Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 9

Tranzit Go nuntun kursi roda bermotor

Read More

Kita duwe kursi roda lan kursi roda listrik sing bisa dilipat. Tuku macem-macem model sing cocog kanggo sampeyan. A kursi roda bermotor yaiku piranti mobilitas sing didhukung dening batere sing ngidini pangguna nggunakake joystick kanggo nyurung kursi. Nalika sampeyan golek kursi roda kanthi motor, didol kudu eling jinis titik lan fitur sing sampeyan butuhake supaya luwih gampang urip. Kursi roda motor standar biasane duwe bingkai sing abot, saengga sampeyan luwih angel nyimpen lan nggawa. Amarga iku, kita mesthekake ngrancang kursi motor supaya bisa entheng. Iki tegese kursi duwe fitur standar sing padha karo kursi listrik liyane kanthi mupangat tambahan amarga bisa melu lan nyimpen kanthi gampang amarga bingkai entheng.

Kursi roda listrik biasane sinonim karo "skuter mobilitas", iku amarga standar karo macem-macem fitur sing padha. Kanthi skuter listrik sampeyan bisa navigasi piranti kanthi nggunakake kemudi, padha karo sepeda. Ana watesan babagan pinten lan carane cepet sampeyan bisa ngetrapake skuter nalika sampeyan ana ing papan sing sempit. Amarga luwih mirip penanganan sepedha, yen sampeyan ana ing omah ing papan sing cilik mula bisa uga sampeyan ngerti yen luwih angel ngontrol skuter kasebut.

Iki nalika kursi roda listrik utawa listrik gampang digunakake. Amarga sampeyan bisa ngontrol piranti nganggo joystick, sampeyan luwih bisa ngontrol cara ngatur kursi ing papan sing sempit. Iki efektif amarga sampeyan bisa njupuk macem-macem pendekatan ing ruangan sing sempit, nggunakake sudhut sing beda kanggo manuver liwat lorong utawa lawang lan prekara liyane sing bisa ngindhari. Ana uga kurang upaya kanggo ngatur kursi amarga sampeyan mung nggunakake driji kanggo ngontrol piranti, beda karo skuter listrik. Uga ana sawetara kemajuan teknologi nalika ngoperasikake kursi bermotor. Saiki isih ana gaweyan supaya pangguna bisa ngontrol piranti kanthi gampang nggunakake tutupe kanggo ngolah nganggo basa, lan jinis kemudi liyane.

Ana macem-macem kursi sing didhukung dening batere ing pasar, lan kadhang angel kanggo milih endi sing paling cocog karo gaya urip sampeyan. Wangsulan: Bab ingkang utama sing kudu dieling-eling yaiku kepiye cara nggunakake (kayata ing njero ruangan / ruangan) lan fitur apa sing dibutuhake supaya sampeyan kepenak nggunakake. Kursi tenaga listrik sing disedhiyakake gampang digunakake lan bisa hotspot banget.

Priksa laris!

Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 - 25 lbs

$665.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO FLIGHT - 19.8

$870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

S-ERGO 305 - 29 lbs

$760.00
Sale!
$109.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

T-2700 - 29 lbs

$129.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

LT-800T - 34 lbs

$159.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

802-DY - 30 lbs

$185.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

S-ERGO 115 TP - 22

$670.00
Sale!

Kursi Rodha Ergonomis

ERGO PENERBANGAN-TP 18

$870.00
Sale!
PRE-ORDER

Kursi Roda Motor

Skuter Volare

$2,195.00
Sale!

Kursi Rodha Bariatric

Tranzit Go - Listrik

$2,579.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-505

$14,870.00
Sale!

Kursi Rodha Aktif

XO-101

$7,035.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-202

$9,900.00
Sale!

Kursi Roda Motor

XO-55 Horizon

$4,850.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00

Kursi Roda Motor

XO-202 Junior

Kursi Roda Motor

iTravel ™


Blanja kanggo Kursi Rodha Lipat Daya Listrik

Kursi roda Karman sing pas kanggo aku?
Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model kanggo kursi roda manual sing bisa dipilih. Umume, yen sampeyan bisa nyetir kursi roda, sampeyan bakal pengin kursi roda sing paling entheng. Sinau luwih lengkap babagan kabeh kategori sing kasedhiya banjur pilih miturut bobot produk lan anggaran. Mangkene sawetara kategori lan informasi kanggo review sampeyan:

Kursi Rodha Pengangkutan

Kursi roda transportasi minangka pilihan sing cocog kanggo ngeterake wong menyang lan saka papan sing pengin dituju. A kursi roda transportasi umume luwih sempit lan luwih entheng tinimbang a kursi roda standar, dadi pilihan sing tepat kanggo alangan sing sempit lan entri sempit. Ana bedane antarane pucuk kita Crash Diuji S-ERGO kursi roda transportasi seri lan uga produk kelas ekonomi. Sawetara pilihan apik kalebu ERGO LITE lan S-115TP. Uga duwe kursi rodha sing digawe plancongan, TV-10B.

