Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 12

Anti-Tiper

Anti-Tiper kanggo kursi roda OEM lan ganti

Umume ana rong jinis anti-sandhal kasedhiya. Akeh-akehe universal lan bisa digunakake ing pirang-pirang merek lan model. Kadhangkala kursi roda bakal teka bareng-bareng supaya bisa digunakake ing kothak. Nalika blanja kursi rodha, asring dadi pilihan kanggo blanja karo sing ora kasedhiya.

Amarga ora "murah", asring dadi barang sing dianggep tuku sawise duwe kursi rodha. Nanging sing penting banget. Nalika munggah ing ramp, bukit, utawa bump, asring penting manawa kursi rodha sampeyan aman lan ora "tipis". Iki sebabé anti-tiper digawe. Priksa manawa sampeyan nelpon kita kanggo njupuk anti-tiker sing tepat kanggo kursi utawa panggantos sampeyan.

Entuk Anti-tipper sing tepat kanggo kursi rodha sampeyan

Alesan kenapa njupuk kursi roda sing tepat banget penting banget. Saben kursi dirancang kanthi beda. Pusat gravitasi, dhuwur poros, dhuwure nganti dhuwur lantai. Kabeh beda. Mung amarga sampeyan bisa cocog, ora ateges "dirancang" kanggo kursi lan bisa uga tetep aman. Umume pabrik bisa ngowahi ukuran tabung supaya sing "salah" ora pas. Iki kaya mekanisme keamanan sing dibangun. Kaya plug listrik. Ana macem-macem bentuk lan ukuran lan penting banget kanggo ora nyampur.

Nanging aja padha sumelang, kita lagi ngrewangi. Cukup nelpon, pesen, utawa ngirim email lan menehi nomer model lan nomer seri. Kita bakal bisa menehi anti-tipper sing sampeyan goleki. Kaya sing sampeyan ngerteni, njupuk anti-sandal sing tepat kanggo kursi roda sampeyan luwih penting.

Sale!

Anti-Tiper

AT802-DY

$84.00
Sale!

Anti-Tiper

AT800

$84.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-LTK5

$84.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-LT700

$58.00
Sale!
Sale!
$165.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-8020

$102.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-305

$129.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-2512

$135.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-2501

$135.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-115

$84.00
Sale!

Anti-Tiper

AT-105

$72.00