Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 3

Piranti Pemeliharaan Kursi Rodha

Alat Pangopènan Kursi Rodha kanggo kursi rodha uga OEM lan panggantos

Umume akeh jinis Alat Pangopènan Kursi Rodha kasedhiya. Akeh-akehe universal lan bisa digunakake ing pirang-pirang merek lan model. Kadhangkala kursi roda bakal teka bareng-bareng supaya sampeyan bisa nggunakake saka kothak. Nalika blanja kursi rodha, asring dadi pilihan kanggo blanja karo sing ora kasedhiya.

Kabeh kursi roda sing apik duwe spesifikasi torsi lan uga spek harndess logam. Biasane dicithak kanggo HRC ing logam. Kanthi cara iki, apa wae alat kawin sing digunakake kanggo torsi mudhun utawa sambung ing kursi wis kasebut. Rekayasa sing dibutuhake yaiku tes test drum, sing nggawe simulasi minangka kursi nalika tes wektu urip. Kabeh kursi roda sing diatur karo FDA ing AS kudu kliwat tes kasebut. Ati-ati karo kursi sing ora cocog karo peraturan federal.

Entuk Alat Maintenance Kursi Roda sing pas kanggo kursi rodha sampeyan

Alesan kenapa njupuk kursi roda sing tepat banget penting banget. Saben kursi dirancang kanthi beda. Saka ngisi kastor utawa nyepetake bantalan sampeyan, priksa manawa sampeyan ngetutake spesifikasi OEM yen sampeyan pengin nggawe kursi roda dadi pungkasan utawa tampil anyar. Saka nggunakake sekrup kanggo ngganti batere. Sampeyan paling apik tuku OEM. Paling apik kanggo ngetutake apa sing dirancang sadurunge. Malah ing plastik, phalates lan kualifikasi dadi merek sing dirancang kanthi apik. Aja nganti ngalahake. Dheweke ora duwe anggaran R&D lan teknik utawa garansi kanggo ndhukung.

Nanging aja padha sumelang, kita lagi ngrewangi. Cukup nelpon, pesen, utawa ngirim email lan menehi nomer model lan nomer seri. Kita bakal bisa menehi Alat Maintenance Kursi Roda sing pas sing digoleki. Kaya sing sampeyan ngerteni, njupuk Alat Maintenance Kursi Rodha sing tepat kanggo kursi rodha iku penting banget.

 

Sale!

Piranti Pangopènan

ALAT-KIT

$15.99
Sale!
Metu saka Simpenan

Piranti Pangopènan

TC-101

$199.99
Sale!

Kantong & Kantong

Kit Dasi Kursi Roda

$39.99