spanduk florida-top-banner

[judul_kaca]

Kaca iki ngemot informasi babagan [page_title] Aksesibilitas lan informasi liyane sing gegandhengan. Sampeyan bisa ngeklik link kasebut kanggo ngunjungi bagean tartamtu ing kaca sumber iki.

  1. Layanan Cacat ing Florida

  2. Taman Negara Florida

  3. Informasi Turis Nonaktif

  4. Informasi cacat Disney World

  5. Universal Orlando lan Seaworld Orlando

  6. Rentals Peralatan lan Kendaraan

  7. Kunci Florida lan Informasi Cacat Keywest

  8. [page_title] Locator Dealer lan Belanja Online

Kita nyedhiyakake informasi babagan kursi rodha akses ing [page_title], ing negara bagian Florida, iki kalebu cacat Layanan ing Florida, Florida State Parks, dipatèni Informasi Pariwisata, Disney World cacat Informasi, Universal Orlando lan Seaworld Orlando, Rentals Peralatan lan Kendaraan, Kunci Florida lan Keywest cacat Informasi lan langkah-langkah lelungan liyane sing mbantu sampeyan lelungan menyang Florida, utawa yen sampeyan penduduk ing wilayah [page_title].

Karman Healthcare nyedhiyakake pangguna sing entheng kursi roda lan peralatan medis ing [page_title] lan wilayah sekitar liyane. Kita duwe akeh lokasi toko resmi ing New York sing bisa nyedhiyani sampeyan mobilitas peralatan lan layanan.

Yen sampeyan kudu golek bakul Karman ing [page_title], bukak kaca Dealer Locator ing situs web, kanggo lokalisasi dealer sing cedhak karo sampeyan, gumantung karo wilayah sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa nemokake toko sing bakal mbantu sampeyan nemokake peralatan sing cocog kanggo gaya urip lan kabutuhan.

Kita uga nyedhiyakake peralatan medis liwat dealer online, sampeyan bisa ngerteni luwih akeh kanthi ngeklik tombol "Toko Online" saiki sing ana ing sangisore paragraf iki. Yen sampeyan kudu ngerteni luwih akeh informasi babagan produk apa wae, kalebu entheng kursi roda, bukak salah sawijining kategori sing kalebu macem-macem jinis peralatan medis kanthi macem-macem fitur lan kustomisasi.

[page_title] [hr] cacat Penyedia Layanan Florida County Listings

[page_title] [hr] Taman Negara Florida

Florida State Parks duwe komitmen kanggo nawakake bisa diakses fasilitas, acara lan program kanggo kabeh pengunjung. Kanggo standar lan spesifikasi babagan panggunaan kursi roda, kanthi manual mobilitas alat bantu lan tenaga liyane mobilitas piranti (OPDMD) dening wong sing duwe mobilitas cacat ing taman negara, klik link sing cocog ing ngisor iki, utawa gulung mudhun menyang bagean sing cocog. Kanggo akses tambahan menyang jalur lan pantai, kabeh wilayah kursi roda, kalebu pantai kursi roda dununge ing taman ing saindenging negara. kursi rodha Angkat diwenehake ing Mercusuar Boca Grande ing Taman Negara Pulau Gasparilla lan Taman Negara Eden Gardens. Penerjemah basa isyarat bisa diwenehake kanthi luwih cepet nggunakake Formulir Panyuwunan Akomodasi. Kajaba iku, akeh taman sing duwe program video nawakake versi caption mbukak uga salinan program audio transkripsi.

kursi roda, Kuat MANUASA mobilitas AIDS lan DRIVEN POWER liyane mobilitas PERANGKAT (OPDMD)

kursi roda lan Kuasa Kanthi Manual mobilitas Bantuan diidini ing lalu lintas sikil ing endi wae.

