Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 3

Kursi Rodha Headrest

Kursi kursi roda lipat universal universal kesehatan Karman iku cocog kanggo kabeh pangguna kursi roda sing kepengin golek tambahan kanthi rega ekonomis. Desain paten ngidini lempitan nalika ambruk kursi roda. Ora perlu alat, ora dibutuhake nyopot nalika nglipat lan nyimpen kursi rodha. Headded empuk nduweni tekstur permukaan sing bisa ambegan.

Kursi kursi roda kontrol kepala iki nyedhiyakake dhukungan ing telung level ing endhas kanggo ngontrol lenturan lateral (kuping menyang pundhak), rotasi (irung menyang pundhak), lan lentur (dagu menyang dada). Kursi kursi roda kanggo ngontrol sirah kasedhiya kanggo bocah lan wong diwasa.

Kaping pirang-pirang sirah sing stabil kudu dilakoni kanggo wong sing cilaka gulu parah lan penyakit nuromuskular sing mbutuhake kursi roda. Ora kabeh headrests digawe padha; akeh sing ora kepenak lan angel diatur. Ing ngisor iki sampeyan bakal sinau mupangat saka Kursi Roda Karman Headrest lan kenapa gampang digunakake, apamaneh kepenak banget kanggo pangguna.

Akeh headrests kanggo pangguna kursi roda sing ngganggu lan kurang stabilisasi sing dibutuhake akeh pasien, utamane endhas mudhun. Sing menehi sawetara kontrol kepala maju biasane ora nyenengake tumrap sing nganggo lan bisa uga gangguan umum. Bando sing angel digunakake luwih cenderung ora digunakake, utamane sing nyewa utawa duwe tugas ngrawat pasien

Kursi kursi roda kanggo ngontrol sirah dilengkapi nganggo headband sing kepenak lan gampang digunakake. Nduwe klem rilis cepet sing terus aman ing sirah pasien, lan bantalan khusus kanggo nambah rasa nyaman. Ngamanake sirah kanthi nyaman ing headrest bakal njaga sirah supaya ora tiba ing ngarep, ana sing bisa nyebabake masalah napas, kangelan mangan utawa ngomong, utawa gulu luwih.

 

Sale!
Metu saka Simpenan

Aksesoris Kursi Rodha

CANO-115 - Kanopi Kursi Roda

$163.99
Sale!

Aksesoris Kursi Rodha

Ekstensi Backrest

$129.99
Sale!

Aids Saben Dina

Kursi Rodha Headrest

$154.00