Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Kursi Rodha Sing Popular

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00

Nuduhake kabeh asil 6

Kursi Roda Ngadeg Daya XO-505 Series

Read More

Kursi rodha Ngadeg saka Karman Healthcare nampilake teknologi teknologi sing bisa ngewangi sampeyan. Nampilake lan gampang diakses kontroler stick stick sing ngidini sampeyan ngontrol kanthi lengkap obahing kursi. Iki uga duwe mode ngadeg, sing ngidini sampeyan nyopir kursi nalika posisi ngadeg.

Kursi rodha Daya Daya biasane digunakake kanggo akses lingkungan lan ngatasi tekanan. Sampeyan bisa ngontrol kecepetan kursi liwat gampang kanggo ngakses kendali tongkat sing gampang, sing dipanggonke kanthi sampurna kanggo pangguna apa wae. Sampeyan bisa kanthi gampang nyetel dawa tangan supaya luwih cocog karo kabutuhan sampeyan.

Sampeyan uga bisa nyetel sandhi lan malah lempit supaya gampang disimpen ing sembarang jinis kendaraan [gedhe]. Sampeyan uga bisa ngontrol amba ing kursi sing bakal dikunci karo kendali tongkat, sampeyan bisa nyetel saka mode lungguh kaya kursi roda biasa, nganti mode ngadeg lan ing endi wae. Kursi kasebut uga nduweni fitur ndhuwur Bantal Kursi Busa memori, sing dadi standar kanggo saben kursi roda.

Seri kursi roda berdiri dirancang kanggo kenyamanan lan daya tahan; dheweke uga minangka alternatif ekonomi banget kanggo kursi roda mandhiri liyane ing pasar sing regane nganti puluhan ewu dolar. Kursi roda sing ana ing kene nyedhiyakake akeh mupangat kesehatan, kalebu perbaikan sirkulasi getih, fungsi ginjel lan kandung kemih, uga perbaikan nada otot. Kursi roda ngadeg didhukung nganggo rong batere (12v) sing bisa mlaku sajrone wektu sing suwe, lan suwene udakara 25 mil.

  • Kursi roda ngadeg disetujoni CE / Paten USA: 7,097,189 B2
  • Kursi ngadeg digawe saka Frame Aluminium kelas 6061 T-6
  • Kursi roda tetep ana stok kanthi sandhangan tangan mburi kanthi panel sisih plexiglass sing jelas
  • Kursi roda sing paling terjangkau ing pasar
  • Peningkatan Bantuan Tekanan Peningkatan jangkauan fungsional kanggo ngaktifake partisipasi ing ADL
  • Peningkatan Sirkulasi, Nambah independen lan produktivitas
  • Pernafasan sing apik, Jaga kapasitas organ vital, Nyuda kedadeyan UTI
  • Fleksibilitas sing Ditambah, Jaga Kapadhetan Mineral Balung, Nambah Gerakan Pasif
  • Apik Kemudahan saka transfer, Nyuda nada otot sing ora normal lan spastisitas, lara tekanan
  • Nyuda lara tekanan, cacat balung, lan kesejahteraan psikologis

  • Ngunggahake Kamardikan
  • Ngundhakake Dhiri
  • Ningkatake Status Sosial
  • Ngidini Komunikasi sing Luwih gampang
  • Ndhuwur Level Akses
  • Apik Kualitas Urip
  • Pilihan Headrest
  • Kontrol Pesen Pilihan
  • Model Tray Pilihan / Model Ganda
  • Opsional Junior Model 14 width jembaré kursi
  • Peluncuran motor anyar dening Lloyd Actuator / Motor, Des 2010 mandheg Denmark Linak Motor
  • Kualitas Ditambah, lan Model anyar sing bakal teka ing kategori iki kalebu recline lan miring!

