Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *


Kursi roda dibangun kanthi teknologi paling dhuwur supaya bisa nggampangake nyawane wong sing ora bisa mlaku. Amarga dhuwur teknologi, sumber daya, lan rega kapasitas bangunan, luwih ditemtokake tinimbang manual kursi roda. Akeh wong sing ora ngerti proses kepiye a kursi rodha dibangun lan proses pangerten kalebu.

Ana akeh riset sing khusus kanggo ngembangake kursi rodha kanggo macem-macem kabutuhan supaya saben kursi rodha bisa nambah pangguna urip. Desain tartamtu mbantu nambah mobilitas khusus ing lingkungan ruangan, dene liyane fokus ing kompatibilitas supaya pangguna bisa lelungan sanajan ruangane sempit. Fokus desain liyane kayata mesthekake entheng nanging tetep sinau kanggo mesthekake suwene panggunaan suwene. Paling umum kursi roda fokus pabrik kanggo nyedhiyakake kenyamanan kanggo pangguna sing kala-kala ngenteni kursi ing pirang-pirang jam.

Kanthi kemampuan mung kanggo ngasilake lan adol rata-rata 20,000 saben taun, iki ora ngidini diturunake prices. Kajaba iku, dhokter kudu ngetrapake layanan pelanggan sing luar biasa supaya bisa entuk sing paling apik peralatan. Iki bisa mbantu ningkatake kahanan or nyegah anyar saka kedadeyan.

Pangguna entuk kursi rodha dikirim kanggo wong-wong sing wis dites, priksa manawa opsi kasebut paling cocog kanggo dheweke. Nalika dikirim, dheweke kudu nginstal kursi rodha kanggo pangguna lan bisa mesthekake yen diwaca mung nggunakake papan.

Dheweke kudu nyoba kabeh kursi roda kanggo mesthekake yen ora ana gawan ing kursi rodha. Sawetara tes sing kalebu supaya kursi roda sing bakal disetujoni dening FDA yaiku tes siklus roda kanggo nyoba kekiatan, tes gulung dadi pengaruh tes lan desain struktural. Pungkasan, tes liyane kalebu aspek listrik kanggo mesthekake urip saka kursi rodha nampa minimal supaya bisa disetujoni.

Alesan kasebut bakal mbantu pamaca ngerti babagan level pribadi kenapa kursi rodha listrik bisa uga luwih dhuwur diregani ing mbandhingake karo kursi roda manual. Ana akeh alangan ing kursi rodha listrik kudu nglawan sing dhuwit regane. Desainer, spesialis, lan sertifikasi biaya akeh dhuwit sing nyebabake listrik rega kursi kanggo munggah lan tetep ing level tartamtu.

Ninggalake a Reply