Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Upholstery Kursi Rodha & Kursi Kanthi Bantal

Ana macem-macem jinis pelapis kursi roda & kursi lan bantal:

Yen sampeyan lungguh ing kursi rodha luwih saka 2 jam saben dinane, iki bisa dadi bagean paling penting sing pengin sampeyan perhatian. Kaya turu ing amben, kita nglampahi 1/3 urip lan kudu nggunakake kasur lan bantal sing paling nyaman. Kursi roda padha uga. Yen sampeyan wis nemokake situs web, sampeyan wis ngerti manawa kita wis dadi pemimpin ergonomis lan sistem kursi sing bentuke S sing wis dibuktekake. Saiki ayo goleki opsi liyane apa wae.

  1. Sistem Kursi S-Wujud
  2. Memori Umpluk
  3. Bantal Anti-Mikroba Aegis
  4. Foam Gel
  5. Bantal Reguar

Apa bantal kursi roda utawa merek sing anyar, sampeyan ora sabar ngenteni, coba pelapis kursi roda busa memori & bantal kursi sing paling apik tinimbang liyane. Kaya dene memori memori bantal dhuwur mburi sing temperpedik, tuku cara paling apik yen sampeyan entuk sing mbayar.

Produk high-end kita ora mung wis dites, nanging kenyamanan mung nggawe kompetisi amarga kita nggunakake bahan sing paling apik. Kita pancen nggawe barang sing apik. Lan kita ora mung nggunakake tanduk dhewe. Didhukung dening riset lan ilmu pengetahuan. Kita seneng nyedhiyakake kenyamanan saben dina kanggo klien sing paling terkenal; sampeyan! Cukup priksa review kita. Saiki elinga, iki pancen pilihan pribadi.