Sistem Model SCI

Saiki, ana 14 sistem lan 5 pusat Formulir II sing disponsori dening Institut Nasional Disabilitas lan Riset Rehabilitasi, Kantor Pendidikan Khusus lan Layanan Rehabilitasi, Departemen Pendidikan AS.

Model Slide Show Model Model Cedera Kabel
Geser Sistem Model Cedera Spinal Cord (versi PDF)
Flyer MSKTC SCIMS
Situs web Pusat Penerjemahan Pengetahuan Sistem Model


Sistem Perawatan Cedera Spinal Cord UAB
Universitas Alabama ing Birmingham, Birmingham, AL
205-934-3283
sciweb@uab.edu
Dolan maring situs web
Sistem Model Cedera Kabel Spinal California Kidul
Pusat Rehabilitasi Nasional Rancho Los Amigos, Downey, CA
562-401-8111
SCIMS@larei.org
Dolan maring situs web
Sistem Cedera Spinal Regional Rocky
Rumah Sakit Craig, Englewood, CO
303-789-8306
Susie@craighospital.org
Dolan maring situs web
Sistem Model Cedera Spinal Cord Selatan
Universitas Miami, Miami, FL
305-243-9516
dcardenas@med.miami.edu
Dolan maring situs web
Sistem Perawatan Cedera Spinal Wilayah Georgia
Shepherd Center, Inc., Atlanta, GA
404-350-7591
lesley_hudson@shepherd.org
Dolan maring situs web
Sistem Perawatan Cedera Spinal Wilayah Tengah (MRSCIS)
Institut Rehabilitasi ing Chicago, Chicago, IL
312-238-6207
mkaplan@ric.org
Dolan maring situs web
Sistem Cedera Kabel Spinal Model Daerah Kentucky
Rehabilitasi Frazier, Louisville, KY
502-582-7443
degrav01@louisville.edu
Dolan maring situs web
Jaringan Pusat Cedera Spinal Cord Spinal New England
Pusat Kesehatan Universitas Boston, Boston, MA
Rumah Sakit Gaylord, Wallingford, CT
Rumah Sakit kanggo Perawatan Khusus, New Britain, CT
617-638-7380
bethlyn.houlihan@bmc.org
Dolan maring situs web Dolan maring situs web
Sistem Cedera Tali Spinal Spaulding-Harvard
Rehabilitasi Spaulding, Boston, MA
617-573-2862
SpauldingHarvardSCIMS@partners.org or hls15@partners.org
Dolan maring situs web
Sistem Perawatan Cedera Spinal Cord Universitas
Ann Arbor, MI
734-763-0971
model_sci@umich.edu
Dolan maring situs web
Sistem Cedera Spinal Cord New England Utara
Pusat Riset Yayasan Kessler, West Orange, NJ
973-243-6973
abotticello@kesslerfoundation.org
Dolan maring situs web
Pusat Cedera Kabel Spinal Regional ing Lembah Delaware
Universitas Thomas Jefferson, Philadelphia, PA
215-955-6579
marilyn.owens@jefferson.edu
Dolan maring situs web
Pusat Model Universitas Pittsburgh babagan Cedera Spinal Cord
Pittsburgh, PA
412-232-7949
greekk@upmc.edu
Dolan maring situs web
Sistem Cedera Spinal Kabel Regional Lor
Universitas Washington, Seattle WA
800-366-5643
nwrscis@u.washington.edu
Dolan maring situs web

Pusat Formulir II

Pusat-pusat kasebut sadurunge dibiayai Model Model lan terus nglumpukake data tindak lanjut Form II. Peserta anyar ora mlebu.

