Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 14

Bangkrut Kursi Rodha

Kursi roda uga OEM lan panggantos

Umume jinis tow armrests kasedhiya. Akeh sing universal lan bisa digunakake ing pirang-pirang merek lan model. Kadhangkala kursi roda bakal teka bareng-bareng supaya bisa digunakake ing kothak. Nalika blanja kursi rodha, asring dadi pilihan kanggo blanja karo sing ora kasedhiya.

Bangku kursi rodha kaya rem ing mobil. Iki minangka barang pertama sing nyandhang lan suwek. Malah nyiksa. Nanging sing penting banget. Nalika santai lan metu saka kursi rodha, asring dadi gagang sing digunakake kanggo njupuk. Sampeyan uga bisa nyelehake tangan lan nggantungake barang. Iki sababe bantalan lengen digawe. Priksa manawa sampeyan nelpon supaya entuk sandhangan tangan sing tepat kanggo kursi utawa panggantos sampeyan.

Entuk sandhangan tangan sing tepat kanggo kursi rodha sampeyan

Alesan kenapa njupuk kursi roda sing tepat banget penting banget. Saben kursi dirancang kanthi beda. Dawane, bahan sing digunakake kabeh beda. Sawetara duwe titik sing luwih jembar sing dawane dawa. Liyane dawane mejo. Kabeh beda. Cukup yen sampeyan bisa cocog, ora ateges "dirancang" kanggo kursi lan bisa uga tetep ora aman. Umume pabrik bisa ngowahi ukuran tabung supaya sing "salah" ora pas. Iki kaya mekanisme keamanan sing dibangun. Kaya plug listrik. Ana macem-macem bentuk lan ukuran lan penting banget kanggo ora nyampur.

Nanging aja padha sumelang, kita lagi ngrewangi. Cukup nelpon, pesen, utawa ngirim email lan menehi nomer model lan nomer seri. Kita bakal bisa menehi arm arm sing tepat sing digoleki. Kaya sing sampeyan ngerteni, njupuk kursi tangan sing tengen kanggo kursi rodha iku penting banget.

Sale!

Armrests

AR-LTK5

$32.00
Sale!

Armrests

AP-KM8522

$38.00
Sale!

Armrests

AR-9000

$38.00
Sale!

Armrests

AP23U

$34.00
Sale!

Armrests

AP23B

$34.00
Sale!

Armrests

AP22U

$34.00
Sale!

Armrests

AP22B

$34.00
Sale!

Armrests

AP21B

$34.00
Sale!

Armrests

AP21

$34.00
Sale!

Armrests

AP-S305

$38.00
Sale!

Armrests

AP-S2512

$38.00
Sale!

Armrests

AP-S115

$38.00
Sale!

Armrests

AP-MVP502

$38.00
Sale!

Armrests

AP-LT980

$32.00