Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *


Kaya liyane peralatan, kursi roda mbutuhake pangopènan kanggo akeh alasan. Pangopènan sing bener bakal mbantu nambah umur panjang saka kursi rodha lan aja nganti rusak. Keuntungan paling gedhe saka perawatan rutin ing a kursi rodha minangka kinerja kursi. Kanthi bagean fungsi sing tepat, bakal nyuda drag kursi rodha lan didorong kanthi gampang. Jarak, jumlah wektu, lan gaweyan sing digunakake kursi rodha bisa nambah amarga kekuwatan sing dibutuhake kanggo meksa awake dhewe ora bakal mundhak. Mobilitas uga bisa nambah nalika nyuda pengaruh negatif saka gerakan kasebut bisa nyebabake awak ing jangka panjang kayata nyandhang otot.

Keamanan kalebu sebab utama kursi rodha kudu nampa rutinitas pangopènan. Bisa ngindhari kedadeyan kaya roda sing macet, njedhul, utawa nyuwek kursi rusak, tiba, lan rem rem. Sanadyan wong bisa uga ngalami kegagalan nalika nggunakake a kursi rodha kapan wae, pangguna anyar kalebu ing paling gedhe ngalami kegagalan amarga kurang pengalaman.

Maintenance Rodha

Kanggo nyegah kegagalan rodha, mula rodhane kudu di priksa paling ora sepisan seminggu supaya bisa diisi hawa sing dibutuhake meksa utawa ora tusukan. Iki bakal nambah rodhane kemampuan muter kanthi bebas kanthi resistensi minimal minangka bisa. Pamriksaan bakal nyuda kasempatan njupuk ban sing rata. Iki bisa mbebayani lan mbutuhake wektu, utamane tanpa pitulungan. Kaya roda kendaraan, daya tarik benang roda bisa rusak lan kudu diganti nalika setengah ambane tlapak digunakake nganti maksimal, mobilitas lan daya tarik.

yen kursi rodha nggunakake rodha sing padhet, kudu di priksa manawa ana robekan ing rodhane supaya rodhane sampurna ing lemah ngalangi kesandhung utawa macet. Lampiran ing pelek iku penting kanggo sok dong mirsani uga kanggo nyegah karet saka suwek saka pelek. Yen sampeyan kursi rodha ngemot rodha bicara, penting kanggo narik supaya bisa ngerti manawa longgar utawa rusak.

Bantalan sing disegel digunakake ing sawetara kursi rodaNanging, rambut utawa untaian bisa uga nyebabake rodhane macet. Roda sing diresiki mingguan bisa luwih efektif keuntungan kanggo pangguna kanthi fisik lan kesehatan. Ing sawetara kursi roda, penting mriksa gandar lan priksa manawa wis diresiki saben rong roda.

Kursi sampeyan bisa uga ora katon kaya penting kaya mriksa roda sok-sok, nanging pancen ana bedane. Kursi ora kudu suwek utawa rusak amarga bisa nyebabake dedeg piadeg sing ala. Upholsteri sing digawe dowo bisa nyebabake rasa ora nyaman ing jangka panjang lan nyeri punggung. Priksa mung cukup saben rong minggu sepisan kanthi mriksa manawa bahan lelenggahan ora ngeculake utawa suwek lan yen langsung diganti.

Kanggo sinau cara liyane kanggo njaga mriksa kursi rodha tips ing ngisor iki:
https://www.karmanhealthcare.com/blog/2013/11/07/maintain-manual-wheelchair/

Ninggalake a Reply