Pusat Medis Santa Clara Valley
San Jose, CA
(408) 885-2383
Kimberly.Bellon@hhs.sccgov.org
Dolan maring situs web
Sekolah Kedokteran Gunung Sinai
New York, NY
212-659-9369
james.cesario@mssm.edu
Dolan maring situs web
Institut Rehabilitasi lan Riset (TIRR)
Pangeling Hermann

Houston, TX
713-797-5972
Michelle.Feltz@memorialhermann.org
Dolan maring situs web

Sinau Liyane babagan Produk >

Golek Kursi Rodha Sing Sampurna kanggo Pas sampeyan penting banget. Pramila kita ngluncurake sing anyar ERGO FIT ™ Kampanye adhedhasar sing cocog Ergonomis Kursi Roda, mbandhingake lan mbandhingake kabutuhan awak, sampeyan Ukuran Kursi Rodha, lan uga ngimbangi lingkungan sing sampeyan bakal seneng kursi roda.

Apa ekspedisi ing njobo lan mesthekake yen munggah ing landasan resistensi paling sithik, utawa kepenak banget amarga panggunaan sing suwe, metodologi ERGO FIT ™ nyedhiyakake akeh pilihan lan aksesoris, utawa model kanthi variasi tartamtu sing dirancang kanggo nggedhekake mobilitas lan kenyamanan sampeyan.


RESOURCES - Saben Kaca Landing Produk duwe kabeh informasi sing ana gandhengane karo produk (kayata Kode HCPCS, Ukuran, Sastra, UPC, lsp). Yen sampeyan pengin ndeleng saben produk sing didhaptar miturut spesifikasi lan rincian, bukak kaca Landing Sumber Daya kanthi ngeklik kene. Priksa metu kita Direktori Kaca Landing.

Apa sing Cedera Spinal Cord?

bundhas sumsum tulang belakang (SCI) umume diarani kerusakan utawa trauma ing sumsum tulang belakang sing nyebabake fungsi ilang lan / utawa gangguan sing nyebabake nyuda mobilitas lan / utawa perasaan.

Penyebab umum kerusakan sumsum tulang belakang yaiku trauma (kacilakan mobil / motor, tembakan, tiba, cedera olahraga, lsp), utawa penyakit (Transverse Myelitis, Polio, Spina Bifida, Ataxia Friedreich, tumor sumsum tulang belakang, stenosis tulang belakang, lsp. ). Kerusakan sumsum tulang belakang iki dikenal minangka a lesi, lan kelumpuhan kasebut dikenal minangka quadriplegia yen cidera ing cervical (gulu) wilayah, utawa minangka paraplegia yen cidera ing ono sesambungan karo dhodholumbar utawa wilayah sakral.

The level cedera sumsum tulang belakang biasane diarani alpha kanthi numerik, gegayutan karo bagean sing kena pengaruh ing sumsum tulang belakang, yaiku, C7, T10, L3 lsp.

Ing ngisor conus medullaris (L1-L2), kanal balung mburi ngemot massa saraf sing diarani cauda equina utawa "buntut jaran". Saraf tulang belakang iki mbagi ujung ngisor sumsum tulang belakang lan ngemot oyot saraf saka L1-5 lan S1-5. Cedera kanggo akar saraf kasebut diarani sindrom cauda equina.

Bisa uga ana wong sing nandhang sangsara a gulu rusak, utawa a rusak bali tanpa dadi lumpuh. Iki kedadeyan nalika ana patah tulang utawa dislokasi balung geger, nanging sumsum tulang belakang durung rusak.

Cedera Cord Spinal Lengkap lan Ora Lengkap

Biasane ana rong jinis lesi sing ana gandhengane karo cedera balung mburi, iki diarani cedera sumsum tulang belakang lengkap lan Kacilakan sumsum tulang belakang ora lengkap. Jinis cedera sing lengkap tegese wong lumpuh ing sangisore ciloko. Cedera sing ora lengkap, tegese mung bagean saka sumsum tulang belakang sing rusak. Wong sing ngalami cedera sing durung lengkap bisa uga duwe sensasi ing ngisor lesi nanging ora ana gerakan, utawa uga sebaliknya. Ana akeh jinis cedera sumsum tulang belakang sing durung lengkap, lan ora ana loro sing padha.

