Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo ngatur kursi rodha? Apa iku a abot modifikasi utawa mung kanggo ngetokake sifat sampeyan? Gawe pratelan. Langsung wae saka fasilitasi sampeyan pindhah-pindhah ing omah nganti ngubengi kutha yen ora bisa pindhah dhewe kursi rodha yaiku soko sing sampeyan bisa nggawa ing endi wae plancongan. Coba pamerake sethithik babagan sampeyan. Salah sawijining cara epik kanggo nyebutake kreativitas lan kepribadian sampeyan yaiku nggawe kustomisasi kursi rodha lan wenehi pratelan sing kandel nganggo rasa lan gaya urip sampeyan sing unik. Iki bakal ngewangi sampeyan ngirit akeh wektu kanggo ngatasi akibat sing bisa saya suwe.

kursi roda fleksibel ditarik
KURSI RODA FLEXX

Kajaba iku, masalah fisik kayata gulu, punggung, lan punggung kalebu salah sawijining kekurangan nggunakake a kursi rodha sing cocog banget karo syarat sampeyan.

Nanging, amarga dimensi lan pigura ing kursi rodha bisa uga meksa sampeyan usaha ekstra supaya bisa pindhah saka sak papan liyane.

Umume kedadeyan nalika awak luwih dhuwur utawa luwih cilik tinimbang ukurane kursi rodha sampeyan nggunakake.

Salajengipun, ukuran lan struktur lawang beda uga nuntut a kursi roda sing disesuaikan kanggo njaga jarak sing aman. Iki minangka faktor utama sing kudu dipikirake kanthi desain khusus a kursi rodha sing cocog kanggo sampeyan lan mbantu sampeyan nindakake kegiyatan saben dina kanthi gampang.

Kajaba iku, a kursi rodha sing digawe khusus kanthi fungsi sing apik uga bisa mbantu memenuhi syarat fisik sampeyan.



Panelusuran sing migunani kanggo tambahan sing ora sampurna bisa nghiasi sampeyan kursi rodha kanthi cara unik kanggo nampilake kepribadian sampeyan kanthi jelas. Saka nambah stiker menyang casters LED, bantal lengen, lan sawetara cara liyane menyang kursi rodha, sampeyan bisa nemokake kanggo nggawe pribadi sampeyan kursi rodha kanggo nampilake kepribadian lan bakat sing hebat. Sawetara cara kanggo ngatur kursi rodha kanggo nampilake bakat sampeyan kasebut ing ngisor iki:

Cara Ngatur Kursi Rodha

Tambah Bantal Khusus

Kustomisasi kursi rodha bantal iku gampang, nanging nawakake akeh cara kanggo nyebut kepribadian lan nampilake kreativitas wektu nambah kenyamanan fisik sampeyan kursi rodha.

Tutup bantal khusus digawe ing pirang-pirang desain, sing bisa nuwuhake makna lan desain estetika sampeyan kursi rodha. Tukar macem-macem desain saben dina miturut kekarepan sampeyan kursi rodha a anyar katon.

Sampeyan uga bisa nggawe merek dhewe anyar designs nggunakake kain lan bahan sing dipengini.

Kajaba iku, manawa pabrik sampeyan dipasang kursi rodha mboten, ogak, ora, duduk, guduk Nyedhiyakake nyenengake utawa nyengkuyung kebutuhan sampeyan, sampeyan bisa uga mikir yen masang bantal sing nyuda tekanan.

Iki dirancang khusus kanggo nggawe kursi rodha luwih nyenengake lan mbantu nyuda tekanan lan rasa lara kaya lara utawa bruises.

Upholstery Anyar

ngaturbantal kursi roda "kelas =" wp-image-23854 "/>
ngatur kursi rodha bantal

Upholstor anyar minangka cara unik kanggo ngrancang dhewe a kursi roda standar kanggo nggawe katon kaya sampeyan dhewe. Uga, ana sawetara desainer sing nawakake pilihan pelapis busana mode. Iki bisa dituku khusus kanggo kursi rodha. Utawa sampeyan mung bisa entuk patter umum. Mbok plad. Iki mesthi populer.

