Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 22

Bali & Bantal Kanggo Kursi Rodha

Sampeyan bisa milih materi, apa sampeyan seneng busa memori sing luwih kuwat bantal utawa umpluk gel bantal. Ana uga ana kursi kursi roda kanggo beda jog ukuran

Foam Gel kursi rodha Bantal

Foam Gel kursi rodha Kursi Kursi dirancang kanthi ngelingi rasa nyaman lan tekanan. Bantal digawe kanthi kandung kemih gel sing diubengi busa umpluk tinggi kanggo cetakan kanthi gampang kanggo pangguna. Minangka bonus tambahan, tutup ambegan bisa dicopot kanthi gampang lan dicuci kanggo njaga kahanan sing aman lan sehat. Kabeh fitur kasebut njamin integritas kulit sing bener lan mbantu nyegah ulkus tekanan lan lara.

Foam Memori Ergonomis Kursi rodha Kursi

Bantal iki kontur supaya luwih cocog karo bentuk awak sampeyan. Bisa digunakake minangka a  Tedheng utawa Seat, tulung jelasake. Bantal iki dirancang kanggo nglengkapi desain bingkai kursi roda Ergonomis, nanging bisa digunakake ing kursi jembar sing padha. Aja lali nambah Backrest Foam Memori Kontur Ergonomis kanggo kombinasi kenyamanan utama.

umpluk Kursi roda Bantal

Perawatan Kesehatan Karman Kursi rodha Bantal Bali yaiku busa kontur bantal mburi sing nyedhiyakake kenyamanan punggung ndhuwur lan dhukungan lumbar. Dirancang kanggo nyuda nyuda punggung lan ketegangan otot nalika lungguh nganti suwe.

Bantal kursi roda nyedhiyakake pangguna dhasar saka posisi kursi rodha saka, kanthi nyenengake, ngatasi tekanan lan nyegah ulkus, nyerep kejut, lan mbantu karo keselarasan postural kanggo nambah fungsi pangguna. Disaranake busa memori liwat gel lan spons tradisional.

 

Sale!

Bali & Bantal

UB-802DY

$64.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-MVP502

$108.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-S2501

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-S2512

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

US-1816-LT770

$58.00
Sale!

Bali & Bantal

US-9000-ATX

$132.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-LT980

$88.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-MVP502

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S2501

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S2512

$116.00
Sale!

Bali & Bantal

US-VIP515

$108.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S305

$96.00
Sale!

Bali & Bantal

AS-S115

$96.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-VIP515

$106.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-S305

$112.00
Sale!

Bali & Bantal

UB-S115

$112.00
Sale!

Bali & Bantal

Bantal Anti Bakteri

$208.00
Sale!
$219.00
Sale!

Bali & Bantal

CU-GFR - Foam Gel

$98.00
Sale!

Bali & Bantal

CU-FO - Foam

$72.00
Sale!
$189.00
Sale!

Bali & Bantal

BKF-1617 - Foam Bali

$98.00