Cedera kaya ngono dikenal minangka Sindrom Sequard CoklatSindrom Kabel Pusat,Sindrom Kord Anterior lan Sindrom Kordior posterior.

Rehabilitasi Cedera Spinal Cord

Rehabilitasi kanggo individu sing ciloko sumsum tulang belakang nggabungake terapi fisik karo kegiatan pambangun katrampilan. Kagiyatan kasebut biasane bakal ditindakake ing pusat spesialis kayata pusat rehabilitasi cedera tulang belakang or pusat cedera balung mburi. Tim rehabilitasi biasane ngawasi kegiyatan lan kalebu dhokter sing spesialisasine cedera balung mburi, tenaga sosial, terapis fisik lan pendhudhukan, pendhidhik olahraga, perawat rehabilitasi, psikolog rehabilitasi, penasihat kejuruan lan ahli nutrisi.

Umume, a lumpuh bakal mlebu rumah sakit udakara 5 wulan, nalika a quadriplegic bisa mlebu rumah sakit udakara 6 - 8 wulan. Loro-lorone paraplegics lan quadriplegics kudu duwe sawetara rehabilitasi lan fisioterapi sadurunge dibuwang saka rumah sakit, kanggo nggedhekake potensine, utawa nulungi dheweke bisa urip kanthi kursi roda, lan mbantu mulang teknik sing nggawe urip saben dinane luwih gampang.

Olahraga cacat, Lan olahraga adhedhasar kursi rodha bisa dadi cara sing apik kanggo mbangun stamina, lan mbantu rehabilitasi kanthi menehi kapercayan lan katrampilan sosial sing luwih apik. Ganjaran utama kanggo akeh olahragawan lan wanita cacat, yaiku menang ing game paralimpik, sing bakal teka ing London ing 2012.

Obat lan Perawatan Cedera Spinal Cord

Obat kanggo kelumpuhan jangka panjang isih sawetara taun mbesuk, nanging uji klinis isih ana sél glial (OEG) ensheathing olfactory lan terapi adhedhasar sel batang embrio.

Quadraplegic, Tetraplegic, Paraplegic lan tegese

Quadraplegic asale saka rong tembung sing beda saka rong basa sing beda, Latin lan Yunani. Tembung "Quadra", tegese "papat" sing asale saka basa Latin, ana gandhengane karo jumlah anggota awak. "Plegic", asale saka tembung Yunani "Plegia", tegese lumpuh.

Loro-lorone dadi loro, lan sampeyan duwe "Quadraplegia".

"Tetra" asale saka tembung Yunani kanggo "Papat". "Para" asale saka tembung Yunani kanggo "loro" Mula: Tetraplegic lan Paraplegic.

Ing Eropa, istilah kanggo 4 lumpuh ing tungkak mesthi dadi tetraplegia. Wong Eropa ora bakal ngimpi nggabungake root Latin lan Yunani ing siji tembung.

Ing taun 1991, nalika sistem Klasifikasi Cedera Spinal Cord Amerika direnovasi, definisi jeneng dibahas. Inggris luwih ngerti jeneng Yunani lawan Latin. Amarga Plegia minangka tembung Yunani lan quadri iku basa Latin, istilah quadriplegia nyampur sumber basa. Sawise ditinjau literatur, disaranake supaya istilah tetraplegia digunakake dening American Spinal Cord Association supaya ora ana rong tembung sing beda ing basa Inggris sing nuduhake barang sing padha.

Priksa laris!

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00
Sale!
Metu saka Simpenan

Kursi Rodha Ringan

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

802-DY - 30 lbs

$185.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Bali & Bantal

Bantal Anti Bakteri

$208.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-505

$14,870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

XO-101

$7,035.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-202

$9,900.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-55 Horizon

$4,850.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00

Kursi Roda Motor

XO-202 Junior


Kursi roda sing ana listrik sing luwih apik?