Kursi Rodha Bobot Standar

Umume kursi roda bobot standar diwiwiti udakara 34 kilogram, a kursi roda bobot standar minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing ora bakal asring digunakake; umume 3 jam utawa kurang saben dina lan ora asring transfer. Pilihan lengkap kasedhiya saka model paling dhasar kanthi legrest lan armrests nganti kursi rodha sing duwe legrests munggah pangkat lan armrests sing bisa dicopot. Uga ana model aksesoris opsional kanggo nambah kursi rodaBantal umpluk lan / utawa Bantal Gel nyedhiyakake kenyamanan tambahan.

Kursi Rodha Ringan

Kanthi bobot udakara 25-34 kilogram, kita kursi roda entheng minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh kursi roda sing luwih asring digunakake, yen sampeyan butuh pilihan khusus, utawa yen atimu wis ditemtokake ing pigura tartamtu lan / utawa kombinasi warna kain pelapis. Kategori iki kalebu kabeh, kanthi kursi roda sing entheng kanthi rega kompetitif. Kursi roda iki nawakake luwih akeh pilihan lan umume nyaranake perbandingan karo kategori munggah pangkat sabanjure yaiku kita kursi roda bobot ultralight ing endi peralatan lan fitur utama mobilitas paling apik.

Kursi Roda Ultralightweight

Iki minangka kategori kursi roda sing paling apik dununge. Kanthi bobot kursi rodha kurang saka 14.5 pon lan kasedhiya ing kalorone S-ERGO lan kanthi gampang model super ringan, kursi roda bobot ultralight kanggo pangguna full-time sing nuntut kinerja lan kanggo sing pengin kursi roda sing paling entheng, supaya gampang ngeterake dhewe lan ngeterake. Ing kategori iki, sampeyan bakal duwe sawetara fitur sing ora nate ditemokake ing pesaing kayata standardisasi tes kacilakan ing Model S-ERGO lan ton saka pilihan lan aksesoris ora ditawakake ing kategori dhasar liyane ing opsi kursi roda.

Kursi Rodha Aktif

Kita ERGO ATX nawakake sing paling apik ing kombinasi disiplin manufaktur kursi roda. Kritikus kasebut kalebu nanging ora diwatesi kanggo kesesuaian maksimum, kaku, entheng ultra, nyenengake, gampang dilipat, gaya lan kinerja sing luar biasa. Kategori kursi roda Ultralightweight kita ora duwe kompromi karo departemen R&D sing nyurung teknik lan kapabilitas manufaktur paling anyar lan transfer menyang sampeyan ing dalan.

Kursi Rodha Miring / Miring

Kursi sing lenggah utawa liyane dikenal minangka kursi rodha "punggung dhuwur" minangka pilihan sing cocog kanggo sing nggunakake mayoritas wektu ing kursi rodha amarga nawakake luwih akeh posisi kanggo nenggong. Lan a kursi rodha miring nawakake posisi alternatif lan relief tekanan kanggo wong-wong sing mbutuhake tekanan luwih kanggo nggunakake kursi roda sing luwih dawa. Kaloro kategori kasebut kanthi efektif nyuda bobot saka pesaing tradisional mula elinga nalika blanja kanthi rega.

Kursi Roda Tugas abot

Kursi Roda Bariatric kita duwe bobot bobot maksimal 800 pon kursi rodha tugas abot bisa nampung meh kabeh pangguna kanthi jembar kursi paling jembaré 30 "lebar. Karman nggawa kursi roda tugas abot, saka ekonomi kursi roda transportasi bariatric, kanggo model khusus sing bisa dikonfigurasi / khususKita uga duwe kursi roda bariatric paling entheng ing industri kanthi jembar lan tutup bobot.

Kursi Rodha Ngadeg

Ngadeg ing kursi rodha minangka salah sawijining produk sing paling berpengaruh sing wis dirancang lan diproduksi kanggo upaya supaya mobilitas bisa mundur supaya bisa urip maneh. Kita ora mandheg mung ngidini wong ngadeg ing kursi rodha; kita nggawe produk rega paling kompetitif ing kategori sing nyebabake ekonomi menyang omah saben dinane. Waca liyane babagan kabeh mupangat, sumber pendanaan, lan opsi keuangan yen sampeyan kasengsem ing kursi rodha sing mbantu sampeyan ngadeg.
Pitakonan umum

Kepiye proses tuku kursi roda saka Karman?