Didhukung Tenaga Liyane mobilitas Piranti (OPDMD) diidini ONLY FOR USE BY wong WITH mobilitas KETENTUAN lan biasane tundhuk karo spesifikasi maksimum ing ngisor iki supaya bisa dianggep bisa digunakake ing Taman Negara Florida:

  1. kacepetan - Kecepatan operasi nalika ing Florida State Park yaiku kacepetan lumampah sing khas, adhedhasar jinis lemah tartamtu lan kahanan lingkungan sing ana, ora ngluwihi 5 mil per jam.
  2. Jembar - Jembaré biasane ora bakal ngluwihi 34 inci. Rute pejalan kaki, jalur lan wilayah sing durung dikembangake bisa nyuda jembar sing bisa ditampa amarga jembar kasebut beda-beda kanggo wilayah kasebut amarga fitur alam utawa lanskap budaya.
  3. Length - Dawane biasane ora bakal ngluwihi 62 inci. Rute pejalan kaki, jalur lan wilayah sing durung dikembangake bisa uga ora ndhukung dawa piranti tartamtu amarga fitur alami utawa lanskap budaya.
  4. bobot - Bobot piranti biasane ora ngluwihi 550 kilogram. Rute pejalan kaki, jalur lan wilayah sing durung maju bisa uga ora ndhukung bobote piranti tartamtu amarga fitur alami utawa lanskap budaya.
  5. Koleksi - Jinis kasebut biasane ora kalebu kendaraan bermotor ing dalan gedhe sing dirancang kanggo lelungan ban non-dalan gedhe lan / utawa duwe kursi sing dirancang kanggo ditangkungi operator lan / utawa setang kanggo kontrol kemudi, kayata kendaraan kabeh wilayah (ATV ), motor ing dalan gedhe (OHM) lan kendaraan off-road rekreasi (ROV). CATHETAN: Kendharaan listrik bensin, ora preduli jinisé, umume ora diidini ing fasilitas sing ditutupi tembok lan / utawa ditutupi atap.
*** CATETAN PENTING ***

TELEPON PANGELEJE sadurunge sampeyan lunga. Disaranake sampeyan ngubungi Taman sadurunge kunjungan sampeyan supaya OPDMD tartamtu disetujoni kanggo digunakake ing elemen tartamtu lan ing wektu tartamtu sampeyan pengin nggunakake.

LANGKAWI kursi roda

Langkawi kursi roda kasedhiya karo kabar majeng ing taman-taman ing ngisor iki.

Florida Lor

Florida Lor

Florida Tengah

Florida Kulon Kidul

Florida Tenggara

bisa diakses PIER IKAN

Florida Lor

Florida Lor

Florida Tengah Wétan

Florida Kulon Kidul

Florida Tenggara

bisa diakses TRAILS

Florida Lor

Florida Lor

Florida Kulon Kidul

 bisa diakses TOURS BOAT 

Florida Lor

Florida Lor

Informasi sing diwenehake dening floridastateparks.org
[hr] [kaca_ judhul] dipatèni Informasi Wisata

Minangka tujuan plancongan paling penting ing negara kasebut, Florida duwe sumber daya sing akeh kanggo para plancong kanthi kebutuhan khusus.

Kabar sing umum

Masyarakat kanggo bisa diakses Travel & Hospitality, utawa SATH, nyedhiyakake rekomendasi kanggo agen perjalanan lan sumber daya liyane kanggo mbantu para plancongan cacat ngrancang plancongan. 561-451-0052, www.sath.org

Able Trust nawakake link sing migunani kanggo cacat sumber daya ing saindenging negara saka Aliansi Gubernur Florida kanggo Pakaryan Warga Cacat. 850-224-4493, www.abletrust.org

Florida dipatèni Asosiasi njaba nyedhiyakake sumber daya ing dipatèni lelungan ruangan ing [page_title].www.fdoa.org

Bantuan Diabetes

Asosiasi Diabetes Amerika nawakake informasi babagan lelungan diabetes, uga dhaptar rumah sakit sing nawakake layanan kanggo para penderita diabetes. 800-342-2383, www.diabetes.org

Pusat Dialisis

Situs web Dialisis Finder's nampilake lokasi lan peta pusat kanthi kode pos. 866-889-6019, www.dialysisfinder.com

