Kursi Roda ing Council Bluffs ing Amerika Serikat LONG: -95.8517 LAT: 41.2369
Kursi rodha ing Karlskrona ing Swedia LONG: 15,296 LAT: 56,203
Kursi rodha ing Santa Cruz ing Ekuador LONG: -90,35 LAT: -0,5333
Kursi rodha ing Kutahya ing Turki LONG: 29,93 LAT: 39,42
Kursi rodha ing Halifax ing Kanada LONG: -63,6 LAT: 44,65
Kursi rodha ing Sirjan ing Iran LONG: 55.7300 LAT: 29.4700
Kursi roda ing Kerema ing Papua Nugini LONG: 145.8380 LAT: -7.9270
Wheelchairs in Shafter in United States LONG: -119,2009 LAT: 35,4803
Kursi rodha ing Abancay ing Peru LONG: -72.8900 LAT: -13.6396
Kursi rodha ing Coalinga ing Amerika Serikat LONG: -120,3266 LAT: 36,1432
Kursi rodha ing Livny ing Rusia LONG: 37,6044 LAT: 52,4248
Kursi rodha ing Trieste ing Italia LONG: 13,8 LAT: 45,6504
Kursi rodha ing Timimoun ing Aljazair LONG: 0.2700 LAT: 29.2365
Kursi roda ing Iquique ing Chili LONG: -70,13 LAT: -20,25
Kursi rodha ing Eenhana ing Namibia LONG: 16.3333 LAT: -17.4667
Kursi rodha ing Taloyoak ing Kanada LONG: -93.5333 LAT: 69.5333
Kursi rodha ing Ivdel ing Rusia LONG: 60.4133 LAT: 60.6936
Kursi rodha ing San Benito ing Amerika Serikat LONG: -97,644 LAT: 26,1298
Kursi roda ing Busia ing Uganda LONG: 34,0758 LAT: 0,4544
Kursi Roda ing Magelang ing Indonesia LONG: 110,18 LAT: -7,4696
Kursi rodha ing Andover ing Amerika Serikat LONG: -97,1353 LAT: 37,6868
Kursi rodha ing Gubkin ing Rusia LONG: 37.3843 LAT: 51.2743
Kursi roda ing Rzeszow ing Poland LONG: 22 LAT: 50,0705
Kursi Roda ing Wood Dale ing Amerika Serikat LONG: -87,9808 LAT: 41,9666
Kursi rodha ing Baiquan ing China LONG: 126.0819 LAT: 47.6018
Kursi rodha ing Ferndale ing Amerika Serikat LONG: -83,1314 LAT: 42,4592
Wheelchairs in Pilsrundale in Latvia LONG: 24,0162 LAT: 56,4181
Kursi rodha ing Ingleside ing Amerika Serikat LONG: -97.2076 LAT: 27.8701
Kursi Roda ing Mission Viejo ing Amerika Serikat LONG: -117,6551 LAT: 33,6095
Kursi rodha ing Hamhung ing Korea, Lor LONG: 127,5454 LAT: 39,9101
Kursi roda ing Las Vegas ing Amerika Serikat LONG: -115,2607 LAT: 36,2291
Kursi roda ing West Park ing Amerika Serikat LONG: -80,1922 LAT: 25,984
Kursi roda ing Saint George ing Grenada LONG: -61.7416 LAT: 12.0526
Kursi rodha ing Dragash ing Kosovo LONG: 20,6533 LAT: 42,0265
Kursi roda ing Ha Tinh ing Vietnam LONG: 105,9 LAT: 18,3338
Kursi rodha ing Yako ing Burkina Faso LONG: -2.2630 LAT: 12.9540
Kursi Roda ing Owando ing Kongo (Brazzaville) LONG: 15.9200 LAT: -0.4796
Kursi roda ing Bududa ing Uganda LONG: 34.3311 LAT: 1.0112
Kursi rodha ing Cocoa Beach ing Amerika Serikat LONG: -80.6274 LAT: 28.3328
Kursi roda ing Arawa ing Papua Nugini LONG: 155,566 LAT: -6,228
Kursi roda ing Balashov ing Rusia LONG: 43.1631 LAT: 51.5535
Kursi rodha ing Northampton ing Amerika Serikat LONG: -72,6745 LAT: 42,3266
Kursi Roda ing Omah Gunung ing Amerika Serikat LONG: -92.3847 LAT: 36.3348
Kursi roda ing Ann Arbor ing Amerika Serikat LONG: -83,7312 LAT: 42,2755
