Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Kursi Rodha Sing Popular

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00

Nuduhake kabeh asil 15

Milih Ultra Ringan ing Kursi Roda Ergonomis

Read More

Donya mung siji seri ergonomis saka kursi roda bobot ultralight karo Bingkai Kursi Wangun S!

Kursi roda ergonomis seri nyedhiyakake pangguna kanthi akeh pilihan kursi roda ultra ringan sing bisa mbantu nambah urip. Seri iki nduweni fitur sing nyakup pigura ringan sing dhuwur, bisa dilipat lan gampang disimpen, bisa napas anti bakteri, anti-pewarnaan, bantal sing bisa dicopot lan bisa dicuci nganggo mesin.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1krb09LTpqA[/embedyt]

Uga kalebu eksklusif Sistem Kursi S-Wangun, sing nyedhiyakake stabilitas tambah, distribusi bobot sing luwih apik lan nyuda risiko lara tekanan lan cedera balung mburi. Sing dipatenake Sistem Kursi S-Wangun sing kasedhiya karo saben model kursi roda ing seri iki nyedhiyakake pigura kursi ergonomis sing salaras lan fleksibel kanggo bentuk awak sampeyan.

Kursi Rodha Ergonomis yaiku sawetara saka kursi roda sing paling entheng sampeyan bisa tuku ing pasar!

Kursi roda ergonomis wis dites lan kabukten efektif kanggo ngatasi tekanan ing awak; iki dikonfirmasi kanthi pemetaan diagram tekanan. Rasane kepenak ing kursi rodha minangka panjaluk saben pangguna saka kursi rodha anyar, bantal ergonomis sing kalebu seri ergonomis nyedhiyakake level kenyamanan sing ora ana tandhingane.

The Sistem Kursi S-Wangun punika kursi rodha fitur sing dipatenake global ing luwih saka 22 negara ing saindenging jagad, kanthi eksklusif nggawa sampeyan fitur produk sing bisa nduwe pengaruh awet ing saben dinten.

Priksa VIDEO PRODUK PRODUK UNIK Saben Dina Iki Kanggo Sinau babagan ERGO KHUSUS! 

Kursi Rodha Ergonomis

  • Bingkai & Riggings Ringan
  • Bingkai Kursi S-Wangun Ergonomis
  • Genggeman ergonomis dipasang ing rodha sing sampeyan prentah
  • Ngurangi tekanan ing awak sampeyan
  • T6 Kelas Pesawat Aluminium
  • Gabungan bentuk lan fungsi paling apik kanthi desain gaya modern lan pilihan
  • Tapak sikil sing dirancang ing Tube In Center nglindhungi sikil saka pengaruh
  • AEGIS Microb Shield permanen ngubungake anti-Mikroba pelapis sing diatasi nglindhungi ambu ora enak, noda lan rusak saka bakteri, jamur lan mikroorganisme liyane
  • Bantalan lengen cekung sing jembar lan ergonomis lan sandhangan lipat


