Yen sampeyan pengin tuku salah sawijining produk, sampeyan bisa blanja kanthi online saiki liwat situs web utawa salah sawijining dealer online sing dipercaya. Dealer online kita masing-masing nyedhiyakake paling unik ing perusahaan masing-masing, dadi seneng blanja! Dheweke bisa mbantu golek produk Karman sing kasedhiya sing paling cocog kanggo kabutuhan pribadi lan / utawa kondisi kesehatan.

Apa sampeyan luwih seneng toko pasokan medis lokal? Yen sampeyan pengin ngerteni manawa produk sampeyan kasedhiya ing wilayah sampeyan, sampeyan bisa klik kene, utawa mangga gulung menyang sisih ngisor kaca iki kanggo nemokake locator kode pos sing ngidini sampeyan golek dealer ing wilayah sampeyan.

 

Apa Sampeyan Pengin Toko Online?

Kita duwe macem-macem pedagang online sing siyap mbantu sampeyan produk sing cocog kanggo saben kebutuhan. Sawetara situs internet nawakake GRATIS 2 dina kiriman *, layanan pelanggan sing berpengalaman, lan / utawa kabijakan kelas kapisan sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Wong liya nawakake finansial kanthi suku bunga nol persen *! Karman bangga bisa nduwe Dealer Resmi ing jaringan layanan sing nambah pengalaman blanja kanggo nggoleki sing sampurna mobilitas produk Yen sampeyan mbutuhake pitulung kanggo nemokake bakul sing paling cocog kanggo syarat tartamtu, aja ragu-ragu ngubungi dhisik.

* aturan lan watesan bisa uga ditrapake

 

Kursi Rodha Pasokan Medis Amica

Temokake Dealer Lokal

Kanggo nemokake panyedhiya stok ing wilayah sampeyan, lebokake kode pos ing kothak teks ing ndhuwur peta kanggo nggoleki dealer lokal ing wilayah sampeyan. Kita duwe luwih saka 6,000 panganyang ing saindenging negara sing siyap ngrewangi sampeyan babagan pitakon babagan produk. Dealer sing didhaptar ing asil telusuran saiki duwe produk ing stok *, utawa duwe kemampuan supaya produk kanthi gampang banget.

Yen sampeyan ora bisa nemokake bakul liwat direktori toko kode pos, wenehi telpon ing 626-581-2235, ing endi salah sawijining rekan layanan pelanggan sing ramah bakal ngewangi sampeyan nemokake dealer ing wilayah lokal. Priksa manawa sampeyan nyebutake model sing tepat saka produk sing sampeyan goleki lan kita bakal nyoba golek dealer sing cedhak karo sampeyan. Karman Healthcare bangga banget karo layanan lan mitra mitra nyedhiyakake stok produk.

* Sawetara panganyang sing didhaptar ing asil telusuran bisa uga ora duwe stok produk, nanging bisa langsung nelpon lan pesen langsung.

 


 