Skuter /kursi rodha rental

Perawatan Kesehatan, Orlando: kursi rodha lan sewa skuter, oksigen, peralatan medis liyane. 800-741-2282, 407-856-2273, www.caremedicalequipment.com

Scootaround Inc .: Kasedhiya ing 120 kutha [page_title]. 888-441-7575, www.scootaround.com

Rodha Pantai

Telusuri dhaptar informasi pengunjung kanggo tujuan sing nawakake pantai kursi roda lan layanan utawa informasi liyane kanggo sing tantangan fisik. Beda karo biasa kursi roda, "roda pantai" iki duwe ban khusus sing ora macet ing wedhi. Kursi pantai asring disedhiyakake kanthi gratis lan kasedhiya kanggo sapa wae sing ora bisa mlaku utawa sing duwe cacat tag mobil.

bisa diakses Sewa Kendaraan

Umume perusahaan sewa mobil utama kalebu Hertz lan Dollar Rent A Car, bisa, kanthi menehi kabar sadurunge, nyedhiyakake mobil kontrol tangan.

bisa diakses Van Amerika:

  • Lokasi Miami (Sunset mobilitas), 800-240-9246, www.sunsetmobility.com
  • Lokasi Florida Kulon: Fort Myers 239-936-6333, .www.oceanconversions.com

kursi rodha Plancongan:

  • Kasedhiya ing Orlando, Bradenton, Sarasota, Tampa, St. Petersburg, Pantai Daytona lan Melbourne, 800-242-4990
  • Fort Lauderdale, Miami, West Palm Beach, Pensacola, Jacksonville, Fort Myers lan Naples, 800-637-7577; www.wheelchairgetaways.com
dipatèni Ijin parkir

Bagean 316.1958 Florida Statuta nyedhiyakake manawa kendaraan bermotor sing nampilake plat utawa idin parkir sing ditanggepi a dipatèni wong miturut negara utawa kabupaten liyane sing tundhuk karo undang-undang Amerika Serikat bakal diakoni minangka piring utawa ijin sing sah. Informasi kasedhiya ing www.hsmv.state.fl.us/dmv/disabled_pkg.html

Pelancong internasional sing duwe ijin parkir ing negarane bisa tuku ijin sementara saka kantor pajak lokal kanthi rega $ 15. Informasi ing floridataxcollectors.com.

informasi sing diwenehake dening visitflorida.com

[page_title] [hr]

Disney World cacat informasi

Disney entuk tandha paling dhuwur saka pengunjung sing ora duwe kabisan. Kanthi mode Disney sing sejati, dheweke tliti kanthi tliti babagan rincian sing bakal nggawe wong sing duwe kebutuhan khusus kepenak banget.

Mangkene kasunyatan, pandhuan, lan sawetara tips babagan dipatèni tamu:

  • Parkir khusus kasedhiya kanggo para tamu ing kabeh papat taman tema lan kabeh hotel Disney World Resort. Nyuwun pitunjuk ing lawang.
  • Parkir valet kasedhiya ing Downtown Disney lan gratis kanggo tamu penyandang cacat.
  • Stasiun Monorel WDW yaiku bisa diakses kanggo kursi roda.
  • Akses menyang Kerajaan Ajaib kasedhiya kanthi feri utawa monorel.
  • kursi roda kasedhiya ing kabeh taman tema. Regane $ 12.00 saben dina ($ 10.00 saben dina kanggo nyewa umure suwene).
  • Kendaraan Kenyamanan Listrik uga kasedhiya kanggo disewakake. Regane $ 50.00, ditambah setoran sing dibalekake $ 20.00, saben taman, saben dina.
  • Hubungi Buku Pandhuan Disney kanggo Tamu Kurang Upaya kanggo rincian babagan kursi rodha akses menyang atraksi, utawa priksa host inang utawa nyonya rumah. Umume atraksi yaiku bisa diakses kanggo tamu sing bisa diangkat saka kursi kanthi pitulungan saka anggota partai. Akeh sing bisa nampung tamu sing kudu tetep ana ing omah kursi roda.
  • Disney ngidini kewan pandhuan kanggo nitih sawetara atraksi.
  • "Area istirahat kewan" sing ditetepake ana ing saindenging taman, lan saben taman duwe personel sing kasedhiya kanggo nulungi kéwan.
  • Kabeh hotel WDW duwe akomodasi kanggo tamu ora duwe kabisan, kalebu kamar mandi lan kolam "nol-masuk" sing istimewa kursi roda kasedhiya Priksa manawa njaluk Departemen Reservasi Khusus.