Slip sandaran, tutup teduh, lan pindai tali pedhet kabeh bisa dituku kanggo disesuaikan karo kabutuhan sampeyan. Sampeyan bisa nggawe sandhangan mburi cocog karo klambi utawa tux ing dina pesta utawa bungkus ing cetakan favorit sampeyan. Saliyane nyenengake, iki upholstery lan isine nyedhiyakake gampang reresik lan kemampuan dadi luwih ekspresi dhiri.

Gunakake Stiker Bumper minangka cara sing apik kanggo ngatur kursi rodha

Cara liya sing murah lan gampang kanggo miwiti katrampilan pangaturan dhewe sing apik yaiku Stiker Bumper. Gambar lucu, frase lucu, utawa kutipan inspirasi. Stiker iki mbantu nginisialisasi gaweyan kanggo nggawe pribadi sampeyan kursi rodha. Stiker bemper bisa diselehake ing sisih loro sampeyan kursi rodha supaya bisa dingerteni dening kabeh wong.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nyoba njaga desainer amarga ora mung katon apik lan apik, nanging uga katon nyedhiyakake sampeyan kanthi proteksi driji sing unggul nalika lelungan ing kana-kene. Pamer gambar kewan sing sampeyan tresnani, pilih tim olahraga sing paling mungkin, utawa ganti kanggo acara tartamtu.

Mantel Paint Segar minangka cara sing apik kanggo ngatur dhewe kursi rodha

Gawe roda gaya lawas sampeyan supaya seger lan anyar maneh kanthi masang a jas anyar cat lan tambahi pilihan warna kanggo sampeyan. Nyatane, lapisan cat anyar beda-beda pola. Dadi potongan desainer. Iki bisa mindhah kursi menyang tampilan anyar lan nggawe sampeyan kulino kanthi gaya. Sampeyan bisa entuk kursi rodha warna-warni komponen kanggo nambah tema warna kanggo warna ireng lan abu-abu kursi roda.

Kajaba iku, roda neon uga kasedhiya ing pasar, sing bisa digunakake miturut tema sing dikarepake.

Roda Caster LED

Yen sampeyan kerep lelungan ing wayah wengi lan wong-wong angel nemoni sampeyan utawa ngerteni sampeyan ing peteng, kastor LED cahya iki bakal njamin supaya sampeyan bisa ndeleng lelungan liyane lan njamin keamanan maksimum sanajan ing wayah awan.

Caster LED iki ora butuh batre lan macem-macem warna, dadi cara sing paling apik kanggo ngresiki kursi rodha. Coba dicampur lan dicocogake warna kanggo macem-macem rol yen sampeyan pengin nggawe luwih nyenengake, nanging luwih becik nemokake ukuran sing pas lan pas karo sampeyan. kursi rodha.

kesimpulan

Iki mung sawetara cara sing nyenengake lan kreatif sing bisa digunakake kanthi gaya sampeyan dhewe. Ana cara tanpa wates kanggo ngganti tampilan sampeyan kursi rodha supaya kulo luwih kepenak lan trendi. 

Caster LED iki ora butuh batre lan macem-macem warna, dadi cara sing paling apik kanggo ngresiki kursi rodha.

Kajaba iku, coba nyampur lan cocog warna kanggo gembong sing beda-beda yen sampeyan pengin nggawe perkara luwih nyenengake. Nanging manawa golek ukuran sing pas lan pas kanggo sampeyan kursi rodha. Yen sampeyan pengin, kita bakal bisa mbantu ngatur khusus sampeyan kursi rodha. Ana cara sing luwih rumit supaya ora tekan kene. Kayata dhuwure kursi. Nambahake motor. Utawa sikil ngunggahake listrik isih ana.