Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Nuduhake kabeh asil 19

Aids Saben Dina

Saka tongkat menyang kursi sing bisa dilipat lan alat bantu mlaku liyane nganti legrests lan komponen panggantos, Karman duwe pilihan akeh pitulung saben dina - kabeh kanthi rega diskon lan pengiriman cepet. Kita wis nemokake manawa aksesoris paling apik nambah fungsi dhasar lan kenyamanan kanggo urip saben dinane. Kantong kursi roda minangka conto sing apik, kanthong kasebut dipasang ing sandhangan tangan lan nggawe area aman kanggo barang lan kenyamanan pribadi sampeyan.

Lemari es lan bantal kursi kita kudu diduweni kanggo aksesoris khas sampeyan. Miwiti kanthi nyenengake kanthi tuku pilihan bantal. Banjur pindhah menyang nggawa tas lan kanthong liyane kanggo iklan. Ngangkat istirahat sikil uga cara sing gampang banget kanggo nambah kenyamanan langsung. Aja lali yen uga duwe sirah. Iki minangka prekara sing bakal dipesen lan kabeh kasedhiya ing njaba kothak. Wong liya bakal pesen supaya mbaka sithik nalika dhingklik sing "sampurna".

Iki pancen bagean sing nyenengake kanggo tuku kursi roda. Sawetara level advance malah njaluk suspensi kursi kaya sikil kodhok. Sawetara kursi bisa duwe mod kaya kastor krom utawa kursi roda putaran kanthi macem-macem pilihan warna lan sawetara saka ndhuwur iklan sing bakal ngganggu sampeyan. Nanging hei kursi sampeyan. Kita ujar seneng-seneng! Gawe duweke sampeyan saiki kanthi entuk pitulung saben dina sing sampurna!

Isih durung yakin apa sing sampeyan goleki? Priksa pandhuan tuku aksesoris, utawa nelpon ing 1-626-581-2235; agen telpon kita ngadeg kanggo njawab pitakonan sampeyan.

Sale!

Aids Saben Dina

Ndelok Kulit

$29.00
Sale!

Aids Saben Dina

Ramp Kursi Rodha

$60.00
Sale!
Metu saka Simpenan
$19.99
Sale!
$36.00
Sale!
$45.99
Sale!
Metu saka Simpenan
$29.99

Aids Saben Dina

Kursi Pancuran

Sale!
Metu saka Simpenan

Aids Saben Dina

Olahraga Pedal

$21.99
Sale!
Metu saka Simpenan

Aids Saben Dina

Komando

$35.99
Sale!
$36.00
Sale!
Metu saka Simpenan
$163.99
Sale!

Aids Saben Dina

Kursi Rodha Headrest

$154.00
Sale!
Metu saka Simpenan

Aids Saben Dina

Tiba Changer

$199.99
Sale!
Metu saka Simpenan

Aids Saben Dina

Nebulizer

$44.86
Sale!

Aids Saben Dina

Tabel Overbed

$120.00
Sale!
Metu saka Simpenan

Aids Saben Dina

Regulator Oksigen

$26.99