[page_title] Cacat Visual

Perekam tape kanthi kaset sing njlentrehake saben taman kasedhiya kanggo deposit sing bisa dibalekake $ 25.00. Uga, buku pandhuan Braille kasedhiya kanggo deposit sing bisa dibalekake $ 25.00.

[page_title] Cacat Krungu

  • Telpon mbayar nganggo mesin tik teks (TTY) kasedhiya ing saindenging WDW.
  • Basa isyarat kasedhiya kanggo sawetara acara. Pengaturan kudu digawe rong minggu sadurunge.
  • Piranti ngrungokake sing nguatake trek swara sing narik kawigaten kasedhiya ing Balai Kota ing Kerajaan Sulap, lan ing Hubungan Tamu ing taman tema liyane. Simpenan sing bisa dibalekake $ 100 dibutuhake. Peta pandhuan park bakal nuduhake obyek wisata sing melu.
  • Skrip tinulis kasedhiya ing akeh obyek wisata lan pertunjukan. Nyuwun tulung marang karyawan Disney.
  • Piranti caption reflektif lan video kasedhiya ing sawetara obyek wisata. Konsultasi peta pandhuan taman kanggo nunjukake obyek wisata sing melu.

Seaworld Orlando
SeaWorld Orlando nawakake papan khusus ing saben teater lan sawetara stadion duwe pintu masuk khusus. Tamu sing duwe segawon pandhuan kudu nggunakake prosedur sing padha kursi rodha tamu. Banyu kasedhiya kanggo segawon pendamping ing lokasi restoran.

[page_title] Ana jedhing sing dibantu lan telpon sing dilengkapi set tangan sing wis amba. kursi roda bisa disewa kanthi biaya nominal lan jumlah listrik sing winates kursi roda kasedhiya kanggo nyewa kanthi dhisik, dadi tamu pertama.
Pandhuan Aksesibilitas Taman SeaWorld Orlando Park |

Universal Studios Orlando

Universal Studios Orlando nyedhiyakake spesial dipatèni Pass Parkir Tamu kanggo ditampilake ing dashboard sampeyan kanggo parkir khusus dipatèni area parkir tamu. Biasa kursi roda lan kendaraan kenyamanan listrik kasedhiya kanthi jumlah winates kanthi dhasar sing kasedhiya dhisik.

Tamu sing duwe gangguan pangrungon bisa entuk TDD ing Kantor Layanan Tamu utawa Layanan Kesehatan. Sampeyan kudu nelpon (407-224-4233) sadurunge kanggo ngatur panjarwa. | Informasi ADA Rinci kanggo Universal Orlando |

Sampeyan bisa njupuk salinan Buku Panduan kanggo Tamu Cacat ing kursi rodha lokasi sewa ing saben taman tema. Kanggo njupuk salinan sadurunge, bukak situs web WDW ingwww.disneyworld.com utawa nulis menyang: Komunikasi Tamu Walt Disney World, Box 10000, Lake Buena Vista, FL 32830.

Rentals Peralatan lan Kendaraan

Sing ora duwe kabisan bisa nemokake dheweke butuh posisi kanggo nyewa peralatan utawa ndandani nalika plancongan. Sanajan dhaptar iki ora lengkap, nanging menehi informasi babagan sawetara wilayah Florida sing luwih gedhe lan luwih lelungan.

Informasi sing diwenehake dening Dawm Henthorn
[page_title] [hr] Kunci Florida lan Keywest cacat Informasi Informasi kanggo Pengunjung kanthi mobilitas Cacat.