Sampeyan duwe sawetara cara kanggo tuku kursi roda saka kita. Gumantung ing produk, sampeyan bisa tuku salah siji saka bakul bata lan mortir resmi, utawa online. Sampeyan bisa milih saka adol situs web kayata Amazon utawa Walgreens, utawa sampeyan bisa tuku langsung saka situs web iki.

Apa aku bakal dikenani pajeg penjualan?

Karman kudu nglumpukake pajak penjualan barang sing dikirim menyang negara tartamtu. Nalika nambah menyang kranjang, priksa manawa sampeyan mlebu ing negara bagian lan kutha sing sampeyan tinggal. Sistem otomatis kita bakal ngetung pajak penjualan sing ana gandhengane karo lokasi sampeyan.

Apa pengiriman gratis?

Barang kothak standar standar bakal dikirim saka gudang liwat FEDEX lan gratis. Kabeh pesenan luwih saka $ 89.99 mesthi dikirim gratis saben dina ing Karman. Operator liyane digunakake gumantung saka ukuran, kasedhiyan lan pengiriman LCL liyane.

Apa sampeyan adol kursi rodha bekas utawa nyewa kursi rodha?

Kita ora adol utawa nyewa kursi rodha bekas kanggo alesan kesehatan. Kanggo njamin sampeyan nampa kursi sing paling apik, kita mung adol kursi roda anyar. Nanging, kita wis adol kursi rodha mbukak anyar. Sampeyan kudu nelpon kanggo ndeleng spesial sing ana, nanging ora ngiklanake. Kita ora nawakake kursi roda kanggo disewa.

Kepiye kursi roda sing sampeyan adol beda karo sing bisa ditemokake ing situs liyane?

Karman duwe kursi liyane sing bisa ditemokake ing situs liyane. Ana rong kategori sing bisa dipilih. Kanthi jinis "ekonomi", amarga kita nggawe, kita bakal bisa ngalahake rega apa wae sing diiklanake tanpa promosi khusus. Iki bakal dadi rega larang saben dina sing dakwenehake langsung. Kita uga duwe barang-barang khusus kayata bobot ultralight lan produk ergonomis sing liyane ora ditawakake minangka merek saingan. Mesthekake manawa sampeyan ana ing tangan sing apik karo merek sing wis ana luwih saka 25 taun!

Apa sampeyan adol (PPE) Piranti Proteksi Pribadi / Masker Wajah?

Ya, amarga pandemi iki, Karman wis ngekspor ewonan topeng rai menyang China sing ndhukung pabrik ing pandemi wiwitan. Saiki kita wis mbalikke aliran manufaktur kalorone N95 lan topeng debu tradisional digunakake ing macem-macem jinis lingkungan. Bakal terus promosi topeng lan tawaran sing kasedhiya kanggo nyegah panyebaran global Virus COVID-19.

Apa sing kedadeyan yen butuh perbaikan utawa peralatan kanggo peralatan?

Kita duwe jaringan para pedagang ing saindenging negara. Gumantung saka sifat kompleksitas a manual kursi roda listrik, kita bisa uga ora mung masalah nembak online utawa ngirim salah sawijining teknisi menyang omah kanggo njaluk pitulung. Priksa ulasan lan pengalaman kanthi kualitas ing pirang-pirang dekade, priksa manawa sampeyan wis ana ing tangan sing apik.

Apa sing kedadeyan yen aku pengin ngasilake peralatanku?

Kita pengin sampeyan supaya wareg babagan tuku. Yen peralatan teka lan ora kaya sing diarepake utawa dibutuhake, sampeyan bisa mulihake sajrone 14 dina suwene ora digunakake (ban resik lan ora ana goresan) lan kemasan asline. Kajaba Karman nggawe kesalahan, pengiriman bali minangka tanggung jawab pelanggan. Kaloro pengecualian yaiku kursi roda ringan khusus, sing dikenani biaya restock 15%, lan kursi roda ultralight lan ngadeg, sing ora bisa dibalekake nalika diproduksi supaya bisa dipesen. Kanggo informasi luwih lengkap, waca iki Kebijakan bali.
Ringkesan iki mung ditrapake kanggo informasi umum, lan ora bisa ditafsirake minangka saran medis khusus. Sampeyan kudu maca label produk lan ngasilake instruksi operasi. Kajaba iku, yen sampeyan ngombe obat utawa duwe kondisi medis, luwih dhisik takon karo dhokter utawa dokter. Karman ora menehi saran babagan klinis, operasional, utawa kesehatan kanggo ningkatake kondisi medis sampeyan. Piranti kursi roda lan mobilitas sing paling cocog yaiku sing digoleki lan dijaluk verifikasi karo ahli medis.