Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake asil 1-30 saka 72

Bagian Kursi Rodha Manual

Kadhangkala kursi rodha rusak, rusak, utawa mung umure. Nanging, kadang sampeyan mung pengin nganyari kanggo nambah kursi roda manual utawa listrik. Untunge, departemen bagean kursi roda kita wis lengkap. Kita duwe bagean sing bali menyang taun 1994 nalika wiwitan nggawe kursi roda. Kategori iki kalebu, ban, kit panggantos ban, rodha, tabung, alat, legrests, kain pelapis, sandhangan tangan, bantalan tangan, lan anti-sandal, kabeh mau dirancang supaya kursi rodha sampeyan tetep anyar (utawa luwih apik ). Kita mung saranake bagean OEM nalika pesen. Pesenan bagean peralatan asli mesthi dadi pilihan sing paling apik.

Yen sampeyan ora bisa ndeleng bagean sing digoleki, cukup nelpon lan nyedhiyani nomer model lan nomer seri. Kaping pirang-pirang, model sing tepat, nggawe lan taun minangka informasi penting kanggo tim kanggo nemokake departemen bagean sing akeh amarga wis ngganti desain sanajan ora ana umur model. Kirimake email menyang kita minangka cara paling apik utawa nggayuh liwat Facebook messenger supaya sampeyan bisa ngirim gambar kanggo nemokake bagean sing angel ditemokake. Aja padha sumelang; kita dijamin sampeyan!

Sale!

Kaki sikil

FR-VIP515

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S305

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S2512

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-S115

$236.00
Sale!

Kaki sikil

FR-LT2019

$48.99
Sale!

Kaki sikil

FR-LT1000HB

$73.99
Sale!

Kaki sikil

FR-980

$106.99
Sale!

Kaki sikil

FR-802DY

$73.99
Sale!

Kaki sikil

FR-8000

$216.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-VIP515

$325.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-S305

$309.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-S115

$300.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-MVP502-18

$325.00
Sale!

Kursi Roda Ngunggahake Legrests

EL-KM5000

$325.00
Sale!

Aksesoris Kursi Rodha

EL-980-18

$71.99
Sale!

Casters Ngarep

C81-KW100

$24.00
Sale!

Casters Ngarep

C71LT

$49.99
Sale!

Casters Ngarep

C61LT

$49.99
Sale!

Casters Ngarep

C61141-980

$47.99
Sale!

Casters Ngarep

C51LT

$49.99
Sale!

Casters Ngarep

C4700

$39.99
Sale!

Casters Ngarep

C4608

$39.99
Sale!

Casters Ngarep

C46

$39.99
Sale!

Casters Ngarep

C20050

$39.99
Sale!

Armrests

AR-LTK5

$32.00
Sale!

Armrests

AP-KM8522

$38.00
Sale!

Armrests

AR-9000

$38.00
Sale!

Armrests

AP23U

$34.00
Sale!

Armrests

AP23B

$34.00
Sale!

Armrests

AP22U

$34.00