Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 3

Alat Mandi & Keselamatan

Piranti bath & safety dirancang kanggo menehi saben klompok umur bisa nindakake kegiyatan saben dinane kanthi luwih gampang. Alesan utama kanggo tuku salah sawijining produk kasebut yaiku supaya ora cilaka saka kacilakan ing jedhing. Kanthi stabilitas lan maneuverabilitas sing ditambahake, sampeyan bisa mlaku-mlaku ing jedhing kanthi gampang lan bisa yakin manawa sampeyan bisa nyegah cilaka sing kedadeyan. Ana macem-macem produk ing kategori iki, kalebu kursi mandhi, kursi komode, kamar mandhi transfer papan, lift mandhi, lan piranti liyane sing migunani kanggo menehi pitulung.

Kajaba iku, kursi commode shower bisa digunakake minangka komode lan kursi shower. Iki tegese sampeyan mung butuh siji piranti kanggo makarya minangka jamban lan pitulung kamar mandhi. Dirancang kanthi nyenengake lan tahan lama, kursi-kursi iki bisa mbantu pangguna nalika nggunakake jamban lan nalika sampeyan lagi adus. Bingkai digawe saka aluminium utawa baja, masing-masing duwe pro lan kontra. Aluminium luwih entheng, nanging baja luwih awet.

Kursi Pancuran Perawat kanggo Kamar Mandi & Keselamatan

Gumantung saka level mobilitas wong sing nggunakake kursi pancuran, bisa uga kudu ngurus perawatan utawa ora perlu. Yen pengurus perlu, luwih becik sampeyan mriksa manawa kursi mandhi bisa nampung wong sing menehi pitulung. Iki tegese kursi bakal duwe gagang utawa sawetara fitur ngangkat kanggo ngidini juru jaga mindhah pasien ing kamar mandhi lan metu.

Mula, yen ora ana sing ngurus, kursi mandhi dhasar bisa uga cukup kanggo nulungi adus. Produk mandhi & keamanan sing bener bisa nambah regane ing omah sampeyan. Sampeyan uga luwih becik priksa manawa produk mandhi & safety liyane ana ing kana. Entuk a nyekel gagang umpamane apik banget. Uga ana dhaptar produk safety sing bisa diduweni. Sawetara wong metu saka kamar mandhi. Sampeyan bisa njaluk kursi roda kanthi komode lan aman banyu. Pancen gumantung karo kabutuhan sampeyan.

Sale!
Metu saka Simpenan
$19.99
Sale!
$46.99
Sale!

Jedhing & Keselamatan

Kursi Pancuran SC-505

$36.99