Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 6

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

Milih jinis sing bener istirahat sikil kursi rodha, uga dikenal minangka dhukungan sikil kursi rodha, minangka keputusan sing penting banget. Nyatane, yen sampeyan ora duwe istirahat sikil sing bener, mula sampeyan bisa ngatasi rasa ora nyaman sacara, nambah spastisitas, lan uga saya parah. Dadi ngrampungake iku penting.

Ana sawetara pertimbangan sing bisa ditrapake ing kene, lan sampeyan kudu ngerti babagan jinis sing kasedhiya lan mupangat sing ditawakake. Sampeyan mbutuhake dhukungan sing cocog kanggo sikil lan sikil nalika nggunakake kursi roda. Yen sampeyan ora duwe dhukungan, sampeyan bisa uga nemoni masalah kayata nyeri punggung lan tekanan ing bokong, sing bisa nyebabake rasa ora nyaman.

Umume ana rong jinis kursi roda sing ningkatake kursi roda

ana rong jinis kursi roda sing ningkatake kursi roda: sikil sing diartikulasikan lan munggah pangkat.

Fungsi utama dhukungan sikil yaiku munggah utawa artikulasi, yaiku reposisi pangguna kanggo nyebar beban tekanan lan mbantu nambah sirkulasi kanggo nyegah pembengkakan. Kaloro jinis kasebut kasedhiya ing macem-macem kursi rodha (peralatan standar kanggo kursi rodha lan miring), nanging pengalaman liyane.

Ing kasus apa wae, elinga yen sudut sikil sikil dipasang ing kursi rodha (biasane 70, 80 utawa 90 derajat), bisa mengaruhi posisi panggul lan bisa nyebabake posisi lungguh ing kursi rodha. Uga, sudut kasebut bakal mengaruhi gerakan sampeyan ing papan sing ditutup, yaiku puteran kursi roda lan akses ngubengi omah. Sampeyan uga bisa ngaso istirahat sikil sing kuat lan istirahat sikil panggunaan manual. Sanajan pilihan sampeyan bisa uga katon rada abot, kondhisi medis sampeyan bisa uga milih pilihan istirahat sikil sing sampeyan pilih.

 

Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-VIP515

$325.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-S305

$309.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-S115

$300.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-MVP502-18

$325.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-KM5000

$325.00
Sale!

Aksesoris Kursi Rodha

EL-980-18

$71.99