Foto kursi rodha

Liburan Florida Keys tegese plancongan sing apik kanggo salah sawijining papan paling unik ing bumi. Umume losmen, atraksi lan kegiatan rekreasi khusus dilengkapi kanggo nambah partisipasi lan rasa seneng kabeh wong, nanging ing sawetara kasus para pengunjung mobilitas cacat bisa uga butuh pitulung saka anggota partai kanggo nggunakake wilayah kasebut kanthi lengkap.

Foto suite hotel

penginapan
Aturan negara Florida mbutuhake kabeh fasilitas penginapan sing dilisensi kanggo nyedhiyakake paling ora 5% kamar tamu kanthi pasti cacat bisa diakses kriteria Fitur beda-beda gumantung saka hotel / resort sing dipilih. Kanggo a lengkap dhaptar akomodasi Florida Keys, riko www.fla-keys.com/propsearch/accomloc.cfm banjur pilih area sing pengin digoleki.

Pengunjung dianjurake kanggo ngrembug kabutuh aksesibilitas nalika langsung hubungi perusahaan masing-masing.

Foto pantai

Atraksi & Area sing Paling Apik
Apa ide sampeyan babagan kesenengan? Objek wisata Florida Keys nduweni aksesibilitas kanggo kabeh pengunjung supaya bisa terus semangat lan nikmati fitur-fitur utama Keys: banyu sing apik, nelayan kelas donya lan satwa alam lan ekosistem laut sing alus.

Saben obyek wisata kita dirancang kanggo nawakake seneng-seneng kanggo kabeh wong, kanthi staf sing bisa mbantu para pengunjung mobilitas cacat; akeh sing dirancang karo kursi rodha-bebas lawang utawa gerbang ngarep supaya gampang mlebu.

Foto Pusat Akuatik Jacobs

Key Largo nduweni komplek telung kolam renang ing Pusat Akuatik Jacobs, kanthi 24'x44 ' ramp-bisa diakses kolam MYRTHA serbaguna (jero 3-4 ′) dilengkapi lift lan digunakake kanggo kelas renang, aerobik banyu, program terapi aqua, lan rekreasi. Kampus utama Key West ing Florida Keys Community College (FKCC) duwe kolam renang ukuran Olimpiade Jr sing asring dikunjungi anggota tim nglangi siswa uga digunakake minangka selam scuba lan kompleks renang.

Kabeh prau mancing Florida Keys bisa nampung macem-macem mancing - kayata ing negara mburi, wengi utawa segara jero - sawetara kapal, kayata Key Largo Petualangan Tranquil, khusus dilengkapi kanggo kursi roda, duwe bisa diakses jedhing, lan nawakake Angkat kanggo ngisor dipatèni penumpang menyang banyu cethek kanggo snorkeling lan nglangi.

Foto Museum Diving

Islamorada nampilake pameran ing Florida Keys Sejarah Museum Nyilemdiarani "Nyilem impen." Matt Johnston, Woodwood, Minn., Nggawe sejarah nyilem ing wulan November 2006 nalika dheweke dadi penyelam scuba lumpuh pertama sing napas liwat ventilator menyang lengkap loro penyelam segara sing sukses ing Florida Keys. Kanggo maca luwih lengkap babagan crita Matt sing ora ana tandhingane, klik kene.

Foto lumba-lumba

Utawa, sampeyan bisa uga pengin nemoni plancongan nglangi utawa sesambungan karo lumba-lumba; kuwi kebak-bisa diakses lan program kabutuhan khusus sing ana bisa ditindakake dening pusat nirlaba kayata Key Largo Pusat Perawatan Lumba-Lumba Pulo lan Marathon Pusat Riset Dolphin.