Kursi roda ing Potsdam ing Amerika Serikat LONG: -74.9831 LAT: 44.6699
Kursi roda ing Ad Damman ing Arab Saudi LONG: 50,0997 LAT: 26,4282
Kursi rodha ing Otsego ing Amerika Serikat LONG: -93.6199 LAT: 45.2660
Kursi roda ing Swartz Creek ing Amerika Serikat LONG: -83,826 LAT: 42,9626
Wheelchairs in Vrapciste in Macedonia LONG: 20,8856 LAT: 41,8344
Kursi roda ing Abau ing Papua Nugini LONG: 148.5650 LAT: -10.0426
Kursi roda ing Kota Colorado ing Amerika Serikat LONG: -100,8582 LAT: 32,3995
Kursi roda ing Pangkalpinang ing Indonesia LONG: 106,15 LAT: -2,08
Kursi roda ing Waynesboro ing Amerika Serikat LONG: -77.5822 LAT: 39.7525
Kursi roda ing San Marino ing Amerika Serikat LONG: -118,1132 LAT: 34,1224
Kursi rodha ing Leawood ing Amerika Serikat LONG: -94,6258 LAT: 38,9076
Kursi rodha ing Devonport ing Australia LONG: 146.3311 LAT: -41.1927
Kursi rodha ing Summerville ing Amerika Serikat LONG: -80,1788 LAT: 33,0005
Kursi roda ing Torreon ing Meksiko LONG: -103.4200 LAT: 25.5701
Kursi rodha ing Weinan ing China LONG: 109,5001 LAT: 34,5004
Kursi roda ing Kamensk Uralskiy ing Rusia LONG: 61.9350 LAT: 56.4205
Kursi roda ing Kearny ing Amerika Serikat LONG: -74,1202 LAT: 40,7528
Kursi rodha ing Stefan Voda ing Moldova LONG: 29,6619 LAT: 46,5129
Kursi roda ing Sabac ing Serbia LONG: 19,6876 LAT: 44,7538
Kursi rodha ing Batouri ing Kamerun LONG: 14.3666 LAT: 4.4337
Kursi rodha ing Swansea ing Inggris LONG: -3,95 LAT: 51,63
Kursi roda ing Karaj ing Iran LONG: 50.9700 LAT: 35.8004
Kursi roda ing El Dorado ing Amerika Serikat LONG: -96.8614 LAT: 37.8208
Kursi rodha ing Diffa ing Niger LONG: 12,6089 LAT: 13,3171
Kursi rodha ing Murcia ing Spanyol LONG: -1,13 LAT: 37,98
Kursi Roda ing Conyers ing Amerika Serikat LONG: -83,9967 LAT: 33,6645
Wheelchairs in Jurado in Colombia LONG: -77,7564 LAT: 7,1217
Kursi rodha ing Mongu ing Zambia LONG: 23,12 LAT: -15,2796
Kursi roda ing Kidapawan ing Filipina LONG: 125,0894 LAT: 7,0083
Kursi rodha ing Sucre ing Bolivia LONG: -65.2595 LAT: -19.0410
Kursi roda ing Omboue ing Gabon LONG: 9.2500 LAT: -1.5662
Kursi roda ing Bishkek ing Kirgistan LONG: 74.5852 LAT: 42.8731
Kursi Roda ing Prosperidad ing Filipina LONG: 125.8964 LAT: 8.5800
Kursi Roda ing As Sulayyil ing Arab Saudi LONG: 45.5722 LAT: 20.4623
Kursi roda ing Sioux Falls ing Amerika Serikat LONG: -96.7322 LAT: 43.5397
Kursi rodha ing Al Jahra ing Kuwait LONG: 47,6581 LAT: 29,3375
Kursi roda ing Columbia ing Amerika Serikat LONG: -76.4943 LAT: 40.0347
Kursi rodha ing Orongen Zizhiqi ing China LONG: 123.7167 LAT: 50.5667
Kursi roda ing Pul-e `Alam ing Afganistan LONG: 69.0227 LAT: 33.9953
Kursi roda ing Troutdale ing Amerika Serikat LONG: -122,3955 LAT: 45,5372
Kursi Roda ing Hearst ing Kanada LONG: -83,6666 LAT: 49,7005
Kursi rodha ing Xinzhou ing China LONG: 112.7200 LAT: 38.4104
Kursi rodha ing Bamian ing Afghanistan LONG: 67.5210 LAT: 34.8211
