Nggoleki kursi roda ing New Jersey? Sampeyan mbokmenawa pengin toko sadurunge sampeyan tuku? Utawa malah mung tuku online lan ngerti yen sampeyan ndhukung ibu lan toko pop lokal.

Tuku Kursi Rodha Karman ing New Jersey Saka AMES


Apa PILIH US?

"Kita terus sampeyan obah." Kita lagi mobilitas tukang ndandani. Kita ngerti manawa sampeyan peduli karo kursi rodha, mula tim teknisi sing wis disertifikasi bakal njamin sampeyan nampa praktik paling apik ing industri, utamane nalika tuku kursi roda ing New Jersey.

Ayo ndeleng dhewe. Nalika nggawa kursi rodha kanggo pangopènan utawa ndandani, sampeyan bakal ngurmati sampeyan kanthi hormat. Kita ora bakal kuwatir karo biaya sing ora perlu.

NAMPAK mobilitas  

Kita ing Peralatan Medis Amerika, ngerti Kursi Roda sampeyan luwih saka kulo sing nggawa sampeyan saka siji tujuan menyang papan liyane; iku cara sampeyan kanggo nyebutake kamardikan. Panjenengan kursi rodha ngijini sampeyan lengkap kegiatan penting saben dinane kayata plancong-plancong menyang lan kerja, tuku bahan blanja, lan njupuk bocah-bocah saka sekolah. Sampeyan gumantung, mula ing AME kita yakin manawa pelanggan nampa kualitas ndandani lan layanan. Yen sampeyan nggawa Kursi Roda menyang AME, kita dadi prioritas supaya ora ana masalah supaya sampeyan bisa duwe kebebasan lan pikiran sing tentrem.

Mangga bukak e-store kanggo ndeleng pilihan sing kita lakoni kursi roda ing New Jersey. Kita pengin panggonan kita dadi sambutan lan ngundang loro online lan wong.



MISI KAMI

Ing Peralatan Medis Amerika, misi kita yaiku mbantu saben wong sing tantangan utawa fisik dipatèni wong kanggo njupuk maneh urip lan entuk gambaran normal sing normal. Kita ngerti pentinge mandhiri lan mandhiri. Produk negara sing apik ngidini sing ditantang kanthi fisik supaya bisa terus urip lan bali menyang rasa normal.

https://www.karmanhealthcare.com/product/ergo-flight/

Kantor lan Ndandani


kursi roda ing New Jersey Store


kursi roda paling laris 13lbs *

LT-980 minangka rega paling kompetitif, rega paling murah sing kasedhiya kursi rodha bobote 24 lbs., ringan ultra, bobot paling ringan, regane paling murah k4 kursi rodha. * Bobot pigura mung 13 lbs., Lan dibandhingake liyane kategori bobot wulu ditemokake ing rega sing luwih dhuwur.

Monday
10: 30 am - 5: 00 pm
Selasa
10: 30 am - 5: 00 pm
Wednesday
Ditutup
Thursday
10: 30 am - 5: 00 pm
Ana
10: 30 am - 5: 00 pm
Ana
Ditutup
Sunday
Ditutup