Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Minangka pandangan kita saka pangowahan cacat, kita mboko sithik dadi masyarakat sing luwih cocog nggabungake fasilitas kita dipatèni individu ing kabeh aspek urip. Pemahaman lawas sing dipatèni wong ora bisa nyambut gawe utawa nuwuhake tumindak normal urip iku alon-alon lunga. Organisasi lan perusahaan liyane wis saya adaptasi norma anyar lan golek buruh kanthi macem-macem cacat nalika adaptasi duwe kursi rodha ing ruang kerja.

Sawetara masalah biasane sing pangguna kursi rodha ketemu kalebu koridor cilik lan sempit ing bangunan, parkiran sing angel dienggo ngubengi, utawa malah blanja utawa arep ngunjungi kanca lan kulawarga. Lumahing sing ora rata utawa lereng tajem sing ana mokal kanggo mandhiri kursi roda manual lan butuh kursi rodha listrik uga faktor sing nyebabake masalah.

Karyawan sing nggunakake kursi roda kudu bisa mlaku-mlaku kanthi gampang liwat kantor tanpa kudu gupuh babagan alangan kayata lawang sempit, tangga, lan fasilitas toilet sing ora nyukupi. Nggawe modifikasi ing papan kerja supaya gampang diakses bisa nggawe cara beda dipatèni pegawe performs lan ngrasa ing karya.

American with Disability Act (ADA) ditindakake ing taun 1990. Iki nglindhungi hak-hak sipil para penyandang cacat lan akses menyang fasilitas saben dinane. Angger-anggering Toret Mbutuhake kabeh bangunan kantor lan situs komersial supaya fasilitas luwih gampang bisa diakses kanggo individu sing ora duwe kabisan. Administrasi Keamanan lan Kesehatan Kerja (OSHA) uga mandhiri lingkungan kerja sing aman kanggo kabeh karyawan. Uga nemtokake standar kanggo kursi rodha aksesibilitas ing papan.

Iki minangka dhaptar aspek sing kudu dicoba nampung kursi rodha ing ruang kerja.

Nyedhiyakake Parkir

Nyedhiyakake parkir cedhak karo lawang kanggo wong ing kursi roda lan liyane dipatèni karyawan. Iki kalebu transportasi van yen karyawan butuh pitulungan ing bangunan. Pilih paling ora siji papan kasebut ing jejere saben lawang bangunan. Selehake universal dipatèni tandha wong lan gunakake cat kanthi warna sing beda kanggo njabarke saben papan. Jumlah papan parkir sing diwenehake dipatèni karyawan gumantung saka jumlah spasi sing akeh. Rasio sing cocog sing disetujoni dening akeh organisasi yaiku rong papan sing wis ditemtokake dipatèni karyawan kanggo saben 50 spasi.

Ramp Kanggo Kursi Rodha Mlebu Bangunan Ruang Kerja

Ramp Kursi Roda Portable Karman
Karman Portable Kab kursi rodha Ramp

Nyedhiyakake akses Ramp ing lawang mlebu dadi kursi roda bisa gampang ngakses lan ninggalake bangunan kasebut. Miturut Pedoman Bangunan lan Fasilitas Amerika Serikat Kurang Upaya, ing Ramp condhong kudu duwe kemiringan 1:16 nganti 1:20. Handrail kudu ana ing curam Ramp kanggo ngaktifake sing ing kursi roda kanggo narik awake dhewe. Instalasi lift bermotor menehi alternatif kanggo Ramp.

Mesthekake Cara Mlebu Cukup Cukup

Priksa manawa sampeyan ngukur lawang mlebu lan lawang sing ana. Iki bakal nemtokake manawa cocog karo jembaré 36 inci sing dipengini sing disaranake ing pandhuan bangunan ADA. Instal engsel lawang khusus kanggo Nyedhiyakake papan liyane antarane lawang lan lawang. Utawa, sampeyan bisa nyewa kontraktor kanggo nggedhekake lawang. Pintu ing saindhenging bangunan kudu ngetutake pedoman tartamtu. Iki kalebu lawang kantor, lawang panyimpenan, lawang kamar rapat, lan lawang kamar mandi. Lawang-lawang uga kudu ngayun menyang njero lan ora metu supaya bisa mlebu kursi roda kanggo mbukak lawang kanthi gampang.

OSHA mbutuhake a jembar minimal akses apa wae ora udakara 28 inci. Tangga tangga kudu duwe jembar minimal 22 inci. ADA asring ngalahake peraturan kasebut. Dheweke prentah supaya lorong paling sethithik 44 inci diidini akses kursi roda.

Kios jedhing Kanggo Kursi Rodha ing Ruang Kerja

Kanggo kursi rodha ing ruang kerja, pasang paling ora siji dipatèni kios kamar mandhi ing saben jedhing ing bangunan. Nggawa kontraktor kanggo nggawe kios tambahan utawa gabung karo rong kios kanggo nggawe kios sing dibutuhake iki.

Kamar Tambahan kanggo Kursi roda ing Ruang Kerja

Nyedhiyakake luwih akeh ruangan kanggo nyimpen manual utawa kursi roda listrik yen a dipatèni pegawe luwih seneng lungguh ing kursi kantor nalika kerja. Gawe ruang bilik utawa ruang kantor sing luwih gedhe supaya karyawan bisa pindhah kursi rodha menyang kursi kantor. Spasi kudu cukup amba kanggo nampung a kursi rodha, mejo, kursi kantor, lan barang-barang kantor liyane.

Rute Evakuasi dirancang kanggo kursi roda

Standar keamanan lan kesehatan kerja nalika makarya panggonan mbutuhake rute sing disorot kanthi apik lan cukup dijaga digawe saengga kabeh karyawan, kalebu sing nggunakake kursi roda, bisa ninggalake papan kanthi bebaya minimal kanthi cepet lan luwih efisien bisa. A Ramp kudu digawe endi rute sing metu tajem utawa pucuk kanggo kursi rodha pangguna Ketentuan uga mbutuhake manawa saben lawang rute metu tetep ora ana hiasan utawa pratandha sing ndhelikake visibilitas lawang rute metu.

Sawetara buruh sing duwe bakat bisa uga duwe cacad. Kamangka mung komputer khusus peralatan dibutuhake kanggo wong cacat visual, kabutuhan kanggo kursi roda utawa malah kursi roda listrik sing ramah papan makarya luwih beda-beda.

Langkah-langkah sing kudu digawe kanggo nggawe papan ing papan kerja luwih akeh bisa diakses kanggo pangguna kursi rodha banget penting. non-dipatèni masarakat arang sadhar yen gampang anggone njupuk barang ing ruang kantor.

Kudu ana pangertèn Podo lan keadilan ing papan makarya. Kabeh tumindak aksesibilitas ing jagad iki ora ateges apa-apa yen sampeyan utawa karyawan gagal ndeleng ing njaba cacat wong kasebut lan ora mbukak adaptasi ing lingkungan anyar.