BROCHURE ERGO  ERGO FLYER POSTER S-ERGO 115 | POSTER ERGO LITE | ERGO PENERBANGAN | POSTER ERGO ATX

Chart Comparison Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 105 S-ERGO 106 S-ERGO 115 S-ERGO 125 S-ERGO 305 S-ERGO PENERBANGAN S-ERGO LITE
Jembar Kursi 16 inci.18 inci. 16 inci.18 inci. 16 inci.18 inci.20 inci. 16 inci.18 inci. 16 inci.18 inci. 16 inci.18 inci. 16 inci.18 inci.
Ambane Kursi 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci
Dhuwur lengen tangan 8 inci 8 inci 8 inci 8 inci 9-11 inci. 8 inci 8 inci
Dhuwur Dhingklik 19 inci 19 inci 19 inci 19 inci 19 inci 18 1/2 inci. 19 inci
Dhuwur Bali 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci 17 inci 17 1/2 inci. 17 inci
Sakabehane Dhuwur 36 inci 36 inci 36 inci 36 inci 38 inci 36 inci 36 inci
Jembar Mbukak Sakabèhé 23 inci.25 inci. 23 inci.25 inci. 23 inci.25 inci.27 inci. 23 inci.25 inci. 24 inci.26 inci. 25 inci.27 inci. 23 inci.25 inci.
Lebar sing dilipat 12 inci 12 inci 12 inci 12 inci 12 inci 15 inci 12 inci
Sakabèhé Length 39 inci 39 inci 39 inci 39 inci 43 inci 38 inci 39 inci
Bobot karo / 27 lb. 27 lb. 25 lb. 25 lb. 29 lb. 19 lb. 18 lb.
Kapasitas Bobot 250 lb. 250 lb. 250 lb. 250 lb. 250 lb. 220 lb. 220 lb.
Dimensi Pengiriman 38.5 ″ L31 ″ H13 ″ W 38.5 ″ L29.7 ″ H13 ″ W 33 ″ L31 ″ H13 ″ W 33 ″ L31 ″ H13 ″ W 34 ″ L31 ″ H12.5 ″ W N / A 35 ″ L30 ″ H12 ″ W
Jinis lengen lengen Telpon Telpon Telpon Flip Bali Flip Bali Telpon Telpon
Ukuran Roda Belakang 24 " 24 " 24 " 24 " 24 " 20 " 14 "
Tipe sikil Telpon Telpon Dipindhah Dipindhah Dipindhah Dipindhah Telpon
MSRP $ 927.00 $ 1,199.00 $ 1,027.00 $ 1,437.00 $ 1,227.00 $ 1,317.00 $ 1,137.00

Kursi Roda Ergonomis duwe akeh pendapat babagan situs web sing disedhiyakake dening perusahaan internet sing dihormati ing industri kursi roda.

Tinjauan kasebut diverifikasi dening perusahaan independen, sing diwenehake dening wong-wong sing tuku lan nggunakake produk kita.

Disaranake sampeyan golek Dealer Resmi sing duwe pengalaman lenggahan lan posisi lan / utawa pengetahuan produk sing kuat babagan kabeh garis ERGO, kalebu fitur, poin rega, sing paling cocog karo kabutuhan saben dinane.

Matur nuwun sampun sinau babagan reputasi kita minangka pabrikan berkualitas tinggi, kita ngupayakake dadi sing paling apik babagan kenyamanan, lan ergonomis. Kepuasan pelanggan minangka prioritas utama kita.
Napa Ergonomis sing tepat penting banget? Wis dibuktekake kanthi panelitian kasus yen Ergonomis sing tepat, penting yen sampeyan ana ing posisi lungguh sajrone wektu sing suwe. Sistem lenggahan ergonomis nambah aliran getih lan kondisi umum.

Wektu posisi kursi lan produk konvensional sing dibangun tanpa ngerti kurva alami lan aliran awak wis suwe. Produk kami nyedhiyakake posisi postur sing pas, sing bisa dirasakake kanggo balung mburi lan punggung ngisor. Iki mung cara kanggo duwe pengalaman sing nyenengake lan nyenengake nalika lungguh ing kursi rodha.

RESOURCES - Saben Kaca Landing Produk duwe kabeh informasi sing ana gandhengane karo produk (kayata Kode HCPCS, Ukuran, Sastra, UPC, lsp). Yen sampeyan pengin ndeleng saben produk sing didhaptar miturut spesifikasi lan rincian, bukak kaca Landing Sumber Daya kanthi ngeklik kene. Priksa metu kita Direktori Kaca Landing

Liyane Sumber

Kursi Roda Wikipedia
Pitakon lan Wangsulan Babagan Kursi Rodha lan Layanan Bus lan Rel
Standar Kualitas lan Syarat Akreditasi Kursi Rodha Manual Ultra Ringan

Priksa laris!

