Kursi Rodha Berkualitas

Butuh kualitas kursi rodha?

Bingkai Awet

Kualitas diwiwiti kanthi pigura sing awet, pigura minangka bagean sing paling penting ing kursi rodha, amarga bisa mengaruhi sampeyan kanthi positif, utawa ngrugekake. Gumantung saka macem-macem aspek bingkai, bisa migunani karo kabutuhan saben dina, gumantung yen bingkai kasebut entheng, yen kompak lan bisa dilipat, utawa yen pigura gedhe lan abot. Yen bingkai bisa dilipat mula titik wiwitan sing apik, iki tegese sampeyan bisa nyimpen ing ruang sing kompak, iki uga tegese portebel, sampeyan bisa melu lan nggawa munggah menyang tangga, utawa yen sampeyan lagi plancongan nganggo kendaraan utawa umum transportasi. Yen bingkai entheng, tegese bakal ngidini wong sing luwih cilik utawa rapuh supaya bisa disimpen ing bagasi mobil utawa SUV. Yen bingkai entheng, tegese ateges digawe saka aluminium, iki bakal nggawe pigura luwih entheng tinimbang kursi baja konvensional.

Bahan bingkai

Bahan pigura sing awet bisa digawe saka aluminium, baja, utawa serat karbon. Bahan sing paling umum yaiku aluminium lan baja, kanggo manual kursi roda luwih saka kamungkinan kursi digawe saka salah siji saka rong jinis bahan. Milih siji materi saka liyane gumantung ing kekuatan saka materi lan kelemahane, lan carane kursi rodha bakal digunakake.

Fitur Apik

Kursi kualitas duwe fitur apik sing kasedhiya kursi rodha saka pabrikan. Fitur sing apik kalebu bingkai sing bisa dilipat, dhuwur kursi sing bisa diatur, sikil / tilas sikil sing bisa dicopot, sandal utawa sandal sing bisa dicopot, kain pelapis sing bisa dicuci, pegawe utawa pendhamping, rem kanca, sandhangan lipat sing bisa dilipat, roda peluncuran cepet, lan liya-liyane. Gumantung saka kabutuhan sampeyan, sawetara fitur kasebut bisa uga penting kanggo sampeyan. Sawetara opsi lan fitur kasebut kasedhiya ing kursi rodha, wong liya sing kudu sampeyan pesen minangka pilihan, sing ditrima ing paling pabrikan.

Bahan Rodha

Bahan rodha gumantung saka jinis endi kursi rodha sampeyan tuku. Bahan kasebut beda-beda antarane rodha mburi lan ngarep, cor roda ngarep biasane digawe saka bahan karet utawa poliuretan. Rodha mburi bisa digawe saka poliuretan uga bahan liyane. Sampeyan uga gumantung apa sampeyan seneng ban pneumatik utawa bahan bebas tusukan gratis.

Sistem Kursi

Ana akeh kursi rodha sistem lelenggahan ing pasar, gumantung karo apa sing sampeyan goleki, sampeyan bisa nemokake sistem lelenggahan sing cocog karo kabutuhan sampeyan. Sistem lenggah kanthi macem-macem wujud lan ukuran, disaranake sampeyan hubungi babagan pilihan ing sistem lelenggahan. Kita nawakake konvensional kursi rodha sistem lelenggahan lan uga nawakake Sistem Kursi S-Shape, yaiku teknologi paten sing ora bisa didol ing endi wae ing AS. Sawetara sistem lelenggahan khusus digawe kanggo pangguna, biasane kaya ngono adat manual kursi roda. adat manual kursi roda sing dirancang khusus kanggo dhuwur lan jembaré pangguna, selaras kabeh cara mudhun kanggo ukuran armrests lan footrests. Sawetara sistem lelenggahan nyegah panandhang tekanan lan masalah punggung ing jangka panjang, kayata Sistem Kursi S-Bentuk sing ngalangi masalah kasebut lan nyedhiyakake luwih akeh fitur tinimbang konvensional kursi roda manual.

Pelapis Kursi

Upholsteri kursi biasane digawe saka bahan nilon, iki bisa migunani kanggo nggunakake jangka panjang. Pelapis nilon yen dicopot, ngidini pangguna mbusak bahan lan umbah-umbah saperlune.

kursi-kursi-mobilitas

Kursi Roda Kualitas Ringan

entheng kursi roda sing dadi pakewuh ing donya saiki, iku penting kanggo duwe kualitas pigura entheng.

Mangerteni liyane

Kursi Rodha - Mobilitas Kursi Rodha

Kursi Rodha Kualitas Transportasi

Kualitas transportasi kursi roda biasane digawe saka aluminium, lan digawe dadi solusi long term awet kanggo lelungan.

Mangerteni liyane

Jinis endi Kursi Rodha Berkualitas Apa Aku Kudu?

Gumantung saka jinis sampeyan kursi rodha, Kita bisa mbantu golek roda sing cocog kanggo kursi.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan kursi kualitas.

Liyane Sumber

Rodha Rodha - Ebay.com Rodha Kursi Roda - 1-800 Kursi Rodha.com Rodha Rodha - Spinlife.com  

Mangga isi formulir ing ngisor iki kanggo nampa informasi babagan priksaan. Sampeyan bisa nelpon ing 1-800-80-KARMA, utawa mangga wenehake nalika mangsuli priksaan.

 

    Jeneng pisanan (wajib)

    Jeneng pungkasan (dibutuhake)

    Panjenengan Email (dibutuhake)

    Nomer Telpon (dibutuhake)

    Pitakon utawa Komentar (dibutuhake)

    Tulung Input Teks saka Gambar Ing ngisor iki (dibutuhake)
    Kanggo nggunakake CAPTCHA, sampeyan kudu CAPTCHA tegese plugin wis diinstal.