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?
Daya listrik propel manual minangka pilihan kanggo wong-wong sing pengin tetep aktif nyengkuyung awake dhewe. Opsi daya tahan tenan minangka piranti sing mbantu lan mbantu wong kasebut ngadeg. PT sampeyan kudu kerja sama karo ATP utawa profesi medis sampeyan kanggo ndeleng manawa mobilitas daya tambahan lan ELR tenaga tambahan utawa istirahat sikil lan fungsi miring sing luwih dhuwur minangka kabutuhan medis kanggo sampeyan. Mesthine yen anggaran ngidini, opsi kasebut mesthi bakal nguntungake wong sing butuh perawatan lan pitulung tambahan. Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo kursi roda manual sing bisa dipilih. Umume, yen sampeyan bisa nyetir kursi roda, sampeyan bakal pengin kursi roda sing paling entheng. Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

Kursi roda transportasi minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO kursi roda transportasi seri lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Uga duwe kursi rodha sing digawe plancongan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Umume kursi roda bobot standar diwiwiti udakara 34 kilogram, a kursi roda bobot standar minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing ora bakal asring digunakake; umume 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests nganti kursi rodha sing duwe legrests munggah pangkat lan armrests sing bisa dicopot. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi rodaBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Rodha Ringan

Kanthi bobot udakara 25-34 kilogram, kita kursi roda entheng minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu wis ditemtokake ing pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda sing entheng kanthi rega kompetitif. Kursi roda iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake perbandingan karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kita kursi roda bobot ultralight ing endi peralatan lan fitur utama mobilitas paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Iki minangka kategori kursi roda sing paling apik dununge. Kanthi bobot kursi rodha kurang saka 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan, kursi roda bobot ultralight kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan kanggo sing pengin kursi roda sing paling entheng, supaya gampang ngeterake dhewe lan ngeterake. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing opsi kursi roda.

Kursi Rodha Aktif

Kita ERGO ATX nawakake sing paling apik ing kombinasi disiplin manufaktur kursi roda. Kritikus kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo kesesuaian maksimum, kaku, entheng ultra, nyenengake, gampang dilipat, gaya lan kinerja sing luar biasa. Kategori kursi roda Ultralightweight kita ora duwe kompromi karo departemen R&D sing nyurung teknik lan kapabilitas manufaktur paling anyar lan transfer menyang sampeyan ing dalan.

Kursi Rodha Miring / Miring

Kursi sing lenggah utawa liyane dikenal minangka kursi rodha "punggung dhuwur" minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake mayoritas wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo nenggong. Lan a kursi rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake tekanan luwih kanggo nggunakake kursi roda sing luwih dawa. Kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional mula elinga nalika blanja kanthi rega.

Kursi Roda Tugas abot

Kursi Roda Bariatric kita duwe bobot bobot maksimal 800 pon kursi rodha tugas abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi jembar kursi paling jembaré 30 "lebar. Karman nggawa kursi roda tugas abot, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing kursi rodha minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diproduksi kanggo upaya supaya mobilitas bisa mundur supaya bisa urip maneh. Kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Waca liyane babagan kabeh mupangat, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kasengsem ing kursi rodha sing mbantu sampeyan ngadeg.
Pitakonan umum

Kepiye proses tuku kursi roda saka Karman?

Sampeyan duwe sawetara cara kanggo tuku kursi roda saka kita. Gumantung ing produk, sampeyan bisa tuku salah siji saka bakul bata lan mortir resmi, utawa online. Sampeyan bisa milih saka adol situs web kayata Amazon utawa Walgreens, utawa sampeyan bisa tuku langsung saka situs web iki.

Apa aku bakal dikenani pajeg penjualan?

Karman kudu nglumpukake pajak penjualan barang sing dikirim menyang negara tartamtu. Nalika nambah menyang kranjang, priksa manawa sampeyan mlebu ing negara bagian lan kutha sing sampeyan tinggal. Sistem otomatis kita bakal ngetung pajak penjualan sing ana gandhengane karo lokasi sampeyan.