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00
Sale!
Metu saka Simpenan

Kursi Rodha Ringan

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

802-DY - 30 lbs

$185.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Bali & Bantal

Bantal Anti Bakteri

$208.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

Loro Bintang - 28 lbs

$663.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO LITE - 18 lbs

$800.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO PUTIH - 25

$725.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO ATX - 15.4 lbs

$2,040.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 125 - 25 lbs

$860.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 105 - 27 lbs

$625.00
Metu saka Simpenan

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 106 - 27 lbs

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO PENERBANGAN-TP 18

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

FLEXX - 28.5 lbs

$1,210.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

MVP-502 - 36 lbs

$2,060.00

Apa Kursi Roda Ergonomis minangka kabutuhan utawa Bantal sing ditambahake?

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?
Kenyamanan penting banget kanggo umume sing njaluk tugas kanggo menehi produk sing paling apik. Kaya amben sing biasane sampeyan gunakake udakara sepertiga urip. Apa pentinge kanggo kualitas piranti mobilitas sing digunakake kanggo ngeterake sampeyan nalika posisi paling nyaman. Sinau luwih lengkap babagan relief tekanan lan pigura S-Shaped kita. Sinau luwih lengkap babagan busa memori lan mupangat saka kursi sing dirawat AEGIS. Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo kursi roda manual sing bisa dipilih. Umume, yen sampeyan bisa nyetir kursi roda, sampeyan bakal pengin kursi roda sing paling entheng. Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

Kursi roda transportasi minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO kursi roda transportasi seri lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Uga duwe kursi rodha sing digawe plancongan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Umume kursi roda bobot standar diwiwiti udakara 34 kilogram, a kursi roda bobot standar minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing ora bakal asring digunakake; umume 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests nganti kursi rodha sing duwe legrests munggah pangkat lan armrests sing bisa dicopot. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi rodaBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Rodha Ringan

Kanthi bobot udakara 25-34 kilogram, kita kursi roda entheng minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu wis ditemtokake ing pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda sing entheng kanthi rega kompetitif. Kursi roda iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake perbandingan karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kita kursi roda bobot ultralight ing endi peralatan lan fitur utama mobilitas paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Iki minangka kategori kursi roda sing paling apik dununge. Kanthi bobot kursi rodha kurang saka 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan, kursi roda bobot ultralight kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan kanggo sing pengin kursi roda sing paling entheng, supaya gampang ngeterake dhewe lan ngeterake. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing opsi kursi roda.

Kursi Rodha Aktif

Kita ERGO ATX nawakake sing paling apik ing kombinasi disiplin manufaktur kursi roda. Kritikus kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo kesesuaian maksimum, kaku, entheng ultra, nyenengake, gampang dilipat, gaya lan kinerja sing luar biasa. Kategori kursi roda Ultralightweight kita ora duwe kompromi karo departemen R&D sing nyurung teknik lan kapabilitas manufaktur paling anyar lan transfer menyang sampeyan ing dalan.

Kursi Rodha Miring / Miring

Kursi sing lenggah utawa liyane dikenal minangka kursi rodha "punggung dhuwur" minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake mayoritas wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo nenggong. Lan a kursi rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake tekanan luwih kanggo nggunakake kursi roda sing luwih dawa. Kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional mula elinga nalika blanja kanthi rega.

Kursi Roda Tugas abot

Kursi Roda Bariatric kita duwe bobot bobot maksimal 800 pon kursi rodha tugas abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi jembar kursi paling jembaré 30 "lebar. Karman nggawa kursi roda tugas abot, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing kursi rodha minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diproduksi kanggo upaya supaya mobilitas bisa mundur supaya bisa urip maneh. Kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Waca liyane babagan kabeh mupangat, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kasengsem ing kursi rodha sing mbantu sampeyan ngadeg.
Pitakonan umum

Kepiye proses tuku kursi roda saka Karman?

Sampeyan duwe sawetara cara kanggo tuku kursi roda saka kita. Gumantung ing produk, sampeyan bisa tuku salah siji saka bakul bata lan mortir resmi, utawa online. Sampeyan bisa milih saka adol situs web kayata Amazon utawa Walgreens, utawa sampeyan bisa tuku langsung saka situs web iki.

Apa aku bakal dikenani pajeg penjualan?

