Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 9

Ganti Kursi Rodha Ganti

Nggolek ngganti kursi roda?

Umume ana rong jinis footrests kasedhiya. Akeh-akehe sing goyang lan bisa digunakake ing pirang-pirang merek lan model. Kadhangkala kursi roda bakal nggawa jinis liyane kayata Elevating Legrests supaya sampeyan bisa nggunakake langsung saka kothak. Iki uga istirahat sikil, nanging mundhak. Nalika blanja kursi rodha, asring dadi pilihan kanggo milih apa sampeyan butuh sikil utawa ngunggahake sikil sing metu ing kothak.

Amarga ora "murah", asring dadi barang sing dianggep tuku sawise duwe kursi rodha. Nanging sing penting banget. Nalika munggah ing tanjakan, bukit, utawa benjolan, asring banget manawa kursi rodha sampeyan aman lan ora "entek". Iki kok nggawe sikil. Priksa manawa sampeyan nelpon kita kanggo njaluk jejak sikil sing tepat kanggo kursi utawa panggantos sampeyan.

Entuk gantian kursi rodha sing tengen

Alesan kenapa njupuk kursi roda sing tepat banget penting banget. Saben kursi dirancang kanthi beda. Pusat gravitasi, dhuwur poros, dhuwure nganti dhuwur lantai. Kabeh beda. Mung amarga sampeyan bisa cocog, ora ateges "dirancang" kanggo kursi lan bisa uga tetep aman. Umume pabrik bisa ngganti ukuran tabung supaya sing "salah" ora pas. Iki kaya mekanisme keamanan sing dibangun. Kaya plug listrik. Ana macem-macem bentuk lan ukuran lan penting banget kanggo ora nyampur. Sawetara wong pancen pengin nggawe ayunan sikil loro lan sikil ELR istirahat kanggo dituku nalika katon pas.

Nanging aja padha sumelang, kita lagi ngrewangi. Cukup nelpon, pesen, utawa ngirim email lan menehi nomer model lan nomer seri. Kita bakal bisa menehi anti-tipper sing sampeyan goleki. Kaya sing sampeyan ngerteni, njupuk anti-sandal sing tepat kanggo sandhangan kursi roda iku penting banget.

Sale!

Kaki sikil

FR-VIP515

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S305

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S2512

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S115

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-LT2019

$48.99
Sale!

Kaki sikil

FR-LT1000HB

$73.99
Sale!

Kaki sikil

FR-980

$106.99
Sale!

Kaki sikil

FR-802DY

$73.99
Sale!

Kaki sikil

FR-8000

$216.00