Apa pengiriman gratis?

Barang kothak standar standar bakal dikirim saka gudang liwat FEDEX lan gratis. Kabeh pesenan luwih saka $ 89.99 mesthi dikirim gratis saben dina ing Karman. Operator liyane digunakake gumantung saka ukuran, kasedhiyan lan pengiriman LCL liyane.

Apa sampeyan adol kursi rodha bekas utawa nyewa kursi rodha?

Kita ora adol utawa nyewa kursi rodha bekas kanggo alesan kesehatan. Kanggo njamin sampeyan nampa kursi sing paling apik, kita mung adol kursi roda anyar. Nanging, kita wis adol kursi rodha mbukak anyar. Sampeyan kudu nelpon kanggo ndeleng spesial sing ana, nanging ora ngiklanake. Kita ora nawakake kursi roda kanggo disewa.

Kepiye kursi roda sing sampeyan adol beda karo sing bisa ditemokake ing situs liyane?

Karman duwe kursi liyane sing bisa ditemokake ing situs liyane. Ana rong kategori sing bisa dipilih. Kanthi jinis "ekonomi", amarga kita nggawe, kita bakal bisa ngalahake rega apa wae sing diiklanake tanpa promosi khusus. Iki bakal dadi rega larang saben dina sing dakwenehake langsung. Kita uga duwe barang-barang khusus kayata bobot ultralight lan produk ergonomis sing liyane ora ditawakake minangka merek saingan. Mesthekake manawa sampeyan ana ing tangan sing apik karo merek sing wis ana luwih saka 25 taun!

Apa sampeyan adol (PPE) Piranti Proteksi Pribadi / Masker Wajah?

Ya, amarga pandemi iki, Karman wis ngekspor ewonan topeng rai menyang China sing ndhukung pabrik ing pandemi wiwitan. Saiki kita wis mbalikke aliran manufaktur kalorone N95 lan topeng debu tradisional digunakake ing macem-macem jinis lingkungan. Bakal terus promosi topeng lan tawaran sing kasedhiya kanggo nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Apa sing kedadeyan yen butuh perbaikan utawa peralatan kanggo peralatan?

Kita duwe jaringan para pedagang ing saindenging negara. Gumantung saka sifat kompleksitas a manual kursi roda listrik, kita bisa uga ora mung masalah nembak online utawa ngirim salah sawijining teknisi menyang omah kanggo njaluk pitulung. Priksa ulasan lan pengalaman kanthi kualitas ing pirang-pirang dekade, priksa manawa sampeyan wis ana ing tangan sing apik.

Apa sing kedadeyan yen aku pengin ngasilake peralatanku?

Kita pengin sampeyan supaya wareg babagan tuku. Yen peralatan teka lan ora kaya sing diarepake utawa dibutuhake, sampeyan bisa mulihake sajrone 14 dina suwene ora digunakake (ban resik lan ora ana goresan) lan kemasan asline. Kajaba Karman nggawe kesalahan, pengiriman bali minangka tanggung jawab pelanggan. Kaloro pengecualian yaiku kursi roda ringan khusus, sing dikenani biaya restock 15%, lan kursi roda ultralight lan ngadeg, sing ora bisa dibalekake nalika diproduksi supaya bisa dipesen. Kanggo informasi luwih lengkap, waca iki Kebijakan bali.
Ringkesan iki mung ditrapake kanggo informasi umum, lan ora bisa ditafsirake minangka saran medis khusus. Sampeyan kudu maca label produk lan ngasilake instruksi operasi. Kajaba iku, yen sampeyan ngombe obat utawa duwe kondisi medis, luwih dhisik takon karo dhokter utawa dokter. Karman ora menehi saran babagan klinis, operasional, utawa kesehatan kanggo ningkatake kondisi medis sampeyan. Piranti kursi roda lan mobilitas sing paling cocog yaiku sing digoleki lan dijaluk verifikasi karo ahli medis.