Karman kudu nglumpukake pajak penjualan barang sing dikirim menyang negara tartamtu. Nalika nambah menyang kranjang, priksa manawa sampeyan mlebu ing negara bagian lan kutha sing sampeyan tinggal. Sistem otomatis kita bakal ngetung pajak penjualan sing ana gandhengane karo lokasi sampeyan.

Apa pengiriman gratis?

Barang kothak standar standar bakal dikirim saka gudang liwat FEDEX lan gratis. Kabeh pesenan luwih saka $ 89.99 mesthi dikirim gratis saben dina ing Karman. Operator liyane digunakake gumantung saka ukuran, kasedhiyan lan pengiriman LCL liyane.

Apa sampeyan adol kursi rodha bekas utawa nyewa kursi rodha?

Kita ora adol utawa nyewa kursi rodha bekas kanggo alesan kesehatan. Kanggo njamin sampeyan nampa kursi sing paling apik, kita mung adol kursi roda anyar. Nanging, kita wis adol kursi rodha mbukak anyar. Sampeyan kudu nelpon kanggo ndeleng spesial sing ana, nanging ora ngiklanake. Kita ora nawakake kursi roda kanggo disewa.

Kepiye kursi roda sing sampeyan adol beda karo sing bisa ditemokake ing situs liyane?

Karman duwe kursi liyane sing bisa ditemokake ing situs liyane. Ana rong kategori sing bisa dipilih. Kanthi jinis "ekonomi", amarga kita nggawe, kita bakal bisa ngalahake rega apa wae sing diiklanake tanpa promosi khusus. Iki bakal dadi rega larang saben dina sing dakwenehake langsung. Kita uga duwe barang-barang khusus kayata bobot ultralight lan produk ergonomis sing liyane ora ditawakake minangka merek saingan. Mesthekake manawa sampeyan ana ing tangan sing apik karo merek sing wis ana luwih saka 25 taun!

Apa sampeyan adol (PPE) Piranti Proteksi Pribadi / Masker Wajah?

Ya, amarga pandemi iki, Karman wis ngekspor ewonan topeng rai menyang China sing ndhukung pabrik ing pandemi wiwitan. Saiki kita wis mbalikke aliran manufaktur kalorone N95 lan topeng debu tradisional digunakake ing macem-macem jinis lingkungan. Bakal terus promosi topeng lan tawaran sing kasedhiya kanggo nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Apa sing kedadeyan yen butuh perbaikan utawa peralatan kanggo peralatan?

Kita duwe jaringan para pedagang ing saindenging negara. Gumantung saka sifat kompleksitas a manual kursi roda listrik, kita bisa uga ora mung masalah nembak online utawa ngirim salah sawijining teknisi menyang omah kanggo njaluk pitulung. Priksa ulasan lan pengalaman kanthi kualitas ing pirang-pirang dekade, priksa manawa sampeyan wis ana ing tangan sing apik.

Apa sing kedadeyan yen aku pengin ngasilake peralatanku?

Kita pengin sampeyan supaya wareg babagan tuku. Yen peralatan teka lan ora kaya sing diarepake utawa dibutuhake, sampeyan bisa mulihake sajrone 14 dina suwene ora digunakake (ban resik lan ora ana goresan) lan kemasan asline. Kajaba Karman nggawe kesalahan, pengiriman bali minangka tanggung jawab pelanggan. Kaloro pengecualian yaiku kursi roda ringan khusus, sing dikenani biaya restock 15%, lan kursi roda ultralight lan ngadeg, sing ora bisa dibalekake nalika diproduksi supaya bisa dipesen. Kanggo informasi luwih lengkap, waca iki Kebijakan bali.
Ringkesan iki mung ditrapake kanggo informasi umum, lan ora bisa ditafsirake minangka saran medis khusus. Sampeyan kudu maca label produk lan ngasilake instruksi operasi. Kajaba iku, yen sampeyan ngombe obat utawa duwe kondisi medis, luwih dhisik takon karo dhokter utawa dokter. Karman ora menehi saran babagan klinis, operasional, utawa kesehatan kanggo ningkatake kondisi medis sampeyan. Piranti kursi roda lan mobilitas sing paling cocog yaiku sing digoleki lan dijaluk verifikasi karo ahli medis.