GLOBAL Kabel LOKASI

Rumah Sakit Spesial Anak - 150 New Providence Road Mountainside, NJ 7092 - [PHONE] - 908-233-3720Wright & Filippis – Rochester Hills, MI – 2638 Bond Road Rochester Hills, MI 48309 – [TELPON] – 248-829-8292Perawatan Kesehatan Rehab 2 - 5873 Hall Poplar Dr San Lorenzo, CA 94580 - [PHONE] - 757-466-1553CARETENDERS HEALTH CORP - 1901 HOOVER CT BIRMINGHAM, AL 35226 - [PHONE] - 205-978-5200Motion Mobility & Design, Inc. – 6490 Promier NW Canton, OH 44720 – [TELPON] – (330) 244-9723Produk Medis Perawatan Ngarep - 234 S Main St Fairmont, NC 28340 - [TELPON] - 910-628-0119Farmasi Perawatan Jangka Panjang Williams Bros - Greenwood, IN - 65 Airport Pkwy, Ste. 104 Greenwood, IN 46143 - [TELEPON] - 317-889-4125Sanford Ngarep Medical Equipment, Inc - Huron, SD - 1950 Dakota Ave S, Ste. A Huron, SD 57350 – [TELPON] – 605-353-9971Mid Florida Medical – 174-B Semoran Commerce Place Apopka, FL 32703 – [TELPON] – 407-814-8202Kabeh Kedokteran - 2011 Hampton Street Columbia, SC 29204 - [PHONE] - 803-779-2011CLAY HOME MEDICAL – 518 S SYCAMORE ST PETERSBURG , VA 23803 – [TELPON] – 804-861-1606TRANS ALLIANCE LAB - 2650 HOLCOMB BRIDGE ROAD ALPHARETTA, GA 30022 - [PHONE] - 770-992-9940ALLTech – 400 Riverside St Suite A1 Seattle, WA 98108 – [TELPON] – 207-321-6080ALTOONA MEDOK ENTERPRISES – 801 LOGAN BL ALTOONA, PA 16602 – [TELPON] – 814-942-0545Academy Medical Equipment, Inc. - 8940 Kegiatan Road, Suite K San Diego, CA 92126 - [PHONE] - 858-866-0682VA W. LOS ANGELES HEALTHCARE CENTER – 11301 WILSHIRE BLVD LOS ANGELES, CA 90073 – [TELPON] – 310-478-3711MED WORLD HME, INC. – 2045 PREISKER LN, #H SANTA MARIA, CA 93454-1155 – [TELPON] – 805-739-1700Ouburn Oxygen - 213 North Street Auburn, NY 13021 - [PHONE] - 315-252-4768Roberts Home Medical, Inc.-Gudang Warrenton – 6418C Old Meetze Road Warrenton, VA 20187 – [TELPON] – (540) 341-4110Distrik Sekolah #62 – 1375 Fifth Ave Traverse City, MI 49686 – [TELPON] – 847-824-1143Custom Healthcare, Inc. – Baton Rouge, LA – 7987 Pecue Lane, Suite 1A Baton Rouge, LA 70809 – [TELPON] – (225) 753-7007Wright & Filippis – Battle Creek – 3600 Capital Ave Ste 104 Battle Creek, MI 49015 – [TELPON] – 269-969-8816Webb Medical – 6A Parkside Ave, Kmart Plaza Shillington, PA 19607 – [TELPON] – 610-777-2273Sanford Home Medical Equipment, Inc. – Cherokee, IA – 1509 N. 2nd St. Cherokee, IA 51012 – [TELPON] – 712-225-6098MEDIS PROFESIONAL – 386 LANDA ST.#A NEW BRAUNFELS, TX 78130 – [TELPON] – 830-608-9577BEHRENS SOUTHERN COMFORT MEDICAL S. – 2902 AVENUE R 1/2 GALVESTON, TX 77550 – [TELPON] – 409-621-1167WASEMS DRUG HOME HLTH CARE – 800 6TH ST CLARKSTON, WA 99403 – [TELPON] – 509-758-2565Produk Medis Crosley - 60E South Second Street Deer Park, NY 11729 - [TELPON] - (631) 595-2547Perawatan Jangka Panjang Bordeaux - 1414 County Hospital Rd. Sarasota, FL 34243 - [TELEFON] - 615-862-6895Layanan Pernafasan Barat Medis - 9301 Dielman Industrial Drive St. Louis, MO 63132 - [TELPON] - (314) 993-8100Entuk Mobilitas – 17W620 14th St Villa Park, IL 60181 – [TELPON] – 217-840-8823SAMBUNGAN REHAB – 2516 GRAVEL DR FORT WORTH, TX 76118 – [TELPON] – 817-589-0186ILLIANA MEDICARE EQUIP & SPLY – BOX 1307 DANVILLE, IL 61834 – [TELPON] – 217-442-0121PPN INC – 275 CENTER ST HULBROOK, MA 2343 – [TELPON] – 617-767-5776Cape Fear Orhotics & Prostetic - 1111 1/2 Bragg Blvd. Fayetteville, NC 28301 – [TELPON] – 910-485-0500ALLIANCE HOME MEDICAL – 1001 MAIN ST. #202 LUBBOCK, TX 79401 – [TELPON] – 806-763-6322SISTEM KESEHATAN FRANSICAN - 1708 S.YAKIMA AVE. SUITE# 201 TACOMA, WA 98405 – [TELPON] – 253-426-6912TERAPI STRATA – 609 LORNA SQ. BIRMINGHAM, AL 35216 – [TELPON] – 205-824-2085Tlc Healthcare - 103 Country Club Road Pocahontas, AR 72455 - [PHONE] - 870-892-3037SERVIS HEALTHCARE FARMASI OLYMPIC. - 4700 POINT FOSDICK DR. NW 120 GIG HARBOR, WA 98335-1709 - [TELEPON] - 253-858-9941Konsep Medis Lanjut - 9H Gwynns Mill Court Tupelo, MS 38801 - [TELPON] - 410-608-9710PUSAT MEDIS DENVER VA – 1055 CLERMONT ST DENVER, CO 80220-3808 – [TELPON] – 303-409-3547Alliance Seating and Mobility – 1000 SW 34th St #W2 Suite C Port Orange, FL 32127 – [TELPON] – 866-342-0980Pasokan Kesehatan Majors - 14601 Lima Road Ft. Wayne, IN 46818 - [PHONE] - 260-637-8586SISTEM KESEHATAN MEDIS OWENSBORO – 811 EAST PARRISH AVENUE OWENSBORO, KY 42303 – [TELPON] – 270-688-3080