Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 16

Rol lan Walkers


Ing kene sampeyan bisa nemokake sing paling apik Rol, Walkers, Walkers Knee Khusus, lan Alat Walking luwih saka Karman. Kita nyedhiyakake produk sing mbantu sampeyan mandhiri. Kanthi menehi variasi ukuran kursi, dhuwur, entheng bobot lan uga ukuran ban.

Sampeyan bisa dipercaya manawa Karman Rollators gampang dioperasikake lan bisa dikirim langsung menyang lawang sampeyan. Priksa lembar spek produk lan sinau babagan saben produk sing unik, banjur delengen sing cocog karo sampeyan.


Ing Karman, kita duwe luwih saka 100 model, jinis, lan variasi kursi roda sing bisa dipilih. Kita duwe pilihan liyane Kursi Rodha Manual sing pabrik liyane, kalebu Kursi Rodha Pengangkutan, Kursi Rodha Standar, Kursi Rodha Ringan, Kursi Roda Ultra Ringan, Kursi Rodha Ergonomis lan liyane.

Milih kategori, model, warna, lan titik rega penting kanggo pangguna pungkasan kanggo ngurmati produk mobilitas "state of the art". Aja lali mriksa S-ERGO sing dipatenake Sistem Kursi S-Wangun. Kita setya golek kursi sing sampurna kanggo panggunaan seumur hidup, kursi rodha luwih unggul, kepenak lan rega. Karman darmabakti kanggo kabeh kabutuhan, uga nawakake Kursi Rodha Ngadeg, ngubengi baris produk ing kategori Kursi Roda Mobilitas. Matur nuwun kanggo ngunjungi kita.


RESOURCES

Priksa metu kita Direktori Kaca Landing

Sale!

Kursi Rodha Bariatric

Tranzit Go - Listrik

$2,579.00
Sale!
New

Kursi Rodha Aktif

LT-980 - 13 lbs *

$473.00
Sale!
$109.00
Sale!
$86.00
Sale!
$89.99
Sale!
$89.99
Metu saka Simpenan
Sale!
$94.99
Sale!
$126.99
Sale!
$99.99
Sale!
$109.99
Sale!
$129.99
Sale!

Kursi Rodha Ringan

KN-TV10A - 14.9 lbs

$298.00
Sale!

Kursi Rodha Ringan

T-2017 & T-2019

$119.00