Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 2

Rail Bed

GAMBARAN Ranjang Keselamatan Kesehatan Wellness

Rail Keselamatan Wellness saka Karman minangka solusi sing gampang digunakake kanggo nyegah pethuk ing omah utawa amben sing bisa diatur. Sawise diinstal, Rail Keselamatan Welness nyedhiyakake pitulungan padhet ing amben metu lan bisa mbantu nyegah wayah wengi mbebayani. Kanthi kapasitas bobot 400 lbs, rel lan gagang pitulung bakal menehi jaminan sing dibutuhake kanggo wong-wong sing berjuang kanthi mobilitas winates utawa nyimpang. Rel Kesehatan Wellness standar karo tutup bantal tutul alus, tali keamanan, lan klip kanggo nggantung rel ing sisih amben nalika ora digunakake. Potongan aksesori sing kasedhiya kalebu kanthong gedhe, potongan ekstensi, lan meja tray overlay putar. Rel Kesehatan Wellness bisa digunakake ing dhuwur kasur 6 "-15" lan nginstal kanthi cepet ing jinis amben tradisional lan platform. Ukuran potongan dhasar 19.5 "x 28.5" lan dhuwur lan jembaré rel 18.5 "lan 27". Ngatasi tantangan mobilitas bisa dadi angel, nggawe omah sampeyan luwih aman lan luwih nyenengake kanthi Wellness Safety Rails saka Karman.
  • Ranjang amben ngidini gampang pindhah lan metu saka amben lan mbantu nyegah wayah wengi
  • Aman menyang bingkai amben kanthi tali safety sing kalebu
  • Panggunaan Bariatric kanthi kapasitas bobot 400 lbs
  • Kasedhiya kantong pangatur kanggo njaga barang sing gampang digunakake
  • Instal kanthi cepet lan gampang ing amben tradisional lan platform; ora dimaksudake kanggo digunakake ing amben sing bisa disetel
  • Iki ora kanggo nggunakake amben sing bisa diatur, kasur bocah, kasur banyu, kasur karet, utawa kasur-kasur. Aja nggunakake kasur empuk
  • Potongan aksesoris sing kasedhiya kalebu Lampiran Tabel Overbed lan Kantong Gedhe aksesoris
Sale!
$36.00
Sale!
$45.99