Kursi rodha ing Bonao ing Republik Dominika LONG: -70.4090 LAT: 18.9420
Kursi rodha ing South River ing Amerika Serikat LONG: -74.3784 LAT: 40.4455
Kursi roda ing Marion ing Amerika Serikat LONG: -91.5847 LAT: 42.0452
Kursi roda ing Sentjernej ing Slovenia LONG: 15,3361 LAT: 45,84
Kursi rodha ing Sullivan City ing Amerika Serikat LONG: -98,5644 LAT: 26,2752
Kursi roda ing Levin ing Selandia Baru LONG: 175,2772 LAT: -40,6124
Kursi roda ing Vila de Sal Rei ing Cabo Verde LONG: -22.9167 LAT: 16.1833
Kursi roda ing Vodice ing Slovenia LONG: 14,5 LAT: 46,2
Kursi roda ing Manyoni ing Tanzania LONG: 34,9 LAT: -5,7796
Kursi rodha ing Sambava ing Madagaskar LONG: 50,1666 LAT: -14,2662
Kursi roda ing Lasko ing Slovenia LONG: 15,2364 LAT: 46,1519
Kursi roda ing Jammu ing India LONG: 74.8467 LAT: 32.7118
Kursi rodha ing Indianola ing Amerika Serikat LONG: -93,5652 LAT: 41,3629
Kursi rodha ing Uelen ing Rusia LONG: -169.8106 LAT: 66.1541
Kursi roda ing Mena ing Amerika Serikat LONG: -94.2374 LAT: 34.5810
Kursi roda ing Torshavn ing Kepulauan Faroe LONG: -6.8200 LAT: 62.0300
Kursi roda ing Pulo Bay Harbor ing Amerika Serikat LONG: -80.1335 LAT: 25.8878
Kursi roda ing Lenox Anyar ing Amerika Serikat LONG: -87.9700 LAT: 41.5097
Kursi roda ing Ma'an ing Yordania LONG: 35.7360 LAT: 30.1920
Kursi rodha ing Ushtobe ing Kazakhstan LONG: 77,97 LAT: 45,2653
Kursi rodha ing Kwinana ing Australia LONG: 115,7702 LAT: -32,2394
Kursi rodha ing Alba Lulia ing Romania LONG: 23,58 LAT: 46,077
Kursi Roda ing Ngara ing Tanzania LONG: 30,65 LAT: -2,4695
Kursi Roda ing Surprise ing Amerika Serikat LONG: -112.4525 LAT: 33.6802
Kursi roda ing Altoona ing Amerika Serikat LONG: -78,4007 LAT: 40,5082
Kursi roda ing Cleveland ing Amerika Serikat LONG: -84.8707 LAT: 35.1817
Kursi roda ing Marysville ing Amerika Serikat LONG: -121.5836 LAT: 39.1518
Kursi roda ing Maidan Shahr ing Afganistan LONG: 68.8662 LAT: 34.3956
Kursi roda ing Ghasri ing Malta LONG: 14,2264 LAT: 36,0578
Kursi rodha ing Itupiranga ing Brasil LONG: -49,3 LAT: -5,12
Kursi rodha ing Tripoli ing Yunani LONG: 22.3794 LAT: 37.5091
Kursi roda ing Tejen ing Turkmenistan LONG: 60,496 LAT: 37,3786
Kursi rodha ing Oran ing Aljazair LONG: -0.6200 LAT: 35.7100
Kursi rodha ing Mamaroneck ing Amerika Serikat LONG: -73,7316 LAT: 40,9469
Kursi rodha ing Ndele ing Republik Afrika Tengah LONG: 20.6530 LAT: 8.4091
Kursi Roda ing Khon Kaen ing Thailand LONG: 102.8300 LAT: 16.4200
Kursi rodha ing Barrancabermeja ing Kolombia LONG: -73.8500 LAT: 7.0900
Kursi roda ing Smithfield ing Amerika Serikat LONG: -76,6162 LAT: 36,9754
Kursi roda ing Saint Petersburg ing Amerika Serikat LONG: -82.6652 LAT: 27.7930
Kursi Roda ing Orange Walk ing Belize LONG: -88,56 LAT: 18,0904
Kursi roda ing Jalal Abad ing Kirgistan LONG: 73.0025 LAT: 40.9429
Kursi rodha ing Newport ing Inggris LONG: -2,9833 LAT: 51,5833