Foto Taman Negara Coral Reef John Pennekamp

Taman negara lan laut sajrone tawaran Keys kursi rodha-bisa diakses tilase kanggo nonton manuk, lan kaca ngisor, snorkel lan boat nyilem, lan pantai kursi roda kanggo tamu, kalebu Taman Negara Curry HammockTaman Negara Bahia Honda lan Taman Negara Karang John Pennekamp. Yen bisa, pengunjung kudu ngubungi taman individu kanggo kasedhiya utawa njaluk panjaluk kanthi online ing http://www.floridastateparks.org/ADA/RequestAccomodation.cfmsadurunge riko, cukup kanggo mesthekake yen akomodasi lan / utawa peralatan bakal kasedhiya nalika teka.

 

Foto kue Jeruk Nipis Key

Dining Kabeh restoran Florida Keys siyap nyambut sampeyan ing papan makan sing ramah lan santai. Kasedhiya macem-macem panganan enak ing Keys, saka panganan laut lokal nganti masakan etnik lan spesialisasi adhedhasar daging.

Kanggo lengkap dhaptar restoran saben wilayah, bukak:

Foto seniman Wyland

Seni ing
Papan umum, teater ing saindhenging Kunci yaiku ADA-bisa diakses, nampilake kursi rodha-bisa diakses lelenggahan, uga parkir sing trep lan rampokan kanggo wong cacat.

Amarga acara seni lan budaya khusus kanthi pengaturan lan kasedhiyan kanggo para penyandang cacat, kita bakal dikirim ing kene. Klik kene kanggo lengkap dhaptar kegiatan Seni & Budaya.

transportasi
Ground transportasi ing bentuk bis antar jemput kasedhiya saka bandara Key West menyang hotel wilayah. Yen akomodasi area ora nyedhiyakake pesawat ulang-alik dhewe, atas jenenge dheweke bisa ngubungi perusahaan taksi lokal sing nyedhiyakake bisa diakses transportasi ing antarane hotel lan bandara utawa tujuan pulau.

Key West kang Taksi Enem Nenem nyedhiyakake taksi Para Transit sing bisa nampung manual utawa listrik kursi roda. Papat penumpang karo loro kursi roda, utawa limang penumpang kanthi siji kursi rodha bisa numpak mulyo. Dheweke nyedhiyakake lokal transportasi uga tujuan ing Florida Keys.

Disaranake sampeyan konfirmasi transportasi karo properti panginepan individu.
Kanggo ngubengi pulau, masarakat lokal lan tur transportasi karo kursi rodha akses kasedhiya, kayata ing Sepur Wisata Conch lan Wisata Trolley Barat Key. Kutha Key West uga nyedhiyakake bisa diakses layanan bis umum. Klik kene kanggo jadwal lan informasi luwih lengkap.

Foto Benteng Jefferson

Kanggo plancongan sing menarik kanthi historis sing menarik, layanan transportasi feri antarane Key West nganti Kunci Sunset lan wisata dina menyang Tortugas garing yaiku masing-masing kursi rodha-bisa diakses.

Akeh pengunjung ora mung teka ing Kunci nalika numpak kapal lan numpak kendaraan bermotor, nanging seneng ngunjungi mariniko ing perairan. Sanajan ora ana pedoman ADA resmi kanggo marinas, Kutha Marathon bubar nyedhiyakake Boot Key Harbour City Marina kanthi dock ngambang lan tambahan kanggo akses sing padha menyang kabeh layanan marina, kalebu dermaga, boardwalks lan fasilitas parkir.

[page_title] Rentals Peralatan
Skuter, manual kursi roda, wong mlaku, tebu, amben rumah sakit, oksigen portebel
Sanajan atraksi utawa bisnis ritel ora duwe kursi roda siap kasedhiya kanggo panggunaan umum, iki bisa disewa saben dina utawa mingguan saka mung sawetara lokasi winates ing Kunci. Kanggo biaya sewa, informasi setor, hubungi salah siji perusahaan iki:

Disaranake lelungan kanthi dhewe utawa nyewa lan bisa ditibakake kursi rodha, kanggo njamin kasedhiyan sajrone sampeyan nginep uga gampang nyedhiyakake pondokan nalika nyopir ing saindenging pulau.

