Kabeh S-ERGOS ™ Dirancang ing Taiwan - Merk Kursi Rodha # 1 * Kasedhiya Pembiayaan *

Sing pertama kursi rodha listrik yaiku Kursi Klein Drive sing ditemokake dening penemu Kanada George Klein lan timnya ing taun 1953. Time nggawe paket teknologi unik sing isih ana fitur saiki saka listrik kursi roda dina iki Awal kursi rodha listrik ateges standar kursi roda nganggo motor sing dipasang. An kursi rodha listrik didhukung nganggo batre, sing ngidini gerakan otomatis sing dikontrol pangguna.

paling Kursi roda WWII dianggep minangka alat. Ing kursi rodha dhewe wis diwiwiti ewonan taun, lan wis akeh upaya ngrancang ulang kursi sing ora mbutuhake pangguna kanggo nyengkuyung awake dhewe utawa butuh pitulungan saka individu liyane. Ing taun 1916, sing kaping pisanan kursi roda bermotor teka ing adegan.

Kursi Klein Drive dikembangake ing taun 1953 lan diproduksi masal ing taun 1956 kanggo masarakat. George Klein lan time nggawe kursi rodha listrik nalika kerja ing Dewan Penelitian Nasional Kanada. Kekuwatan kursi roda bisa nganggo motor nyopir rodha kanggo muter. Niyat konco ing kursi rodha listrik yaiku kanggo mbantu para veteran sing cilaka saka Perang Dunia 2.

The entheng lempitan kursi rodha nyebabake desain Klein kursi rodha listrik. Perusahaan papan kursi Klein diprodhuksi uga nyebarake kursi lipat kaping pisanan ing wiwitan taun 1930an. Kursi baja tabung lan komponen mekanik khusus sing nyengkuyung lan menehi inspirasi kanggo Klien kanggo terus ngupayakake.

Penemuane kalebu fitur dhasar sing isih digunakake ing desain saiki. Iki kalebu joystick, sistem puter sing luwih kenceng, lan drive rodha sing kapisah. Desain Joystick awal iki kanggo daya kursi roda klebu 8 posisi sing beda. Posisi kasebut njupuk kauntungan bisa kombinasi siji utawa loro motor supaya maju, mundur, lan mudhun.

Drive individu ing loro rodha utama kursi digunakake tinimbang drive siji kanggo ngindhari kekuwatan. Loro unit drive tegese cara anyar kanggo kemudi kanthi melu lan nyopot drive kanthi mandiri.

Kursi Klein kalebu kothak khusus sing bakal dipasang ing sangisore kursi. Kudu diowahi dadi Nyedhiyakake reresik lantai sing cukup. Iki bakal nyegah gangguan karo maneuverabilitas saka kursi. Uga ngidini gampang nyopot batere supaya bisa diisi ulang.

Penemuan George Klein sing pertama kursi rodha listrik mbukak dalan kanggo kursi listrik modern. Nanging, kursi rodha teknologi terus berkembang nganti saiki. Saiki ana kursi roda listrik sing kalebu luwih fitur sing nyedhiyakake luwih akeh kepenak kanggo pangguna. Kursi roda listrik mbutuhake ora duwe kekuwatan saka pangguna sing ngidini jangka panjang sing luwih gedhe kepenak. Dheweke duwe kemampuan kanggo pindhah luwih adoh tanpa pangguna kesel. Fitur kalebu reclining lan miring opsi sing cocog kanggo ngatasi tekanan lan liyane migunani utawa perlu kanggo kesehatan lan fungsi. Dheweke duwe drivetrains sing beda-beda sing bisa nutupi macem-macem terrain saka suket lan rereget nganti trotoar.

Ninggalake a Reply