[page_title] Informasi Tujuan

Florida Keys & Dewan Pengembangan Pariwisata Key West

Florida Keys & Dewan Pengembangan Pariwisata Key West 
PO Box 866 Key West, FL 33041 800-FLA-KEYS (352-5397) http://www.fla-keys.com

Pusat Pengunjung Kunci Florida / Kamar Dagang Key Largo

Pusat Pengunjung Kunci Florida / Kamar Dagang Key Largo 106000 Overseas Highway Key Largo, FL 33037 800-822-1088 / (305) 451-1414 http://www.keylargochamber.org

Kamar Dagang Islamorada

Kamar Dagang Islamorada 83224 Highway Overseas Islamorada, FL 33036 800-322-5397 / (305) 664-4503 http://www.islamoradachamber.com

Kamar Dagang Marathon

Kamar Dagang Marathon 1222 Marathon Highway Overseas, FL 33050 800-262-7284 / (305) 743-5417 http://www.floridakeysmarathon.com

Kamar Dagang tombol ngisor

Kamar Dagang tombol ngisor MM31 / Overseas Highway Big Pine Key, FL 33043 800-872-3722 / (305) 872-2411 http://www.lowerkeyschamber.com

Kamar Dagang Key West

Kamar Dagang Key West 402 Wall Street Key West, FL 33040 800-872-3722 / (305) 872-2411 http://www.keywestchamber.org

Dewan Kunci Florida kanggo Wong Cacat

Dewan Kunci Florida kanggo Wong Cacat http://www.monroecounty-fl.gov/index.aspx?nid=316 Tombol Ngisor (305) 292-4500 Tombol Tengah (305) 743-0079 ext. 4562 Tombol Ndhuwur (305) 852-1469 ext. 4562

Liyane Sumber
Bisa Dipercaya nawakake link migunani kanggo cacat sumber daya ing saindhenging negara Florida. Hubungi langsung ing 888-838-2253
http://www.abletrust.org/links/agency_listings_SF.shtml
[judul_kaca] dipatèni Asosiasi njobo darmabakti kanggo nambah kualitas gesang kanggo wong ora duwe kabisan lan nambah kesempatan kanggo rekreasi ing njaba ruangan. Hubungi kanggo informasi luwih lengkap 850-201-2944
http://www.fdoa.org/home/contact-us Masyarakat kanggo bisa diakses Travel lan Hospitality (SATH) nyedhiyakake rekomendasi lan sumber daya kanggo agen perjalanan lan kanggo mbantu para plancongan cacat ngrancang plancongan. Hubungi langsung 800-513-1126 http://www.sath.org

   

[page_title] Locator Dealer lan Belanja Online

[page_title] Locator Dealer

Kanggo nemokake panyedhiya stocking ing wilayah sampeyan, hubungi AS ing 1-800-80-KARMA (1-800-805-2762) ing ngendi salah sawijining rekan layanan pelanggan sing ramah bakal milih saka luwih saka 6,000 bakul lan menehi sampeyan dealer sing paling cedhak karo sampeyan inventaris sing paling cocog karo produk sing paling sampeyan minat. Priksa manawa sampeyan nyebutake model sing cocog karo sampeyan ngupaya lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nemokake lan / utawa nyaranake sampeyan. Karman Healthcare bangga banget karo layanan lan mitra mitra nyedhiyakake stok produk.

Toko Online saka [page_title]

Apa sampeyan luwih seneng blanja kanthi online? Kita duwe macem-macem pedagang online sing siyap mbantu sampeyan produk sing cocog kanggo saben kabutuhan. Sawetara situs internet nawakake GRATIS 2 dina kiriman *, layanan pribadi sing berpengalaman, lan / utawa kabijakan kelas kapisan kanggo memenuhi kabutuhan sampeyan. Wong liya malah nawakake finansial kanthi nol persen *! Karman bangga bisa nduwe Dealer Resmi ing jaringan layanan sing nambah pengalaman blanja kanggo nggoleki sing sampurna mobilitas produk Yen sampeyan mbutuhake pitulung kanggo nemokake bakul sing paling cocog kanggo syarat tartamtu, aja ragu-ragu ngubungi dhisik. Matur nuwun!